Μπορεί να είναι οφθαλμίατρος, που ξέρεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση παΝΔημίας: Απολύουν ακόμα και εμβολιασμένους υγειονομικους και όσους έχουν νοσήσει
Re: Κυβέρνηση παΝΔημίας: Απολύουν ακόμα και εμβολιασμένους υγειονομικους και όσους έχουν νοσήσει
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Re: Κυβέρνηση παΝΔημίας: Απολύουν ακόμα και εμβολιασμένους υγειονομικους και όσους έχουν νοσήσει
Στο μεταξύ να και κάτι για να πανηγυρίσουν οι μπολιάκηδες:
https://www.facebook.com/aeolostv/video ... 143633866/
https://www.facebook.com/aeolostv/video ... 143633866/
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
«Φίλη γιατρό Ο οποίος έχει γαμηθεί στις υπερωρίες» λέει οπότε πρόσεχε τι φαντασιώνεσαι
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Απολύθηκαν και άλλοι πλην των ανεμβολίαστων?
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Φυσικά όχι.Αλλά χρειάζεται μεγάλο σπινάρισμα για να αιτιολογηθεί η ανακοίνωση του κόμματος που λέει πολλά και διάφορα κατά των αναστολών εργασίας που βεβαίως τις συσχετίζει με καταχθόνια σχέδι και ταυτόχρονα ζητάει να .....διεκδικήσουν οι εργαζόμενοι άμεσο και πλήρη εμβολιασμό.
Δηλαδή ζητάει αγώνες για να διεκδικήσουν κάτι που το κράτος όχι απλά το έχει ήδη δώσει αλλά πιέζει να το κάνουν και αυτοί αντιδρούν.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Παθολογος
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
ΛΟΛ, δεν το πρόσεξα. Τρανς η γιατρός? Ωχ, αγριεύει το πράμα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:29«Φίλη γιατρό Ο οποίος έχει γαμηθεί στις υπερωρίες» λέει οπότε πρόσεχε τι φαντασιώνεσαι![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Lapsus calami.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 21:19ΛΟΛ, δεν το πρόσεξα. Τρανς η γιατρός? Ωχ, αγριεύει το πράμα...ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 20:29«Φίλη γιατρό Ο οποίος έχει γαμηθεί στις υπερωρίες» λέει οπότε πρόσεχε τι φαντασιώνεσαι![]()
Αυτα παθαινεις οταν γραφεις και μιλας στο τηλεφωνο παράλληλα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
- Frappezitis
Μαθαίνοντας δικαιοσύνη…
Όταν είσαι στον τομέα υγείας και σκοπίμως μολύνεις ασθενείς, τίθεσαι σε διαθεσιμότητα και μέχρι τελεσιδικίας της υπόθεσης λαμβάνεις μεγάλο μέρος του μισθού. Ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας παρότι έχεις τελέσει το έγκλημα.
Όταν δεν εμβολιαστείς, τίθεσαι αμέσως σε διαθεσιμότητα και χωρίς καμία δικαστική απόφαση αυτομάτως καταδικάζεσαι σε στέρηση μισθού. Ισχύει το «τεκμήριο της ενοχής» παρότι δεν έχεις τελέσει έγκλημα!
Όταν είσαι στον τομέα υγείας και σκοπίμως μολύνεις ασθενείς, τίθεσαι σε διαθεσιμότητα και μέχρι τελεσιδικίας της υπόθεσης λαμβάνεις μεγάλο μέρος του μισθού. Ισχύει το τεκμήριο της αθωότητας παρότι έχεις τελέσει το έγκλημα.
Όταν δεν εμβολιαστείς, τίθεσαι αμέσως σε διαθεσιμότητα και χωρίς καμία δικαστική απόφαση αυτομάτως καταδικάζεσαι σε στέρηση μισθού. Ισχύει το «τεκμήριο της ενοχής» παρότι δεν έχεις τελέσει έγκλημα!
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
ισχυειFluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 19:11 Οι ανθρωποι απλα θέλουν να απολύσουν και οι μη εμβολιασμένοι απλά είναι πρόσχημα.
γνωριζω ατομα τα οποια ειναι πληρως εμβολιασμενοι τελειωνει η συμβαση τους σε λιγες μερες αλλα θα τους αντικαταστησουν με αλλα ατομα χωρις καν να εχουν προυπηρεσια
Occasio facit furem
Μόνο που δεν τους απολύουν αλλά τους βγάζουν σε άδεια άνευ αποδοχών. Η θεσουλα -παρα πολύ κακως- είναι εκεί και περιμενει να τους περάσουν τα μουτρακια.Fluffy έγραψε: 01 Σεπ 2021, 19:11 Οι ανθρωποι απλα θέλουν να απολύσουν και οι μη εμβολιασμένοι απλά είναι πρόσχημα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 41 Απαντήσεις
- 995 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Εμπεδοκλής
-
- 2 Απαντήσεις