!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η κούκλα Αμάλ

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Re: Η κούκλα Αμάλ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

AlienWay έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:15
Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 05:19 Kαποιοι λενε οτι υπαρχει συσχετιση μεταξυ της Αμαλ και του Wicker Man που τραγουδηθηκε και απο τους IRon Maiden.

Αυτό είπα κι εγώ όταν το είδα. Αλλά το μυαλό μου πήγε στην ταινία the wicker man (1973).

Οποιος δεν την έχει δει, χάνει.

Μόνο το εκτρωματικό ριμέικ να αποφύγετε.
Τα ίδια ακριβώς έγραψα παραπάνω,μην επαναλαμβανόμαστε.
Άβαταρ μέλους
AlienWay
Phorum.gr user: AlienWay

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από AlienWay »

BigChiefWahoo έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:17
AlienWay έγραψε: 02 Σεπ 2021, 19:15
Αρίστος έγραψε: 02 Σεπ 2021, 05:19 Kαποιοι λενε οτι υπαρχει συσχετιση μεταξυ της Αμαλ και του Wicker Man που τραγουδηθηκε και απο τους IRon Maiden.

Αυτό είπα κι εγώ όταν το είδα. Αλλά το μυαλό μου πήγε στην ταινία the wicker man (1973).

Οποιος δεν την έχει δει, χάνει.

Μόνο το εκτρωματικό ριμέικ να αποφύγετε.
Τα ίδια ακριβώς έγραψα παραπάνω,μην επαναλαμβανόμαστε.
Α, σόρι, δεν το είδα. :a100:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Σε συγχωρώ για τώρα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Sid Vicious έγραψε: 02 Σεπ 2021, 17:31
Εικόνα
Και εδω βλεπουμε την καλλονη Γκαμαλ, την μαμα της Αμαλ
Αυτό έτσι και το ρίξουν σε δάσος, θα λαμπαδιάσει.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

^Πάντως τώρα που το βλέπω καλύτερα, η μαμά της Αμάλ είναι αρκετά πιο καλή από άποψη αισθητικής και λιγότερο creepy. Ψηφίζω μαμά Αμάλ.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Όταν το πρωτοείδα μου ήλθαν στο μυαλό τα αγάλματα στο Νησί του Πάσχα που ακόμη είναι ιστορικό μυστήριο ποιοί τα κατασκεύασαν.
Φυσικά όλα αυτά με τον wicker man δεν τα ήξερα.Πάντως το όλο τοτέμ είναι βγαλμένο από έργο θρίλερ.
Απορώ με τους προπαγανδιστές του μεταναστευτικού που σκέφθηκαν ότι θα δημιουργήσουν συμπάθειες με ένα απόκοσμο σκιάχτρο πάνω από 3 μέτρα ύψος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Κι εγώ θυμήθηκα τη σκηνή της σχετικής ταινίας αλλά δεν θυμόμουν τον τίτλο. :)

Σε κάθε περίπτωση, οι οποιεσδήποτε δηλώσεις για κάψιμο δεν πρέπει να λέγονται ούτε ως αστείο.

Για δύο βασικούς λόγους.

1. Το κάψιμο συμβόλων είναι εκ των πραγμάτων βαρβαρισμός και όχι εξαγνισμός.

2. Τα αποτελέσματα από την περιοδεία της Αμάλ, κάθε άλλο παρά θετικό απολογισμό θα αποδώσουν στους εμπνευστές της. Όσο πιο πολλά χιλιόμετρα διανύσει, τόσο καλύτερα.

Αφήστε τους λοιπόν να εισπράξουν το αντίτιμο της ηλιθιότητας τους.
ΓΑΛΗ έγραψε: 03 Σεπ 2021, 00:55 Δηλαδή φαντάσου φάση με πιτσιρίκια σε πλατεία με παιδική χαρά και ξαφνικά να σκάει η Αμάλ από το πουθενά. Θα ακούνε μετά τα μικρά για Αφγανόπουλα και θα βάζουν τις τσιρίδες. Πανέξυπνο ως κόνσεπτ, δε λέω.
viewtopic.php?f=29&t=33768
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 03 Σεπ 2021, 09:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Πολύ creepy φάση αυτό με τις κούκλες, και προσωπικά μου προκαλεί κατι σαν αρνητική ενεργεια, αλλά όσοι οντως πηγαν και εκαναν επεισόδια για μια κούκλα ειναι για ψυχιατρείο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 09:11 Πολύ creepy φάση αυτό με τις κούκλες, και προσωπικά μου προκαλεί κατι σαν αρνητική ενεργεια, αλλά όσοι οντως πηγαν και εκαναν επεισόδια για μια κούκλα ειναι για ψυχιατρείο.
Ενώ οι εμπνευστές και ακόλουθοι της κούκλας, είναι οκ.

Αν υποψιαστώ ότι η Αμάλ είναι δούρειος ίππος των ξενοφοβικών φασιστών, που κάνουν πόλεμο εκ των έσω... τι να πω;

Αυτό ναι, είναι Τέχνη. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Rakomelofronas
Phorum.gr user: Pegasus - erkebrad

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rakomelofronas »

Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 19:45
Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 19:31 Εικόνα
Εικόνα
Αχ, ο Φίδαξ.
Ούτε η Φύση δεν άντεξε αυτό το κακόγουστο πράγμα, και το γκρέμισε.

Λες και το ψώνισαν απ' τα Τζάμπο είναι.
https://www.kathimerini.gr/culture/5613 ... ssaloniki/

Το γλυπτό Meteoron του Κωστή Γεωργίου «στολίζει» την Θεσσαλονίκη

Το ύψους 12 μέτρων γλυπτό εγκαταστάθηκε απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη και του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα

Εικόνα

Ένα νέο έργο τέχνης «στολίζει» από σήμερα την Θεσσαλονίκη.

Το γλυπτό Meteoron του διεθνώς καταξιωμένου γλύπτη και ζωγράφου Κωστή Γεωργίου, εγκαταστάθηκε απέναντι από το Δημαρχιακό Μέγαρο της πόλης – στη συμβολή με την παραλιακή οδό – παρουσία του ίδιου του καλλιτέχνη και του Δημάρχου Κωνσταντίνου Ζέρβα.

Οι 15 μορφές του Meteoron, χυτευμένες σε αλουμίνιο και χρωματισμένες σε κόκκινο χρώμα υψηλής ανθεκτικότητας, αναπτύσσονται και περιπλέκονται μεταξύ τους επί κατακορύφου άξονα, ενώ το έργο έχει ύψος 12 μέτρα.

Η μαρμάρινη βάση στη οποία τοποθετήθηκε το γλυπτό είναι επίσης έργο του καλλιτέχνη.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον γλύπτη, το έργο εντάσσεται στην ενότητα «χορευτές – ακροβάτες» και αποτελείται από τις διάσημες πια κόκκινες φιγούρες του καλλιτέχνη.

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι το έργο εκφράζει την φιλία, την συνεργασία και την αλληλεγγύη των ανθρώπων, το πόσα μπορούμε να καταφέρουμε ενωμένοι. Όμως, καθώς πρόκειται για μια αυθύπαρκτη οντότητα, ο κάθε θεατής μπορεί να «διαβάσει» το γλυπτό, όπως θέλει» δήλωσε στο kathimerini.gr ο κ. Γεωργίου.

-------------------

Πέτυχα την αηδία πρόσφατα και μου θύμισε κατευθείαν τον χωροφύλαξ της Αθήνας. Μου θυμίζει εκείνα τα μικρά πράσινα πλαστικά στρατιωτάκια που παίζαμε μικροί. Αν η τέχνη είναι έκφραση συναισθημάτων, κάτι τέτοιες συνθέσεις, ταραγμένες και με έντονα χρώματα, είναι πολύ προβληματικές.
Ο κόσμος που θυμάσαι δεν υπάρχει πια.
Η μόνη πηγή αισιοδοξίας είναι το μεθαύριο.
Άβαταρ μέλους
karapialis7

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από karapialis7 »

Κόκκινη κάρτα στην Αμάλ – Πρωτοστάτησε η Χρυσή Αυγή!

Εκατοντάδες πολίτες έδωσαν σήμερα βροντερό παρών στην Πλατεία Καραϊσκάκη διαμαρτυρόμενοι για την ανθελληνική προπαγάνδα της περιφοράς της πολυδιαφημισμένης μουσουλμανικής μαριονέτας ονόματι “Αμάλ”.
Η Χρυσή Αυγή πρωτοστάτησε στον Αγώνα των Ελλήνων ο οποίος δικαιώθηκε με την ακύρωση της “παρέλασης” από τους διοργανωτές! Συναγωνιστές βρέθηκαν από νωρίς στον χώρο της συγκέντρωσης και καθ’ όλη την διάρκεια της διαμαρτυρίας, και ανάγκασαν τον Δήμο Αθηναίων να ακυρώσει τα σχέδια του!

Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες !

https://koinonikosethnikismos.wpcomstag ... %83%ce%b5/

Εικόνα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

έλεος με αυτή τη μαλακια ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

vantono έγραψε: 03 Σεπ 2021, 09:11 Πολύ creepy φάση αυτό με τις κούκλες, και προσωπικά μου προκαλεί κατι σαν αρνητική ενεργεια, αλλά όσοι οντως πηγαν και εκαναν επεισόδια για μια κούκλα ειναι για ψυχιατρείο.
Για το πολιτικό μήνυμα που θέλουν να περάσουν μέσω του συβολισμού με τη συγκεκριμένη κούκλα πήγαν.
Άβαταρ μέλους
AlienWay

Rakomelofronas έγραψε: 03 Σεπ 2021, 10:16

Πέτυχα την αηδία πρόσφατα και μου θύμισε κατευθείαν τον χωροφύλαξ της Αθήνας. Μου θυμίζει εκείνα τα μικρά πράσινα πλαστικά στρατιωτάκια που παίζαμε μικροί. Αν η τέχνη είναι έκφραση συναισθημάτων, κάτι τέτοιες συνθέσεις, ταραγμένες και με έντονα χρώματα, είναι πολύ προβληματικές.
Στο σημείο που μπήκε, ταιριάζει μια χαρά. Εμένα μου άρεσε.
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”