Εσύ κοίτα να μην ξαναμεταδώσεις κορωνοϊό σε καμμιά 10αριά άτομα και άσε τι κάνουν τα εμβόλια.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
- hellegennes
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αν είναι αυτοί οι 10 σαν εσένα, δεν κολλούν με τίποτα. Γιά τους μη γνωρίζοντες, εσύ γλύτωσες παρ'ό,τι ο κορωνιασμένος γείτονας από το σουβλατζίδικο ήλθε στο κατάστημά σου και μιλούσατε 2-3 ώρες γιά τα στοιχεία κυβισμού στο έργο του Σεζάν. Κρατούσε όμως απόσταση 1,5 μέτρου.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:44Εσύ κοίτα να μην ξαναμεταδώσεις κορωνοϊό σε καμμιά 10αριά άτομα και άσε τι κάνουν τα εμβόλια.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- hellegennes
Δυστυχώς οι δικοί σου δεν ήταν σαν κι εμένα και τους κόλλησες.
Κοίτα να μην ξανακάνεις τις ίδιες μαλακίες και άσε τις κριτικές για την συμπεριφορά των άλλων.
Κοίτα να μην ξανακάνεις τις ίδιες μαλακίες και άσε τις κριτικές για την συμπεριφορά των άλλων.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- EKPLIKTIKOS
Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Χελη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε έναν άνθρωπο που πάντα πρόσεχε, κριτική για το γεγονός ότι κόλλησε μια ασθένεια που κόλλησαν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας. Άλλο να λες αυτιστικες μαλακιες κ άλλο να είσαι σκατοψυχος φίλε χελη. Εγώ πάντα έκραζα όσους σε έλεγαν μπακάλη υποτιμητικά για να χτυπήσουν τις απόψεις σου, το οποίο είναι επίσης κατακριτέο
Και αυτό μέρς τής ψεκασμένης ατζέντας του είναι. Υποτίθεται ότι αν "προσέχεις" δεν κολλάς κορωνοϊό με τίποτα. Αστήρικτο αφήγημα προφανώς, όπως και τα υπόλοιπά του. Γι'αυτό κατέφυγε σε ανοησίες, ότι και καλά το γραφείο μου είναι 2Χ3, ότι κάθονται άνθρωποι και μιλάνε γιά 1-2 ώρες (λες και είμαι καφετζού και τους λέω τον καφέ) κ.λ.π. Δεν πειράζει όμως, απλώς αυτός είναι ο hellegennes.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:09Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Χελη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε έναν άνθρωπο που πάντα πρόσεχε, κριτική για το γεγονός ότι κόλλησε μια ασθένεια που κόλλησαν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας. Άλλο να λες αυτιστικες μαλακιες κ άλλο να είσαι σκατοψυχος φίλε χελη. Εγώ πάντα έκραζα όσους σε έλεγαν μπακάλη υποτιμητικά για να χτυπήσουν τις απόψεις σου, το οποίο είναι επίσης κατακριτέο
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Το θεμα ειναι οτι οι οποιες παρενεργειες ειναι πολυ πολυ σπανιες.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:04Ακόμα και οι άμεσες παρενέργειες είναι σοβαρές. Εκτός αν είσαι μαζόχα και γουστάρεις διάρροια, εμετούς, υψηλό πυρετό και να είσαι χώμα για μια βδομάδα.axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:52 2 δις ανθρωποι εχουν ηδη εμβολιαστει. Οι ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ παρενεργειες λοιπον ειναι μηδενικες.
Το να τα περάσεις όλα αυτά, δε, για να μην περάσεις τα ίδια από τον ιό, είναι καθαρός παραλογισμός. Μόνο αν έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι γέρος έχει νόημα, γιατί από τον ιό κινδυνεύεις να πάθεις περισσότερα.
Πέρα από αυτό, εσύ πώς ξέρεις για τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των 2 δις ανθρώπων; Τους εξέτασες και βρήκες ότι χαίρουν όλοι άκρας υγείας; Ή η μόνη σοβαρή παρενέργεια είναι ο θάνατος;
Δεν υπαρχει φαρμακο χωρις παρενεργειες.
Υπαρχουν πολλοι ασταθμητοι παραγοντες.Σπύρος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 00:41axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 18:05 Δεν μπορεις να τους ακολουθεις συνεχεια, ειναι αδυνατον.
Γιατί;
Τα ψωνια στο σπιτι ειναι ενα μεγαλο αστειο. Σου ερχονται μετα απο πολλες ωρες, ισως και μερες.
Προγραμματίζεις. Είναι ένα μικρό ξεβόλεμά σου για χάριν της υγείας σου.
Καποια στιγμη θα χρειαστεις να ερθεις σε επαφη με κοσμο.
Μπορείς μια χαρά να έρθεις σε επαφή με κόσμο κρατώντας αποστάσεις με μάσκα και ακολουθώντας τα υπόλοιπα μέτρα.
Εαν δε εχεις παιδια/συντροφο, μπορει τα παιδια/ο συντροφος να ερθουν σε επαφη.
Όλοι θα πρέπει να ακολουθούν τα μέτρα ασφαλείας.
- nik_killthemall
όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του εμβολιου. Το ότι οι εμβολιασμενοι και πολιτεια πιεζουν και εκβιαζουν τους ανεμβολιαστους των κατω των 50 ετων 10 φορες περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους των ανω των 50 ετων που νοσουν βαρια κατα 23 φορες περισσοτερες, δεν ειναι προβλημα των εμβολιων αλλα των ανθρωπων και του δημοκρατικου τους φασισμου που θεωρουν επιστημονικο και λειτουργικο να τον εφαρμοσουν σε εναν τερμα ηλικιακο ρατσιστη κορονοϊο.
1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων, 290 ανεμβολιαστοι διασωληνωμενοι ανω των 50 ετων, και το προβλημα μας ειναι ο καθε 20αρης-30αρης-40αρης χελης που κανει το προσωπικο του ρισκ ασεσμεντ και κρινει χωρις να ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑ συστημα υγειας πως δεν θελει να εμβολιαστει !
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
Όχι και πολύ σπάνιες. Εγώ ξέρω ελάχιστους που εμβολιάστηκαν και δεν είχαν συμπτώματα.axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:22Το θεμα ειναι οτι οι οποιες παρενεργειες ειναι πολυ πολυ σπανιες.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:04Ακόμα και οι άμεσες παρενέργειες είναι σοβαρές. Εκτός αν είσαι μαζόχα και γουστάρεις διάρροια, εμετούς, υψηλό πυρετό και να είσαι χώμα για μια βδομάδα.axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:52 2 δις ανθρωποι εχουν ηδη εμβολιαστει. Οι ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ παρενεργειες λοιπον ειναι μηδενικες.
Το να τα περάσεις όλα αυτά, δε, για να μην περάσεις τα ίδια από τον ιό, είναι καθαρός παραλογισμός. Μόνο αν έχεις σοβαρό πρόβλημα υγείας ή είσαι γέρος έχει νόημα, γιατί από τον ιό κινδυνεύεις να πάθεις περισσότερα.
Πέρα από αυτό, εσύ πώς ξέρεις για τις βραχυπρόθεσμες παρενέργειες των 2 δις ανθρώπων; Τους εξέτασες και βρήκες ότι χαίρουν όλοι άκρας υγείας; Ή η μόνη σοβαρή παρενέργεια είναι ο θάνατος;
Αν εννοείς τις σοβαρές παρενέργειες, ακόμα δεν είναι γνωστό πόσο συχνές είναι. Ακόμα και παρενέργειες που οδηγούν σε θάνατο είναι δύσκολο να διερευνηθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ο χέλης και ο κάθε χέλης έρχεται σε επαφή με καμιά 50αριά ηλικιωμένους την ημέρα.nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:25όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
Αυτα ειναι τα μειονεκτηματα του εμβολιου. Το ότι οι εμβολιασμενοι και πολιτεια πιεζουν και εκβιαζουν τους ανεμβολιαστους των κατω των 50 ετων 10 φορες περισσοτερο απο τους ανεμβολιαστους των ανω των 50 ετων που νοσουν βαρια κατα 23 φορες περισσοτερες, δεν ειναι προβλημα των εμβολιων αλλα των ανθρωπων και του δημοκρατικου τους φασισμου που θεωρουν επιστημονικο και λειτουργικο να τον εφαρμοσουν σε εναν τερμα ηλικιακο ρατσιστη κορονοϊο.
1 εκ. ανεμβολιαστοι ανω των 50 ετων, 290 ανεμβολιαστοι διασωληνωμενοι ανω των 50 ετων, και το προβλημα μας ειναι ο καθε 20αρης-30αρης-40αρης χελης που κανει το προσωπικο του ρισκ ασεσμεντ και κρινει χωρις να ενοχλει ΚΑΝΕΝΑΝ και ΚΑΝΕΝΑ συστημα υγειας πως δεν θελει να εμβολιαστει !
Και πες ο χέλης ισχυρίζεται οτι προσέχει, οι χέληδες που έκαναν το προσωπικό τους ρισκ ασεσμεντ στοιβαγμένοι σε κάμπινγκ και κλαμπς των νησιών, είσαι σίγουρος οτι δεν ενοχλούν κανέναν;
Μόνο ο λονγκ κόβιντ διερευνήθηκε σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα (απο εσένα) και αποφάνθηκες οτι πρόκειται για αυθυποβολή και συνηθισμένα συμπτώματα της καραντίνας.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:37Όχι και πολύ σπάνιες. Εγώ ξέρω ελάχιστους που εμβολιάστηκαν και δεν είχαν συμπτώματα.axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:22Το θεμα ειναι οτι οι οποιες παρενεργειες ειναι πολυ πολυ σπανιες.hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:04
Ακόμα και οι άμεσες παρενέργειες είναι σοβαρές. Εκτός αν είσαι μαζόχα και γουστάρεις διάρροια, εμετούς, υψηλό πυρετό και να είσαι χώμα για μια βδομάδα.
Αν εννοείς τις σοβαρές παρενέργειες, ακόμα δεν είναι γνωστό πόσο συχνές είναι. Ακόμα και παρενέργειες που οδηγούν σε θάνατο είναι δύσκολο να διερευνηθούν σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 01 Σεπ 2021, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ακριβές είναι.EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:09 Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Χελη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε έναν άνθρωπο που πάντα πρόσεχε, κριτική για το γεγονός ότι κόλλησε μια ασθένεια που κόλλησαν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας. Άλλο να λες αυτιστικες μαλακιες κ άλλο να είσαι σκατοψυχος φίλε χελη. Εγώ πάντα έκραζα όσους σε έλεγαν μπακάλη υποτιμητικά για να χτυπήσουν τις απόψεις σου, το οποίο είναι επίσης κατακριτέο
Στο σημείο αυτό να πούμε ότι τα 50 είναι ένα όριο που έχει αποφασίσει ο νικκιλδεμαλ στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 42. Ο Χελληγενης τοποθετεί το όριο στα 40 στη βάση του ότι ο ίδιος είναι 39.nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:25όχι, έχουν το μειονεκτημα πως πρέπει να τα κανεις επαναληπτικα ανα 5 μηνες για να σε προστατεψουν μονο απο βαρια νοσηση απο την οποια κινδυνευουν 23 φορες περισσοτερο οι ανω των 50 ετων και κατα ταλλα να συνεχισεις να τηρεις ευλαβικα ΟΛΑ τα μέτρα ενα προς ενα που τηρούσες και πριν εμβολιαστεις, με την διαφορα πως οι εμβολιασμενοι θελουν να απαλλαχτουν με μερικα απο αυτα.Leporello έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:39Ναι, έχουν το μειονέκτημα ότι πρέπει να τα κάνεις γιά να σε προστατέψουν.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:26Εάν τα εμβόλια ήταν αποδοτικά, θα ήταν σημαντικό όπλο για να τελειώσει γρηγορότερα όλο αυτό. Αλλά δεν είναι. Ο καιρός της αυταπάτης πρέπει να τελειώσει κάποτε.
- hellegennes
Δεν θα το έκανα ποτέ σε άτομο που δεν κουνάει υπεροπτικά το δάχτυλο στους άλλους. Και άλλοι συμφορουμίτες κόλλησαν. Για ποιους είδες να λέω κάτι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:09 Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Χελη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε έναν άνθρωπο που πάντα πρόσεχε, κριτική για το γεγονός ότι κόλλησε μια ασθένεια που κόλλησαν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας. Άλλο να λες αυτιστικες μαλακιες κ άλλο να είσαι σκατοψυχος φίλε χελη. Εγώ πάντα έκραζα όσους σε έλεγαν μπακάλη υποτιμητικά για να χτυπήσουν τις απόψεις σου, το οποίο είναι επίσης κατακριτέο
Αλλά ο Leporello έχει θράσος. Αντί να επιδεικνύει ταπεινότητα μετά από ό,τι έχει γίνει, κουνάει σε εμένα το δάχτυλο. Σε εμένα, που η συμπεριφορά μου είναι υποδειγματική. Που έχω τηρήσει απαράβατα όλους τους ηλίθιους νόμους του κράτους με τους οποίους διαφωνώ, όπως με την γενική μασκοφορία. Πράγμα που φυσικά δεν κάνω από φόβο. Δεν με έχουν σταματήσει ούτε μισή φορά στον δρόμο, δεν έχουν μπει ούτε 1/4 της φοράς στο μαγαζί μου για έλεγχο. Αλλά τηρώ ευλαβικά και τα ορθολογικά μέτρα προστασίας και τα ανορθολογικά.
Οπότε κάνε μου την χάρη. Ο Leporello δεν έχει δικαίωμα να μιλάει. Το ότι πάντα πρόσεχε είναι υπόθεση που κάνεις.
Εγώ σου λέω ότι παπάρια πρόσεχε. Επειδή θεωρούσε ότι η μάσκα λειτουργεί, άφηνε κόσμο να μπαίνει και να του μιλάει από κοντά. Δεν με νοιάζει αν επιτρεπόταν ή όχι στην γείτονα χώρα να μπαίνει ο άλλος στο γραφείο σου. Και για τα τετραγωνικά του δικού μου μαγαζιού επιτρέπονται 5 πελάτες. Επιτρέπω μόνο 2. Δεν με νοιάζει αν κάποιος εκνευριστεί και φύγει, πράγμα που έχει συμβεί. Δεν με νοιάζει να τον χάσω για πάντα από πελάτη. Αυτό σημαίνει «προσέχω» στ' αλήθεια. Και δεν προσέχω τόσο για μένα, που δεν κινδυνεύω ιδιαίτερα, αλλά για τον κόσμο που μπαίνει στο μαγαζί. Δεν θέλω να κολλήσει κανείς εξαιτίας δικής μου υπαιτιότητας.
Έκοψα το δάχτυλό μου (το δαχτυλικό αποτύπωμα) στην μηχανή αλλαντικών γιατί πήγε να μπει τρίτο άτομο στο μαγαζί. Η πληγή επουλώθηκε, αλλά οι νευρικές απολήξεις όχι. Το σημείο εκείνο δεν το νιώθω και δεν θα το νιώθω ποτέ. Θα μου πεις, σιγά το πράγμα. Ε, ναι. Αλλά σίγουρα δεν είναι «έβαλε μια μάσκα = πάντα πρόσεχε».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 23:59Δεν θα το έκανα ποτέ σε άτομο που δεν κουνάει υπεροπτικά το δάχτυλο στους άλλους. Και άλλοι συμφορουμίτες κόλλησαν. Για ποιους είδες να λέω κάτι;EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:09 Απαράδεκτη συμπεριφορά εκ μέρους του Χελη. Χτύπημα κάτω από τη ζώνη σε έναν άνθρωπο που πάντα πρόσεχε, κριτική για το γεγονός ότι κόλλησε μια ασθένεια που κόλλησαν μισό εκατομμύριο συμπολίτες μας. Άλλο να λες αυτιστικες μαλακιες κ άλλο να είσαι σκατοψυχος φίλε χελη. Εγώ πάντα έκραζα όσους σε έλεγαν μπακάλη υποτιμητικά για να χτυπήσουν τις απόψεις σου, το οποίο είναι επίσης κατακριτέο
Αλλά ο Leporello έχει θράσος. Αντί να επιδεικνύει ταπεινότητα μετά από ό,τι έχει γίνει, κουνάει σε εμένα το δάχτυλο. Σε εμένα, που η συμπεριφορά μου είναι υποδειγματική.

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 351 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις