Όχι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου. Πάμε παρακάτω.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
Re: Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Philip Mortimer
Με πιθανότητες πας. Ναι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην έχει κάνει επαρκή δουλειά σε κάποιον το εμβόλιο, όμως η πιθανότητα να μην έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο δε θα ήταν πιθανότητα αλλά βεβαιότητα αν δεν είχε γίνει καθόλου.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:01Αν δεν ξέρεις πώς έχει αντιδράσει το ανοσοποιητικό του, δεν ξέρεις αν κινδυνεύεις περισσότερο. Και με μεγάλη μερίδα των υγειονομικών να έχει κάνει το εμβόλιο πριν 9 μήνες, μάλλον η διαφορά στον κίνδυνο είναι από μικρή ως μηδέν.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56 Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Θα το συζητούσαμε αλλιώς αν μιλούσαμε για τεστ αντισωμάτων και όχι απλά ένα τικ στο «εμβολιασμένος».
- Philip Mortimer
ΛάθοςScouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Όχι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου. Πάμε παρακάτω.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο
Να κάνεις εταιρία δημοσκοπήσεων βρε, αδικείσαι εδώ μέσα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
talaipwros
Οχι, ψεκιες, παμε παρακάτωScouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Όχι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου. Πάμε παρακάτω.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο
https://www.cdc.gov/coronavirus/2019-nc ... eople.html
- Dwarven Blacksmith
Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν. Το εξίσου είναι δική σου προσθήκη, εντελώς αναπόδεικτη. Άρα κανείς δεν οφείλει να την αποδεχθεί και να πάει παρακάτω.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Όχι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου. Πάμε παρακάτω.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο
- Philip Mortimer
Τρίτον ότι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να είναι θωρακισμένο έτσι ώστε σε περίπτωση μεγάλης έξαρσης να μην πέφτουν άρρωστοι και ανίκανοι να περιθάλψουν τους ασθενείς οπως είχε γίνει σε τραγικό βαθμό πχ στο μπεργκαμοPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:54Για πες, πως σε επηρεάζει;Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:46
Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλον
Βρε μην πάς να ψηφίσεις εσύ, και τα υπόλοιπα τα βρίσκουμε.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ειλικρινά χεστηκα τι λέει η Μαρέβα, οι ακατάλληλοι πρέπει να πάρουν πόδι κι ας φωνάζει και ο Πάπας της Ρώμης. Ποιος ξέρει πόσοι από αυτούς δεν κάνουν τεστ γιατί πιστεύουν ότι τους βάζει καρκίνο το 5G στη μύτη ή δεν πλένουν τα χέρια τους για να μην ξεπλυθεί ο ιχωρ. Κάθε ακατάλληλος να αλλάξει καριέρα κατά προτίμηση σε κάτι που να μην μπορεί να κάνει ζημιά (αν βρουν άλλο ηλίθιο εκτός από το δημόσιο να τους προσλάβει δηλαδή)Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:00 Και τότε τί έλεγε η Μαρέβα να τους χειροκροτήσουμε? Τους ακατάλληλους? Η σύζυγος του Πουθού? Δεν είχε καλύτερη πλεροφόρηση?
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
E, ναι, δεν είναι δυνατόν να καταρρέουν από κοβιντ οι νοσηλευτές.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07Τρίτον ότι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να είναι θωρακισμένο έτσι ώστε σε περίπτωση μεγάλης έξαρσης να μην πέφτουν άρρωστοι και ανίκανοι να περιθάλψουν τους ασθενείς οπως είχε γίνει σε τραγικό βαθμό πχ στο μπεργκαμοPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Να καταρρέουν απ' το μπόλι:
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:07
Τρίτον Πρώτον ότι το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό θα πρέπει να είναι θωρακισμένο έτσι ώστε σε περίπτωση μεγάλης έξαρσης να μην πέφτουν άρρωστοι και ανίκανοι να περιθάλψουν τους ασθενείς οπως είχε γίνει σε τραγικό βαθμό πχ στο μπεργκαμο
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άρα σε ένα χώρο όπου όλοι οι ασθενείς έχουν τον ιό, οι πιθανότητες μετάδοσης του στους υγειονομικούς και αυτών στο περιβάλλον τους, είναι απείρως μεγαλύτερη.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Όχι, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι μεταδίδουν εξίσου. Πάμε παρακάτω.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ναι, αυτό είναι ο κοινωνικός αυτοματισμός, και έχει αρχίσει να γυρνάει μπουμερανγκ σ' αυτούς που το κάνουν, ξέρεις.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:08Ειλικρινά χεστηκα τι λέει η Μαρέβα, οι ακατάλληλοι πρέπει να πάρουν πόδι κι ας φωνάζει και ο Πάπας της Ρώμης. Ποιος ξέρει πόσοι από αυτούς δεν κάνουν τεστ γιατί πιστεύουν ότι τους βάζει καρκίνο το 5G στη μύτη ή δεν πλένουν τα χέρια τους για να μην ξεπλυθεί ο ιχωρ. Κάθε ακατάλληλος να αλλάξει καριέρα κατά προτίμηση σε κάτι που να μην μπορεί να κάνει ζημιά (αν βρουν άλλο ηλίθιο εκτός από το δημόσιο να τους προσλάβει δηλαδή)Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:00 Και τότε τί έλεγε η Μαρέβα να τους χειροκροτήσουμε? Τους ακατάλληλους? Η σύζυγος του Πουθού? Δεν είχε καλύτερη πλεροφόρηση?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Η πιθανότητα να έχει αντισώματα μετά από 9 μήνες είναι μικρή, όπως δείχνουν όλα. Οπότε από το μικρό ποσοστό αυτών που θα έχουν αντισώματα θα πρέπει να αφαιρέσεις το αρκετά μεγάλο ποσοστό αυτών που έχουν αντισώματα και κολλάνε παρ' όλα αυτά, γιατί οι μελέτες δείχνουν ότι οι εμβολιασμένοι που κολλάνε έχουν ίδιο ιικό φορτίο με τους ανεμβολίαστους και μεγαλύτερο τις πρώτες μέρες.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:04Με πιθανότητες πας. Ναι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην έχει κάνει επαρκή δουλειά σε κάποιον το εμβόλιο, όμως η πιθανότητα να μην έχει κάνει δουλειά το εμβόλιο δε θα ήταν πιθανότητα αλλά βεβαιότητα αν δεν είχε γίνει καθόλου.hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:01Αν δεν ξέρεις πώς έχει αντιδράσει το ανοσοποιητικό του, δεν ξέρεις αν κινδυνεύεις περισσότερο. Και με μεγάλη μερίδα των υγειονομικών να έχει κάνει το εμβόλιο πριν 9 μήνες, μάλλον η διαφορά στον κίνδυνο είναι από μικρή ως μηδέν.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56 Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Θα το συζητούσαμε αλλιώς αν μιλούσαμε για τεστ αντισωμάτων και όχι απλά ένα τικ στο «εμβολιασμένος».
Δεν είναι λοιπόν καθόλου μικρή η πιθανότητα να σε κολλήσει ο εμβολιασμένος των 9 μηνών. Είναι ελάχιστα μικρότερη από του ανεμβολίαστου. Και συγκεκριμένα από του ανεμβολίαστου που δεν έχει νοσήσει. Από του ανεμβολίαστου που έχει νοσήσει, είναι μεγαλύτερη η πιθανότητα να σε κολλήσει εμβολιασμένος που δεν έχει νοσήσει.
Κοινώς, μόνο ο έλεγχος αντισωμάτων μπορεί να είναι κριτήριο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Dwarven Blacksmith έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:57ΛελΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:42το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενάPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35
Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.
Είναι ντροπή που τόσους μήνες που πέθαναν κάτι χιλιάδες άνθρωποι και έχει βγει το εμβόλιο τους άφηναν ανεμβολιαστους..
Epic westerner moment
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση