Θέλεις μέσο (βύσμα)mao mao έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:25το δημόσιο σχολείο στην Κύπρο πληρώνει καλά. Είναι δύσκολο να μπεις;περαστική έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:22 Μην μαλώνετε. Εγώ πάντως νιώθω όπως είπε ο 3f3k στην αρχή. Ότι έφυγα/ΠΡΟΛΑΒΑ να φύγω βασικά από τοξική σχέση. Δεν κοιμόμουν εδώ και μια βδομάδα από το άγχος. Είπα όχι, τέλος και ξαλάφρωσα. Αναγνωρίζω πως κάποια πράγματα εκτός από σκληρή δουλειά και συνεργασία που πρέπει να υπάρχει και από τις 2 πλευρές (πολλές φορές μόνο η μια πλευρά προσπαθεί), πρέπει ταυτόχρονα αν υπάρχουν όντως μαθησιακές δυσκολίες ή και άλλα θέματα, να έχει καθοδήγηση και από άλλους ειδικούς. Ούτε κι' εγώ έχω εκπαιδευτεί γι' αυτά τα θέματα, δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, ούτε και ο "μισθός" μου θα μπορεί να δικαιολογήσει την δουλειά μου.
Ακόμα και με τις εξετάσεις ΑΣΕΠ. Άσε που ένα πτυχίο έχω όλο κι' όλο (άρα δεν ανεβαίνουν τα μόρια). Ούτε ψήνομαι. Οι περισσότεροι καθηγητές που ξέρω είναι με τα ψυχοφάρμακα. Έχουν αγριέψει τα παιδιά και εγώ ξέρω πως σαν χαρακτήρας δεν θα μπορώ να κουμαντάρω ολόκληρο τμήμα.