Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούν ράντομ δεδομένα κατά το δοκούν, που δεν δείχνουν αυτό που υποστηρίζουν. Ε, το ίδιο κάνει και ο foscilis και άλλοι εδώ μέσα. Αυτό ακριβώς είναι ο ψεκασμός.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:22 Μλκα μου τετοια αρνηση της πραγματικοτητας, ειναι απιστευτη και ειναι χειροτερη απο την αρνηση των ψεκ, γιατι αυτοι δεν χρησιμοποιουν ορθολογισμο, μελετη, αιτιο - αιτιατο κλπ οποτε την αρνουνται πιο ευκολα !
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
- hellegennes
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κανείς δεν λέει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους νέους. Το θέμα τίθεται γιά όσους δουλεύουν σε θέσεις που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο, ειδικότερα δε προς το παρόν με ευπαθή κόσμο, όπως οι νοσηλευτές. Αν μπορείς να πείσεις τους γέρους να εμβολιασθούν, πολύ καλό είναι, να γίνει κι'αυτό. Ομως μοχλοί γιά να υποχρεωθούν να εμβολιασθούν δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι διά τής βίας εμβολιασμός.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:00Μαν μιλας σαν τον τσιπρα, αποδιδεις στον αλλο πραγματα που δεν ειπε, και αποσιωπας πραγματα που ειπε.Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 20:52Αρα, λες να εγκαταλήψει το κράτος την όποια εμβολιαστική πολιτική, γιατί και καλά στα 50 γίνεται μεταμόρφωση.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:13 Δεν ειπε κανεις να σταματησουν, οποιος νεος θελει κατω των 50 ας εμβολιαζεται κατα συνειδηση ! Οι εμβολιασμοι ανω των 50 πρεπει ομως πρεπει να γινουν υποχρεωτικοι για να μην καταρρευσει το συστημα υγειας και παμε σε λοκνταουν.
Σε 100 + μηνυματα λεω το κρατος να στρεψει την εμβολιαστικη του πολιτικη στους ανω των 50 ετων με τις ιδιες εκβιαστικες τακτικες που χρησιμοποιει τωρα και να ενεργοποιησει τον νομο υποχρεωτικου εμβολιασμου για τις ηλικιες αυτες, γιατί οι στατιστικες 500 ημερων του ΕΟΔΥ δειχνουν πως το 90% των ΜΕΘ καταλαμβάνονται από ηλικιες ανω των 50 ετων, και το 97% των θανατων ΕΠΙΣΗΣ !
Ο ιος εχει μια τεραστια και ακραια ανομοιογενεια πανω απο 10:1 που την δειχνει καθε 24ωρο τον τελευταιο 1,5 χρονο, και το κρατος παει να τον αντιμετωπισει με δημοκρατικη ισοτητα, ελπιζοντας πως ο ιος καποια στιγμη θα κατανοησει την δημοκρατια ...
Ο χ Τσιτσιπας εχει πιεστει 20 φορες περισσοτερο να εμβολιαστει από τον μεσο 60 αρη !! = εμβολιαστικη τακτικη πολιτειας !
Παμε παλι, ξανα πες μου οτι παρακινω το κρατος να εγκαταληψει την εμβολιαστικη του πολιτικη για να κανουμε κυκλο ... (δεν βρισκω και το τρομποφατσακι)
Και φυσικά, δεν υπάρχει σημείο καμπής στα 50, ούτε στα 40, ούτε στα 30, ούτε στα 60. Απλώς, ο κίνδυνος θανάτου (και εξ αυτού και μόνο συμπεραίνω ότι και ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης) αυξάνει εκθετικά με την ηλικία.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Είπε ο πρίγκηπας τής παρανόησης και τής διαστρέβλωσης.hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:27Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούν ράντομ δεδομένα κατά το δοκούν, που δεν δείχνουν αυτό που υποστηρίζουν. Ε, το ίδιο κάνει και ο foscilis και άλλοι εδώ μέσα. Αυτό ακριβώς είναι ο ψεκασμός.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:22 Μλκα μου τετοια αρνηση της πραγματικοτητας, ειναι απιστευτη και ειναι χειροτερη απο την αρνηση των ψεκ, γιατι αυτοι δεν χρησιμοποιουν ορθολογισμο, μελετη, αιτιο - αιτιατο κλπ οποτε την αρνουνται πιο ευκολα !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 02 Σεπ 2021, 21:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Ό,τι πεις, αυτοκράτορα.Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:32Είπε ο πρίγκηπας τής παρανόησης και τής διαστρέβλωσης.hellegennes έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:27Για την ακρίβεια, χρησιμοποιούν ράντομ δεδομένα κατά το δοκούν, που δεν δείχνουν αυτό που υποστηρίζουν. Ε, το ίδιο κάνει και ο foscilis και άλλοι εδώ μέσα. Αυτό ακριβώς είναι ο ψεκασμός.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:22 Μλκα μου τετοια αρνηση της πραγματικοτητας, ειναι απιστευτη και ειναι χειροτερη απο την αρνηση των ψεκ, γιατι αυτοι δεν χρησιμοποιουν ορθολογισμο, μελετη, αιτιο - αιτιατο κλπ οποτε την αρνουνται πιο ευκολα !
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
εδω ή στο just for laughs αναρωτηθηκα.
ας το βαλω εδω
https://twitter.com/disclosetv/status/1 ... 0558164993
ας το βαλω εδω
https://twitter.com/disclosetv/status/1 ... 0558164993
- nik_killthemall
Η επιμονη - εκβιασμος στους υγειονομικους ειναι το μονο δικαιολογημενο σημειο !Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:30Κανείς δεν λέει να γίνει υποχρεωτικός εμβολιασμός σε όλους τους νέους. Το θέμα τίθεται γιά όσους δουλεύουν σε θέσεις που έρχονται σε επαφή με πολύ κόσμο, ειδικότερα δε προς το παρόν με ευπαθή κόσμο, όπως οι νοσηλευτές. Αν μπορείς να πείσεις τους γέρους να εμβολιασθούν, πολύ καλό είναι, να γίνει κι'αυτό. Ομως μοχλοί γιά να υποχρεωθούν να εμβολιασθούν δεν υπάρχουν. Το μόνο που μπορεί να γίνει είναι διά τής βίας εμβολιασμός.nik_killthemall έγραψε: 02 Σεπ 2021, 21:00Μαν μιλας σαν τον τσιπρα, αποδιδεις στον αλλο πραγματα που δεν ειπε, και αποσιωπας πραγματα που ειπε.Leporello έγραψε: 02 Σεπ 2021, 20:52 Αρα, λες να εγκαταλήψει το κράτος την όποια εμβολιαστική πολιτική, γιατί και καλά στα 50 γίνεται μεταμόρφωση.
Σε 100 + μηνυματα λεω το κρατος να στρεψει την εμβολιαστικη του πολιτικη στους ανω των 50 ετων με τις ιδιες εκβιαστικες τακτικες που χρησιμοποιει τωρα και να ενεργοποιησει τον νομο υποχρεωτικου εμβολιασμου για τις ηλικιες αυτες, γιατί οι στατιστικες 500 ημερων του ΕΟΔΥ δειχνουν πως το 90% των ΜΕΘ καταλαμβάνονται από ηλικιες ανω των 50 ετων, και το 97% των θανατων ΕΠΙΣΗΣ !
Ο ιος εχει μια τεραστια και ακραια ανομοιογενεια πανω απο 10:1 που την δειχνει καθε 24ωρο τον τελευταιο 1,5 χρονο, και το κρατος παει να τον αντιμετωπισει με δημοκρατικη ισοτητα, ελπιζοντας πως ο ιος καποια στιγμη θα κατανοησει την δημοκρατια ...
Ο χ Τσιτσιπας εχει πιεστει 20 φορες περισσοτερο να εμβολιαστει από τον μεσο 60 αρη !! = εμβολιαστικη τακτικη πολιτειας !
Παμε παλι, ξανα πες μου οτι παρακινω το κρατος να εγκαταληψει την εμβολιαστικη του πολιτικη για να κανουμε κυκλο ... (δεν βρισκω και το τρομποφατσακι)
Και φυσικά, δεν υπάρχει σημείο καμπής στα 50, ούτε στα 40, ούτε στα 30, ούτε στα 60. Απλώς, ο κίνδυνος θανάτου (και εξ αυτού και μόνο συμπεραίνω ότι και ο κίνδυνος σοβαρής νόσησης) αυξάνει εκθετικά με την ηλικία.
Η επιμονη - εκβιασμος εμβολιασμου των νεων σε ολα τα αλλα, (εκβιασμος ανεμβολιαστων σε χωρους αθλησης ακομα κι αν ειναι ανοιχτοι, σε χωρους εργασιας με τεστ μη δωρεαν, σε εκπαιδευτικους κλπ) ειναι αδικαιολογητη και ΔΕΝ θα εχει ΚΑΝΕΝΑ αντικρυσμα στο συστημα υγείας !
Αντίθετα, η επιμονή - εκβιασμός να εμβολιαστεί το 1 εκ. ανεμβολιαστων άνω των 50 ετων είναι ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ! Αυτοί απλά ΔΕΝ αγγίζονται και προσπερνιώνται, επειδή έτσι !
Το σημειο καμπης στην ηλικια των 50 :
1) Είναι το σημειο που χρησιμοποιουν πολλοι επιστημονες και
2) ειναι το σημειο που σου δειχνει ΤΙ ΚΑΝΕΙ το 90% του "φορτιου". Αν το κατεβασεις στα 40 σου δειχνει τι κανει το 98% του "φορτιου". Αν το ανεβασεις στα 55 σου δειχνει τι κανει το 85% του φορτιου ! Καταλβαινει ακόμα και ανήλικος πως στην πραξη ΔΕΝ εχει ΚΑΜΙΑ διαφορα αυτα τα ποσοστα ! Αρα επιλεγεις το ποσοστο με το μικρότερο πληθος (και οχι με το μεγαλυτερο πληθος).
Καταλαβαίνει ακόμα και ανηλικος πως ακόμα και το 85% του "φορτιου" να αντιμετωπισεις, γλιτώνεις μια χαρα το λοκνταουν ! Με λίγα λογια αναζητείται η ΕΛΑΧΙΣΤΗ πλειονότητα του φορτίου (85 - 90%) και ΟΧΙ η μέγιστη πλειονότητα του φορτίου (98%), που θα απετρεπε τα νοσοκομεια απο το να γεμισουν !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 357 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις