Προφανώς. Δεν θα βγω στην πόλη με το σουτιενοβράκι να το παίξω ιντελεκτσιουέλ και φεμινίστρια αφού. Ούτε θα φωνάζω σαν τις παλαβές πως όλοι οι άντρες είναι εν δυνάμει βιαστές και γαμώ την Πατριαρχία, ενώ δεν μπορώ να διαχωρίσω στο κεφάλι μου, μιας οκάς άχυρα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:55Στην παραλία, πάω για μπάνιο. Στη δουλειά μου δεν πάω με βρακί και σουτιέν. Δεν ζω σε σπηλιά, στα Μάταλα της δεκαετίας του 60. Η απελευθέρωση την οποία υπερασπίζεσαι είναι τουλάχιστον fake και υποκριτική. Τράβα σε καμμιά ερημιά να τα πετάξεις όλα. Νο πρόμπλεμ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.vantono έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:47 Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.
Δεν θα είναι win-win όμως, ο φαταούλ θα βγάλει - γλιτώσει τα περισσότερα.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:40Ξαναλέω ρε μαν. Βάσει όσων διαβάζω, σχολιάζω. Και όχι σε αθλητικό επίπεδο. Για να πω, οτι κάνει ''ψιλομπαμ'', πρέπει να έχω τουλάχιστον κάποια σχέση με το χώρο . Απλά πράματα.sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:33Ούτε εγώ δεν κατέω αλλά κάνει ψιλομπάμ η φασούλα, πάνε να σπάσουν το συμβόλαιο του μαυρούλη (να τον ξεφορτωθούν) πριν την ώρα του χωρίς να πληρώσουν αυτά που λέει το συμβόλαιο. Ο Κου είναι δικηγόρος του φαταούλ. Μάλιστα έτσι όπως κάθεται η φασούλα θα παρουσιαστεί και σαν win-win για μαυρούλη - φαταούλ.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:25
Εγώ βλέπω την υπερασπιστική γραμμή του και σχολιάζω κάτι συγκεκριμένο. Δεν το βλέπω σε επίπεδο αθλητικού οπαδισμού. Που δεν κατέχω.
![]()
![]()
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Όχι. Λέω πως στην πόλη δεν θα βγω με το βρακί. Αν αισθανθώ ασφαλής θα είναι κάπου ερημικά με τον άνθρωπό μου και δεν υπάρχει θέμα. Αυτό είπα. Μάθε να διαβάζεις.nowhere έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:01Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:55Στην παραλία, πάω για μπάνιο. Στη δουλειά μου δεν πάω με βρακί και σουτιέν. Δεν ζω σε σπηλιά, στα Μάταλα της δεκαετίας του 60. Η απελευθέρωση την οποία υπερασπίζεσαι είναι τουλάχιστον fake και υποκριτική. Τράβα σε καμμιά ερημιά να τα πετάξεις όλα. Νο πρόμπλεμ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.vantono έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:47 Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.λες ακριβώς το ίδιο πράγμα αν κατάλαβες
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μμμναι οκ, δεν διαφωνώ πουθενά. Γι'αυτό και τονίζω το εντός κόνσεπτ παραπάνω.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:55Στην παραλία, πάω για μπάνιο. Στη δουλειά μου δεν πάω με βρακί και σουτιέν. Δεν ζω σε σπηλιά, στα Μάταλα της δεκαετίας του 60. Η απελευθέρωση την οποία υπερασπίζεσαι είναι τουλάχιστον fake και υποκριτική. Τράβα σε καμμιά ερημιά να τα πετάξεις όλα. Νο πρόμπλεμ. Κι εγώ το ίδιο θα έκανα.vantono έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:47Ακριβώς. Φρόντισε να είσαι εντός κόνσεπτ όμως, όπως σε κάποια πλαζ/παραλία όπου υποθέτω οτι ήδη το κανεις/τε (τουτέστιν βγαίνετε με βρακί και σουτιέν τέκνικλι). Αν βγεις με σουτιεν-βρακί για να πας για ψώνια στον ΑΒ στο Ζεφύρι, ομολογουμένως θα ειναι ολίγον οκγουόρντ.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:43
Α, μάλιστα. Που σημαίνει πρακτικά πως αν αποφασίσω να βγω με το βρακί και το σουτιέν, δεν τρέχει μια.![]()
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Πάμε μια προσπαθεια να την πιασουμε απο την αρχη τη φάση ρε παιδια ομως, να καταλάβω επιτέλους πως έφτασε εδω η κουβέντα, γιατι δεν το γλυτώνω το τρελάδικο εδω μεσα που εχω μπλέξει:
Τί απ'όλα αυτά εκανε η εν λόγω 17χρονη λοιπόν, που κατηγορείται για "επίδειξη απόκρυφων"? Επειδη στο ινστα της εχει φωτοζ με μπικίνι στην παραλία, όλο κι όλο? Ή το φοραγε το μπικίνι καπου αλλού εκτός κόνσεπτ? Τράβηξε καμια μπικινοσέλφι απο το θρανίο της στο σχολείο την ωρα των θρησκευτικών, καμια μπικινοσέλφι απο τον Μασούτη διπλα στα τυριά, ή το φοραγε σε καμιά φωτο απο οικογενειακό τραπέζι με τον παππού της με το πι παραδίπλα και τη γιαγιά με την πιτσικαρισμένη μασέλα?
Τί απ'όλα αυτά εκανε η εν λόγω 17χρονη λοιπόν, που κατηγορείται για "επίδειξη απόκρυφων"? Επειδη στο ινστα της εχει φωτοζ με μπικίνι στην παραλία, όλο κι όλο? Ή το φοραγε το μπικίνι καπου αλλού εκτός κόνσεπτ? Τράβηξε καμια μπικινοσέλφι απο το θρανίο της στο σχολείο την ωρα των θρησκευτικών, καμια μπικινοσέλφι απο τον Μασούτη διπλα στα τυριά, ή το φοραγε σε καμιά φωτο απο οικογενειακό τραπέζι με τον παππού της με το πι παραδίπλα και τη γιαγιά με την πιτσικαρισμένη μασέλα?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 06 Σεπ 2021, 13:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εν τω μεταξύ λένε αφού φοράς προκλητικά ρούχα γιατί παραπονιέσαι άμα σε παρενοχλησουν σεξουαλικα;
Και όταν λες δηλαδή φταίει το θύμα της οποίας σεξουαλικής παρενόχλησης τρέχουν σαν την Ζωή Λάσκαρη στον κατήφορο ουρλιαζοντας "πότε το είπα εγώ αυτό"

Και όταν λες δηλαδή φταίει το θύμα της οποίας σεξουαλικής παρενόχλησης τρέχουν σαν την Ζωή Λάσκαρη στον κατήφορο ουρλιαζοντας "πότε το είπα εγώ αυτό"
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ο φαταούλ είναι ο Μαρινάκης;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:04Δεν θα είναι win-win όμως, ο φαταούλ θα βγάλει - γλιτώσει τα περισσότερα.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:40Ξαναλέω ρε μαν. Βάσει όσων διαβάζω, σχολιάζω. Και όχι σε αθλητικό επίπεδο. Για να πω, οτι κάνει ''ψιλομπαμ'', πρέπει να έχω τουλάχιστον κάποια σχέση με το χώρο . Απλά πράματα.sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:33
Ούτε εγώ δεν κατέω αλλά κάνει ψιλομπάμ η φασούλα, πάνε να σπάσουν το συμβόλαιο του μαυρούλη (να τον ξεφορτωθούν) πριν την ώρα του χωρίς να πληρώσουν αυτά που λέει το συμβόλαιο. Ο Κου είναι δικηγόρος του φαταούλ. Μάλιστα έτσι όπως κάθεται η φασούλα θα παρουσιαστεί και σαν win-win για μαυρούλη - φαταούλ.
![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν κι άλλα ωραία παρατσούκλια, για άλλους ιδιοκτήτες ομάδων;
μια χαρά διαβάζω απλά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις.λες δεν κυκλοφορείς έξω με το βρακί,οκ,κάποιες άλλες κυκλοφορούν,οκ,τι πρέπει να γίνει μ αυτές λοιπόν?Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:04 Όχι. Λέω πως στην πόλη δεν θα βγω με το βρακί. Αν αισθανθώ ασφαλής θα είναι κάπου ερημικά με τον άνθρωπό μου και δεν υπάρχει θέμα. Αυτό είπα. Μάθε να διαβάζεις.
Οι πατσαβούρες φταίνε. Που πάνε να παραγγείλλουν απ'το μενού της Ναίδας.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:07 Εν τω μεταξύ λένε αφού φοράς προκλητικά ρούχα γιατί παραπονιέσαι άμα σε παρενοχλησουν σεξουαλικα;
![]()
Εγώ προχτέ δε φορούσα προκλητικά ρούχα, ένα πουκαμισάκι και ένα κολλητό τζηνάκι φορούσα ο έρμος, και πάλι με χούφτωσε το πωπώ η αφεντικίνα μου, τι να κάνω όμως, τα έχω ανάγκη.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:07 Εν τω μεταξύ λένε αφού φοράς προκλητικά ρούχα γιατί παραπονιέσαι άμα σε παρενοχλησουν σεξουαλικα;
![]()
Ντρέπομαι, δεν είναι ότι δε ντρέπομαι.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ξέρω γω; Εσύ τί λες; Πώς το βλέπεις; Πάω στο ΙΚΑ πχ,,στην ουρά, σχεδόν τσιτσίδι. Είμαι χάρμα οφθαλμών. Εσύ σε μια άκρη με βλέπεις και αρχίζεις να την παίζεις. Καλά το πάω; Συμπλήρωσε ό,τι θες στην ιστορία.nowhere έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:09μια χαρά διαβάζω απλά δεν καταλαβαίνω που θες να καταλήξεις.λες δεν κυκλοφορείς έξω με το βρακί,οκ,κάποιες άλλες κυκλοφορούν,οκ,τι πρέπει να γίνει μ αυτές λοιπόν?Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:04 Όχι. Λέω πως στην πόλη δεν θα βγω με το βρακί. Αν αισθανθώ ασφαλής θα είναι κάπου ερημικά με τον άνθρωπό μου και δεν υπάρχει θέμα. Αυτό είπα. Μάθε να διαβάζεις.
-
Keyser Soze
Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:08Ο φαταούλ είναι ο Μαρινάκης;sys3x έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:04Δεν θα είναι win-win όμως, ο φαταούλ θα βγάλει - γλιτώσει τα περισσότερα.Πασιφάη έγραψε: 06 Σεπ 2021, 12:40
Ξαναλέω ρε μαν. Βάσει όσων διαβάζω, σχολιάζω. Και όχι σε αθλητικό επίπεδο. Για να πω, οτι κάνει ''ψιλομπαμ'', πρέπει να έχω τουλάχιστον κάποια σχέση με το χώρο . Απλά πράματα.![]()
![]()
![]()
Υπάρχουν κι άλλα ωραία παρατσούκλια, για άλλους ιδιοκτήτες ομάδων;![]()
Κανονικος Don Corleone !! Που να ασχοληθείς με την υπόθεση Νoor1 ...Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θεόδωρος Κουρίδης και ο Γιώργος Σαρρής χρησιμοποιούσαν προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία τυπικά ανήκαν σε Κινέζους και Πακιστανούς μετανάστες, ώστε να επικοινωνούν αποφεύγοντας την επιτήρηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας.
Το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εγγεγραμμένο σε Πακιστανό υπήκοο ονόματι «Fataul Haque», ενώ ο Γιώργος Σαρρής χρησιμοποιούσε κινητό που ανήκε σε έναν Κινέζο με το όνομα «Qianqian Zhang».
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Keyser Soze την 06 Σεπ 2021, 13:19, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ρε τι μαθαίνει κανείς.Keyser Soze έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:16aka Don Corleone !!Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Θεόδωρος Κουρίδης και ο Γιώργος Σαρρής χρησιμοποιούσαν προπληρωμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία τυπικά ανήκαν σε Κινέζους και Πακιστανούς μετανάστες, ώστε να επικοινωνούν αποφεύγοντας την επιτήρηση από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της Ελλάδας.
Το τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης ήταν εγγεγραμμένο σε Πακιστανό υπήκοο ονόματι «Fataul Haque», ενώ ο Γιώργος Σαρρής χρησιμοποιούσε κινητό που ανήκε σε έναν Κινέζο με το όνομα «Qianqian Zhang».
να προσεχειςsys3x έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:13Εγώ προχτέ δε φορούσα προκλητικά ρούχα, ένα πουκαμισάκι και ένα κολλητό τζηνάκι φορούσα ο έρμος, και πάλι με χούφτωσε το πωπώ η αφεντικίνα μου, τι να κάνω όμως, τα έχω ανάγκη.Naida έγραψε: 06 Σεπ 2021, 13:07 Εν τω μεταξύ λένε αφού φοράς προκλητικά ρούχα γιατί παραπονιέσαι άμα σε παρενοχλησουν σεξουαλικα;
![]()
Ντρέπομαι, δεν είναι ότι δε ντρέπομαι.
![]()
ο φλαφης δεν προσεξε και τον πηδηξε η προισταμενη του - ενεδωσε ο ακαμπτος επαναστατης - μελετητης αναλυτης των ιερων κειμενων - απο φοβια μην βρεθει ανεργος
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4124 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-