!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ιδιαίτερα μαθήματα - Αδύνατοι μαθητές, απαιτητικοί γονείς
Re: Ιδιαίτερα μαθήματα - Αδύνατοι μαθητές, απαιτητικοί γονείς
Γουάτ ντου γιου σέι του ας χέι μάι τσάιλντ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- EKPLIKTIKOS
Sorry m8 I don't speak Tsipras - do you come in peace? 
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
γιατί? το ποιό ωραίο είναι σε αυτό το θέμα
του γιορ πλάνετ; Ι ντο νόου.
Γενικά είστε χαϊβάνια με θέματα παιδιών αλλά τι να κάνουμε; Κι εσείς καψεροί που να μάθετε για τέτοια θέματα; Στο σπίτι σας;
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δύο λαλούν και μία χορεύει.
Nαι βρε όλοι είναι χαϊβάνια.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:26 Γενικά είστε χαϊβάνια με θέματα παιδιών αλλά τι να κάνουμε; Κι εσείς καψεροί που να μάθετε για τέτοια θέματα; Στο σπίτι σας;
Εκτός από τους πανέξυπνους που θεωρούν ότι οι μαθησιακές δυσκολίες μικρού ή μεγάλου βαθμού, δεν είναι θέμα ειδικών αλλά της κοπέλας που θα κάνει τα ιδιαίτερα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι αλλά εκεί που εστιάζεις τώρα δεν έχει να κάνει με αυτό που λέω εγώ (ως κραυγή απελπισίας).ΓΑΛΗ έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:44Nαι βρε όλοι είναι χαϊβάνια.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:26 Γενικά είστε χαϊβάνια με θέματα παιδιών αλλά τι να κάνουμε; Κι εσείς καψεροί που να μάθετε για τέτοια θέματα; Στο σπίτι σας;
Εκτός από τους πανέξυπνους που θεωρούν ότι οι μαθησιακές δυσκολίες μικρού ή μεγάλου βαθμού, δεν είναι θέμα ειδικών αλλά της κοπέλας που θα κάνει τα ιδιαίτερα.
Ο άλλος ο κουραμπιές βάζει γελάκι όταν βλέπει ότι γίνεται λόγος για μαθησιακές δυσκολίες.
Και το είπα ακριβώς γι αυτό που λέει η Κάσπερ από την αρχή. Ότι οι γονείς είναι μαλάκες συνήθως. Νομίζουν ότι αυτοί που δεν μπορούν τα γράμματα είναι ΟΚ γιατί νιώθουν τίμιοι. Το παιδί όμως που δεν μπορεί είναι μαλακισμένο και το κάνει επίτηδες. Γι αυτό έχουν τη λύση. Αυστηρή δασκάλα. Αντί να πάνε το παιδί στον παιδοψυχίατρο.
- Otto Weininger
Δε γέλασα με σένα. Έπρεπε να κάνω παράθεση για μα είναι κατανοητό αλλά έβαλα σκέτο εμοτικον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Με ποιο ποστ γέλασες;Otto Weininger έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:22Δε γέλασα με σένα. Έπρεπε να κάνω παράθεση για μα είναι κατανοητό αλλά έβαλα σκέτο εμοτικον.
- Otto Weininger
Ούτε ξέρω σε ποια σελίδα είναι. Μια απάντηση του jason στην NaidaΧαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:24Με ποιο ποστ γέλασες;Otto Weininger έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:22Δε γέλασα με σένα. Έπρεπε να κάνω παράθεση για μα είναι κατανοητό αλλά έβαλα σκέτο εμοτικον.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν είναι έτσι βάζω κι εγώ ένα κι ας μην ξέρω την απάντηση.Otto Weininger έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:49Ούτε ξέρω σε ποια σελίδα είναι. Μια απάντηση του jason στην NaidaΧαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:24Με ποιο ποστ γέλασες;Otto Weininger έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:22
Δε γέλασα με σένα. Έπρεπε να κάνω παράθεση για μα είναι κατανοητό αλλά έβαλα σκέτο εμοτικον.
-
περαστική
Μην μαλώνετε. Εγώ πάντως νιώθω όπως είπε ο 3f3k στην αρχή. Ότι έφυγα/ΠΡΟΛΑΒΑ να φύγω βασικά από τοξική σχέση. Δεν κοιμόμουν εδώ και μια βδομάδα από το άγχος. Είπα όχι, τέλος και ξαλάφρωσα. Αναγνωρίζω πως κάποια πράγματα εκτός από σκληρή δουλειά και συνεργασία που πρέπει να υπάρχει και από τις 2 πλευρές (πολλές φορές μόνο η μια πλευρά προσπαθεί), πρέπει ταυτόχρονα αν υπάρχουν όντως μαθησιακές δυσκολίες ή και άλλα θέματα, να έχει καθοδήγηση και από άλλους ειδικούς. Ούτε κι' εγώ έχω εκπαιδευτεί γι' αυτά τα θέματα, δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, ούτε και ο "μισθός" μου θα μπορεί να δικαιολογήσει την δουλειά μου.
το δημόσιο σχολείο στην Κύπρο πληρώνει καλά. Είναι δύσκολο να μπεις;περαστική έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:22 Μην μαλώνετε. Εγώ πάντως νιώθω όπως είπε ο 3f3k στην αρχή. Ότι έφυγα/ΠΡΟΛΑΒΑ να φύγω βασικά από τοξική σχέση. Δεν κοιμόμουν εδώ και μια βδομάδα από το άγχος. Είπα όχι, τέλος και ξαλάφρωσα. Αναγνωρίζω πως κάποια πράγματα εκτός από σκληρή δουλειά και συνεργασία που πρέπει να υπάρχει και από τις 2 πλευρές (πολλές φορές μόνο η μια πλευρά προσπαθεί), πρέπει ταυτόχρονα αν υπάρχουν όντως μαθησιακές δυσκολίες ή και άλλα θέματα, να έχει καθοδήγηση και από άλλους ειδικούς. Ούτε κι' εγώ έχω εκπαιδευτεί γι' αυτά τα θέματα, δεν είναι μόνο θέμα εμπειρίας, ούτε και ο "μισθός" μου θα μπορεί να δικαιολογήσει την δουλειά μου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 203 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-
- 2 Απαντήσεις