Στα 2 στενά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδιάβλητο το σύστημα εμβολιασμού του Πιερρικάκη:Στον Παλαμά ζουν 6.000 και εμβολιάστηκαν 40.000
-
stergiosbik
Re: Αδιάβλητο το σύστημα εμβολιασμού του Πιερρικάκη:Στον Παλαμά ζουν 6.000 και εμβολιάστηκαν 40.000
Κι εγώ βρέθηκα απο σπόντα στον Παλαμά για εμβόλιο αρχές καλοκαιριού, όπου με περιποιήθηκε μια βυζαρού εμβολιάστρια και από τότε ξαναπήγα αρκετές φορές ακόμα. Το αλλο Σάββατο ξαναπάω για την 8η δόση!
Χαλάλι οι βενζίνες γιατί πλέον έχω αντισώματα level = GOD.
ΥΓ: εχει και happy ending.
Re: Αδιάβλητο το σύστημα εμβολιασμού του Πιερρικάκη:Στον Παλαμά ζουν 6.000 και εμβολιάστηκαν 40.000
Έχει κωλαδικο στην Καρδίτσα που ντύνονται νοσηλεύτριες και εσείς ντύνεστε εμβολιαζομενοι;lagavulis έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:47 Κι εγώ βρέθηκα απο σπόντα στον Παλαμά για εμβόλιο αρχές καλοκαιριού, όπου με περιποιήθηκε μια βυζαρού εμβολιάστρια και από τότε ξαναπήγα αρκετές φορές ακόμα. Το αλλο Σάββατο ξαναπάω για την 8η δόση!
Πολύ μπροστά η επαρχία ρε φίλε!
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Είναι η νοσηλεύτρια του Γούντεντ Γκλέηντ, που την λέγανε Κούλα, ή Μαρία, ή Δήμητρα.Beria έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:50Έχει κωλαδικο στην Καρδίτσα που ντύνονται νοσηλεύτριες και εσείς ντύνεστε εμβολιαζομενοι;lagavulis έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:47 Κι εγώ βρέθηκα απο σπόντα στον Παλαμά για εμβόλιο αρχές καλοκαιριού, όπου με περιποιήθηκε μια βυζαρού εμβολιάστρια και από τότε ξαναπήγα αρκετές φορές ακόμα. Το αλλο Σάββατο ξαναπάω για την 8η δόση!
Πολύ μπροστά η επαρχία ρε φίλε!
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ήθελα να σε ρώταγα για το Ρωποτό.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Υδράργυρος
Αμα εχει πανελλαδικα ενα 50% εμβολιασμενων, σημαινει οτι μια περιοχη 80 χιλιαδων εχει καλυφθει απο τον παλαμα, χωρις να εχουν παει σε κανενα αλλο κεντρο. Δυσκολα νουμερα για την περιοχη.Arisvilla έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:31 Ρε άμα δεν ξέρετε μην ανοίγετε τοπικ. Και εγώ στον Παλαμά εμβολιάστηκα. Από τους γειτονικούς νομούς εκεί πήγαιναν γιατί έκαναν μόνο Pfizer. Kαι λίγοι είναι οι 40 χιλιάδες.
Τεσπα παιρνουμε ποπ κορν
Μπα. Πάνε 35 χρόνια γι αυτό το θέμα.
Για τη ζωή λέω αν αποκαστάθηκε τίποτα. Αν γυρίσανε και φτιάξανε τα σπίτια τους.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Για τις κατολισθήσεις λες. Εχω να πάωι πολλά χρόνια προς τα εκει. Κάτι άρχισαν να κάνουν με κατασκευές σπιτιών αλλά δεν νομίζω να γίνει όπως παλιά.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 22:15Μπα. Πάνε 35 χρόνια γι αυτό το θέμα.
Για τη ζωή λέω αν αποκαστάθηκε τίποτα. Αν γυρίσανε και φτιάξανε τα σπίτια τους.
-
stergiosbik
Ρε αγράμματε κομμουνιστή 40.000 εμβολιασμοί λέει,όχι 40.000 εμβολιασμενοι.Υδράργυρος έγραψε: 05 Σεπ 2021, 22:14Αμα εχει πανελλαδικα ενα 50% εμβολιασμενων, σημαινει οτι μια περιοχη 80 χιλιαδων εχει καλυφθει απο τον παλαμα, χωρις να εχουν παει σε κανενα αλλο κεντρο. Δυσκολα νουμερα για την περιοχη.Arisvilla έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:31 Ρε άμα δεν ξέρετε μην ανοίγετε τοπικ. Και εγώ στον Παλαμά εμβολιάστηκα. Από τους γειτονικούς νομούς εκεί πήγαιναν γιατί έκαναν μόνο Pfizer. Kαι λίγοι είναι οι 40 χιλιάδες.
Τεσπα παιρνουμε ποπ κορν
Πολλοι από αυτούς τους εμβολιασμούς είναι η 2η δόση.
Άρα δεν μιλάμε για 80.000 ανθρώπους αλλά για αρκετά λιγοτερους.
Λογικά είναι τα νούμερα Στο γειτονικό δήμο Φαρκαδόνας με 20 χιλιάδες πληθυσμό όλοι εκεί πήγαιναν γιατί είχε Αστρα Ζένεκα σε αυτούς. Επίσης πήγαιναν πολλοί από Τρίκαλα αλλά και Μουζακι Καρδίτσα και γενικά πήγαιναν πολλοί από Θεσσαλία επειδή έκαναν μόνο Pfizer. Οταν πήγα να κάνω την β δόση γινόταν χαμός από κόσμο. Πολύ λογικό το νούμερο. Ούτως η άλλως η συγκεκριμένη υπάλληλος από οτι έμαθα τον Αυγουστο πήγε.Υδράργυρος έγραψε: 05 Σεπ 2021, 22:14Αμα εχει πανελλαδικα ενα 50% εμβολιασμενων, σημαινει οτι μια περιοχη 80 χιλιαδων εχει καλυφθει απο τον παλαμα, χωρις να εχουν παει σε κανενα αλλο κεντρο. Δυσκολα νουμερα για την περιοχη.Arisvilla έγραψε: 05 Σεπ 2021, 21:31 Ρε άμα δεν ξέρετε μην ανοίγετε τοπικ. Και εγώ στον Παλαμά εμβολιάστηκα. Από τους γειτονικούς νομούς εκεί πήγαιναν γιατί έκαναν μόνο Pfizer. Kαι λίγοι είναι οι 40 χιλιάδες.
Τεσπα παιρνουμε ποπ κορν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-