Όχι.
Ξυδάκι
Όχι όπως δεν είμαι και γιατρός. Βέβαια εγώ δεν σκότωσα κανέναν με την ανικανότητα μου παίζοντας το γιατρό.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:21Εσύ είσαι κανονικός περιπτεράς;Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:18Δυστυχώς τα παιδί που χειρουργήθηκε από τον ψεκ δεν πρόλαβε την αναστολή για να το στείλουν να το χειρουργήσει κανονικός γιατρός. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που ήταν μετά τη γλίτωσαν προς το παρόν.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:14
Είναι ο μονος νευροχεορουργός. καταλαβαίνεις τι λες;
Δυστυχώς κάποιος άλλος δεν είναι ο μόνος βλάκας![]()
αυτές οι πίπες στο νήμα για τον 31χρονο που πέθανε παρατημένοςAwesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:18 Δυστυχώς τα παιδί που χειρουργήθηκε από τον ψεκ δεν πρόλαβε την αναστολή για να το στείλουν να το χειρουργήσει κανονικός γιατρός. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που ήταν μετά τη γλίτωσαν προς το παρόν.
Εγώ ήξερα έναν μπούφο που δεν ήταν γιατρός και χρησιμοποιούσε όρους όπως "κανονικός γατρός" και τέτοια. Άστα φίλε, είναι να μην μπλέξειςAwesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:25Όχι όπως δεν είμαι και γιατρός. Βέβαια εγώ δεν σκότωσα κανέναν με την ανικανότητα μου παίζοντας το γιατρό.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:21Εσύ είσαι κανονικός περιπτεράς;Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:18
Δυστυχώς τα παιδί που χειρουργήθηκε από τον ψεκ δεν πρόλαβε την αναστολή για να το στείλουν να το χειρουργήσει κανονικός γιατρός. Τουλάχιστον οι υπόλοιποι που ήταν μετά τη γλίτωσαν προς το παρόν.
Σιγά μην απαντάμε σοβαρά σε ζαιους που παπαγάλιζουν κάθε 5 λεπτά τις ίδιες μπάρεςΧαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 16:53Αυτό είναι απάντηση; Ρε πόση κακοποίηση έχετε υποστεί μικρά;Δημοκράτης έγραψε: 04 Σεπ 2021, 15:45ΠήξεΑρίστος έγραψε: 04 Σεπ 2021, 15:40
Αυτα ειναι τα αποτελεσματα της ψεκας σας.
viewtopic.php?f=13&t=33834
.
Τότε μην απαντάς καθόλου. Πιο αξιοπρεπές από το να φαίνεσαι μαλ... εεε. νεοδημοκράτης ήθελα να πω, στα μάτια των άλλων.Δημοκράτης έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:30Σιγά μην απαντάμε σοβαρά σε ζαιους που παπαγάλιζουν κάθε 5 λεπτά τις ίδιες μπάρες
Αν έχετε θέμα με τους εμβολιασμούς οσων εργάζονται σε υγεία Ζητήστε εκλογές, μας τα πρήξανε
ναι τώρα θα σε δώσω λογαριασμό τι θα κάνωΧαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:33Τότε μην απαντάς καθόλου. Πιο αξιοπρεπές από το να φαίνεσαι μαλ... εεε. νεοδημοκράτης ήθελα να πω, στα μάτια των άλλων.Δημοκράτης έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:30Σιγά μην απαντάμε σοβαρά σε ζαιους που παπαγάλιζουν κάθε 5 λεπτά τις ίδιες μπάρες
Αν έχετε θέμα με τους εμβολιασμούς οσων εργάζονται σε υγεία Ζητήστε εκλογές, μας τα πρήξανε
Για αρχη κανε κανενα τσεκ απΔημοκράτης έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:39ναι τώρα θα σε δώσω λογαριασμό τι θα κάνωΧαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:33Τότε μην απαντάς καθόλου. Πιο αξιοπρεπές από το να φαίνεσαι μαλ... εεε. νεοδημοκράτης ήθελα να πω, στα μάτια των άλλων.Δημοκράτης έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:30
Σιγά μην απαντάμε σοβαρά σε ζαιους που παπαγάλιζουν κάθε 5 λεπτά τις ίδιες μπάρες
Αν έχετε θέμα με τους εμβολιασμούς οσων εργάζονται σε υγεία Ζητήστε εκλογές, μας τα πρήξανε![]()
![]()
Κοίτα, όλοι αυτοί οι ψεκ που υποδύονται τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τρύπωσαν στο σύστημα υγείας επειδή δεν υπήρχε καμία αξιολόγηση για την ποιότητα των γνώσεων τους έχουν ευτυχώς πολλές εναλλακτικές. Μπορούν να γίνουν σαμάνοι, αστρολόγοι, faith healers, καθαριστές αύρας και ένα σωρό επαγγέλματα που θα ταιριάζουν γάντι στη νοοτροπία τους.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:28Εγώ ήξερα έναν μπούφο που δεν ήταν γιατρός και χρησιμοποιούσε όρους όπως "κανονικός γατρός" και τέτοια. Άστα φίλε, είναι να μην μπλέξειςAwesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:25Όχι όπως δεν είμαι και γιατρός. Βέβαια εγώ δεν σκότωσα κανέναν με την ανικανότητα μου παίζοντας το γιατρό.![]()
Διόρθωσες πολλά γραπτά και βρήκες πολλά λάθη ε; Τι να πω; Κουβαλάτε σταυρό κι εσείς οι καθηγητές πανεπιστημίου.Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:33Κοίτα, όλοι αυτοί οι ψεκ που υποδύονται τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τρύπωσαν στο σύστημα υγείας επειδή δεν υπήρχε καμία αξιολόγηση για την ποιότητα των γνώσεων τους έχουν ευτυχώς πολλές εναλλακτικές. Μπορούν να γίνουν σαμάνοι, αστρολόγοι, faith healers, καθαριστές αύρας και ένα σωρό επαγγέλματα που θα ταιριάζουν γάντι στη νοοτροπία τους.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:28Εγώ ήξερα έναν μπούφο που δεν ήταν γιατρός και χρησιμοποιούσε όρους όπως "κανονικός γατρός" και τέτοια. Άστα φίλε, είναι να μην μπλέξειςAwesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:25
Όχι όπως δεν είμαι και γιατρός. Βέβαια εγώ δεν σκότωσα κανέναν με την ανικανότητα μου παίζοντας το γιατρό.![]()
Είπαμε, οι σαμάνοι κλπ είναι ανοιχτά επαγγέλματα. Μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα χωρίς να υποκρίνονται ότι έχουν σχέση με ιατρική. Να μείνουν οι επιστήμονες στα νοσοκομεία μήπως σωθεί κανένας κακόμοιρος.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:35Διόρθωσες πολλά γραπτά και βρήκες πολλά λάθη ε; Τι να πω; Κουβαλάτε σταυρό κι εσείς οι καθηγητές πανεπιστημίου.Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:33Κοίτα, όλοι αυτοί οι ψεκ που υποδύονται τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τρύπωσαν στο σύστημα υγείας επειδή δεν υπήρχε καμία αξιολόγηση για την ποιότητα των γνώσεων τους έχουν ευτυχώς πολλές εναλλακτικές. Μπορούν να γίνουν σαμάνοι, αστρολόγοι, faith healers, καθαριστές αύρας και ένα σωρό επαγγέλματα που θα ταιριάζουν γάντι στη νοοτροπία τους.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 17:28
Εγώ ήξερα έναν μπούφο που δεν ήταν γιατρός και χρησιμοποιούσε όρους όπως "κανονικός γατρός" και τέτοια. Άστα φίλε, είναι να μην μπλέξεις![]()
![]()
ΟΚ καθηγητή.Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:38Είπαμε, οι σαμάνοι κλπ είναι ανοιχτά επαγγέλματα. Μπορούν να ξεκινήσουν μια νέα καριέρα χωρίς να υποκρίνονται ότι έχουν σχέση με ιατρική. Να μείνουν οι επιστήμονες στα νοσοκομεία μήπως σωθεί κανένας κακόμοιρος.Χαοτικός έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:35Διόρθωσες πολλά γραπτά και βρήκες πολλά λάθη ε; Τι να πω; Κουβαλάτε σταυρό κι εσείς οι καθηγητές πανεπιστημίου.Awesomatic έγραψε: 04 Σεπ 2021, 19:33
Κοίτα, όλοι αυτοί οι ψεκ που υποδύονται τους γιατρούς και τους νοσηλευτές και τρύπωσαν στο σύστημα υγείας επειδή δεν υπήρχε καμία αξιολόγηση για την ποιότητα των γνώσεων τους έχουν ευτυχώς πολλές εναλλακτικές. Μπορούν να γίνουν σαμάνοι, αστρολόγοι, faith healers, καθαριστές αύρας και ένα σωρό επαγγέλματα που θα ταιριάζουν γάντι στη νοοτροπία τους.![]()
Επειδή δεν το έψαξα και μου φαίνεται υπερβολικό (όντως οι απόψεις του kady είναι στο άλλο άκρο κάποιες φορές), δεν το σχολιάζω.
Ισχυει,περαστική έγραψε: 05 Σεπ 2021, 00:34Επειδή δεν το έψαξα και μου φαίνεται υπερβολικό (όντως οι απόψεις του kady είναι στο άλλο άκρο κάποιες φορές), δεν το σχολιάζω.
https://fullfact.org/health/vaccine-tri ... s-novavax/“The Novavax trial participants will have their vaccine pass in the United Kingdom. We are working with other countries to make sure that that is recognised, but as far as the UK is concerned, they will be considered fully vaccinated, whether they have had the placebo or the vaccine.”
Nadhim Zahawi 22 July 2021