wooded glade έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:52
Ψέμματα, δεν ήταν ebay. Tο θύμα με τα 50 ευρώ ήταν μέλος του πχόρουμ και συνεννοηθήκαμε μέσω pm.
Τον έστειλα σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια απ' όπου το παρέλαβε.
Απο εξάρχεια παρελαβε τεύχος της Χ.Α
Φίλε δεν μπορώ έχω κλάσει στα γέλια
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft
wooded glade έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:52
Ψέμματα, δεν ήταν ebay. Tο θύμα με τα 50 ευρώ ήταν μέλος του πχόρουμ και συνεννοηθήκαμε μέσω pm.
Τον έστειλα σε ένα μαγαζί στα Εξάρχεια απ' όπου το παρέλαβε.
Απο εξάρχεια παρελαβε τεύχος της Χ.Α
Φίλε δεν μπορώ έχω κλάσει στα γέλια
Γιατί ; Εξάρχεια είναι και η πλατεία Κάνιγγος και τα γραφεία του κόμματος και η Silicon valley.
karapialis7 έγραψε: 20 Αύγ 2021, 15:18
Πιο δυνατοί από ποτέ!
Αδερφέ δεν θελω να σε γελάσω αλλα ο Κασιδιάρης θα σαρώσει εσείς μείνετε με τον Παππά που τον έκρυβε μια Ουκρανίδα στου Ζωγράφου και αφήστε τα περί Πατρίδας
Άσχετε νεοδημοκράτη ο παππάς είχε φύγει από την Χρυσή Αυγή πριν από 2 έτη.
Αλλά όπως βλέπεις τα αναχωματάκια σας είναι ανύπαρκτα στη κοινωνία, ΜΟΝΟ Η ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ έχει κόσμο στην πραγματική ζωή.
Η ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ συνεχίζεται από το εθνικό σοσιαλιστικό ΚΙΝΗΜΑ της Χρυσής Αυγής..
Οι υπόλοιποι πουθενάδες τύπου τράγκα βόβολη κτλ αρκεστείτε στο διαδίκτυο..
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
wooded glade έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:51
Είχα αγοράσει δύο τεύχη από την πλατεία Κάνιγγος.
Το ένα είχε την ιστορία ενός Γερμανικού υποβρυχίου που βούλιαζε τα Εγγλέζικα. Το πούλησα στο ebay 50 ευρώ.
Το άλλο ήταν σούπερ τεύχος με Αδόλφο, ιστορίες των ες ες, καμινάδες. Θα έπιανε 200 αλλά το έσκισε ο πατέρας μου μόλις το είδε !
Έχω και μία εφημερίδα του 2004 που αναφέρεται στο πρωτάθλημα Δούρου της χρονιάς εκείνης και λέει ότι ο Ολισαντέμπε είναι ένας πίθηκος από τη ζούγκλα. Αλλά αυτό δεν πιάνει τίποτα μου λένε.
Φίλε ότι αρχείο έχεις από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (περιοδικά, εφημερίδες,φυλλάδια κτλ) από τα προ 2012 χρόνια θα ήταν καλό να το σαρώσεις και να το ποστάρεις ώστε να το κατεβάσουμε άπαντες!
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ---> antepithesi.gr NEA ENHMEΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Το 2001 πήγα στο κέντρο της Αθήνας κι αγόρασα μεταξύ Εξαρχείων και Ακαδημίας την εφημερίδα Χρυσή Αυγή. Είχε μια κριτική όπερας που χρειαζόμουνα. Ο ψιλικατζής με πυροβόλησε με το βλέμμα του. Γούσταρα τρελά.
wooded glade έγραψε: 02 Σεπ 2021, 01:51
Είχα αγοράσει δύο τεύχη από την πλατεία Κάνιγγος.
Το ένα είχε την ιστορία ενός Γερμανικού υποβρυχίου που βούλιαζε τα Εγγλέζικα. Το πούλησα στο ebay 50 ευρώ.
Το άλλο ήταν σούπερ τεύχος με Αδόλφο, ιστορίες των ες ες, καμινάδες. Θα έπιανε 200 αλλά το έσκισε ο πατέρας μου μόλις το είδε !
Έχω και μία εφημερίδα του 2004 που αναφέρεται στο πρωτάθλημα Δούρου της χρονιάς εκείνης και λέει ότι ο Ολισαντέμπε είναι ένας πίθηκος από τη ζούγκλα. Αλλά αυτό δεν πιάνει τίποτα μου λένε.
Φίλε ότι αρχείο έχεις από ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (περιοδικά, εφημερίδες,φυλλάδια κτλ) από τα προ 2012 χρόνια θα ήταν καλό να το σαρώσεις και να το ποστάρεις ώστε να το κατεβάσουμε άπαντες!
ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ---> antepithesi.gr NEA ENHMEΡΩΤΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ!
Πρέπει να έχω μόνο τον Ολισαντέμπε αλλά στην Αθήνα, όχι εδώ.
Το πουλάω 120 ευρώ.
Cavaliere έγραψε: 02 Σεπ 2021, 12:11
Το 2001 πήγα στο κέντρο της Αθήνας κι αγόρασα μεταξύ Εξαρχείων και Ακαδημίας την εφημερίδα Χρυσή Αυγή. Είχε μια κριτική όπερας που χρειαζόμουνα. Ο ψιλικατζής με πυροβόλησε με το βλέμμα του. Γούσταρα τρελά.
Cavaliere έγραψε: 02 Σεπ 2021, 12:11
Φον Καραγιάν ;
Όι. Μι σύγχρονη παράσταση όπερας. Ήθελα να κρατήσω το απόκομμα.
Kolovrat έγραψε: 02 Σεπ 2021, 12:08
Να ζήσουμε να την θυμόμαστε
την νεα δημοκρατια? οντως, πεφτει οπου ναναι, και θα το παιζετε οι ακροδεξιοι μετα κυριες οτι και καλα δεν την ψηφιζατε κτλ
Βρε η ΝΔ τελείωσε αλλα και η Χ.Α τελείωσε και αυτη φιλε μου Καραπιάλη που εισαι και Ολυμπιακός!!!
Ο Λιάκος θα σαρώσει ετσι δείχνουν οι δημοσκοπήσεις
Το αρχαιότερο και βαθύτερο συναίσθημα του ανθρώπου είναι αυτό του φόβου, και ο αρχαιότερος και βαθύτερος φόβος είναι αυτός του αγνώστου.
h. p. lovecraft