!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Re: Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:53
GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:58
:e040:

Σε τι σκοτεινα σοκακια του ιντερνετ συχναζες τυπε
μια χαρα ειναι οι ιστοριες μαθητα μου,δεν σε ειχα για πουριτανο :102:
:lol:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:50
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:41 Τελικά από ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς (ως προς της έκδοση δικαστικής απόφασης) πότε θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση μιας γυναίκας;
Μιλώ για συναίνεση με ΝΟΜΙΚΉ βαρύτητα..
Αυτό είναι ασαφές.

Αλλά αυτή η ασάφεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δικαίωση του κάθε παπάρα, που επίσης δεν σκέφτεται τις συνέπειες, κάθε φορά που κατεβάζει το δικό του βρακάκι.

Και το έγραψα και πιο πάνω. Όσο πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν και περίεργοι, τόσο ακριβώς πρέπει να προσέχουν και οι άντρες γιατί κυκλοφορόύν και περίεργες.

Όταν αρχίζεις και ψάχνεις ποιος είναι ο βιαστής και ποια η εκβιάστρια, είναι αργά για δάκρυα για αμφότερα τα φύλα.
Μήπως φίλη ΓΑΛΗ :D μερικά , ζητήματα θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν πρώτα από νομικής πλευράς (για χρήση σε δικαστήρια) ;
Όπως οι όροι γυναικοκτονια, συναίνεση μη συναίνεση σαν ΝΟΜΙΚΟΊ όροι ;
Το εάν μία γυναίκα κάνει σεξ την επήρεια αλκοόλ πς εκλαμβάνεται αυτό σε τυχόν δικαστήριο ως προς το εάν υπάρχει ή όχι συναίνεση;

Τα θέματα αυτά δεν είναι φιλοσοφικά θεωρητικά ζητήματα είναι θέμα που αφορούν κυρίως την νομική επιστήμη και τα δικαστήρια :D
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:46
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:39
Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:30

δεν εχει καμια σημασια -ακομα κ αν υπογραφει ανα δευτερολεπτο κ η τελικη εγγραφη αναφορα της στο δελτιο ποιοτητος συνουσιας ειναι θετικη μπορει σε μερες- βδομαδες- χρονια -δεκαετιες να το ξανασκεφτει κ να καταγγειλει βιασμο
Ακόμη και εάν υπάρχει έγγραφη και με υπογραφή ή συναίνεση της ;
ναι λεμεεεεεε
Ή υπογραφή μιας γυναίκας σε ένα τέτοιο χαρτί συναίνεσης, τι νομική βαρύτητα έχει ;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42
nemo έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07
LETO έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:47 Οτι και να ειναι η κοπελα το οχι σημαινει ΟΧΙ. Οτιδηποτε αλλο ειναι βιασμος και θελει σαπισμα στη φυλακη, γιατι περα απο τα αυτονοητα θα μπορουσε να ειναι η κορη σας η γυναικα σας η μανα σας. Αρα λιγο ντροπη
τι μας λες ρε μαν ; αμα ηταν η κορη μας και η γυναικα μας εγω θα τις κουναγα το μαντήλι και απο μακρια μαλιστα
ουτε καν θα ρωταγα το πως εγινε ..τι στο καλο παθατε ; δεν εχετε λιγη τσιπα πανω σας; :hammer: :fp:
Αν ήξερες ότι ο γιος σου ή ο πατέρας σου, το έπαιζαν εραστές σε μεθυσμένες, τι θα τους κούναγες;
Α να κι ένα άλλο. Το θέμα του αν είναι μεθυσμένη.
Είχαμε γυρίσει από τη σκυλοδιασκέδασή μας ως κνίτες. Πηγαίναμε μόνιμα σε ρεμπετάδικα. Εκεί στο κέντρο έπαιζαν η Φραγκοσυριανή στην Αραχώβης και κάβουρας πάνω από τον Κάβουρα. Μία συντρόφισσα έγινε λιώμα. όπως κάθε φορά το μεγαλύτερο ποσοστό των διασκεδαστών συντρόφων λιώμα γινότανε. Βεβαίως είμαστε κάθετα κατά του χασισιού επειδή καλλιεργεί την τάση στον χρήστη να θέλει να "ξεφεύγει από την πραγματικότητα" (προσοχή στο ρήμα κιόλας. Ξεφεύγει και όχι σκέτο φεύγει. Έχει σημασία αυτό για να κατανοούμε την πραγματικότητα και να εδραιώνουμε μέσα μας την μαρξιστική υλιστική φιλοσοφία και κοσμοθεωρία. Είναι κάτι δηλαδή που σε φυλάει καλά αλλά παρόλα αυτά εσύ μπορείς να της ξεφύγεις). Τέλος πάντων.
Είχαμε αράξει στο σπίτι της συντρόφισσα από επαρχία που μένανε άλλες δυο συντρόφισσες. Εγώ ήμουν ξάπλα πλαγιαστός σε ένα κρεβάτι μονό και
μπροστά μου η εν λόγο λιώμα συντρόφισσα. Έκανε το χει της πίσω και μου πιάνει τον πούτσο μία φορά. ξαναπαίρνει το χέρι μπροστά. Κάνει πάλι το χέρι της πίσω πιάνει μετά το δικό μου χέρι το φέρνει μπροστά και πάει να το βάλει στη μούνα της. Η συντρόφισσα μέλος γραφείου και καθοδηγήτρια όβας για χρόνια άρχισε να τσιρίζει και να μου τη λέει που δεν τραβάω το χέρι μου. "Μα δεν το έβαλα εγώ εκεί ρε!" της λέω. Σηκώνεται απάνω μας ξεκολλάει τα χέρια κι αρχίζει να με διαφωτίζει ότι είναι εκμετάλλευση από πλευράς μου λόγο της κατάστασής της.
Μέχρι σήμερα μαθαίνω ότι το σεξ είναι καλό μόνο αν αποκλείσεις επιστημονικά τους τρόπους του να ωφεληθείς πονηρά. πρέπει όποτε το κάνεις να ωφελείσαι νόμιμα με πιστοποίηση. ΟΚ πολιτισμένο δικέ μου!
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:34
Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:03

Και που κολλαει αυτο,σ'αυτο που εγραψα εγω;
Γιατί στη συγκεκριμένη φάση, ακόμη και αν δεν "βίασε" τη νεαρή ο Σεμέδο, δεν τίθεται θέμα "αθώωσης" αλλά πιθανής συνεργίας σε αποπλάνηση ατόμου που βρίσκεται σε κατάθεση μέθης.

Σαφώς και δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση αλλά από τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα μέχρι τώρα, τόσο από τους δικηγόρους όσο και από την κατάθεση της κοπέλας, το πράγμα -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δεν θα εξελιχθεί καλά για τον τύπο και τον φίλο του και αυτό θα είναι δική τους ευθύνη και όχι φεμινιστικός δάχτυλος.
Αν τα μηνυματα ειναι ετσι οπως ισχυριζεται η δικηγορος του Σεμεδο,δεν τιθεται θεμα βιασμου.
Ε και; Αυτό ακριβώς έγραψα. Μόνον αν αποδειχθεί ότι η νεαρή ήταν ξεμέθυστη, τη γλυτώνουν αμφότεροι.

Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν θα προσπαθήσω να βγάλω συμπέρασμα μόνον από αυτά που είπε η δικηγόρος του Σεμέδο, όπως μόνον από αυτά που λέει ο Κούγιας ή η κατάθεση της κοπέλας. Θα περιμένω και την κατάθεση του φίλου του Σεμέδο και της φίλης της κοπέλας, που είναι για μένα ο μάρτυρας κλειδί για τη συγκεκριμένη φάση.

Προσωπικώς πάντως, εστίασα σε ένα σημείο. Κάπου αναφέρεται ότι το τελευταίο μέρος που πήγαν ήταν μια συναυλία τραπ. Η νοοτροπία των τράπερς είναι γνωστή, η ευαισθησία και αβρότητα που τρέφουν για το γυναικείο φύλο επίσης αλλά κάποια στιγμή οι μπρο θα χρειαστεί να χορέψουν και στους ρυθμούς του σκληρού ροκ και το μόνον που έχω να ευχηθώ είναι καλή τύχη και καλά μυαλά σε αγοράκια και κοριτσάκια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:06
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:39

Ακόμη και εάν υπάρχει έγγραφη και με υπογραφή ή συναίνεση της ;
ναι λεμεεεεεε
Ή υπογραφή μιας γυναίκας σε ένα τέτοιο χαρτί συναίνεσης, τι νομική βαρύτητα έχει ;
καμια
την απεσπασες με δολο
με απειλη
ηταν μεθυσμενη

συμπληρωσε κ αλλα :003:
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:09

ναι λεμεεεεεε
καμια
την απεσπασες με δολο
με απειλη
ηταν μεθυσμενη

Απλά αυτά θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν από νομικής πλευράς..

Ούτε λοιπόν ή εγγραφη συναίνεση έτσι όπως γίνεται στην Σουηδια σε καλύπτει..
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:12

καμια
την απεσπασες με δολο
με απειλη
ηταν μεθυσμενη

η εγγραφη συναινεση ειναι πριν
κατα την διαρκεια δεν καλυπτεσαι
ακομα κ τελικη αναφορα θετικη να υπογραψει δεν σε σωζει αν αποφασισει να σε καταγγείλει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:52 Ενταξει κακοποιος ειναι ο Σεμεδο αλλα ας ειμαστε και λιγο ρεαλιστες.Μαλλον ο Βαγγελας τον πετσοκοψε.
:102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:08
Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:45
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:34

Γιατί στη συγκεκριμένη φάση, ακόμη και αν δεν "βίασε" τη νεαρή ο Σεμέδο, δεν τίθεται θέμα "αθώωσης" αλλά πιθανής συνεργίας σε αποπλάνηση ατόμου που βρίσκεται σε κατάθεση μέθης.

Σαφώς και δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση αλλά από τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα μέχρι τώρα, τόσο από τους δικηγόρους όσο και από την κατάθεση της κοπέλας, το πράγμα -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δεν θα εξελιχθεί καλά για τον τύπο και τον φίλο του και αυτό θα είναι δική τους ευθύνη και όχι φεμινιστικός δάχτυλος.
Αν τα μηνυματα ειναι ετσι οπως ισχυριζεται η δικηγορος του Σεμεδο,δεν τιθεται θεμα βιασμου.
Ε και; Αυτό ακριβώς έγραψα. Μόνον αν αποδειχθεί ότι η νεαρή ήταν ξεμέθυστη, τη γλυτώνουν αμφότεροι.

Κατά τα άλλα, σαφώς και δεν θα προσπαθήσω να βγάλω συμπέρασμα μόνον από αυτά που είπε η δικηγόρος του Σεμέδο, όπως μόνον από αυτά που λέει ο Κούγιας ή η κατάθεση της κοπέλας. Θα περιμένω και την κατάθεση του φίλου του Σεμέδο και της φίλης της κοπέλας, που είναι για μένα ο μάρτυρας κλειδί για τη συγκεκριμένη φάση.

Προσωπικώς πάντως, εστίασα σε ένα σημείο. Κάπου αναφέρεται ότι το τελευταίο μέρος που πήγαν ήταν μια συναυλία τραπ. Η νοοτροπία των τράπερς είναι γνωστή, η ευαισθησία και αβρότητα που τρέφουν για το γυναικείο φύλο επίσης αλλά κάποια στιγμή οι μπρο θα χρειαστεί να χορέψουν και στους ρυθμούς του σκληρού ροκ και το μόνον που έχω να ευχηθώ είναι καλή τύχη και καλά μυαλά σε αγοράκια και κοριτσάκια.
Δεν ξερω,σ'εχασα.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

https://teen.queen.gr/mousiki/story/428 ... oy-youtube

τι δεν καταλαβαινετε? :102:

ειναι οι τραπερς,λουμπεν μικροαστοι :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:15
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:12

καμια
την απεσπασες με δολο
με απειλη
ηταν μεθυσμενη

η εγγραφη συναινεση ειναι πριν
κατα την διαρκεια δεν καλυπτεσαι
ακομα κ τελικη αναφορα θετικη να υπογραψει δεν σε σωζει αν αποφασισει να σε καταγγείλει
Δηλαδή για ασφάλεια τόσο από ψεύτικες κατηγορίες για βιασμό, όσο και για αφροδίσια νοσήματα η AIDS , την βγάζει ένας άνδρας μόνον με μ-λ-κια ...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 16:07 Μέχρι σήμερα μαθαίνω ότι το σεξ είναι καλό μόνο αν αποκλείσεις επιστημονικά τους τρόπους του να ωφεληθείς πονηρά. πρέπει όποτε το κάνεις να ωφελείσαι νόμιμα με πιστοποίηση. ΟΚ πολιτισμένο δικέ μου!
Εγώ πάλι έμαθα ότι το καλό σεξ είναι κάτι που γίνεται μεταξύ δυο ανθρώπων που γουστάρονται χωρίς να χρειάζονται φωτορρυθμικά ημίφωτος, συντροφικά παρατηρητήρια ή βεβαιώσεις από κεπ.

Τα υπόλοιπα δεν είναι σεξ, είναι φάση κάπου πήγα, κάποιον είδα, κάτι μου' πε να σας πω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nemo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nemo »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:42
nemo έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07
LETO έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:47 Οτι και να ειναι η κοπελα το οχι σημαινει ΟΧΙ. Οτιδηποτε αλλο ειναι βιασμος και θελει σαπισμα στη φυλακη, γιατι περα απο τα αυτονοητα θα μπορουσε να ειναι η κορη σας η γυναικα σας η μανα σας. Αρα λιγο ντροπη
τι μας λες ρε μαν ; αμα ηταν η κορη μας και η γυναικα μας εγω θα τις κουναγα το μαντήλι και απο μακρια μαλιστα
ουτε καν θα ρωταγα το πως εγινε ..τι στο καλο παθατε ; δεν εχετε λιγη τσιπα πανω σας; :hammer: :fp:
Αν ήξερες ότι ο γιος σου ή ο πατέρας σου, το έπαιζαν εραστές σε μεθυσμένες, τι θα τους κούναγες;
αν ηταν γνωριμια απο σελιδα γνωριμιών ή απο καποιον τσατσα και αν τα ειχαν πιει μαζι; ..τιποτα!!
απαντας και ρωτας σε μια παπαρια που απαντησα γιατι δεν αντεξα στην τοση βλακεια
τι ειπε ο τυπος; αν εχει βγει η κορη η ανήλικη η γυναικα μου ή η μαμα μου ενα βραδυ εξω να τα πιούν με δυο αγνωστους
και να κοιμηθουν στο σπιτι τους και να μου ερθουν την επομενη βιασμενες θα πρεπει να τις συμπονήσω και να τις δικαιολογήσω;
και να τρεχω για μηνυσεις; σορυ δεν αντεχω στην τοση ηλιθιοτητα αν και πολλοι θα το εκαναν για τα χρηματα
θα σου κανω και εγω μια ερωτηση αν τρακαρεις με το αμαξι σου μεθυσμένος θα κανεις μηνυση ; και σε ποιον;
ακριβως το ιδιο ειναι γιατι πολυ πιθανον οι κοπελες δεν το εκαναν για πρωτη φορα ουτε και δευτερη ουτε και για τριτη φορα
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ε ρε κάτι βλήματα ρε πούστη μου
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”