Απο τι πραγμα
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
- EKPLIKTIKOS
Re: Όχι εσύ να ντρέπεσαι ρε.
Από τι καλέ
- Otto Weininger
σε τρώει ο κώλος σου εσένα απόψε
Let them make the first mistake. We make the last move.
Αν υποτεθεί ότι αυτό είναι το μήνυμα, τα λέει κάπως διαφορετικά εδώΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:05 Ό,τι και να τόνισε ο Ασβεστάς αφορούν στη δική του υπόθεση για το σκεπτικό ανακρίτριας-εισαγγελέα.
Βασικό.

https://www.protothema.gr/greece/articl ... n-aniliki/
Αυτό εξυπακούεται...ΓΑΛΗ έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:05
Ό,τι και να τόνισε ο Ασβεστάς αφορούν στη δική του υπόθεση για το σκεπτικό ανακρίτριας-εισαγγελέα.
Βασικό.
απλά επειδή δεν εχω διαβάσει το νήμα το έβαλα για να βάλω στο παζλ και το στοιχείο ότι τα κορίτσια φύγαν απ τη βίλα το απόγευμα του Σαββάτου..
το οποίο υποθέτω ότι δεν είναι φαντασία του Ασβεστά.......επώνυμα το είπε.....
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Θα ισχυε αυτο αν δεν επαιρνε τοση δημοσιοτητα το θεμα.Και δεν βοηθαει και ιδιαιτερα το καστ των 2μετρων μαυρων.Απο την αρχη ειπα οτι ο πιτσιρικας ειναι το σιγουρο θυμα της υποθεσηςFeindflug έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:12
Δεν νομίζω, τύπε. Είναι τυχερός ο πιτσιρίκος που του έλαχε ένα τέτοιο χουνέρι - μάθημα τόσο νωρίς.
Άλλοι φθάνουν 50+ με παιδιά, περιουσίες και γάμους για να τα καταλάβουν αυτά.
Υ.Γ.: Αν ισχύει η αθωότητα του ποδοσφαιριστή.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Δηλαδή είναι ή μου κάθεσαι πάρα τη θέληση σου ή σε κερατωνω. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει γιατί η γυναίκα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους ανδρός..Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:09
Αλλιώς είναι βιασμος;
Αν πάει με άλλη ο σύζυγος γιατί δεν κρατιέται; Την σεβεται;
Ωραια συζυγική σχέση
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
για να ησυχασεις κ να μην εχεις αποριεςJuno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:09Αλλιώς είναι βιασμος;Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:43Ε πως. Αν δεν θέλει; τι θα θεωρηθεί; όταν πει δεν θέλω σεξ σήμερα ο σύζυγος πολύ απλά θα το σεβαστεί. Δηλαδή συζηταμε τα αυτονόητα έτσι;nemo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:38
και ναι και οχι για αυτο ειπα και προηγουμένως οτι δεν πρεπει να λαμβανεται στα υποψιν ο ταδε πχ ισχυρισμος
ναι αν ειναι σε διασταση και οχι αν προκειται για αφορμη ενος διαζυγιου εις βαρος του συζυγου με σκοπο το κερδος
δεν πρεπει να θεωρειται βιασμος μια συνεχομενη και επαναλαμβανομενη πραξη γιατι στα ξαφνικα θα πει το στοπ για ψ,χ, λογους
Αν πάει με άλλη ο σύζυγος γιατί δεν κρατιέται; Την σέβεται;
Αν θέλει αυτή και ο σύζυγος την έχει σε νηστεία για κανέναν μήνα, εκδικητικά; Οφείλει να τον σεβαστεί;
Πρόσεχε, θα συμφωνούσα μαζί σου αν δεν το χαρακτήριζες ως βιασμό.
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ -ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Από το ζώδιο του.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πσσσ είσαι πολύ σκληρός,με είπες ούρσουλα.περιμενε να σκάσουν και οι άλλες παρακμιακές λινάτσες να κάνουν χου χου και να αλληλοτσιμπουκωθήτε.τι καφενειακός καραγκιόζης ρε μαλάκα
Το σωστο ειναι να δωσει ο συζυγος διορια 24 ωρων.Δεν ειμαστε και ζωα.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:16Δηλαδή είναι ή μου κάθεσαι πάρα τη θέληση σου ή σε κερατωνω. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει γιατί η γυναίκα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους ανδρός..Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:09
Αλλιώς είναι βιασμος;
Ωραια συζυγική σχέση![]()
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Το ήξερα ότι είσαι καλούλης.GoBack έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:17Το σωστο ειναι να δωσει ο συζυγος διορια 24 ωρων.Δεν ειμαστε και ζωα.Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:16Δηλαδή είναι ή μου κάθεσαι πάρα τη θέληση σου ή σε κερατωνω. Άλλη επιλογή δεν υπάρχει γιατί η γυναίκα πρέπει να εξυπηρετεί τις ανάγκες τους ανδρός..Juno έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:09
Αλλιώς είναι βιασμος;
Ωραια συζυγική σχέση![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Είναι πολλά πράγματα που δεν θέλουμε, αλλά...Naida έγραψε: 02 Σεπ 2021, 22:33Δηλαδή αν η σύζυγος σήμερα δεν έχει διάθεση και ο σύζυγος έχει και επειδή η σύζυγος δεν έχει, εκείνος χρησιμοποιήσει βία για να προχωρήσει σε σεξ μαζί της υποθέτω είναι νορμάλ για σένα γιατί ξέρω γω καβλωσε ο σύζυγος πρέπει η σύζυγος να εξυπηρετήσει τις ανάγκες του. Σωστά;
Η δουλειά που απεχθάνομαι, είναι το σιδέρωμα, αλλά δεν μπορώ να γυρίζω με ασιδέρωτα ρούχα.
Να κάνω μήνυση στο σίδερο για βιασμό; Αναγκάζει το σώμα μου να κάνει κάτι που δεν θέλει. Θα προτιμούσα να λιώνω στον καναπέ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 02 Σεπ 2021, 23:20, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
σωστοςFeindflug έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:12Δεν νομίζω, τύπε. Είναι τυχερός ο πιτσιρίκος που του έλαχε ένα τέτοιο χουνέρι - μάθημα τόσο νωρίς.Αγις έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:04σιγουρα θα βρισκεται σε βαθια περισυλλογη κ θα αναλογιζεται τα μεγαλα λαθη που εκανε κ οδηγησαν το κοριτσι του σε αυτες τις συμπεριφορες
σαν μοναδικο δρομο προς την εξιλεωση θα σκεπτεται το πως θα σταθει στο πλευρο της να την στηριξει κ να δουλεψει σκληρα για το μελλον της σχεσης τους
Άλλοι φθάνουν 50+ με παιδιά, περιουσίες και γάμους για να τα καταλάβουν αυτά.
Υ.Γ.: Αν ισχύει η αθωότητα του ποδοσφαιριστή.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όχι για μένα. Για τα θύματα πατριαρχικέ λορδε.Otto Weininger έγραψε: 02 Σεπ 2021, 23:11Για την Naida και τις λοιπές φεμιναζί, ο κάθε κατηγορούμενος πρέπει να αποδεικνύει ότι δεν είναι ελέφαντας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 301 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SpAcE_PaNtHeR