!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:54
nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:45
foscilis έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:03

όχι αλλά άμα έχεις προσέξει κάθε δέκα μέρες από αυτούς πεθαίνουν όσοι έχουν πεθάνει από εμβόλια σε όλον τον πλανήτη εδώ και ένα χρόνο.
εκ των οποιων το 90% ειναι ανω των 60 (ουτε καν των 50). Ασφαλως και αυτοι εχουν καθε συμφερον και υποχρεωση προς τη χωρα να εμβολιαστουν με κλειστα τα ματια, αλλα το κρατος αδιαφορει για το αν θα εμβολιαστουν.
Αυτή είναι η μισή αλήθεια καθώς ταυτόχρονα ενδιαφέρεται πάρα πολύ να κάνει τον βίο αβίωτο σε ανήλικους και νέους παραγωγικούς ανθρώπους που δεν επιθυμούν να πάρουν το ρίσκο των παρενεργειών με μαζικού τύπου εμβολιασμούς με σκευάσματα που δεν έχουν ούτε καν χρόνο στην παραγωγή τους και με εμφανώς αμφίβολη αποτελεσματικότητα ούτως ή άλλως.
Ισχυει αυτο το λεω εδω και μηνες, η πιεση που ασκειται σε αυτους που λες απο την πολιτεια είναι το 1/1000 απο τη πιεση που ασκειται στις ηλικιες στις οποιες βρισκονται οι 330 απο τους 364 διασωληνωμενους που εχουμε σημερα σε ΜΕΘ.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Re: Έσβησε» ο 31χρονος που υπέστη θρόμβωση μετά τον εμβολιασμό του με J&J - Ξέσπασε κατά του Κ.Μητσοτάκη πριν πεθάνει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

hellegennes έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:42
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:40
vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:35
Δεν ήταν το παιδί σου, γι΄αυτό πουλάς πνεύμα.
Υπόψη, αυτός ο άνθρωπος ήταν συντονιστής στο προηγούμενο.
Όπου σαν συντονιστής έσβηνε κατά κόρον αναφορές σε χυδαία, υβριστικά ποστ, επειδή συμφωνούσαν με την διεστραμμένη λογική του και έσβηνε ποστ που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα, απλά ήταν αντίλογος που δεν του άρεσε.
Δεν ξέρω...
Σε ένα νήμα/γκάλοπ που άνοιξε ο όττο, ο Ιανός είχε τόσο μπροστά, που δεν έδωσα σημασία στις άλλες θέσεις. :lol:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

Αρίστος έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:29
Δημοκράτης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:27
ναι βλήμα, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να εμβολιάζονται 30άρηδες χωρίς προβλήματα υγείας

Εσυ δεν χαιροσουν σε διπλανο νημα που εχασαν τη δουλεια τους 10.000 νοσηλευτες και γιατροι;

.
Είχα ανοίξει σαμπάνιες
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

BigChiefWahoo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:56
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:43 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δνε έκανε δημόσια καταγγελία έτσι ώστε να γίνει χαμός και για βρεθεί ιατρός. Γίνεται να μην σε χειρουργουν και να σου ζητάνε λεφτά για ένα πρόβλημα που απέκτησες λόγω του εμβολίου που το κράτος σε πίεσε να κάνεις και να τα λες στο μσν με τον φίλο σου περιμένοντας να πεθάνεις; μου φαίνεται αδιανόητο.
Εσύ πάλι ρε μεγάλε,τι φάση ;
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ;

Και τι υπονοεί το όνομα χρήστη που έχεις επιλέξει ;
Τώρα που είναι η πραγματική στιγμή να αποδείξεις ότι είσαι ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης,συντάσσεσαι με την πιο ολοκληρωτική και δικτακτορική απόφαση που έχει εκδώσει ποτέ αυτό το μπουρδέλο που λέμε ελληνικό κράτος ;
Που είναι τα όπλα σας,εσείς που τα έχετε ; (υποτίθεται)
Που είναι ο γαμημένος σου ο Ρουβίκωνας,πήγε να κάνει το εμβόλιο ;

Αν αύριο σας πούνε να κυκλοφορείτε με μία γλάστρα στο κεφάλι ή με ένα παλούκι μόνιμα χωμένο στον κώλο,αυτό θα κάνετε ;
Θα μου πεις,πολλοί από εσάς,μάλλον γουστάρουν μόνιμα ένα παλούκι στον κώλο,δεν εξηγείται αλλιώς.
Μέχρι στιγμής το "δικτατορικο" είναι εντός νοσοκομείων, που όντως, να είσαι επαγγέλματιας της υγείας και να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι άθλιο. Τα άλλα τα θεωρώ καψώνια για να πιεσουν να κάνουν το εμβόλιο όλους αυτούς που γεμίζουν τις μεθ, και δε το θεωρώ προβληματικό. Είμαι κατά των απολύσεων, ειδικά για το βοηθητικό νεο προσωπικό, αλλά πιο πολύ κατά της ψεκας, που γεμίζει τις μεθ και ανθρωποι δεν κάνουν χειρουργεία, και δεν μπορούν να έχουν σωστή περίθαλψη επειδή οι άνω των 50 αυτοκτονικοι κρετινοι που τρέχουν χεσμενοι να πάνε στο νοσοκομειο. Επειδή έχουμε μια περίπτωση δε θα δικαιώσουμε τον κάθε αντιεμβολιαστη κρετινο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Δημοκράτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Δημοκράτης »

sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:37
sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:55

Γιατί κρίμα παιδιά; γιατί γάμησε τα;
Εσείς δεν μιλάτε για ψεκ; διαφωνήσατε ποτέ με την υποχρεωτικότητα των εμβολιασμών γενικότερα και ειδικότερα σε αυτές τις ηλικίες;
Φέρατε κάποια αντίρρηση και δεν σας πήρα χαμπάρι;
Τι φάση μαλάκες μου;
ναι βλήμα, ποτέ δεν ήμουν υπέρ των υποχρεωτικών εμβολιασμών και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν είμαι υπέρ του να εμβολιάζονται 30άρηδες χωρίς προβλήματα υγείας
Εγώ επειδή δεν θυμάμαι καμμία σου άλλη δημοσίευση που να εκφράζεσαι κατά της υποχρεωτικότητας και άρα δεν μπορώ να σου φέρω τέτοια δημοσίευση παλιότερη από την συγκεκριμένη που κάνω παράθεση, εσύ που ξέρεις καλύτερα από εμένα, έχεις να φέρεις μία δική σου τέτοια δημοσίευση;
Το ότι δεν έχω κάνει ποστ κατά της υποχρεωτικοτητας πάει να πει ότι είμαι υπερ; έχεις δει να γράφω γενικώς για το θέμα κάτι μεγάλο τσακαλι; Άνθρωπε μου μέχρι και στο νήμα για το ποιος έχει εμβολιαστεί έγραψα ότι εγώ δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα και παίζει να μην εμβολιαστούν καν γιατί εδώ που μένω ούτε έρχομαι σε επαφή με άτομα κινδύνου, ούτε είναι εγώ σε ομάδα κινδύνου, ούτε συχνάζω σε μεγάλες συγκεντρώσεις. Έχω να πάω σε συναυλία, γήπεδο, κτλ Από πριν την πανδημια
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

vagabondo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:58
hellegennes έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:42
Kauldron έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:40

Υπόψη, αυτός ο άνθρωπος ήταν συντονιστής στο προηγούμενο.
Όπου σαν συντονιστής έσβηνε κατά κόρον αναφορές σε χυδαία, υβριστικά ποστ, επειδή συμφωνούσαν με την διεστραμμένη λογική του και έσβηνε ποστ που δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα, απλά ήταν αντίλογος που δεν του άρεσε.
Δεν ξέρω...
Σε ένα νήμα/γκάλοπ που άνοιξε ο όττο, ο Ιανός είχε τόσο μπροστά, που δεν έδωσα σημασία στις άλλες θέσεις. :lol:
Ιανός και Ταλαίπωρος έκαναν τα ίδια. Απλά ο Ιανός το έκανε πιο ανοιχτά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Ο Ιανός το έκανε απροκάλυπτα και συνεχώς. Απορώ πως είχε παραμείνει συντονιστής τόσον καιρό.
Άβαταρ μέλους
Λόρδος Ταντρίδης
Phorum.gr user: Λόρδος Ταντρίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λόρδος Ταντρίδης »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:59
BigChiefWahoo έγραψε: 03 Σεπ 2021, 14:56
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 12:43 Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δνε έκανε δημόσια καταγγελία έτσι ώστε να γίνει χαμός και για βρεθεί ιατρός. Γίνεται να μην σε χειρουργουν και να σου ζητάνε λεφτά για ένα πρόβλημα που απέκτησες λόγω του εμβολίου που το κράτος σε πίεσε να κάνεις και να τα λες στο μσν με τον φίλο σου περιμένοντας να πεθάνεις; μου φαίνεται αδιανόητο.
Εσύ πάλι ρε μεγάλε,τι φάση ;
Και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ ;

Και τι υπονοεί το όνομα χρήστη που έχεις επιλέξει ;
Τώρα που είναι η πραγματική στιγμή να αποδείξεις ότι είσαι ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης,συντάσσεσαι με την πιο ολοκληρωτική και δικτακτορική απόφαση που έχει εκδώσει ποτέ αυτό το μπουρδέλο που λέμε ελληνικό κράτος ;
Που είναι τα όπλα σας,εσείς που τα έχετε ; (υποτίθεται)
Που είναι ο γαμημένος σου ο Ρουβίκωνας,πήγε να κάνει το εμβόλιο ;

Αν αύριο σας πούνε να κυκλοφορείτε με μία γλάστρα στο κεφάλι ή με ένα παλούκι μόνιμα χωμένο στον κώλο,αυτό θα κάνετε ;
Θα μου πεις,πολλοί από εσάς,μάλλον γουστάρουν μόνιμα ένα παλούκι στον κώλο,δεν εξηγείται αλλιώς.
Μέχρι στιγμής το "δικτατορικο" είναι εντός νοσοκομείων, που όντως, να είσαι επαγγέλματιας της υγείας και να μην κάνεις το εμβόλιο, είναι άθλιο. Τα άλλα τα θεωρώ καψώνια για να πιεσουν να κάνουν το εμβόλιο όλους αυτούς που γεμίζουν τις μεθ, και δε το θεωρώ προβληματικό. Είμαι κατά των απολύσεων, ειδικά για το βοηθητικό νεο προσωπικό, αλλά πιο πολύ κατά της ψεκας, που γεμίζει τις μεθ και ανθρωποι δεν κάνουν χειρουργεία, και δεν μπορούν να έχουν σωστή περίθαλψη επειδή οι άνω των 50 αυτοκτονικοι κρετινοι που τρέχουν χεσμενοι να πάνε στο νοσοκομειο. Επειδή έχουμε μια περίπτωση δε θα δικαιώσουμε τον κάθε αντιεμβολιαστη κρετινο.
Γιατί ας πούμε η ολική απαγόρευση εισόδου σε κλειστούς χώρους δεν είναι δικτατορική . Κρίμα το παιδί Θεός σχωρέστον ...
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:58
sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:54
nik_killthemall έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:45

εκ των οποιων το 90% ειναι ανω των 60 (ουτε καν των 50). Ασφαλως και αυτοι εχουν καθε συμφερον και υποχρεωση προς τη χωρα να εμβολιαστουν με κλειστα τα ματια, αλλα το κρατος αδιαφορει για το αν θα εμβολιαστουν.
Αυτή είναι η μισή αλήθεια καθώς ταυτόχρονα ενδιαφέρεται πάρα πολύ να κάνει τον βίο αβίωτο σε ανήλικους και νέους παραγωγικούς ανθρώπους που δεν επιθυμούν να πάρουν το ρίσκο των παρενεργειών με μαζικού τύπου εμβολιασμούς με σκευάσματα που δεν έχουν ούτε καν χρόνο στην παραγωγή τους και με εμφανώς αμφίβολη αποτελεσματικότητα ούτως ή άλλως.
Ισχυει αυτο το λεω εδω και μηνες, η πιεση που ασκειται σε αυτους που λες απο την πολιτεια είναι το 1/1000 απο τη πιεση που ασκειται στις ηλικιες στις οποιες βρισκονται οι 330 απο τους 364 διασωληνωμενους που εχουμε σημερα σε ΜΕΘ.
Από τη στιγμή που οι περισσότεροι είναι συνταξιούχοι, που δεν πρέπει κάθε μέρα να πηγαίνουν σε κλειστούς χώρους, τι πίεση να δεχτούν;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Δημοκράτης έγραψε: 03 Σεπ 2021, 16:02
sys3x έγραψε: 03 Σεπ 2021, 15:37
Εγώ επειδή δεν θυμάμαι καμμία σου άλλη δημοσίευση που να εκφράζεσαι κατά της υποχρεωτικότητας και άρα δεν μπορώ να σου φέρω τέτοια δημοσίευση παλιότερη από την συγκεκριμένη που κάνω παράθεση, εσύ που ξέρεις καλύτερα από εμένα, έχεις να φέρεις μία δική σου τέτοια δημοσίευση;
Το ότι δεν έχω κάνει ποστ κατά της υποχρεωτικοτητας πάει να πει ότι είμαι υπερ; έχεις δει να γράφω γενικώς για το θέμα κάτι μεγάλο τσακαλι; Άνθρωπε μου μέχρι και στο νήμα για το ποιος έχει εμβολιαστεί έγραψα ότι εγώ δεν έχω εμβολιαστεί ακόμα και παίζει να μην εμβολιαστούν καν γιατί εδώ που μένω ούτε έρχομαι σε επαφή με άτομα κινδύνου, ούτε είναι εγώ σε ομάδα κινδύνου, ούτε συχνάζω σε μεγάλες συγκεντρώσεις. Έχω να πάω σε συναυλία, γήπεδο, κτλ Από πριν την πανδημια
Οκ δεκτόν, δεν σε παρακολούθησα ιδιαίτερα απλά είχα την εντύπωση ότι ήσουν από αυτές που φωνάζουν υστερικά ψεκ ψεκ σε όποιον δεν δηλώνει ρητά πόσο γαμάτη κυβερνησάρα έχουμε και πόσο θαυμαστά είναι τα έργα της.
Ανακαλώ λοιπόν δεδομένου ότι ισχύουν όλα τα παραπάνω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
elchav

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από elchav »

Ελπίζω στην επόμενη ζωή να μάθει ελληνικά, θεοσχωρέστον
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

εντωμεταξυ δεν παίζει πουθενά σαν είδηση εκτός από κάτι παράξενες σελίδες και το ερτοπεν.αν δεν είναι παραμύθι θελουν ξύλο πολλοί και για πολλούς λόγους
Άβαταρ μέλους
elchav

επίσης τι σημαίνει "envolio zonson egisi poutana mitsotaki" :-? :smt017
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Άβαταρ μέλους
elchav

oχι εντάξει, μόνο το egisi δεν καταλάβα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”