Namrail έγραψε: 04 Σεπ 2021, 10:09
Maspoli έγραψε: 04 Σεπ 2021, 09:59
17 ετών κάποιος μπορεί και να σκοτώσει ή να βιάσει. Θα αρχίσουμε να τον λέμε μικρό αγοράκι;
Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική. Από το υπόβαθρο της υπόθεσης και όσα έχουν διαρρεύσει μέχρι τώρα φαίνεται ότι έχουμε να κάνουμε με ένα αφελές κοριτσάκι που έμπλεξε σε ένα σκάνδαλο που δεν είχε σχεδιάσει η ίδια. Τώρα αν υπάρχει οικονομικός εκβιασμός ή κάτι άλλο, μένει να φανεί. Η υπόθεση δεν έχει τελειώσει, ούτε ο Σεμέδο έχει κριθεί αθώος.
Αν δεν προκύψει κάποιο στοιχείο που να αλλάξει δραματικά τα δεδομένα, δεν νομίζω να φανεί κάτι περισσότερο στο μέλλον, ακόμη και αν τελεσιδικήσει η υπόθεση. Τα γεγονότα είναι επαρκώς σαφή εν μέσω της αοριστίας που τα περιβάλλει. Για την ακρίβεια, αυτή η ασάφεια λειτουργεί θετικά προς τους κατηγορούμενους και όχι την καταγγέλουσα.
Και εδώ που φτάσαμε, είναι πλέον αργά για το αφελές κοριτσάκι.
Να καταδικασθούν οι κατηγορούμενοι για βιασμό, αν γίνει η δίκη, είναι μάλλον χλωμό.
Αυτό που θα γίνει, κατά τη γνώμη μου, είναι να σταματήσει η ποινική δίώξη με την αιτιολογία διαφύλαξης της εικόνας του κοριτσιού, που μέχρι τώρα έχει γίνει βορά στα σοσιαλμίντια κλπ
Αυτό το λογίδριο περιμένω από τον Κούγια.
Και κάπου έχω την αίσθηση ότι από την αρχή αυτή ήταν η "υπερασπιστική" γραμμή του και οι δηλώσεις για το βίντεο ήταν η εισαγωγή.
Το αν αυτή η παύση θα γίνει με "πόνο ψυχής" ή δόθηκε και κάποιο αντικαταθλιπτικό για την αντιμετώπιση του, ειλικρινά δεν το ξέρω.