!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνεληφθη ο Σεμέδο

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Albrecht
Phorum.gr user: Albrecht

Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Albrecht »

GoBack έγραψε: 05 Σεπ 2021, 17:57
Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 17:56

Μπράβο της ρε. Τι;
Τιποτα ρε

Εικόνα

albrecht
Ρε βλάκα Σεμεδο με τέτοια γυναικαρα δίπλα σου τι τις θες τις άλλες. Λίγο πιο γεμάτη και μυώδης θα άγγιζε το τέλειο.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 18:00 Αντί να του δώσει μια κλωτσιά να πάει από κει που ρθε, τον στηρίζει κιόλας. Γυναίκες. :011:
:smt048 :smt048 :smt048
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

GoBack έγραψε: 05 Σεπ 2021, 20:49 Ουτε εγω το χω δει ρε μλκ,ετσι και αλλιως λενε ειναι φεικ :102:
Μην το δεις μαλάκα δεν κάνει. Είναι παιδική πορνογραφία. Δεν έχει κλείσει ο κύκλος των 365 ημερών να η σύζευξη με τη νομιμότητα. Μπορεί να θέλει και ίσαμε 180-200 μέρες ακόμα :102:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 20:19 Και πας να μου τη βγεις κιόλας. Με τις συνήθεις μαλακίες βεβαίως, ότι με 500 λογαριασμός βρίζω όλον τον κόσμο και τέτοια πουτανίστικα. Τράβα ρε.
έμπα με κανένα από τους 10 λογαριαμούς που έχεις καβάτζα μόνο για να μπινελικώνεις να τα πεις καλύτερα άρρωστε ξεφτίλα
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

nowhere έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:24
Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 20:19 Και πας να μου τη βγεις κιόλας. Με τις συνήθεις μαλακίες βεβαίως, ότι με 500 λογαριασμός βρίζω όλον τον κόσμο και τέτοια πουτανίστικα. Τράβα ρε.
έμπα με κανένα από τους 10 λογαριαμούς που έχεις καβάτζα μόνο για να μπινελικώνεις να τα πεις καλύτερα άρρωστε ξεφτίλα
Τόσο γλίτσα που παρότι σου καταδεικνύω ότι αυτή τη μαλακία λες μόνο γιατί καθυστέρας και μιλάς αυτόματα και ποτέ με σκέψη, έρχεσαι να κάνεις το ίδιο. Πόσο πλέμπας στο μυαλό είσαι ρε πατσαβούρη;
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

με λέει γλίτσα ο τύπος που μπινελικώνει τους άλλους κ το επόμενο 5λεπτο με άλλο προφίλ κάνει φιλική κουβεντούλα μαζί τους.ουστ ρε.αφήνω μια τρίχα από ταρχίδια μου να συνεχίσεις μαζί της
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Δίνει ρεσιτάλ ο Κούγιας. :lol:

Κούγιας σε Καλλιάνο για υπόθεση Σεμέδο: Η φίλη της 17χρονης ψευδόρκησε πιθανότατα λόγω δωροδοκίας

Περισσότερα εδώ.

https://www.newsit.gr/ellada/kougias-se ... s/3356875/

Μετάφραση: Aντί να τα βάζετε με τη 16χρονη που ψευδόρκησε πιθανότατα λόγω δωροδοκίας, τα βάζετε με τη δική μου 17χρονη πελάτισσα, ου να μου χαθείτε ξεφτίλες.

:lol: :lol: :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Albrecht έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:06
GoBack έγραψε: 05 Σεπ 2021, 17:57
Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 17:56

Μπράβο της ρε. Τι;
Τιποτα ρε

Εικόνα

albrecht
Ρε βλάκα Σεμεδο με τέτοια γυναικαρα δίπλα σου τι τις θες τις άλλες. Λίγο πιο γεμάτη και μυώδης θα άγγιζε το τέλειο.
Ξέχασες τις τρίχες και τους ατροφικούς όρχεις.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

ισχύει οτι το κάνει αυτο. ειναι σκουπιδαριο
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2021, 23:24 Δίνει ρεσιτάλ ο Κούγιας. :lol:

Κούγιας σε Καλλιάνο για υπόθεση Σεμέδο: Η φίλη της 17χρονης ψευδόρκησε πιθανότατα λόγω δωροδοκίας

Περισσότερα εδώ.

https://www.newsit.gr/ellada/kougias-se ... s/3356875/

Μετάφραση: Aντί να τα βάζετε με τη 16χρονη που ψευδόρκησε πιθανότατα λόγω δωροδοκίας, τα βάζετε με τη δική μου 17χρονη πελάτισσα, ου να μου χαθείτε ξεφτίλες.

:lol: :lol: :lol:
Εικόνα
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Θα κάνω και εγώ κλώνο :003:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Naida έγραψε: 06 Σεπ 2021, 00:01 Θα κάνω και εγώ κλώνο :003:
Νόμιζα πως έχεις ήδη, τον Άγι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Yochanan έγραψε: 05 Σεπ 2021, 23:55
ισχύει οτι το κάνει αυτο. ειναι σκουπιδαριο
Που το ξέρεις εσύ ρε σάπιε; Όλα τα σιχάματα εδώ μαζευτήκατε,
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

nowhere έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:42 με λέει γλίτσα ο τύπος που μπινελικώνει τους άλλους κ το επόμενο 5λεπτο με άλλο προφίλ κάνει φιλική κουβεντούλα μαζί τους.ουστ ρε.αφήνω μια τρίχα από ταρχίδια μου να συνεχίσεις μαζί της
Μόνο αυτό ξέρεις να κάνεις ρε μαλάκα χοντρέ. Να λες την ίδια μαλακία σε συγκεκριμένο μοτίβο. Με λέει έτσι αυτός που κάνει αυτό. Που να γράψεις δεύτερη γραμμή σε ποστ. Γλίτσας και στο μυαλό και στο σώμα. Και που ξέρεις ότι έχεις αρχίδια; Και να έχεις δεν τα βλέπεις.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Όλοι με περίοδο είναι σ' αυτό το νήμα;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”