Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλονΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:42το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενάPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:24 ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
υποστελεχώνεται το ΕΣΥ για ηλίθιο λόγο (λες και τόσους μήνες που είναι ανεμβολίαστοι υπήρξε θέμα), αποστερούν από εργαζόμενους το εισόδημά τους, καταστρέφουν οικονομικά οικογένειες, θέτουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών και όλα αυτά για να κέρδη των φαρμακευτικών
και μη μου πει κανείς καμιά μαλακία, εγώ έχω εμβολιαστεί, άλλο όμως η επιλογή και άλλο ο εξαναγκασμός και η απειλή
και ως προς το ερώτημά σου kauldron, όχι πάνε να στήσουν, αλλά έχουν στήσει εδώ και μήνες τέτοιο σκηνικό σε ολόκληρη τη κοινωνία
και βέβαια τα κανάλια όχι μόνο κάνουν μόκο αλλά στηρίζουν φανατικά κι όλας γιατί τα έχουν πάρει χοντρά
Είναι ντροπή που τόσους μήνες που πέθαναν κάτι χιλιάδες άνθρωποι και έχει βγει το εμβόλιο τους άφηναν ανεμβολιαστους..
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
- Philip Mortimer
Re: Πάνε να στήσουν σκηνικό κοινωνικού αυτοματισμού για τους υγειονομικούς?
- hellegennes
Οι Θηβαίοι στο πηγάδι κατούρησαν;ΓΑΛΗ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:33 Το μόνο που θα προσθέσω είναι ότι οι τελευταίοι Λακεδαιμόνιοι και Θεσπιείς έμειναν, όντας πεπεισμένοι ότι οι Μήδοι θα περάσουν.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Όχι, από πάντα ήταν ακατάλληλοι αλλά πριν δεν ήταν εμφανές. Το εμβόλιο ξεσκέπασε πολλούς που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν πάρει ήταν πτυχίο, πόσο μάλλον να είναι σε ευαίσθητες θέσεις σε επαφή με ευάλωτους ανθρώπους.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:53Δηλαδή πρίν βγρεί το εμβόλιο ήταν ήρωες, όταν βγήκε έγιναν ακατάλληλοι. Μάλιστα.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:49 Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Ας ελπίσουμε να γίνει αφορμή ώστε στο μέλλον όλοι οι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι στο δημόσιο να πάρουν πόδι.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Στα γραφειοκρατικά έχουμε κολλήσει.
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Philip Mortimer
Υπάρχουν οι ήρωες και οι απλώς συνεπείς στα καθήκοντά τους και στην ευθύνη τους απέναντι στον ασθενή, αλλά και οι ψεκασμενοι, αδισφοροι,, τριτοκοσμικοί κλπ
Για πες, πως σε επηρεάζει;Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:46Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλονΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:42το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενάPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35
Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.
Είναι ντροπή που τόσους μήνες που πέθαναν κάτι χιλιάδες άνθρωποι και έχει βγει το εμβόλιο τους άφηναν ανεμβολιαστους..
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- Philip Mortimer
Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:54Για πες, πως σε επηρεάζει;Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:46Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλονΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:42
το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενά
- Dwarven Blacksmith
ΛελΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:42το ότι είναι ανεμβολίαστοι είναι δικό τους θέμα, εσένα δεν σε επηρεάζει πουθενάPhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:35Πλάκα κάνεις; Πληρώνω εγώ τόνους φόρων για υποτιθέμενη δημόσια υγεία και θα έχω τους άλλους ανεμβολιαστους να με φροντίσουν αν εισαχθω σε περίοδο πανδημίας; Ένα σωρό άνεργοι υπάρχουν πού δεν έχουν κανένα ψεκασμενο κόλλημα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:24 ο τρόπος με τον οποίο το χειρίζονται είναι απλά εγκληματικός
υποστελεχώνεται το ΕΣΥ για ηλίθιο λόγο (λες και τόσους μήνες που είναι ανεμβολίαστοι υπήρξε θέμα), αποστερούν από εργαζόμενους το εισόδημά τους, καταστρέφουν οικονομικά οικογένειες, θέτουν σε κίνδυνο ζωές ασθενών και όλα αυτά για να κέρδη των φαρμακευτικών
και μη μου πει κανείς καμιά μαλακία, εγώ έχω εμβολιαστεί, άλλο όμως η επιλογή και άλλο ο εξαναγκασμός και η απειλή
και ως προς το ερώτημά σου kauldron, όχι πάνε να στήσουν, αλλά έχουν στήσει εδώ και μήνες τέτοιο σκηνικό σε ολόκληρη τη κοινωνία
και βέβαια τα κανάλια όχι μόνο κάνουν μόκο αλλά στηρίζουν φανατικά κι όλας γιατί τα έχουν πάρει χοντρά
Epic westerner moment
Ο ένας ακατάλληλος, ο άλλος κατάλληλος, μόνο οι πολιτικοί είναι ικανοί σε αυτήν την χώρα.
Τόσο καιρό ανεμβολίαστοι οι ιατροί, δεν υπήρξε πρόβλημα. Ψηφίζουν έναν αντισυνταγματικό νόμο οι κατάλληλοι και ικανοί 300, ξαφνικά ανίκανοι οι ιατροί.
Τόσο καιρό ανεμβολίαστοι οι ιατροί, δεν υπήρξε πρόβλημα. Ψηφίζουν έναν αντισυνταγματικό νόμο οι κατάλληλοι και ικανοί 300, ξαφνικά ανίκανοι οι ιατροί.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.Scouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:54Για πες, πως σε επηρεάζει;Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:46
Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλον
Άχρηστο το μπόλι δηλαδή?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
highly debatablePhilip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιοScouser έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:54Για πες, πως σε επηρεάζει;Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:46
Φυσικά και με επηρεάζει όπως και κάθε δυνητικό ασθενή που θα πέσει σε τέτοιο περιβάλλον
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Και τότε τί έλεγε η Μαρέβα να τους χειροκροτήσουμε? Τους ακατάλληλους? Η σύζυγος του Πουθού? Δεν είχε καλύτερη πλεροφόρηση?Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:48Όχι, από πάντα ήταν ακατάλληλοι αλλά πριν δεν ήταν εμφανές. Το εμβόλιο ξεσκέπασε πολλούς που δεν θα έπρεπε ποτέ να είχαν πάρει ήταν πτυχίο, πόσο μάλλον να είναι σε ευαίσθητες θέσεις σε επαφή με ευάλωτους ανθρώπους.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:53Δηλαδή πρίν βγρεί το εμβόλιο ήταν ήρωες, όταν βγήκε έγιναν ακατάλληλοι. Μάλιστα.Awesomatic έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:49 Η πανδημία αποκάλυψε πολλούς επικίνδυνους και ακατάλληλους που δεν θα έπρεπε καν να βρίσκονται σε τέτοιες θέσεις. Καλό είναι με αφορμή αυτά που είδαμε να εξεταστεί και γενικότερα πόσοι ακατάλληλοι έχουν γεμίσει ένα σωρό άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Ας ελπίσουμε να γίνει αφορμή ώστε στο μέλλον όλοι οι ακατάλληλοι και επικίνδυνοι στο δημόσιο να πάρουν πόδι.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Αν δεν ξέρεις πώς έχει αντιδράσει το ανοσοποιητικό του, δεν ξέρεις αν κινδυνεύεις περισσότερο. Και με μεγάλη μερίδα των υγειονομικών να έχει κάνει το εμβόλιο πριν 9 μήνες, μάλλον η διαφορά στον κίνδυνο είναι από μικρή ως μηδέν.Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56 Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Θα το συζητούσαμε αλλιώς αν μιλούσαμε για τεστ αντισωμάτων και όχι απλά ένα τικ στο «εμβολιασμένος».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Philip Mortimer
Το εμβόλιο παρέχει προστασία όχι όμως απολυτη, ειδικά μετά την επικράτηση της Δέλτα μετάλλαξης. Ενώ εάν μιλάμε και για πολύ ηλικιωμένα άτομα που μπορεί να εισαχθούν σε νοσοκομείο για άσχετο με τον κορωνοιο λόγο είναι πιθανό να μην έχουν καταφέρει να αναπτύξουν επαρκή αντισώματα.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Άχρηστο το μπόλι δηλαδή?![]()
Α, ναι?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:02Το εμβόλιο παρέχει προστασία όχι όμως απολυτη, ειδικά μετά την επικράτηση της Δέλτα μετάλλαξης. Ενώ εάν μιλάμε και για πολύ ηλικιωμένα άτομα που μπορεί να εισαχθούν σε νοσοκομείο για άσχετο με τον κορωνοιο λόγο είναι πιθανό να μην έχουν καταφέρει να αναπτύξουν επαρκή αντισώματα.Kauldron έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:59Αφού εσύ είσαι μπολιασμένος ρε, πώς θα σου μεταδώσει κάτι για το οποίο έχεις εμβολιαστεί?Philip Mortimer έγραψε: 01 Σεπ 2021, 13:56
Πρώτον ότι κινδυνευω περισσότερο να μου μεταδώσει τον κορωνοιο, δεύτερον ότι έχω μπλέξει με ψεκασμενο που δεν ακούει τις οδηγίες της ιατρικής κοινότητας.
Άχρηστο το μπόλι δηλαδή?![]()
Και τότε τί δουλειά είχε η Παγώνη να είναι χύμα χωρίς μάσκα και αποστάσεις σε πάρτυ?
viewtopic.php?f=29&t=33676&p=2097738&hi ... 7#p2097738
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση