ρε ασε την αναλυση. ενα καλο θελουμεΣέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:25 η ΝΔ δεν θέλει να σπάσει τα αυγά
τι θες να κάνει
θέλει να μην ξεσηκωθεί κανένας επειδή η δεξιά είναι το 25% στην Ελλάδα και μονο με τις μαλακίες των άλλων βγαίνει
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πείτε μου ένα καλό που έκανε η νδ.
Re: Πείτε μου ένα καλό που έκανε η νδ.
Green Dragon έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:48Πάλι το παραμύθι με το μαξιλάρι...Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:43
Ειχε σταθερη αυξηση της αναπτυξης επι 8 τριμηνα και αφησε 38 ΔΙΣ προικα στη ΝΔ (και στον ελληνικο λαο).
.
Ανάπτυξη είχες σαν αντίδραση μετά από φοβερή συμπίεση της οικονομίας εξαιτίας πρωτόγνωρης λιτότητας και μάλιστα ήταν πολύ μικρότερη από αυτήν που θα περίμενε κανείς.
Γιατι τοτε δεν υπηρξε αναπτυξη και με Σαμαρα οπως θα αναμενοταν μετα απο 11% υφεση με Γκαπ;
Γιατι ο Κουλης το πρωτο του εξαμηνο χωρις κορωνοιο ειχε μικροτερη αναπτυξη απο το προηγουμενο εξαμηνο του ΣΥΡΙΖΑ;
Για το μαξιλαρακι εδω, το παραδεχεται και ο Μπουμπουκος ακομη.
.
κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν δυο ΠΑΣΟΚ το ένα της Φωφης και το άλλο του Λοβερδου και να ψηφίζουμε με τη λογική του εφικτού ενα απο τα δυο.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Azzurra Carnelos
Σέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:28 κανονικά θα έπρεπε να υπάρχουν δυο ΠΑΣΟΚ το ένα της Φωφης και το άλλο του Λοβερδου και να ψηφίζουμε με τη λογική του εφικτού ενα απο τα δυο.
.
Δασκαλε, ασε τα ξεφτιλομποτ, ποιος ασχολειται μ αυτους τους μλκες?
ειλικρινα τωρα, δεν ειναι τρολ νημα.
εχουν κανει ενα καλο?
εκανε το Ελληνικό και κινείται στο συγκοινωνιακό με την Εγνατια και τέτοια
στην εξωτερικη πολιτικη εκανε αρκετα και στο λαθροδιακινητικό ζητημα
στην εξωτερικη κινηθηκε για την ΑΟΖ με Αιγυπτο Εμιράτα Ισραηλ
πηρε λογια απο ΗΠΑ
εστρεψε ολους εναντιων της Τουρκιας στα λογια εστω
εδωσε τις επιστρεπτεες
εβγαλε τις επιθεσεις στα δαση χωρις νεκρους και με τους υπαλληλους ξεκουραστους
εκανε συμφωνια για Χαγη με την Αλβανια
επιασε τον Μπαμπη την Εφη και την αλλη
περασε πανδημια χωρις να κοψει μισθους ΔΥ
στην εξωτερικη πολιτικη εκανε αρκετα και στο λαθροδιακινητικό ζητημα
στην εξωτερικη κινηθηκε για την ΑΟΖ με Αιγυπτο Εμιράτα Ισραηλ
πηρε λογια απο ΗΠΑ
εστρεψε ολους εναντιων της Τουρκιας στα λογια εστω
εδωσε τις επιστρεπτεες
εβγαλε τις επιθεσεις στα δαση χωρις νεκρους και με τους υπαλληλους ξεκουραστους
εκανε συμφωνια για Χαγη με την Αλβανια
επιασε τον Μπαμπη την Εφη και την αλλη
περασε πανδημια χωρις να κοψει μισθους ΔΥ
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:19 Τελευταια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω υπηρεσιες της ψηφιακης διακυβερνησης (μαι ασσ).
Μιλαμε για το απιστευτο τριμπουρδελο. Ρωτησα μετα εναν λογιστη (νδκρατης) και μου ειπε οτι μαλακες σαν κι αυτους δεν εχουν ξαναυπαρξει. Εχουν μπουρδελοποιησει τα παντα..
Αν η ψηφιακη διακυβερνηση ειναι μια πιπα και μιση (μας καναν τα τρια κλικ δυο), υπαρχει εστω ενα καλο που να εχουν κανει αυτα τα διαστημικα υπερσουργελα?
Υπαρχει κατι στο ενεργητικο τους που να μην ειναι εργο συριζα και να ειναι ουσιαστικο;
Μι λα ρε, μι λα ρε συ
Οι ψηφιακές υπηρεσίες παίζει να είναι το μοναδικό πράμα που έχει κάτι θετικό.
Ο Πιερ έχει κάνει καλή δουλειά.
1)δεν εκανε το ελληνικο. ποια εγνατια? σκανδαλο εγινε και εκειΣέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:00 1.εκανε το Ελληνικό και κινείται στο συγκοινωνιακό με την Εγνατια και τέτοια
2. στην εξωτερικη πολιτικη εκανε αρκετα και στο λαθροδιακινητικό ζητημα
3. στην εξωτερικη κινηθηκε για την ΑΟΖ με Αιγυπτο Εμιράτα Ισραηλ
4. πηρε λογια απο ΗΠΑ
5. εστρεψε ολους εναντιων της Τουρκιας στα λογια εστω
6. εδωσε τις επιστρεπτεες
7. εβγαλε τις επιθεσεις στα δαση χωρις νεκρους και με τους υπαλληλους ξεκουραστους
8. εκανε συμφωνια για Χαγη με την Αλβανια
9. επιασε τον Μπαμπη την Εφη και την αλλη
10. περασε πανδημια χωρις να κοψει μισθους ΔΥ
2) στην εξωτερικη πολιτικη μετραμε πουτσοσκαμπιλα και εχει χαθει ο λογαριασμος. δεν τον καλουν καν στις συνοδους για την περιοχη.
αποξεφτιλισμος πληρης. τουρκοι σουλατσαρουν στο αιγαιο. στα λαθροτετοια εκανε τα αντιθετα απο αυτα που ελεγε
3) κνηθηκε για αοζ πιπες δηλαδη
4) πηρε λογια απο ηπα
5) η τουρκια με μερκελ κανει κουμαντο. πιπες παλι
6) ανοιξε την κανουλα η ευρωπη γι αυτο. ολοι το εκαναν (δεν προηλθαν τα λεφτα απο την πολιτικη τους)
7) εκαψε τη μιση ελλαδα θες να πις
8) μαλακια εκανε τα εξηγει εδω ο κοτζιας https://armyvoice.gr/2020/10/κοτζιάς-ελ ... βανία-αοζ/
9) τον μπαμπη επρεπε με βαση τα στοιχεια να τον ειχαν πιασει την δεύτερη μερα. κατι μαγειρευτηκε αν θυμασαι
10) διελυσε την οικονομια με ηλιθιο λοκνταουν σμσ κλπ. δεν πηρε κανενα μετρο. αυξηθηκαν τα παντα αρα μειωθηκαν οι μισθοι
ναι τωρα θες να σου αναλυσω και τις πιπες που εκανε ο Συριζα που τις παρουσιάζεις και σαν μεγάλα έργα; Δηλαδη οτι επετρεψε υιοθεσιες απο γκευ μας το παρτουσιαζεις σαν προσφορά στον τόπο; Και τις Πρέσπες;
το Τσυριζα έπεσε για τις Πρεσπες για το Ματι και για τα Καπιταλ τι το κουραζουμε;
το Τσυριζα έπεσε για τις Πρεσπες για το Ματι και για τα Καπιταλ τι το κουραζουμε;
Azzurra Carnelos
Azzurra Carnelos
καποια απ τα 80 που παραθεσα σηκωνουν συζητηση θα το δεχτω. 5-6 το πολυ ομωςΣέλευκας έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:31 ναι τωρα θες να σου αναλυσω και τις πιπες που εκανε ο Συριζα που τις παρουσιάζεις και σαν μεγάλα έργα; Δηλαδη οτι επετρεψε υιοθεσιες απο γκευ μας το παρτουσιαζεις σαν προσφορά στον τόπο; Και τις Πρέσπες;
τα υπολοιπα ειναι εργαρες
η νδ δεν εχει κανει ουτε ενα λεμε.
ενα καλο που εκανε η νδ ρε παιδια...
ενα ρε μλκες, ενα
πιπες.taliban έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:06πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:19 Τελευταια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω υπηρεσιες της ψηφιακης διακυβερνησης (μαι ασσ).
Μιλαμε για το απιστευτο τριμπουρδελο. Ρωτησα μετα εναν λογιστη (νδκρατης) και μου ειπε οτι μαλακες σαν κι αυτους δεν εχουν ξαναυπαρξει. Εχουν μπουρδελοποιησει τα παντα..
Αν η ψηφιακη διακυβερνηση ειναι μια πιπα και μιση (μας καναν τα τρια κλικ δυο), υπαρχει εστω ενα καλο που να εχουν κανει αυτα τα διαστημικα υπερσουργελα?
Υπαρχει κατι στο ενεργητικο τους που να μην ειναι εργο συριζα και να ειναι ουσιαστικο;
Μι λα ρε, μι λα ρε συ
Οι ψηφιακές υπηρεσίες παίζει να είναι το μοναδικό πράμα που έχει κάτι θετικό.
Ο Πιερ έχει κάνει καλή δουλειά.
πάιπς.
Που κολλησες; εγω οσες υπηρεσιες εχω χρησιμοποιησει, οχι πολλες, μια χαρα ητανε.πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:19 Τελευταια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω υπηρεσιες της ψηφιακης διακυβερνησης (μαι ασσ).
Μι λα ρε, μι λα ρε συ
πρεπει να σου πω μεγαλη ιστορια, και δεν..axilmar έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:38Που κολλησες; εγω οσες υπηρεσιες εχω χρησιμοποιησει, οχι πολλες, μια χαρα ητανε.πήζον bot έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:19 Τελευταια χρειαστηκε να χρησιμοποιησω υπηρεσιες της ψηφιακης διακυβερνησης (μαι ασσ).
Μι λα ρε, μι λα ρε συ
εχω γινει μπαλακι, ο ενας με στελνει στον αλλο κανεις δεν ξερει τι του γινεται.
γαι κατι που υποτιθεται επρεπε να εχει γινει ηλεκτρονικα (το εκανα) αλλα δεν περασε στο συστημα
για αγνωστο λογο
Εγω προσπαθω επι δυο μηνες σε υπουργειο και δημο να μαθω αν εχει γινει ο αγωγος που πεταει αποβλητα του Σαρωνικου στη Βραβρωνα και κανεις δεν μου εχει απαντησει.
Ειναι τοσο προηγμενες οι ηλεκτρονικες υπηρεσιες που πρεπει να παω στην παραλια της Βραβρωνας για να το μαθω.
.
Ειναι τοσο προηγμενες οι ηλεκτρονικες υπηρεσιες που πρεπει να παω στην παραλια της Βραβρωνας για να το μαθω.
.
για τον πολυ τον κοσμο μονο το γνησιο της υπογραφης που δεν χρειαζεται να πας εχει γινει.
που σιγα τα ωα.
και μπορει και να ισχυε και πριν δεν ξερω..
που σιγα τα ωα.
και μπορει και να ισχυε και πριν δεν ξερω..
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 59 Απαντήσεις
- 2960 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ήμουν στην ζωή σου κάτι σαν
-
- 18 Απαντήσεις