Και γιά σας είναι το κέντρο η νδ, έχετε περιορίσει την σκέψη σας στο να καταπιείτε και να υπερασπιστείτε την στενοκομματική της αντίληψη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Re: Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Και γιά σας είναι το κέντρο η νδ, έχετε περιορίσει την σκέψη σας στο να καταπιείτε και να υπερασπιστείτε την στενοκομματική της αντίληψη.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Κανένα σύστημα δεν ειναι αιώνιο.Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:35Και ο λόγος που οι "άνθρωποι με καχυποψία" είναι πολλοί στη Δύση, είναι η αποτυχία του πολιτικού συστήματος.πατησιωτης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:26Antares έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:20 Μπορεί να φοβούνται τα τσιπάκια (αν και υπάρχουν ένα σωρό άλλοι τρόποι να εισαχθούν στον οργανισμό) ή τις παρενέργειες των εμβολίων.
Βέβαια τα τσιπάκια απαιτούν παρακολούθηση του πειραματόζωου. Να λαμβάνουν σήμα.![]()
Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν καχυποψία σε οτιδήποτε επίσημο προτείνεται και επί πλέον είναι έτοιμοι να υιοθετήσουν κάθε συνωμοσιολογική θεωρία,αρκεί να την λένε πολλοί άνθρωποι.
Τα έχουμε ζήσει αυτά και με την τρομοκρατία και τα εξωτερικά γεγονότα και τις ..ανεμογεννήτριεςκαι ότι άλλο θέλεις.
Η Δυση πέρασε απο μια περιοδο ανεπανάληπτης ευμαρειας, ασφάλειας και καλοπερασης που λογικο ειναι να εχει δημιουργησει γενιες ανθρώπων που δεν μπορουν να αντιμετωπισουν την παραμικρη δυσκολια στις ζωες τους.
Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Άχρηστο το μπόλι δηλαδή?![]()
"Δεν δουλεύει άμα το κάνω εγώ, δουλεύει μόνο άμα το κάνουν καί ΟΛΟΙ οι άλλοι." (Οπότε κι αν πάλι υπάρχει πρόβλημα μετά θα βρούμε καμιά άλλη μειονότητα να τα φορτώσουμε).
Η απόλυτη τρέλλα και ο απόλυτος Σταλινισμός χέρι-χέρι.
Να το ξέρω άμα χρειαστεί να κάνω κανα κίτρινο πυρετό για ταξίδι Αφρική, να φροντίσω πρώτα να μπολιαστεί ΟΛΗ η Νιγηρία!
Προτείνω να μην το κάνεις καθόλου. Στην τελική, τι έπαθαν όσοι δεν το' καναν στη Νιγηρία;Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56
Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
"Δεν δουλεύει άμα το κάνω εγώ, δουλεύει μόνο άμα το κάνουν καί ΟΛΟΙ οι άλλοι." (Οπότε κι αν πάλι υπάρχει πρόβλημα μετά θα βρούμε καμιά άλλη μειονότητα να τα φορτώσουμε).
Να το ξέρω άμα χρειαστεί να κάνω κανα κίτρινο πυρετό για ταξίδι Αφρική, να φροντίσω πρώτα να μπολιαστεί ΟΛΗ η Νιγηρία!
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- hellegennes
Εξαιρέσεις δεν είναι η πλειονότητα του εργατικού δυναμικού. Δεν μετακινούνται όλοι σε αποστειρωμένα περιβάλλοντα.Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:57Στο φαρμακείο μιλάω και κινούμαι συνέχεια όπως κάθε εργαζόμενος σε οποιοδήποτε μαγαζί. Το ίδιο ισχύει και για όσους εργάζονται σε γραφείο. Αυτοι που αναφέρεις είναι οι εξαιρέσεις, όχι εγώ.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:47
Είναι εύκολο να τα λες αυτά όταν έχεις φαρμακείο, που είναι ένα κλικ κάτω σε αποστείρωση από ένα χειρουργείο. Οδήγησε 200 χιλιόμετρα πάνω-κάτω στην πόλη μεταφέροντας κάσες με μπύρες και πες μου για σκατόχερα και λοιπούς μαριαντουανετισμούς.
Και τέλος πάντων, επαναλαμβάνω για χιλιοστή φορά ότι τα δεδομένα δικαιώνουν αυτό που λέω εγώ. Το μέτρο απλά δεν λειτούργησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Δεν είμαι αρνητής των εμβολίων σαν τους κοβιδοψέκες εδώ μέσα. Πιστεύω ότι άμα εμβολίαστεις, ο,τι είναι να κάνει θα το κάνει, άσχετα αν δεν έχει εμβολιαστεί ο ξάδερφος του παππού του μπαντζανάκη του περπτερά.ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:54Προτείνω να μην το κάνεις καθόλου. Στην τελική, τι έπαθαν όσοι δεν το' καναν στη Νιγηρία;Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59
Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?
Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56
Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Να κάνουν Pfizer που δεν κάνει τις εξαιρετικά σπάνιες θρομβώσεις τότε. Αλλά αυτό θα έχει άλλες παρενέργειες και ούτε αυτό θα το θέλουν και βασικά γυρίζουμε ότι και σκέτο νερό να τους δώσεις θα ισχυρίζονται ότι θέλεις να τους πνίξεις.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:55 Δεν είναι μάγοι φυλής άνθρωποι που κάνουν εύκολα θρμβώσεις και δε θέλουν να εμβολιαστούν με θρομβωτικό εμβόλιο επειδή εσύ θέλεις να τους κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη.
Το ζήτημα πια δεν είναι να εμβολιαστούν, είναι τώρα που αναγνωρίστηκαν να πάρουν πόδι γιατί κακώς βρέθηκαν σε τέτοιες θέσεις εξαρχής. Τι να το κάνουμε αν εμβολιαστούν αυτή τη φορά και συνεχίσουν να είναι ψεκασμένος καρκίνος μέσα στο σύστημα υγείας; Το πρόβλημα ξεπερνά τα εμβόλια πια.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- Dwarven Blacksmith
Δεν είναι τυχαίο ότι στο παράδειγμα είσαι ένας απλός τουρίστας και δε σε νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία.Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56
Για το φιλελευθερισμό ο καθένας και στη χώρα του τουρίστας είναι και δε τον νοιάζει τίποτα.
Το ζήτημα είναι οτι ορισμένοι τρώνε φάπες στη ζωή τους, και επειδή δεν τολμούν ή δε θέλουν από εγωισμό να στραφούν κατά αυτών που ψήφισαν και τους τις ρίχνουν, κοιτάνε να δούνε ποιός είναι πιο αδύναμος απ' αυτούς, η ποιός δυσολεύεται, προκειμένου να του φορτώσουν την ευθύνη και να χτυπήσουν εκείνον.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:29Να κάνουν Pfizer που δεν κάνει τις εξαιρετικά σπάνιες θρομβώσεις τότε. Αλλά αυτό θα έχει άλλες παρενέργειες και ούτε αυτό θα το θέλουν και βασικά γυρίζουμε ότι και σκέτο νερό να τους δώσεις θα ισχυρίζονται ότι θέλεις να τους πνίξεις.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:55 Δεν είναι μάγοι φυλής άνθρωποι που κάνουν εύκολα θρμβώσεις και δε θέλουν να εμβολιαστούν με θρομβωτικό εμβόλιο επειδή εσύ θέλεις να τους κάνεις τη ζωή πιο δύσκολη.
Το ζήτημα πια δεν είναι να εμβολιαστούν, είναι τώρα που αναγνωρίστηκαν να πάρουν πόδι γιατί κακώς βρέθηκαν σε τέτοιες θέσεις εξαρχής. Τι να το κάνουμε αν εμβολιαστούν αυτή τη φορά και συνεχίσουν να είναι ψεκασμένος καρκίνος μέσα στο σύστημα υγείας; Το πρόβλημα ξεπερνά τα εμβόλια πια.
Το είδαμε και με τα μνημόνια που φταίγανε οι ΔΥ και οι συνταξιούχοι, αλλά δε φταίγανε τα κανάλια, οι υπερκοστολογήσεις δημοσίων έργων/εξοπλισμών κλπ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πού είπα οτι είμαι τουρίστας και δε με νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:32Δεν είναι τυχαίο ότι στο παράδειγμα είσαι ένας απλός τουρίστας και δε σε νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία.Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59
Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?
Για το φιλελευθερισμό ο καθένας και στη χώρα του τουρίστας είναι και δε τον νοιάζει τίποτα.
Βεβαία πάντα θα προσπαθείς να τα φαντάζεσαι όπως σε βολεύει - αυτό πια πράγματι δεν με νοιάζει.
Προχώρα ένδοξα στη μοίρα των χεσμεντέν κουλτουριέν ωρα καλή στη πρύμνη σου κι αγέρας στα πανιά σου. Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεται πια.
- Dwarven Blacksmith
Μπα, το είπες εδώ:Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:21Πού είπα οτι είμαι τουρίστας και δε με νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία;Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 17:32Δεν είναι τυχαίο ότι στο παράδειγμα είσαι ένας απλός τουρίστας και δε σε νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία.Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:40
Τελικά φαίνεται ποιοι είναι οι αληθινοί αρνητές του εμβολίου.
Βεβαία πάντα θα προσπαθείς να τα φαντάζεσαι όπως σε βολεύει - αυτό πια πράγματι δεν με νοιάζει.
Προχώρα ένδοξα στη μοίρα των χεσμεντέν κουλτουριέν ωρα καλή στη πρύμνη σου κι αγέρας στα πανιά σου. Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεται πια.
Θα κάνεις εσύ δηλαδή το εμβόλιο να προστατευτείς και ας γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σου.Να το ξέρω άμα χρειαστεί να κάνω κανα κίτρινο πυρετό για ταξίδι Αφρική, να φροντίσω πρώτα να μπολιαστεί ΟΛΗ η Νιγηρία!
Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:49 Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Όχι μανάρι μου, θα το κάνω για να προστατευτώ εγώ μπας και μπορώ να βοηθήσω σε τίποτε στο "συμπαν που γκρεμίζεται".Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:28Μπα, το είπες εδώ:Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:21
Πού είπα οτι είμαι τουρίστας και δε με νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία;
Προχώρα ένδοξα στη μοίρα των χεσμεντέν κουλτουριέν ωρα καλή στη πρύμνη σου κι αγέρας στα πανιά σου. Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεται πια.Θα κάνεις εσύ δηλαδή το εμβόλιο να προστατευτείς και ας γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σου.Να το ξέρω άμα χρειαστεί να κάνω κανα κίτρινο πυρετό για ταξίδι Αφρική, να φροντίσω πρώτα να μπολιαστεί ΟΛΗ η Νιγηρία!
Βέβαια σε σας τέτοια σενάρια είναι αφάνταστα.
Συνέχισε με το φραπεδάκι στο ασφαλές περιβάλον που έχεις δημιουργήσει και λύσε τα προβλήματα τησ Νιγηρίας όσο το πίνεις. Σε έχουν μεγάλη ανάγκη.
- Dwarven Blacksmith
Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:39Όχι μανάρι μου, θα το κάνω για να προστατευτώ εγώ μπας και μπορώ να βοηθήσω σε τίποτε στο "συμπαν που γκρεμίζεται".Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:28Μπα, το είπες εδώ:Imperium έγραψε: 01 Σεπ 2021, 18:21
Πού είπα οτι είμαι τουρίστας και δε με νοιάζει τι γίνεται στη Νιγηρία;
Προχώρα ένδοξα στη μοίρα των χεσμεντέν κουλτουριέν ωρα καλή στη πρύμνη σου κι αγέρας στα πανιά σου. Ούτε το σάλιο μου δεν αξίζεται πια.Θα κάνεις εσύ δηλαδή το εμβόλιο να προστατευτείς και ας γκρεμίζεται το σύμπαν γύρω σου.Να το ξέρω άμα χρειαστεί να κάνω κανα κίτρινο πυρετό για ταξίδι Αφρική, να φροντίσω πρώτα να μπολιαστεί ΟΛΗ η Νιγηρία!
Βέβαια σε σας τέτοια σενάρια είναι αφάνταστα.
Συνέχισε με το φραπεδάκι στο ασφαλές περιβάλον που έχεις δημιουργήσει και λύσε τα προβλήματα τησ Νιγηρίας όσο το πίνεις. Σε έχουν μεγάλη ανάγκη.
Κάνε κι άλλες βλακοϋποθεσεις, μπορείς.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση