Ε μα πλάκα κάνεις; βέβαια είναι πολλοί που θα μπορούσαν να το ξεπεράσουν για την ενότητα σαν ζευγάρι αλλά προσωπικά δεν μπορώ. Θα μου ράγιζε το μέσα μου αν μάθαινα ότι ο άνθρωπος που έχω εμπιστευτεί και έχω δεθεί ψυχικά θα με απατούσε με κάποια άλλη, πόσο μάλλον επειδή δεν είμαι στα καλά μου και δεν έχω όρεξη για σεξ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2021, 20:21Καλά ούτε εγώ, μαλακιες λέμε στο πχωρουμ να περνάει η ώρα μωρέNaida έγραψε: 03 Σεπ 2021, 18:16
Πολύ καλή οπτική βλέπω. Το να ξεπερνάς κάτι τέτοιο και να προχωράς δείχνει δύναμη. Εγώ δεν νομίζω να μπορούσα να το υπερβω.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Re: Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Νομίζω ότι τον χάλασε η αναφορά της Juno ότι έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις, μάλλον ήταν αλήθεια κ ο τύπος το ψηνει το ψάρι κ από τις δυο πλευρές κ δε θέλει να το παραδεχτεί
Φιλε εμείς είμαστε gay friendly forum
Τύπε, αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι πρέπει να τον πάρουμε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2021, 20:41Νομίζω ότι τον χάλασε η αναφορά της Juno ότι έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις, μάλλον ήταν αλήθεια κ ο τύπος το ψηνει το ψάρι κ από τις δυο πλευρές κ δε θέλει να το παραδεχτεί![]()
Φιλε εμείς είμαστε gay friendly forum![]()
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Δηλαδή αναφέρθηκε ότι κάνει και τις δυο τις πράξεις...EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2021, 20:41Νομίζω ότι τον χάλασε η αναφορά της Juno ότι έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις, μάλλον ήταν αλήθεια κ ο τύπος το ψηνει το ψάρι κ από τις δυο πλευρές κ δε θέλει να το παραδεχτεί![]()
Ζούμε σε ένα σύστημα.
- EKPLIKTIKOS
Όχι ρε πουλάκι, απλά τον είπα ότι εμείς τον δεχόμαστε όπως είναι, να πούμε δικέ μου
Μη σου πω αργήσαμε κιολαςFeindflug έγραψε: 03 Σεπ 2021, 20:46Τύπε, αυτό το τελευταίο σημαίνει ότι πρέπει να τον πάρουμε;EKPLIKTIKOS έγραψε: 03 Σεπ 2021, 20:41Νομίζω ότι τον χάλασε η αναφορά της Juno ότι έχει ομοφυλοφιλικες τάσεις, μάλλον ήταν αλήθεια κ ο τύπος το ψηνει το ψάρι κ από τις δυο πλευρές κ δε θέλει να το παραδεχτεί![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Δεν ντρέπομαι και δεν έχω ενοχές για τίποτε !!!Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2021, 19:56 -Να ντρέπεσαι
-Οχι εσύ να ντρέπεσαι.
-Οχι εσύ!
-Εσύ ρε!
-Καλά, εγώ θα ντρέπομαι.
-Τί λές ρε? Εγώ θα ντρέπομαι.
-Αφού είπα, θα ντρέπομαι εγώ, τελείωσε.
...
Δεν μετανιώνω για τίποτα στην ζωή μου ..
ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ.... ΕΓΏ
Οχι ρε, περιγράφω το νήμα, δεν το είπα για κάποιον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 04 Σεπ 2021, 04:20Δεν ντρέπομαι και δεν έχω ενοχές για τίποτε !!!Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2021, 19:56 -Να ντρέπεσαι
-Οχι εσύ να ντρέπεσαι.
-Οχι εσύ!
-Εσύ ρε!
-Καλά, εγώ θα ντρέπομαι.
-Τί λές ρε? Εγώ θα ντρέπομαι.
-Αφού είπα, θα ντρέπομαι εγώ, τελείωσε.
...![]()
Δεν μετανιώνω για τίποτα στην ζωή μου ..
ΕΓΏ ΕΊΜΑΙ.... ΕΓΏ..και αυτό σημαίνει εξ ορισμού ότι έχω πάντα δίκιο ακόμη και στις περιπτώσεις που έχω ολοφάνερα άδικο..
![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Σε 3 μηνες περίπου είναι Χριστούγεννα 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το σωστό αλά μακαρίτη Μάκαρο είναι: "Ντρέψου εσύ ρε".
Το καταθέτω για τα πρακτικά.
Στύγιος έγραψε: 22 Σεπ 2021, 23:45 Το σωστό αλά μακαρίτη Μάκαρο είναι: "Ντρέψου εσύ ρε".
Αν και θα πρότεινα καλύτερα το ντράπου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR