Murdoch without Borders
When a harsh new immigration law comes into force, the Murdochs and Inspector Brackenreid find themselves dealing with its fallout with its enforcers and the Greek immigrants targeted by it.
Murdoch without Borders
When a harsh new immigration law comes into force, the Murdochs and Inspector Brackenreid find themselves dealing with its fallout with its enforcers and the Greek immigrants targeted by it.
Να πάρουν πόδι οι λαθροέλληνες, αν είναι εκεί παράνομα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
Murdoch without Borders
Να πάρουν πόδι οι λαθροέλληνες, αν είναι εκεί παράνομα.
Τους καναδοποιησε ο σορος. Πολύ αργά για τον λευγκό άνθρωπο.
nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2021, 17:09
Την κοινή γνώμη και λογική δεν πρόκειται να την αλλάξεις με τέτοιες μαλακίες δυστυχώς για σένα.
Πιστεύεις ότι ο Σόρος θα αποτύχει στην αλλοίωση του λευγκού ανθρώπου από τους έλληνες λαθρό;
Μην ποντάρεις
Ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρει ο λευκός άνθρωπος ή ότι εγώ θεωρώ πως είμαι τέτοιος; Τους λαθρομετανάστες να τους πάρεις σπίτι σου ότι μλκια και να γράφεις.
nyxtovios έγραψε: 24 Σεπ 2021, 17:09
Την κοινή γνώμη και λογική δεν πρόκειται να την αλλάξεις με τέτοιες μαλακίες δυστυχώς για σένα.
Πιστεύεις ότι ο Σόρος θα αποτύχει στην αλλοίωση του λευγκού ανθρώπου από τους έλληνες λαθρό;
Μην ποντάρεις
Ποιος σου είπε ότι με ενδιαφέρει ο λευκός άνθρωπος ή ότι εγώ θεωρώ πως είμαι τέτοιος; Τους λαθρομετανάστες να τους πάρεις σπίτι σου ότι μλκια και να γράφεις.
Μην ποντάρεις
Highlander έγραψε: 24 Σεπ 2021, 16:49
Ο σορος προωθεί τις μηλευκεσελληνομειονοτητες.
Αυτός που έφτιαξε το μεμε είναι ακραίος νορδιστής φυλετιστής; Αλλιώς δε νοείται να μην θεωρεί λευκούς όλη τη δ. Ασία μέχρι το αφγανιστάν, όλη την Βόρεια Αφρική και μεγάλο μέρος της Λατινικής Αμερικής.
Murdoch without Borders
Wtf I love soros now
Κάθε φορά οι ίδιες μαλακίες ρε πστμ
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22
Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.