!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
georgebi

Re: Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:30
δεν εχει καμια σημασια -ακομα κ αν υπογραφει ανα δευτερολεπτο κ η τελικη εγγραφη αναφορα της στο δελτιο ποιοτητος συνουσιας ειναι θετικη μπορει σε μερες- βδομαδες- χρονια -δεκαετιες να το ξανασκεφτει κ να καταγγειλει βιασμο
:goodpost:

Είμαστε ο πιο αδύναμος κρίκος

τα λεγε και η Έλενα

Εικόνα
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:22
Μία σοβαρή απορία
Εάν μία γυναίκα υπογράψει σε χαρτί ότι συναινεί σε ερωτική επαφή , έτσι όπως πάει να γίνει ως θεσμός στην Σουηδια ..
Και την τελευταία στιγμή , παρόλο που υπάρχει ή υπογραφή της σε χαρτί, αυτή θέλει να κάνει πίσω
Ή υπογραφή της την δεσμεύει στο δικαστήριο;
δεν εχει καμια σημασια -ακομα κ αν υπογραφει ανα δευτερολεπτο κ η τελικη εγγραφη αναφορα της στο δελτιο ποιοτητος συνουσιας ειναι θετικη μπορει σε μερες- βδομαδες- χρονια -δεκαετιες να το ξανασκεφτει κ να καταγγειλει βιασμο
Ακόμη και εάν υπάρχει έγγραφη και με υπογραφή ή συναίνεση της ;
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Τελικά από ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς (ως προς της έκδοση δικαστικής απόφασης) πότε θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση μιας γυναίκας;
Μιλώ για συναίνεση με ΝΟΜΙΚΉ βαρύτητα..
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nemo έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07
LETO έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:47 Οτι και να ειναι η κοπελα το οχι σημαινει ΟΧΙ. Οτιδηποτε αλλο ειναι βιασμος και θελει σαπισμα στη φυλακη, γιατι περα απο τα αυτονοητα θα μπορουσε να ειναι η κορη σας η γυναικα σας η μανα σας. Αρα λιγο ντροπη
τι μας λες ρε μαν ; αμα ηταν η κορη μας και η γυναικα μας εγω θα τις κουναγα το μαντήλι και απο μακρια μαλιστα
ουτε καν θα ρωταγα το πως εγινε ..τι στο καλο παθατε ; δεν εχετε λιγη τσιπα πανω σας; :hammer: :fp:
Αν ήξερες ότι ο γιος σου ή ο πατέρας σου, το έπαιζαν εραστές σε μεθυσμένες, τι θα τους κούναγες;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Τελικά εάν μία γυναίκα έχει πιει, θα πρέπει να αποφεύγεται το σεξ μαζί της ;
(Αλκοτεστ πριν το σεξ ..)
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

να ρωτηκσξω
οι 17 χρονοι ψηφιζουν ;
εχουν καποια ευθυνη οι γονεις - κηδεμονες ανηλικων -πχ για παραμεληση τους ;
Τα καταστηματα που τους σερβιρουν αλκοολ ειναι νομιμο να το κανουν ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:34
Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:03
ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:10

Σας διαφεύγει ότι οι κατηγορούμενοι είναι ΔΥΟ και ο δεύτερος δεν ήταν κάποιος που είδε φως κι ανέβηκε αλλά κολλητάρι του Σεμέδο.
Και που κολλαει αυτο,σ'αυτο που εγραψα εγω;
Γιατί στη συγκεκριμένη φάση, ακόμη και αν δεν "βίασε" τη νεαρή ο Σεμέδο, δεν τίθεται θέμα "αθώωσης" αλλά πιθανής συνεργίας σε αποπλάνηση ατόμου που βρίσκεται σε κατάθεση μέθης.

Σαφώς και δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση αλλά από τα στοιχεία που έχουν βγει στη δημοσιότητα μέχρι τώρα, τόσο από τους δικηγόρους όσο και από την κατάθεση της κοπέλας, το πράγμα -κατά τη γνώμη μου τουλάχιστον- δεν θα εξελιχθεί καλά για τον τύπο και τον φίλο του και αυτό θα είναι δική τους ευθύνη και όχι φεμινιστικός δάχτυλος.
Αν τα μηνυματα ειναι ετσι οπως ισχυριζεται η δικηγορος του Σεμεδο,δεν τιθεται θεμα βιασμου.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:39
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:22

Μία σοβαρή απορία
Εάν μία γυναίκα υπογράψει σε χαρτί ότι συναινεί σε ερωτική επαφή , έτσι όπως πάει να γίνει ως θεσμός στην Σουηδια ..
Και την τελευταία στιγμή , παρόλο που υπάρχει ή υπογραφή της σε χαρτί, αυτή θέλει να κάνει πίσω
Ή υπογραφή της την δεσμεύει στο δικαστήριο;
Ακόμη και εάν υπάρχει έγγραφη και με υπογραφή ή συναίνεση της ;
ναι λεμεεεεεε
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Αγις έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:32
Χαοτικός έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:27
Naida έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:55

Τι δεν εκμεταλλευτηκες την περίσταση;
απαπα θα σε κοροϊδεύουν οι άντρακλες του φόρουμ.
Κι εμένα μου έχει τύχει. Ήμουνα στο σλίπι μπαγκ με το μωρό μου σε μια παραλία στη Λέσβο (γυμνιστών). ήχος απ τη θάλασσα κι έτσι. Διέκρινα μια φωνή να λέει ... κανείς εδώ; Μια δυο φορές και πετάχτηκα. Ψιλοτρόμαξα λίγο. Τέλος πάντων ήταν μια κοπέλα λιώμα που ήταν στη άμμο πεσμένη και δεν μπορούσε να σηκωθεί. Ήθελε βοήθεια να σηκωθεί και να πάει 50 μέρα πέρα που ήταν η καντίνα με τραπεζάκια κι έτσι. Εγώ ήμουν γυμνός, αυτή φορούσε μαγιό. "Ναι!" φώναξα όπως έβγαινα. "Μπορείς να με σηκώσεις;" μου λέει. Την βοήθησα να σηκωθεί. "Μπορείς να με πας εκεί;" μου λέει. Δεν με έπαιρνε και βαριόμουν στα σκοτάδια να βρω το μαγιό να βάλω, "έλα πήγαινε. εκεί είναι δεν είναι τίποτα!" Την ώθησα να περπατήσει, εκτίμησα ότι μπορεί. Μου ήρθε να της τον ακουμπήσω λίγο στο μπούτι αλλά ήταν που είχα τρομάξει πριν όπως είπα και το άφησα σαν σκέψη.
Την άλλη η παρέα της ήταν λίγο πιο κει από μας, μου λέει "Εσύ με βοήθησες χτες;" χαμογελαστά και γλυκά. Πράγματι ω άντρακλας του φόρουμ σήμερα κοροϊδεύω τον εαυτό μου. Το χειρότερο είναι ότι δυο-τρεις μέρες μετά έτυχε να κάθεται μαζί μας στην καντίνα. Πήγαινε την κουβέντα στο γαμήσι κάπως τυχαία. "Εμένα μου αρέσει να με αγκαλιάζουν", "να ξυπνάω με τον άντρα πίσω μου και να με έχει αγκαλιά" και τέτοια. ΟΚ θα γούσταρε τρίο.
Εγώ όμως απ' όλα αγάπη στη γυναίκα μου ενώ γούσταρα δεν το προχωρούσα. Στα μάτια της γυναίκας μου θα ήταν σαν κάτι φτηνό που το κάνουν όλοι. θα έχανε την αξία του το ότι το κάνει μόνη της με άλλους. Το νιώθει ως κάτι ιδιαίτερο και διαφορετικό. Χαίρομαι που της το διατηρώ :102:
να περασει ο επομενος υποτακτικος
Είναι ωραίο να υποτάσσεσαι στο μουνί και να το προσκυνάς. Είναι ανάταση του είναι σου.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:41 Τελικά από ΝΟΜΙΚΉΣ πλευράς (ως προς της έκδοση δικαστικής απόφασης) πότε θεωρείται ότι υπάρχει συναίνεση μιας γυναίκας;
Μιλώ για συναίνεση με ΝΟΜΙΚΉ βαρύτητα..
Αυτό είναι ασαφές.

Αλλά αυτή η ασάφεια δεν μπορεί να θεωρηθεί ως δικαίωση του κάθε παπάρα, που επίσης δεν σκέφτεται τις συνέπειες, κάθε φορά που κατεβάζει το δικό του βρακάκι.

Και το έγραψα και πιο πάνω. Όσο πρέπει να προσέχουν οι γυναίκες γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν και περίεργοι, τόσο ακριβώς πρέπει να προσέχουν και οι άντρες γιατί κυκλοφορόύν και περίεργες.

Όταν αρχίζεις και ψάχνεις ποιος είναι ο βιαστής και ποια η εκβιάστρια, είναι αργά για δάκρυα για αμφότερα τα φύλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η λύση είναι κάμερες παντού να καταγράφουν. Για σιγουριά φυσικά. Όχι για να το ανεβάσεις σε site σαν κάτι ξεφτίλες. Θα μου πεις είναι παράνομο. Θα σου πω χέστηκα. Κανείς δεν θα δει τα περιεχόμενα ποτέ και αν ποτέ αναγκαστώ να τα δείξω, καλύτερα να πάω κατηγορούμενος για παράνομη βιντεοσκόπηση (που εμφανίστηκε όμως μόνο στο δικαστήριο) παρά για βιασμό (που μάλιστα δεν διέπραξα).

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Αγις

Otto Weininger έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:50 Καταλήγω στο συμπέρασμα ότι η λύση είναι κάμερες παντού να καταγράφουν. Για σιγουριά φυσικά. Όχι για να το ανεβάσεις σε site σαν κάτι ξεφτίλες. Θα μου πεις είναι παράνομο. Θα σου πω χέστηκα. Κανείς δεν θα δει τα περιεχόμενα ποτέ και αν ποτέ αναγκαστώ να τα δείξω, καλύτερα να πάω κατηγορούμενος για παράνομη βιντεοσκόπηση (που εμφανίστηκε όμως μόνο στο δικαστήριο) παρά για βιασμό (που μάλιστα δεν διέπραξα).
:g030: :smt023
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:58
Ζενίθεδρος έγραψε: 01 Σεπ 2021, 11:24
GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2021, 10:53 Στην υποθεση ενα ειναι το σιγουρο θυμα αυτη τη στιγμη.Το αγορι της 17χρονης που περασε απο ολους στο ντουκου.Του εχει παρασχεθει ψυχολογικη υποστηριξη αραγε;
Spoiler
:e040:

Σε τι σκοτεινα σοκακια του ιντερνετ συχναζες τυπε
μια χαρα ειναι οι ιστοριες μαθητα μου,δεν σε ειχα για πουριτανο :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”