κράζω παντού τη νδ και το συριζομποτ θεωρεί ότι είμαι νδμποτπήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:07φιλε εχουν αναλαβει αλλοι συναδελφοι σου να γραψουν αυτη τη μπουρδα.
ουστ
πήγαινε για αλλαγή firmware αγόρι μου
κράζω παντού τη νδ και το συριζομποτ θεωρεί ότι είμαι νδμποτπήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 22:07φιλε εχουν αναλαβει αλλοι συναδελφοι σου να γραψουν αυτη τη μπουρδα.
ουστ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:30Καλα και διαχρονικά να το πάρεις, ελάχιστα βρίσκεις.πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:28τωρα λεμε ρεΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:27 Ιδιωτική τηλεόραση. Αν και νομίζω το πέρασε η οικουμενική.
Οκ, αλλα εχεις σκεφτει η περιπτωση σου να ειναι πολυ σπανια; δεν εχουμε ακουσει μαζικα παραπονα για τις νεες ψηφιακες υπηρεσιες...πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:43πρεπει να σου πω μεγαλη ιστορια, και δεν..axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:38Που κολλησες; εγω οσες υπηρεσιες εχω χρησιμοποιησει, οχι πολλες, μια χαρα ητανε.πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:19 Τελευταια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω υπηρεσιες της ψηφιακης διακυβερνησης (μαι ασσ).
Μιλαμε για το απιστευτο τριμπουρδελο. Ρωτησα μετα εναν λογιστη (νδκρατης) και μου ειπε οτι μαλακες σαν κι αυτους δεν εχουν ξαναυπαρξει. Εχουν μπουρδελοποιησει τα παντα..
Αν η ψηφιακη διακυβερνηση ειναι μια πιπα και μιση (μας καναν τα τρια κλικ δυο), υπαρχει εστω ενα καλο που να εχουν κανει αυτα τα διαστημικα υπερσουργελα?
Υπαρχει κατι στο ενεργητικο τους που να μην ειναι εργο συριζα και να ειναι ουσιαστικο;
Μι λα ρε, μι λα ρε συ
εχω γινει μπαλακι, ο ενας με στελνει στον αλλο κανεις δεν ξερει τι του γινεται.
γαι κατι που υποτιθεται επρεπε να εχει γινει ηλεκτρονικα (το εκανα) αλλα δεν περασε στο συστημα![]()
![]()
για αγνωστο λογο![]()
![]()
Θα κάνουμε υπομονή. Πού θα πάει, όπου να 'ναι θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία, και θα σταματήσεις να γράφεις.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:34καποια απ τα 80 που παραθεσα σηκωνουν συζητηση θα το δεχτω. 5-6 το πολυ ομωςΣέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:31 ναι τωρα θες να σου αναλυσω και τις πιπες που εκανε ο Συριζα που τις παρουσιάζεις και σαν μεγάλα έργα; Δηλαδη οτι επετρεψε υιοθεσιες απο γκευ μας το παρτουσιαζεις σαν προσφορά στον τόπο; Και τις Πρέσπες;
το Τσυριζα έπεσε για τις Πρεσπες για το Ματι και για τα Καπιταλ τι το κουραζουμε;
τα υπολοιπα ειναι εργαρες![]()
η νδ δεν εχει κανει ουτε ενα λεμε.
ενα καλο που εκανε η νδ ρε παιδια...
ενα ρε μλκες, ενα
εδιωξε τους μισους ζαιους απο την κυβερνηση.πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:27 Τι ενα καλο ρε μεγαλε? πλακα κανεις? Για ποιους μας περασες?
ελα θα το κανω πιο ευκολο.
Μισό καλο που εκανε η νδ
Αυτό είναι αλήθεια.
Και έφερε το μισό σημιτικό ΠΑΣΟΚ.
Ένα καλό είπαμε, δεν υπάρχει μπόνους αν πεις παραπάνω.
και παλι, λιγοτερο κακο απο τους ζαιους ειναι το σημιτοπασοκ.