Τόσα πολλά; Εμείς για τη μανα μου που πηγαμε σε ιδιωτικο γιατι ηταν επηγον και στα δημοσια θα γινοταν μετα απο 3 μηνες, μονο για νοσηλια+φαρμακα σε απλο δωματιο 3 μερες πληρωσαμε 2χιλ ευρω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αυτά εδώ δεν είναι ρητορική μίσους?
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Re: Αυτά εδώ δεν είναι ρητορική μίσους?
- EKPLIKTIKOS
Μα δε θέλει να σωθεί. Με το ζορι;
Ναι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Δεν φαντάζεσαι πόσα.3f3k έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:18Τόσα πολλά; Εμείς για τη μανα μου που πηγαμε σε ιδιωτικο γιατι ηταν επηγον και στα δημοσια θα γινοταν μετα απο 3 μηνες, μονο για νοσηλια+φαρμακα σε απλο δωματιο 3 μερες πληρωσαμε 2χιλ ευρω...
Ή νομίζεις ότι θα ασχοληθώ σοβαρά με το κάθε μαλακισμένο και άσχετο κομματόσκυλο εδώ μέσα (διασωλήνωση = ΜΕΘ), που για την λυσσαλέα προπαγάνδα του ανακατεύει άσχετα πράγματα και δεν θα τον τρολάρω;
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Μιλάμε για τους ίδιους χώρους που οφείλουν να είναι διαθέσιμοι και για ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από άλλα αίτια. π.χ. από τροχαία.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:22Ναι.
Αυτή την εποχή, όποιος ασθενής που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση εισέρχεται σε ΜΕΘ, θα πρέπει να δοξάζει την τύχη του.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Νομιζω οτι ειχα γραψει οτι "σιγα μην εμβολιαζουμε μικρα παιδακια για να σωσουμε τους γεροψεκ. Στα μουτρα θα τα βαζουμε να τους βηχουν" ή κατι παρομοιο.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:06Εσύ ρε κιουτσέκι δεν έλεγες οτι θα βήχεις στα μούτρα των ανεμβολίαστων?panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:04Παλι απομονώνεις φρασεις ρε παρταλι?Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 13:52.
Ο άλλος λέει "να μην ασχοληθούν με τέτοια οι συντονιστές", και μιλάει για "ελεεινούς ψεκασμένους",
Δεν μιλησα για "ελεεινους ψεκασμενους", αλλα για "ελεεινους ψεκασμενους που μηνυουν τους γιατρους που προσπαθουν να τους σωσουν". Το ψεκασμενοι το εβαλα επειδη δεν πιστευουν οτι υπάρχει ιος, και το ελεεινοι επειδη μηνυουν τους γιατρους.
Αν απλα δεν θελουν να εμβολιαστουν, δικο τους προβλημα.
Ωραίο δεν ειναι?
Οχι βεβαια πως αυτο εχει καμια σχεση με παρον το νημα που πας να τους βγάλεις ολους τρελους, αλλα λεμε τώρα.
Δεν αντιλέγω. Το ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο τυχεροί είναι δεν σημαίνει θα τους αφήσουν στην τύχη τους.AlienWay έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:25Μιλάμε για τους ίδιους χώρους που οφείλουν να είναι διαθέσιμοι και για ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από άλλα αίτια. π.χ. από τροχαία.
Αυτή την εποχή, όποιος ασθενής που βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση εισέρχεται σε ΜΕΘ, θα πρέπει να δοξάζει την τύχη του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Ναζιστικες απόψεις. Να θυμίσω ότι κάποτε η θεραπεία για την ομοφυλοφιλία (πριν μισό αιώνα ξέρω γω, μη φανταστείς) ήταν η λοβοτομη. Ευχαριστώ πολύ, δε θα πάρω.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:22Ναι.
Ρε δικέ μου, grow a pair που λέμε και στο χωριό μου.
Τι ψάχνεις τώρα συντάγματα και νόμους και κανονισμούς. Αυτά είναι κουρελόχαρτα που ερμηνεύονται κατά το δοκούν από την εκάστοτε εξουσία.
Μεγάλωσε λίγο και προσπάθησε να αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες στην ζωή σου με την αξία σου και το σπαθί σου. Το να κλαίς για τα δικαιώματά σου και να ψάχνεις το τελευταίο παραθυράκι και υποπαράγραφο κάποιου νόμου, είναι εντελώς γελοίο, αν δεν πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου, φυλακίσεως και υψηλού προστίμου.
Επίσης, βρες καμμία κοπέλα και ασχολήσου με τίποτα άλλο πέρα από το πώς να σώσεις την Ελλάδα μέσω του πχώρουμ. Μου φαίνεται ότι έχεις πέσει στην λούπα του νεοφώτιστου επαναστάτη και ασχολείσαι με τέτοια θέματα 24/7.
Χαλάρωσε λίγο και μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Επειδή σε χαρακτήρισαν κάπως κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ, δεν τελείωσε ο κόσμος.
Τι ψάχνεις τώρα συντάγματα και νόμους και κανονισμούς. Αυτά είναι κουρελόχαρτα που ερμηνεύονται κατά το δοκούν από την εκάστοτε εξουσία.
Μεγάλωσε λίγο και προσπάθησε να αντιμετωπίζεις τις όποιες δυσκολίες στην ζωή σου με την αξία σου και το σπαθί σου. Το να κλαίς για τα δικαιώματά σου και να ψάχνεις το τελευταίο παραθυράκι και υποπαράγραφο κάποιου νόμου, είναι εντελώς γελοίο, αν δεν πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου, φυλακίσεως και υψηλού προστίμου.
Επίσης, βρες καμμία κοπέλα και ασχολήσου με τίποτα άλλο πέρα από το πώς να σώσεις την Ελλάδα μέσω του πχώρουμ. Μου φαίνεται ότι έχεις πέσει στην λούπα του νεοφώτιστου επαναστάτη και ασχολείσαι με τέτοια θέματα 24/7.
Χαλάρωσε λίγο και μην τα παίρνεις όλα τοις μετρητοίς. Επειδή σε χαρακτήρισαν κάπως κάποιοι άγνωστοι σε ένα φόρουμ, δεν τελείωσε ο κόσμος.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Στο Μπέργκαμο είχαν φτάσει στη δυσάρεστη θέση οι γιατροί να παίρνουν την απόφαση για το ποιους θα διασωληνώσουν και ποιους θα τους αφήσουν έτσι.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:27Δεν αντιλέγω. Το ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο τυχεροί είναι δεν σημαίνει θα τους αφήσουν στην τύχη τους.AlienWay έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:25Μιλάμε για τους ίδιους χώρους που οφείλουν να είναι διαθέσιμοι και για ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από άλλα αίτια. π.χ. από τροχαία.
Σε αυτή την περίπτωση, όταν κάποιος λέει "δεν θέλω", δυστυχώς πρέπει να πάνε παρακάτω.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Τι θα λεγατε να τους βαζουμε να πληρωνουν 10 ευρω για καθε ωρα που δεν διασωληνωνονται;
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αναφέρομαι σε ζητήματα ζωής και θανάτου.EKPLIKTIKOS έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:28Ναζιστικες απόψεις. Να θυμίσω ότι κάποτε η θεραπεία για την ομοφυλοφιλία (πριν μισό αιώνα ξέρω γω, μη φανταστείς) ήταν η λοβοτομη. Ευχαριστώ πολύ, δε θα πάρω.
ΔιαφωνώAlienWay έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:29Στο Μπέργκαμο είχαν φτάσει στη δυσάρεστη θέση οι γιατροί να παίρνουν την απόφαση για το ποιους θα διασωληνώσουν και ποιους θα τους αφήσουν έτσι.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:27Δεν αντιλέγω. Το ότι δεν καταλαβαίνουν πόσο τυχεροί είναι δεν σημαίνει θα τους αφήσουν στην τύχη τους.AlienWay έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:25
Μιλάμε για τους ίδιους χώρους που οφείλουν να είναι διαθέσιμοι και για ασθενείς που βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση από άλλα αίτια. π.χ. από τροχαία.
Σε αυτή την περίπτωση, όταν κάποιος λέει "δεν θέλω", δυστυχώς πρέπει να πάνε παρακάτω.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν περίσσευαν άδειες ΜΕΘ στο Μπέργκαμο και ΓΙ' ΑΥΤΟ καλούνταν να αποφασίσουν ποιους θα διασωληνώσουν.
Τι μου λες τώρα; Οτι θα άφηναν στην τύχη του αυτόν που θέλει να διασωληνωθεί για να προστατεύσουν τη ζωή αυτού που δεν θέλει;
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Να είναι σε θέση να προστατεύσουν και τις 2 ζωές ούτε που σου πέρασε από το μυαλό ε;AlienWay έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:33Δεν περίσσευαν άδειες ΜΕΘ στο Μπέργκαμο και ΓΙ' ΑΥΤΟ καλούνταν να αποφασίσουν ποιους θα διασωληνώσουν.
Τι μου λες τώρα; Οτι θα άφηναν στην τύχη του αυτόν που θέλει να διασωληνωθεί για να προστατεύσουν τη ζωή αυτού που δεν θέλει;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 187 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-