!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
-
stergiosbik
Re: Ζωόφιλοι - αυτή η μάστιγα
Τραβαω ζορι ρε μεγαλε γιατι βγαζετε τρελους οσους απλα δεν ενδιαφερονται για τα ζωα.
Καθολου κακο δεν ειναι να εισαι φιλοζωος.Αρκει να εχεις ξεκαθαρα στο μυαλο σου οτι ειναι ζωα και οχι ανθρωποι.
Οτι προτεραιοτητα εχουν οι ανθρωποι και οχι τα ζωα.
Στο λεω εγω που ειχα αρκετα ζωα παλιοτερα οπως γατες (πολλες),ωδικα πτηνα,ψαρια ακομη και περιστερια.
Ακομη και τωρα εχω ψαρια και 2 καναρινια λογω διαμερισματος γιατι δεν θεωρω ως ζωο μονο το σκυλι οπως πολλοι ανισσοροποι κανουν.
Αν ξαναπαω σε μονοκατοικια θα ξαναπαρω και γατα.
Φυσικα στην ανοησια που λες οτι οσοι μισουν τα ζωα μισουν και τους ανθρωπους μην περιμενεις απαντηση.
Καθολου κακο δεν ειναι να εισαι φιλοζωος.Αρκει να εχεις ξεκαθαρα στο μυαλο σου οτι ειναι ζωα και οχι ανθρωποι.
Οτι προτεραιοτητα εχουν οι ανθρωποι και οχι τα ζωα.
Στο λεω εγω που ειχα αρκετα ζωα παλιοτερα οπως γατες (πολλες),ωδικα πτηνα,ψαρια ακομη και περιστερια.
Ακομη και τωρα εχω ψαρια και 2 καναρινια λογω διαμερισματος γιατι δεν θεωρω ως ζωο μονο το σκυλι οπως πολλοι ανισσοροποι κανουν.
Αν ξαναπαω σε μονοκατοικια θα ξαναπαρω και γατα.
Φυσικα στην ανοησια που λες οτι οσοι μισουν τα ζωα μισουν και τους ανθρωπους μην περιμενεις απαντηση.
- YouOnlyLiveOnce
Κανενας δεν ειπε οτι ειναι τρελοι οσοι απλα δεν ενδιαφερονται για τα ζωα.Προβλημα υπαρχει
με αυτους που κλεινουν σε μια σακουλα μωρα γατακια και τα πετανε στα σκουπιδια.
Με αυτον που σκοτωνει ενα σκυλο γιατι απλα τον ενοχλησε,με αυτον που βασανιζει καποιο ζωο γιατι ετσι!
Περισσοτερο τρελους πανε να βγαλουν οσους εχουν μια πιο ιδιαιτερη σχεση ,ας το πω, με το κατοικιδιο τους.
Εγω ας πουμε μπορει να θελω ο σκυλος μου να κοιμαται στο δικο του κρεβατι.ο αλλος μπορει να γουσταρει να κοιμουνται μαζι.
Που ειναι το προβλημα; γιατι να τον χαρακτηρισω καπως;
Εμενα με ειχε πει υπερβολικη ενας πετσοπας γιατι εψαχνα συγκεκριμενη τροφη για τα πουλια μου.
Με εχουν πει υπερβολικη γιατι γεννησε η μανα και τα κρατησα ολα..
''γιατι δεν δινεις κανενα;'' γιατι δεν θελω! Και για διαφορα αλλα τελως παντων,σε σχεση με τα πουλια μου.
Δεν θες να εχει κατοικιδιο,κανεναν προβλημα.Αρκει να μην τα πειραζεις.Και ασε εμενα να κανω οτι θελω με τα δικα μου.
Με αυτον που σκοτωνει ενα σκυλο γιατι απλα τον ενοχλησε,με αυτον που βασανιζει καποιο ζωο γιατι ετσι!
Περισσοτερο τρελους πανε να βγαλουν οσους εχουν μια πιο ιδιαιτερη σχεση ,ας το πω, με το κατοικιδιο τους.
Εγω ας πουμε μπορει να θελω ο σκυλος μου να κοιμαται στο δικο του κρεβατι.ο αλλος μπορει να γουσταρει να κοιμουνται μαζι.
Εμενα με ειχε πει υπερβολικη ενας πετσοπας γιατι εψαχνα συγκεκριμενη τροφη για τα πουλια μου.
''γιατι δεν δινεις κανενα;'' γιατι δεν θελω! Και για διαφορα αλλα τελως παντων,σε σχεση με τα πουλια μου.
Δεν θες να εχει κατοικιδιο,κανεναν προβλημα.Αρκει να μην τα πειραζεις.Και ασε εμενα να κανω οτι θελω με τα δικα μου.
-
stergiosbik
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Αύγ 2018, 11:24 Κανενας δεν ειπε οτι ειναι τρελοι οσοι απλα δεν ενδιαφερονται για τα ζωα.Προβλημα υπαρχει
Δεν εγραψα πουθενα οτι δικαιολογω οσους βασανιζουν τα ζωα.
Σιγουρα ειναι λαθος και πρεπει να τιμωρουνται.
Αν θες εσυ να κοιμασαι αγκαλια με τον σκυλο ειναι ξεκαθαρα δικαιωμα σου.
Φυσιολογικο ομως δεν ειναι αλλα απο τη στιγμη που περιοριζεται στο σπιτι σου ολα ειναι οκ.
Οταν ομως βγαζεις στην πλατεια το σκυλο σου χωρις λουρι και φιμωτρο και κατουραει-χεζει στο χορταρι εχω μεγαλο προβλημα.
Κανενα παιδι δεν ειναι υποχρεωμενο οταν παιζει να ερχεται σε επαφη με τα κατουρα και τα υπολειμματα σκατου του σκυλου σου.
Και μη μου πεις το γνωστο"ειναι εμβολιασμενο" γιατι αμα ηταν ετσι τοτε κι εμεις ολοι ειμαστε εμβολιασμενοι και θα μπορουσαμε με την ιδια λογικη να κατουραμε και να χεζουμε οπου να 'ναι.
Εχω φιλο με δυο σκυλια που οταν τα βγαζει βολτα εκτος του οτι παντα ειναι με λουρι και φιμωτρο εχει παντα μαζι του και μπουκαλι νερο που ξεπλενει ακομα και οπου κατουρανε τα σκυλια.
Ποτε του δεν τα εχει παει σε παρκα-πλατειες για τον λογο που εγραψα παραπανω.
Αυτος μαλιστα.
Σεβεται τους συνανθρωπους του και δεν εχει την απαιτηση να συμβιβαζονται οι αλλοι στα δικα του θελω.
- YouOnlyLiveOnce
Δεν ειπα οτι το εγραψες εσυ απλα ηθελα να πωstergiosbik έγραψε: 25 Αύγ 2018, 12:55YouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Αύγ 2018, 11:24 Κανενας δεν ειπε οτι ειναι τρελοι οσοι απλα δεν ενδιαφερονται για τα ζωα.Προβλημα υπαρχει
Δεν εγραψα πουθενα οτι δικαιολογω οσους βασανιζουν τα ζωα.
Σιγουρα ειναι λαθος και πρεπει να τιμωρουνται.
Αν θες εσυ να κοιμασαι αγκαλια με τον σκυλο ειναι ξεκαθαρα δικαιωμα σου.
Φυσιολογικο ομως δεν ειναι αλλα απο τη στιγμη που περιοριζεται στο σπιτι σου ολα ειναι οκ.
Οταν ομως βγαζεις στην πλατεια το σκυλο σου χωρις λουρι και φιμωτρο και κατουραει-χεζει στο χορταρι εχω μεγαλο προβλημα.
Κανενα παιδι δεν ειναι υποχρεωμενο οταν παιζει να ερχεται σε επαφη με τα κατουρα και τα υπολειμματα σκατου του σκυλου σου.
Και μη μου πεις το γνωστο"ειναι εμβολιασμενο" γιατι αμα ηταν ετσι τοτε κι εμεις ολοι ειμαστε εμβολιασμενοι και θα μπορουσαμε με την ιδια λογικη να κατουραμε και να χεζουμε οπου να 'ναι.
Εχω φιλο με δυο σκυλια που οταν τα βγαζει βολτα εκτος του οτι παντα ειναι με λουρι και φιμωτρο εχει παντα μαζι του και μπουκαλι νερο που ξεπλενει ακομα και οπου κατουρανε τα σκυλια.
Ποτε του δεν τα εχει παει σε παρκα-πλατειες για τον λογο που εγραψα παραπανω.
Αυτος μαλιστα.
Σεβεται τους συνανθρωπους του και δεν εχει την απαιτηση να συμβιβαζονται οι αλλοι στα δικα του θελω.
οτι ''τρελοι'' μη φυσιολογικοι για εμενα ειναι μονο αυτοι που βασανιζουν τα ζωα.
Ουτε οι φιλοζωοι ουτε οι μη.Απο εκει και περα συμφωνω στα υπολοιπα
πρεπει να υπαρχει σεβασμος.Και απο τις 2 πλευρες.Πρεπει και αυτα καπου να κανουν την αναγκη τους ,
να κανουν βολτα κτλ.. φυσικα να καθαριζουμε μετα,εννοειται.Ουτε θα πας τον σκυλο μεσα στην παιδικη χαρα ξερογω.
Υπαρχουν και αλλα μερη.Αλλα και ο οποιοσδηποτε να μην υστεριαζει στην θεα και μονο ενος σκυλιου.
Ας συμβιβαστει και αυτος με την σκεψη οτι ειναι και αυτα πλασματα που ζουν και υπαρχουν αναμεσα μας!
-
Εμπεδοκλής
Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2018, 08:40Εσυ τι ζορι τραβας; γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος φιλοζωος; αυτος που μισει τα ζωα μισει και τους ανθρωπουεstergiosbik έγραψε: 25 Αύγ 2018, 08:33Εσθήρ έγραψε: 25 Αύγ 2018, 02:04
ΔΙΟΤΙ καποια αρρωστημενα μυαλα τα μισουν.Και ειναι απολυτα αρρωστημενα.Δαφνι και ξερο ψωμι.
Eσυ τωρα με αυτο το ποστ θεωρεις τον εαυτο σου φυσιολογικο;
Spoiler

-
stergiosbik
Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.
Οτι οι περισσοτεροι φιλοζωοι δεν σεβονται τους υπολοιπους ανθρωπους.
Παντου σχεδον υπαρχουν σκατα σκυλιων και σε πολλα σημεια βρωμαει κατουριλα.
Οταν καθε βραδυ ιδιως τωρα το καλοκαιρι σου παιρνουν τα αυτια απο τα γαβγισματα και δεν μπορεις να κοιμηθεις υπαρχει θεμα.
Αυτα και πολλα αλλα.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που δεν εχουν ζωα να εισαι σιγουρη οτι θα ηταν απολυτως οκ αν τηρουνταν ολα τα παραπανω.
Αν ξαφνικα εμφανιζομουν στην πλατεια που παιζουν τα παιδια σου με κανα αλογο ή με 2-3 προβατα και τα εβαζα να βοσκησουν στο χορταρι θα ησουν συμφωνη;
Οταν καθε βραδυ ιδιως τωρα το καλοκαιρι σου παιρνουν τα αυτια απο τα γαβγισματα και δεν μπορεις να κοιμηθεις υπαρχει θεμα.
Αυτα και πολλα αλλα.
Η συντριπτικη πλειοψηφια των ανθρωπων που δεν εχουν ζωα να εισαι σιγουρη οτι θα ηταν απολυτως οκ αν τηρουνταν ολα τα παραπανω.
Αν ξαφνικα εμφανιζομουν στην πλατεια που παιζουν τα παιδια σου με κανα αλογο ή με 2-3 προβατα και τα εβαζα να βοσκησουν στο χορταρι θα ησουν συμφωνη;
Τα ζώα έχουν ένστικτο ρε! Ξεχωρίζουν τον καλό άνθρωπο..Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:05Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2018, 08:40Εσυ τι ζορι τραβας; γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος φιλοζωος; αυτος που μισει τα ζωα μισει και τους ανθρωπουεΤο παρεξηγήσατε τον άνθρωπο. Δεν μπορεί να αγαπούσε τα ζώα και να μισούσε τους ανθρώπους...Spoiler
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vagabondo την 25 Αύγ 2018, 13:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εμπεδοκλής έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:05Υδράργυρος έγραψε: 25 Αύγ 2018, 08:40Εσυ τι ζορι τραβας; γιατι ειναι κακο να ειναι καποιος φιλοζωος; αυτος που μισει τα ζωα μισει και τους ανθρωπουεΤο παρεξηγήσατε τον άνθρωπο. Δεν μπορεί να αγαπούσε τα ζώα και να μισούσε τους ανθρώπους...Spoiler
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μα τον φέρνουνε στο τραπέζι, ένα χαριτωμένο δεν λέω, αλλά είναι σε ρόλο παιδιού, τον χαιδεύει,YouOnlyLiveOnce έγραψε:Αλλα και ο οποιοσδηποτε να μην υστεριαζει στην θεα και μονο ενος σκυλιου.
Έλ είμαστε !!
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
Εμπεδοκλής
Αυτό να το πεις στους μάρτυρες κατηγορίας της ΧΑς που μεταξύ άλλων κατηγορούν μέλη της ΧΑς ότι είχαν πιτμπούλ και άλλες τέτοιου είδες ράτσες σκύλων και τα τα έβαζαν να επιτίθενται σε λαθρομετανάστες και άπλυτους...
Θα ήθελα περισσότερες της μίας άποψης γι' αυτούς που κακοποιούν/βασανίζουν ζώα για να διασκεδάσουν ή για να τα... εκδικηθούν.
Και κυρίως για την αντιμετώπιση που εσείς κρίνετε αρμόζουσα.
Και κυρίως για την αντιμετώπιση που εσείς κρίνετε αρμόζουσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- YouOnlyLiveOnce
Καλα τι θα πειραζαν τα προβατακια αν ετρωγαν απλα λιγο χορταρι;stergiosbik έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:14 Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.
Αυτα και πολλα αλλα.
Συμφωνουμε στο και οι 2 πλευρες πρεπει να σεβεται η μια την αλλη.
Τωρα για τα προβληματα που αναφερεις παραπανω δεν ειναι μονο τα κατοικιδια ειναι και τα αδεσποτα.
Και με τα αδεσποτα κατι πρεπει να κανουμε εμεις.Υπομονη με το γαβγισμα.Καθαριζουμε τις βρωμιες
Προσπαθουμε να τους βρουμε ενα σπιτι,συμβουλευομαστε την φιλοζωικη της γειτονιας.Λυσεις υπαρχουν.
- YouOnlyLiveOnce
Αμα το σκεφτεις ετσι και σκυλος να μηνυπαρχει,στην ιστορια, που μολις τον χαιδεψε καποιος ,Μπίστης έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:24Μα τον φέρνουνε στο τραπέζι, ένα χαριτωμένο δεν λέω, αλλά είναι σε ρόλο παιδιού, τον χαιδεύει,YouOnlyLiveOnce έγραψε:Αλλα και ο οποιοσδηποτε να μην υστεριαζει στην θεα και μονο ενος σκυλιου.
σου προσφέρει ψωμί, μπορείς εσύ να φας χωρίς ψωμί ;
Έλ είμαστε !!
δεν ξερεις που μπορει να ειχε το χερι του,
η τι εκανε πριν σουν κοψει το ψωμι
Εχω φάει αγριο σκυλοβρίσιμοYouOnlyLiveOnce έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:33Καλα τι θα πειραζαν τα προβατακια αν ετρωγαν απλα λιγο χορταρι;stergiosbik έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:14 Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.
Αυτα και πολλα αλλα.
Αν ξαφνικα εμφανιζομουν στην πλατεια που παιζουν τα παιδια σου με κανα αλογο ή με 2-3 προβατα και τα εβαζα να βοσκησουν στο χορταρι θα ησουν συμφωνη;![]()
Συμφωνουμε στο και οι 2 πλευρες πρεπει να σεβεται η μια την αλλη.
Τωρα για τα προβληματα που αναφερεις παραπανω δεν ειναι μονο τα κατοικιδια ειναι και τα αδεσποτα.
Και με τα αδεσποτα κατι πρεπει να κανουμε εμεις.Υπομονη με το γαβγισμα.Καθαριζουμε τις βρωμιες
Προσπαθουμε να τους βρουμε ενα σπιτι,συμβουλευομαστε την φιλοζωικη της γειτονιας.Λυσεις υπαρχουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να σε ρωτήσω κάτι;stergiosbik έγραψε: 25 Αύγ 2018, 13:14 Μα ακριβως εκει ειναι το θεμα.
Αυτα και πολλα αλλα.
Εγώ που έχω σκύλο και τηρώ όλα αυτά που λες παρόλα αυτά πάλι τα ακούω.
Το πάω από εδώ το σκυλί μού λένε παρ' το από εδώ, το πάω από κει το σκυλί μού λένε πάρ'το από εδώ, ενοχλεί.
Πού, κατά τη γνώμη σου, πρέπει να βγάζουμε βόλτα τα σκυλιά μας αφού όπου και να το πάμε κάποιος ενοχλείται για κάποιον δικό του λόγο;
Το σκυλί μου ζει σε πόλη. Δεν ζει σε βουνό.
Κάπου πρέπει να το πάω να χέσει. Θα κάνω ολόκληρο ταξίδι για να βγω εκτός πόλεως;
Γιατί νομίζω κάτι τέτοιο θέλετε.
Και μόνο που βλέπετε κάποιον να βγάζει τον σκύλο του βόλτα, όλο και με κάτι θα στραβώσετε.
Μου έχει τύχει πολλές φορές να χέσει ο σκύλος μου σε κάποιο σημείο και πριν καν δουν ότι έχω σκοπό να τα μαζέψω και να καθαρίσω το μέρος, ξεκινάνε τη μουρμούρα.
Συνεπώς αυτό που λες ότι πολλοί δεν θα είχαν πρόβλημα αν τηρούνταν τα παραπάνω, δεν ισχύει.
Πολλοί απλά δεν γουστάρουν τα ζώα και βρίσκουν κάτι να πουν ότι τους ενοχλεί.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 103 Απαντήσεις
- 3958 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Αχθος Αρουρης
-
- 35 Απαντήσεις