όχι απόλους, οι κομμουνιστές τάσσονται με την επιστήμη και όχι με τα ματζούνια και τα ανάποδα φλιτζάνιαnostromos έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:23δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη γυναικα και ο ανδρας της ... μιλαω γενικα οτι ο αντιεμβολιαστικος χωρος ειναι κοινα αποδεκτος σε ολα τα πολιτικα φασματα ... αυτο το γνωριζει ο καθενας που εχει τυπικες κοινωνικες επαφες ... τα υπολοιπα ειναι παπαριες ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:18Για κάνε μια δύσκολη μαντέψια για τον ποιο χώρο κινείται ο άντρας της. Άλλο να μην εμβολιαστείς για την πάρτη σου, άλλο να προπαγανδιζεις όλη μέρα τραγελαφικές αθλιότητες. Αυτό είναι κατά συντριπτική πλειοψηφία του ακρο/δεξιού χριστιανοπατριωτικου χώρου.nostromos έγραψε: 02 Σεπ 2021, 16:14 αυτη η ηλιθιοτητα με την δηθεν πολιτικοποιηση των αντιεμβολιαστων δεν λεει να σταματησει ... τυχαινει να γνωριζω κοσμο που δεν θελει να εμβολιαστει απο ολους τους πολιτικους χωρους ...
https://m.facebook.com/profile.php?id=1651104062
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ψεκ μέχρι θανάτου
Re: Ψεκ μέχρι θανάτου
Είσαι δυνητικός superspreader.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:15Δεν είμαι πηγή διασποράς, αφού δεν έχω ιό.elchav έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:12ΦΠΑ για τα συγκεκριμένα πατατάκια.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:10
Αυτό εδώ το βουλιμικό γουρούνι που τρώει τα πατατάκια λες και είναι δωδεκάχρονο, τί πληρώνει?
Εσυ ως ψεκας πληρώνεις ΦΠΑ κάθε μέρα που περνάει όντας μια πηγή διασποράς κινεζοιού;
Όχι, θα σας ειδοποιησουμε όταν ανοίξει ΜΕΘ
Επιπλέον, πού ξέρεις εσύ, μπορεί να έχω νοσήσει, και να έχω αντισώματα και μάλιστα πολύ καλύτερα απ' αυτά που έχει ο μπολιάρης.
Τις δε ΜΕΘ τις πληρώνω κι εγώ με τους φόρους μου.
Άρα ποιό είναι το θέμα σου, αγαπητή πελότα?
Επίσης, αν δεν ήσουν βλαξ, θα καταλάβαινες ότι όλοι πληρώνουν φόρους, απλά κάποιοι επιβαρύνονται με παραπάνω για τις κακές τους συνήθειες , όπως ΕΦΚ για καπνιστές, ΦΠΑ στα δρακουλίνια και τις πίτσες για τους χοντρούς.
Εσύ ως πιθανός superspreader, δεν επιβαρύνεσαι με τίποτα, μην κάνοντας ένα δωρεάν εμβόλιο
Ελπίζω ο κύριος Πλεύρης να μας εκπλήξει ευχάριστα (αν και δυσκολο από πρώην λαοσίτη) και να σας βάζει τελευταίους στην ουρά προτεραιότητας σε ΜΕΘ
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Μόνο αν δεν έχουν προλάβει να αναπαραχθούν είναι δαρβινισμός. Αλλιώς είναι απλά δικαιοσύνη.
To τί "δυνητικός" είναι ο καθένας δεν έχει σημασία.elchav έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:20Είσαι δυνητικός superspreader.Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:15Δεν είμαι πηγή διασποράς, αφού δεν έχω ιό.elchav έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:12
ΦΠΑ για τα συγκεκριμένα πατατάκια.
Εσυ ως ψεκας πληρώνεις ΦΠΑ κάθε μέρα που περνάει όντας μια πηγή διασποράς κινεζοιού;
Όχι, θα σας ειδοποιησουμε όταν ανοίξει ΜΕΘ
Επιπλέον, πού ξέρεις εσύ, μπορεί να έχω νοσήσει, και να έχω αντισώματα και μάλιστα πολύ καλύτερα απ' αυτά που έχει ο μπολιάρης.
Τις δε ΜΕΘ τις πληρώνω κι εγώ με τους φόρους μου.
Άρα ποιό είναι το θέμα σου, αγαπητή πελότα?
Επίσης, αν δεν ήσουν βλαξ, θα καταλάβαινες ότι όλοι πληρώνουν φόρους, απλά κάποιοι επιβαρύνονται με παραπάνω για τις κακές τους συνήθειες , όπως ΕΦΚ για καπνιστές, ΦΠΑ στα δρακουλίνια και τις πίτσες για τους χοντρούς.
Εσύ ως πιθανός superspreader, δεν επιβαρύνεσαι με τίποτα, μην κάνοντας ένα δωρεάν εμβόλιο
Ελπίζω ο κύριος Πλεύρης να μας εκπλήξει ευχάριστα (αν και δυσκολο από πρώην λαοσίτη) και να σας βάζει τελευταίους στην ουρά προτεραιότητας σε ΜΕΘ
Μας πηγαίνεις σε καταστάσεις Minority report με τη βλακεία (μη πώ τίποτ' άλλο) που σε δέρνει.
Είσαι ένα κουτοπόνηρο ακροδεξιό πρόβατο, που κοιτάς να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου μειώνοντας τους άλλους (επειδή δε μπορείς να βελτιωθείς ο ίδιος).
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Κατά τ' άλλα δεν επιδοτούνται οι ΑΠΕ...
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:29 To τί "δυνητικός" είναι ο καθένας δεν έχει σημασία.
Μας πηγαίνεις σε καταστάσεις Minority report με τη βλακεία (μη πώ τίποτ' άλλο) που σε δέρνει.
Είσαι ένα κουτοπόνηρο ακροδεξιό πρόβατο, που κοιτάς να αναβαθμίσεις τον εαυτό σου μειώνοντας τους άλλους (επειδή δε μπορείς να βελτιωθείς ο ίδιος).
Μόλις περιέγραψες το μέσο χρυσαυγιτη
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Όχι πια.
Κι εσύ, ομοίως
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
πέρα απο τις συνηθεις μλκιες του επιδοτούμενου κομπλεξικού
όλη αυτή η εκστρατεία εναντιον αυτών που δεν έχουν εμβολιαστει (είτε ψεκ, είτε αρνητές, είτε σκεπτικιστές, είτε φοβισμένοι, είτε, είτε...)
είναι εντελώς αναποτελεσματική με όρους προαγωγής της υγείας στον πληθυσμό για να αλλάξει τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές τους.
Πολιτικαντισμοί της νεας δημοκρατίας του Κούλη είναι
viewtopic.php?f=29&t=14795&p=2108237#p2108237
όλη αυτή η εκστρατεία εναντιον αυτών που δεν έχουν εμβολιαστει (είτε ψεκ, είτε αρνητές, είτε σκεπτικιστές, είτε φοβισμένοι, είτε, είτε...)
είναι εντελώς αναποτελεσματική με όρους προαγωγής της υγείας στον πληθυσμό για να αλλάξει τις πεποιθήσεις και τις συμπεριφορές τους.
Πολιτικαντισμοί της νεας δημοκρατίας του Κούλη είναι
viewtopic.php?f=29&t=14795&p=2108237#p2108237
Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.
Πρωτον γλυτωνουμε λεφτα γιατι οι μεθ και οι συνταξεις κοστιζουν.
Δεύτερον αυξανεται το αικιου της χωρας.
Τριτον εχει περισσότερη παρεα ο Παντελος.
Είσαι και ψευτράκος, μια χαρά επιδοτούνται. Χωρίς επιδότηση, άλλωστε αυτά τα άχρηστα πράγματα είναι μη βιώσιμα.
Τα μούτρα σου περιέγραψα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μιλάει κι ο Κρικητός.panos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- dna replication
πολυ κόμπλεξ κουβαλάς ρε συ, σου έτυχαν δύσκολα δε λέω, αλλα δε βοηθάς και συ τον ευατό σουelchav έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43Περίεργος τρόπος να πεις "ένας από τους 1.000+ πιθανούς μπαμπάδες μου"dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:38 πέρα απο τις συνηθεις μλκιες του επιδοτούμενου κομπλεξικού
Σταματά να παρακαλάς να σε αναγνωρίσει κάποιος, θα είσαι πάντα Α.Π.dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:47πολυ κόμπλεξ κουβαλάς ρε συ, σου έτυχαν δύσκολα δε λέω, αλλα δε βοηθάς και συ τον ευατό σουelchav έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43Περίεργος τρόπος να πεις "ένας από τους 1.000+ πιθανούς μπαμπάδες μου"dna replication έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:38 πέρα απο τις συνηθεις μλκιες του επιδοτούμενου κομπλεξικού
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- dna replication
εγώ στηρίζω την άρνηση θεραπέιας στους καπνιστες γιατί ισχυρίζονται οτι υπάρχουν ένα σωρό άλλα πράγματα που βλάπτουν και όχι μονο το τσιγάροpanos291 έγραψε: 05 Σεπ 2021, 12:43 Στηριζω το δημοκρατικο δικαιωμα (συμφωνα με τον χαρτη δικαιωματων του ανθρωπου, αρθρο 5 παραγραφος 38) να μην διασωληνωνονται οι αρνητες του ιου.
το ίδιο και στους χοντρούς που δεν νοιώθουν πόσο επιβαρύνουν το συστημα υγείας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος dna replication την 05 Σεπ 2021, 12:51, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 6 Απαντήσεις
- 230 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Στρακαστρουκας
-
- 54 Απαντήσεις