!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εμβόλιο covid-19 Update

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Re: Εμβόλιο covid-19 Update

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

omg kai 3 lol έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:13
:smt005:
αναλογικα κι αυθαιρετα βγαζεις αυτο το 94% που δεν ειναι επι του συνολικου πληθυσμου αλλα μονο επι του 60,5 των εμβολιασμενων απο ολες τις ηλικιακες ομαδες :fp:
ότι πεις
Untitled.png
https://datadashboard.health.gov.il/COVID-19/general
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

ST48410 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 01:04 Τι λέει αυτός εδώ ρε παιδιά; Μπορεί να στέκει αυτό το πράγμα;

Σύμφωνα με τον καθηγητή, μία προσομοίωση για το τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν διαθέσιμο το εμβόλιο, τα νούμερα είναι τραγικά.

«Τότε προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου δεν θα μιλούσαμε για 8.000 κρούσματα και τα αντίστοιχα νούμερα που προαναφέρθησαν, αλλά για 370.000 κρούσματα ημερησίως και 24.000 διασωληνωμένους. Αυτό προσφέρουν τα εμβόλια, η σύγκριση είναι αμείλικτη» τόνισε ο καθηγητής ενώ για το τείχος ανοσίας είπε ότι «θα υπάρξει κάποια αποκλιμάκωση από τον Οκτώβριο και ένα ‘’κάποιο τείχος ανοσίας’’ γιατί σε συνδυασμό με τους εμβολιασμένους θα υπάρχει και υπερβολική νόσηση από την υπόλοιπη μερίδα του πληθυσμού όπου αυτοί που θα έχουν νοσήσει θα είναι οι ανεμβολίαστοι».

https://www.newsit.gr/ellada/sarigianni ... a/3354842/

Υπάρχει χώρα στον κόσμο που δεν έχει εμβολιαστεί ο πληθυσμός και έχει τέτοια διασπορά ο ιός; Όπως τα λέει αυτός σε ένα μήνα θα έπρεπε να είχαμε κολλήσει πάνω από 10 εκ, δηλαδή όλοι ανεξαιρέτως.
Αυτά συμβαίνουν όταν παίρνεις απλές μαθηματικές αναλογίες και τις εφαρμόζεις σε ράντομ νούμερα. Καθηγητής της πούτσας. Δεν είναι βέβαια η πρώτη βλακεία που λέει ούτε η πρώτη εκτίμησή του που είναι τελείως εκτός πραγματικότητας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nik_killthemall έγραψε: 01 Σεπ 2021, 01:32 Με 370 χιλιαδες κρουσματα / ημερα όχι σε ενα μηνα αλλά σε 10 μερες εχει κολλήσει όλη η Ελλάδα. Αυτο δεν μπορει να συμβει ακομα κι αν η χωρα ήταν μια χαοτικη παρτουζα !
Γενικότερα δεν μπορεί να συμβεί, ακόμη κι αν ο ιός μεταδίδεται με το βλέμμα και αρκεί ένα χιλιοστό του δευτερολέπτου για την μετάδοση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

ST48410 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 01:04 Τι λέει αυτός εδώ ρε παιδιά; Μπορεί να στέκει αυτό το πράγμα;

Σύμφωνα με τον καθηγητή, μία προσομοίωση για το τι θα συνέβαινε αν δεν ήταν διαθέσιμο το εμβόλιο, τα νούμερα είναι τραγικά.

«Τότε προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου δεν θα μιλούσαμε για 8.000 κρούσματα και τα αντίστοιχα νούμερα που προαναφέρθησαν, αλλά για 370.000 κρούσματα ημερησίως και 24.000 διασωληνωμένους.
Συνήθως το κοινό κρυολόγημα έχει εντυπωσιακή εξαπλωση σε περιόδους εξαρσης που κρατάνε κάνα μήνα. Πχ το 65% περίπου του ενήλικου πληθυσμού κολλάει 1 ως 3 κρυολογηματα κάθε χρόνο. Στους 18-30 το 90% κολλάει ένα κρυολόγημα τουλάχιστον κάθε χρόνο

https://www.statista.com/statistics/684 ... us-by-age/

Σταδιακά αυτή η πορεία διακόπτεται γιατί πέφτει σε τοίχος ανοσίας (εκείνους που εχουν ήδη νοσησει, εκείνους που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα για διάφορους λόγους κτλ).
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Το κοινο κρυολογημα πρεπει να ειναι καμια 500αρια ιοι
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

ST48410 έγραψε: 01 Σεπ 2021, 01:32
GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2021, 01:15
Ρητορικο το ερωτημα φανταζομαι
αυτός δεν είναι που εξέταζε τα λύματα και είχε βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα;
Ο Θωμαΐδης.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
hellegennes

GoBack έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:54 Το κοινο κρυολογημα πρεπει να ειναι καμια 500αρια ιοι
Αυτό. Αλλιώς, αν πιάσουμε μέσα όλους τους ιούς και όλα τα παθογόνα, θα βγάλουμε ότι το 250% του πληθυσμού νοσεί στην διάρκεια του έτους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 01 Σεπ 2021, 12:52

«Τότε προς τα τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου δεν θα μιλούσαμε για 8.000 κρούσματα και τα αντίστοιχα νούμερα που προαναφέρθησαν, αλλά για 370.000 κρούσματα ημερησίως και 24.000 διασωληνωμένους.
Συνήθως το κοινό κρυολόγημα έχει εντυπωσιακή εξαπλωση σε περιόδους εξαρσης που κρατάνε κάνα μήνα. Πχ το 65% περίπου του ενήλικου πληθυσμού κολλάει 1 ως 3 κρυολογηματα κάθε χρόνο. Στους 18-30 το 90% κολλάει ένα κρυολόγημα τουλάχιστον κάθε χρόνο

https://www.statista.com/statistics/684 ... us-by-age/

Σταδιακά αυτή η πορεία διακόπτεται γιατί πέφτει σε τοίχος ανοσίας (εκείνους που εχουν ήδη νοσησει, εκείνους που δεν παρουσιάζουν συμπτώματα για διάφορους λόγους κτλ).
Ακριβως ! Άρα ο καθηγητης κατηργησε pcr τεστ, μέτρα, μασκες, σοσιαλ ντιστανσινκ, αποφυγη συνωστισμου, λοκνταουν, όλα αυτά δηλ. που δεν ισχυαν στο κοινο κρυολογημα το οποιο μπορει να περιλαμβανει και 100αδες ιους, ωστε να βγαλει ένα τρομακτικό νούμερο, καθως ο εντυπωσιασμος προέχει κάθε ρεαλισμού.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Xελι τη γνωμη σου γι' αυτην την υπερβαλουσα θνησιμοτητα.

https://www.pronews.gr/ygeia/1013783_ko ... plithysmoy

.
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:02
Thor έγραψε: 31 Αύγ 2021, 17:00
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 13:38 Γιαννοπουλίζεις επικίνδυνα. Σε λίγο θα μου ζητήσεις πηγή για το όνομά μου.
Ειδες τελικα,δεν ειναι δυσκολο,ολοι μπορουμε να το κανουμε οπως το κανεις και συ διαρκως.
Ο ΓΓ ειναι ιδεα.
Εγώ ζητάω απόδειξη για κάτι όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι αντίθετο σε στοιχεία που ήδη έχω παρουσιάσει.
Και γω.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:10
Thor έγραψε: 31 Αύγ 2021, 17:00

Ειδες τελικα,δεν ειναι δυσκολο,ολοι μπορουμε να το κανουμε οπως το κανεις και συ διαρκως.
Ο ΓΓ ειναι ιδεα.
Εγώ ζητάω απόδειξη για κάτι όταν κάποιος ισχυρίζεται κάτι αντίθετο σε στοιχεία που ήδη έχω παρουσιάσει.
Και γω.
Για ποια ασθένεια έχεις παραθέσει στοιχεία ότι η εμβολιαστική ανοσία είναι ισχυρότερη από αυτήν της νόσησης;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:12

Και γω.
Για ποια ασθένεια έχεις παραθέσει στοιχεία ότι η εμβολιαστική ανοσία είναι ισχυρότερη από αυτήν της νόσησης;
Κοιτα,αν θες να το συνεχισεις,μπορω να σε τρολαρω μεχρι να σβησει ο Ηλιος.
Δεν εχω προβλημα,φτανει να μη βαριεμαι.
Το τρολαρισμα,το εφαρμοσα εγω πρωτος στην Ελλαδα,μπορει να ησουν και αγεννητος.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
seismic
Phorum.gr user: seismic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από seismic »

Αντισεισμικές κατασκευές Ανακαινίσεις επισκευές διακοσμήσεις https://lymperis-constructions.gr/
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Thor έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:17
hellegennes έγραψε: 01 Σεπ 2021, 15:12

Και γω.
Κοιτα,αν θες να το συνεχισεις,μπορω να σε τρολαρω μεχρι να σβησει ο Ηλιος.
Δεν εχω προβλημα,φτανει να μη βαριεμαι.
Το τρολαρισμα,το εφαρμοσα εγω πρωτος στην Ελλαδα,μπορει να ησουν και αγεννητος.
Για να είναι επιτυχημένο θα πρέπει να έχεις έξυπνες απαντήσεις. Προς το παρόν δεν βλέπω καθόλου απαντήσεις. Αν θες να παίξουμε, αυτήν την στιγμή χάνεις. Εγώ έδωσα αποδείξεις για τον ισχυρισμό μου, εσύ όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Αρίστος έγραψε: 01 Σεπ 2021, 14:09 Xελι τη γνωμη σου γι' αυτην την υπερβαλουσα θνησιμοτητα.

https://www.pronews.gr/ygeia/1013783_ko ... plithysmoy

.
Χωρίς αναλυτικά στοιχεία δεν μπορεί να βγει συμπέρασμα, μπορώ να σχολιάσω μόνο το εξής:

Τις πρώτες 7 εβδομάδες του έτους η γενική θνησιμότητα ήταν μικρότερη από του 2020, παρότι οι θάνατοι με κορωνοϊό, με βάση τα στοιχεία του ΕΟΔΥ, ήταν πάνω από 1200. Για την ακρίβεια, η θνησιμότητα των πρώτων 7 εβδομάδων ήταν μειωμένη κατά 2047 άτομα σε σχέση με το 2020.

Τις επόμενες 19 εβδομάδες, η γενική θνησιμότητα ήταν αυξημένη σε σχέση με το 2020 κατά 6816 άτομα. Οι θάνατοι με κορωνοϊό ήταν 6440.

Τρία πράγματα μπορεί να σημαίνει αυτό:

1. αυξημένη θνησιμότητα λόγω καύσωνα
2. σημαντικά μειωμένη καταγραφή θανάτων κορωνοϊού μετά τις πρώτες 7 εβδομάδες
3. αυξημένη θνησιμότητα για άγνωστα αίτια, που συμπίπτουν χρονικά με τον μαζικό εμβολιασμό

Το ότι συμπίπτουν, βέβαια, δεν σημαίνει ότι σχετίζονται απαραίτητα. Χρειάζονται τα αναλυτικά στοιχεία με τα αίτια θανάτου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”