Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μαζέψει τα χειρότερα στοιχεία από ΠΑΣΟΚ και ΝΔ: Καμμένος, Παπαγγελόπουλος, Παυλόπουλος, Τέρενς Κουϊκ κ.λ.π.sharp έγραψε: 24 Αύγ 2018, 11:31Το ότι είναι Πασοκ ο Συριζα φάνηκε αμέσως μετά τις πρώτες εκλογές, όταν ο Τσίπρας έβαζε στην ΚΥΠ Πασόκο. Αυτό δεν έχει ξαναγίνει στην ιστορία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πυρκαγιες στην Αττική
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πυρκαγιες στην Αττική
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Μπακαλοπόντικας.Radical έγραψε: 24 Αύγ 2018, 18:01Αγωγή κατά ποιανού; Ποιος κατέστρεψε τις υπηρεσίες; Κομματοσκυλική εθελοτυφλίαση και αλητεία μια ζωή.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 11:28Tους συμφέρει απίστευτα κάτι τέτοιο, γιατί στη χειρότερη γι' αυτούς περίπτωση θα πρέπει να προσλάβουν 96 άτομα ενώ τόσο το πολιτικό όσο και το οικονομικό κόστος από ατομικές ή ομαδικές αγωγές θα ήταν τεράστιο.nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2018, 10:32
Προφανώς έτσι πρέπει να γίνεται !
Το μέτρο ισχύει μόνο για 1 συγγενή από κάθε νεκρό και η άνωθεν πινελιά αποδεικνύει απλά πως στοχεύει στην εξαγορά της σιωπής τους.
Μπακαλοπόντικες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εκτος απο τα μισα στελεχη σας.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Εγώ είχα κάτι γνωστούς που ήταν μυστήριο πώς είχαν γνωριστεί μεταξύ τους και κάποια στιγμή άνοιξαν κουβέντα και οι μεν (εγώ δεν είμαι σύριζα αλλά) έλεγαν λούζερς τους δε γιατί είχαν μείνει στο παλιό πασόκ. Κανένας από αυτούς δεν είχε εκδηλωθεί πασόκος πριν το 2012, είχαν χαμηλό προφίλ και αυτοί που αποκαλούσαν τους άλλους λούζερς ήταν από αυτούς που ξαμολήθηκαν το 2012, να σου λένε να μην ψηφίσουμε παλιούς, αλλά όχι Τζήμερο, όχι Κεντρώους, όχι ποτάμια, όχι όχι όχι.... αυτό το νέο να πσηφίσουμε, ότι οι άαααααααλοι μας κατέστρεψαν, αυτοί οι παλιοπασόκοι! Αυτό το ποίημα δηλαδή που έλεγαν διάφοροι εκείνη την εποχή του καλοκαιριού του 2012 που δόθηκε το σύνθημα στους πρώην χαμηλού προφίλ πασόκους να ανοίγουν κουβέντες στον κόσμο να του λένε ότι οι παλιοί τον έκαψαν, να πάνε στο νέο.
Γιά την ακρίβεια, εκείνοι που μας κατέστρεψαν (τουλάχιστον αν δεχθούμε το Συριζαϊκό αφήγημα) είναι ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης. Αυτό προκύπτει από την εις άτοπον απαγωγή. Ναι μεν λέγεται ότι όλη η μεταπολίτευση είχε παθογένεια, αλλά αποκλείονται οι παρακάτω γιά διάφορους λόγους:Athina__P έγραψε: 24 Αύγ 2018, 20:16Εγώ είχα κάτι γνωστούς που ήταν μυστήριο πώς είχαν γνωριστεί μεταξύ τους και κάποια στιγμή άνοιξαν κουβέντα και οι μεν (εγώ δεν είμαι σύριζα αλλά) έλεγαν λούζερς τους δε γιατί είχαν μείνει στο παλιό πασόκ. Κανένας από αυτούς δεν είχε εκδηλωθεί πασόκος πριν το 2012, είχαν χαμηλό προφίλ και αυτοί που αποκαλούσαν τους άλλους λούζερς ήταν από αυτούς που ξαμολήθηκαν το 2012, να σου λένε να μην ψηφίσουμε παλιούς, αλλά όχι Τζήμερο, όχι Κεντρώους, όχι ποτάμια, όχι όχι όχι.... αυτό το νέο να πσηφίσουμε, ότι οι άαααααααλοι μας κατέστρεψαν, αυτοί οι παλιοπασόκοι! Αυτό το ποίημα δηλαδή που έλεγαν διάφοροι εκείνη την εποχή του καλοκαιριού του 2012 που δόθηκε το σύνθημα στους πρώην χαμηλού προφίλ πασόκους να ανοίγουν κουβέντες στον κόσμο να του λένε ότι οι παλιοί τον έκαψαν, να πάνε στο νέο.
- Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος. Δύσκολο να γίνει πιστευτό ότι μας κατέστρεψε άνθρωπος που την τελευταία φορά που ήσκησε εξουσία ήταν 30 χρόνια πριν το μνημόνιο.
- Ο Ράλλης. Δύσκολο να μας κατέστρεψε. Ενάμιση χρόνο μόνο ήταν πρωθυπουργός
- Ο Ανδρέας. Θεός φυλάξοι
- Ο Καραμανλής ο άοκνος. Επίσης Θεός φυλάξοι.
Αρα, μένει η προσωποποίηση του κακού, ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης. Πλήρης αντιστροφή τής πραγματικότητας δηλαδή.
Στην αφήγηση των ΑΝΕΛ υπάρχει μία μικρή παραλλαγή: προστίθεται στον άξονα του κακού και ο ΓΑΠ. Λόγω δε τής καλής σχέσης των ψεκασμένων με το μεταφυσικό, νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να προστεθεί και ο Κούλης. Δεν έχει σημασία ότι δεν χρημάτισε Πρωθυπουργός πριν από το μνημόνιο. Το έκανε το κακό με χρονική στρέβλωση. Μήπως ο Γεωργίου ήταν επικεφαλής τής ΕΛΣΤΑΤ πριν το μνημόνιο; Και όμως, όλοι ξέρουμε ότι στις αλχημείες του οφείλεται η υπαγωγή τής χώρας στο μνημόνιο.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ο Γεωργίου πότε θα κατέβει βουλευτής;
-
User_601
nik_killthemall έγραψε: 24 Αύγ 2018, 01:48Εσθήρ έγραψε: 24 Αύγ 2018, 00:10Spoiler
Τσου πιτσιποπακι,αυτο λεγεται πορισμα του ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΑ ΠΟΥ εβαλαν 2 οικογενειες.Δεν ειναι το επισημο πορισμα.nik_killthemall έγραψε: 21 Αύγ 2018, 15:04
μλκα της καριόλας !
Εσθηρ, χαιλάντερ ΑΥΤΟ λέγεται πόρισμα πυρκαγιάς στο Μάτι (προκαταρκτική ΤΕΧΝΙΚΗ έκθεση), το άλλο του Λέκκα ΔΕΝ ήταν πόρισμα πυρκαγιάς, αλλά κομματική λογοτεχνία.Τουτστιν,ειναι το πορισμα του ΠΡΩΗΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗς....αυτο το ΠΡΩΗΝ...καπως μου καθεται βρε αδελφε..,αλλα τεσπα, κατεντολην οικογενειων θυματων...ΚΑΙ ο δικηγορς τους ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΔΥΝΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ.Εκτος της αποζημιωσης που ηδη θα λαβουν απο το κρατος.Αυτό αναφέρεται, μεταξύ άλλων, σε πόρισμα 80 σελίδων που κατέθεσε σήμερα Τρίτη στον προϊσταμένο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο, ο αντιστράτηγος ε.α Ανδριανός Κουρμπάτσης, ο οποίος διενήργησε πραγματογνωμοσύνη και αυτοψία κατά εντολήν δύο οικογενειών θυμάτων με πληρεξούσιο δικηγόρο τον Αντ. Φούσσα. Ο πραγματογνώμονας αναφέρει πως όταν έρθουν νέα στοιχεία θα επανέλθει με νεότερ
Α....να μην ξεχασει ο κουρμπατσης ΝΑ μασς ΠΕΙ ποσα αορατα σπιτια ηταν σκρατος....ουτε καν πολεοδομικη αδεια.
Βεβαια αυτος ο κουρμπατσης....απο τις 6/8 εγραφε στο πρωτο ψεμα τα πορισματακια του
εδω https://www.protothema.gr/greece/articl ... ourbatsis/![]()
Α να μην ξεχασω να ποσταρω....ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙς ΑΥΤΕς ΟΙ ΔΥΟ...ξερετε..αυτος ο ΦΟΥΣΣΑΣ
Για δειτε εδωΠηγη βεβαια,δεν ειναι καμια αυγη...ο ΙΔΙΟΣ ΤΑ ΛΕΕΙ– Εκλέχτηκα Βουλευτής:
• Κατά το έτος 1993 με το κόμμα της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων
• Κατά το έτος 1996, επίσης, με το κόμμα της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων. Ήταν η μοναδική φορά, καθ΄ όλο τον ελεύθερο βίο της Ηπείρου και μέχρι το 2015, που η Κεντροδεξιά Παράταξη εξέλεξε μόνο έναν βουλευτή στο νομό Ιωαννίνων.
• Εκλέχτηκα και πάλι βουλευτής κατά το έτος 2004 με το κόμμα της Ν.Δ. στο νομό Ιωαννίνων.
• Ως βουλευτής υπήρξα, για πολλά χρόνια, Τομεάρχης Δικαιοσύνης του κόμματός μου, και από τη θέση αυτή, πήρα πολλές πρωτοβουλίες για την επίλυση πολλών προβλημάτων της Δικαιοσύνης.
• Επίσης, ως βουλευτής, υπήρξα εισηγητής σε πολλά νομοσχέδια, που είχαν σχέση, είτε με τη Δικαιοσύνη, τη Δημόσια Τάξη και τη Δημόσια Διοίκηση, είτε με τα μεγάλα έργα για την ανάπτυξη της Ηπείρου και για την έξοδό της από τη συγκοινωνιακή, οικονομική και αναπτυξιακή απομόνωση, όπως και με άλλα σοβαρά θέματα για την πατρίδα μας (Αναπτυξιακά κίνητρα, Εγνατία οδός, Ιόνια οδός, Αεροδρόμιο Ιωαννίνων, λειτουργία τριών ακόμη Τελωνείων με την Αλβανία, ήτοι Σαγιάδας, Δρυμάδων και Μέρτζανης, Βορειοηπειρωτικό Ζήτημα και άλλα).
http://antonisfousas.gr/dikigoria/viografiko/ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΙΤ ΤΟΥ.ΚΑΜΑΡΙ ΜΟΥ ΕΣΥ!!!!!!!!!![]()
ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΜΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΔΙΚΗΓΟΡΟ...ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑΑΑΑΑ!
Η παραπληροφοριση ομως βρισκεται οτι :
ΑΥΤΟ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,ΑΝ ΤΟ ΕΧΕΙς ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ.ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΣΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΛΠ.
Και τωρα πιτσιποπακι,ανετα μπορεις να συνεχισεις την ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΣΟΥ.ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ..θα γινονται και καποια διαλλειματα ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.
Παρολα αυτα,ειναι δεδομενο ,για μενα
...και το τονιζω το ΓΙΑ ΜΕΝΑ,διοτι εγω ξερολιθιαση δεν εχω σε πραγματα που δν γνωριζω,αφου δεν ειμαι στην πυροσβσεστικη να ξερω τι εκαναν....αλλα ετσι φαινεται...οτι εκανε απιστευτα λαθη η πυροσβεστικη.ΟΠως και ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΑΙΟΙ;Και πολλοι αλλοι;Και οι πολιτες που εχτισαν μεσα στο ηφαιστειο και ζητανε και τα ρεστα;Που δεν εδιναν ενα μετρο για να γινει δρομος και εγκλωβιστηκαν τοσοι ανθρωποι;ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΑ;ΠΑΛΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΤΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΤΗΣ ΝΔ Ο ΦΡΑΓΚΟΣ ;;;;;;;;;;;ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΦΡΑΓΚΟΣς ΓΙΑ ΣΕΝΑ;
Το κακο ξες ποιο ειναι πιτσιποπακι;Οτι δεν μας νοιαιζει ουτε η αληθεια,ουτα τα στραβα τοσων αιωνων..ουτε να διορθωθουν,,ουτε ΤΟ ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ,ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΛΕΕΙ.Τουεστιν...δεν πα να λες και την μεγαλυτερη αληθεια,αφου το λες εσυ....που καπως σε εχω κοψει εγω...ΚΑΙ ΜΟΥ ΧΑΛΑΣ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩΣΩ....ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ....θα σε λεω ψευτη.
Ειναι η ανοησια μας σαν λαος.Που δεν κοιταμε τι λεει καποιος αλλα ποιος το λεει.Τουτεστιν....ακομα και αληθειςς να λεει....χεστηκαμε για την αληθεια...να βγουμε απο πανω μας νοιαζει.κΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΨΕΥΤΗ.
Οχι μπροστα δεν θα παμε ετσι...αλα αυτη η νοοτροπια ειναι του ΡΑΓΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ/ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΟ.ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΛΙΚΙ
Δεν βλεπω κανεναν πολιτικο λογο ωριμο και αντικειμενικο.Βλεπω μια ασυστολη και γλοιωδεες προπαγανδα σε ολα τα θεματα.Φεηκ παπαριες....της θειας μου νεα....κοματικοποιηση/οπαδιλικι των παντων.....σοβαρος πολιτικος λογος πουθενα....ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΤΣΑΣ/.
ΠΟΣΟ ΠΟΤΑΠΟ ΚΑΙ ΗΛΙΘΙΟ;
Και ενα τετοιο θεμα,προπαγανδα ασυστολη επανω σε πτωματα ανθρωπων..ΚΑΙ ΠΙΟ ΦΕΗΚ ΝΙΟΥς ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ.
Και τον γερμαναρα δε,θα τον βγαλετε πλερωμενο απο τον Τσιιπρα;ή ασχετο;τις περγαμινες του τις ειδατε;
Πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους (αν όχι ο κορυφαίος), παγκοσμίως, καθηγητές σε θέματα πυρκαγιών και κλιματικής αλλαγής. Ο Γιόχαν Γκεοργκ Γκόλνταμερ, ο επικεφαλής της ομάδας επιστημόνων που ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε την Πέμπτη, έχει ένα τεράστιο βιογραφικό, που αν μη τι άλλο αποδεικνύει πως διαθέτει τεράστιες γνώσεις στο θέμα της πρόληψης, αλλά και της αντιμετώπισης των πυρκαγιών.
Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό αυτό: Είναι ανώτερος επιστήμονας στο Ινστιτούτο Max Planck και επικεφαλής του Κέντρου Παρακολούθησης της Πυρκαγιάς (Global Fire Monitoring Center - GFMC) και της Ομάδας Έρευνας για την Πυρκαγιά.
Το GFMC αποτελεί συμβολή της Γερμανίας στη Διεθνή Στρατηγική Ηνωμένων Εθνών για τη Μείωση Καταστροφών (UN-ISDR). Στο Πανεπιστήμιο του Freiburg εργάζεται ως καθηγητής για την οικολογία των πυρκαγιών. Από το 2005, το GFMC είναι Συνεργαζόμενο Ινστιτούτο του Πανεπιστημίου των Ηνωμένων Εθνών (UNU). Ο Γκόλνταμερ εργάζεται επίσης ως συντονιστής του Global Wildland Fire Network και της UNISDR Wildland Fire Advisory Group υπό την αιγίδα και εξυπηρέτηση του συστήματος UNISDR ως θεματικής πλατφόρμας.
Μεταξύ 1988 και 2014 διετέλεσε εκδότης της Διεθνούς Δασικής Πυρκαγιάς (IFFN) του FAO ως ένα από τα βασικά καθήκοντα του επικεφαλής της Ομάδας Εμπειρογνωμόνων της UNECE / FAO για την πυρκαγιά των δασών (έως την κατάργηση της ομάδας τον Ιούλιο του 2014). Συνεργάζεται στενά με έναν αριθμό εξειδικευμένων υπηρεσιών και προγραμμάτων του ΟΗΕ, όπως οι FAO, UNEP, UNESCO, WHO, WMO και η Κοινή Μονάδα Κοινής Περιβάλλοντος UNEP-OCHA.
Ανήκει στο τμήμα Υπηρεσιών Έκτακτης Ανάγκης και είναι μέλος της Διευθύνουσας Επιτροπής της Συμβουλευτικής Ομάδας για τις Περιβαλλοντικές Εκτάσεις (AGEE). Το GFMC προσφέρει επίσης δυνατότητες διασύνδεσης για την παροχή βοήθειας για ταχεία αξιολόγηση και στήριξη λήψης αποφάσεων για την αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων έκτακτης ανάγκης σε δάση βάσει συμφωνιών συνεργασίας με την Κοινή Μονάδα Περιβάλλοντος του Προγράμματος των Ηνωμένων Εθνών για το Περιβάλλον (UNEP) και την Υπηρεσία Συντονισμού Ανθρωπιστικών Υποθέσεων του ΟΗΕ ). Το GFMC είναι εταίρος στο πλαίσιο της Σύμπραξης για το Περιβάλλον και τη Μείωση του Κινδύνου Καταστροφών (PEDRR) που έχει ενσωματωθεί στο σύστημα UNISDR.
Από το 2006, το GFMC εξυπηρετεί τον Οργανισμό για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ) για την υλοποίηση έργων μείωσης του κινδύνου πυρκαγιάς στα συμμετέχοντα κράτη του ΟΑΣΕ.
Από το 2014 υπηρετεί ως προσωρινός γραμματέας του μηχανισμού ετοιμότητας για την καταπολέμηση της άγριας φωτιάς (IWPM), ενός μη χρηματοπιστωτικού μέσου που χρησιμεύει ως διαμεσολαβητής μεταξύ εθνικών και διεθνών οργανισμών, προγραμμάτων και έργων για την ανταλλαγή εμπειρογνωμοσύνης και τη δημιουργία δυνατοτήτων διαχείρισης της άγριας φωτιάς και ιδιαίτερα στην ενίσχυση της ετοιμότητας σε μεγάλες καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Το IWPM αναπτύχθηκε σε συνδυασμό με τις διεθνείς κατευθυντήριες γραμμές για την πυροσβεστική αεροπορία και το διεθνές εγχειρίδιο κοινών κανόνων για την πυροσβεστική αεροπορία
Το 2005 έλαβε το βραβείο του ΟΗΕ Sasakawa για τη μείωση των καταστροφών. Το 2005 μοιράστηκε το βραβείο Zayed που απονεμήθηκε επίσης στον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Κόφι Ανάν και τους συμβούλους Αξιολόγησης της Χιλιετίας για το οικοσύστημα, ενώ το 2008 έλαβε το βραβείο «Golden Bloodfatter Swatter» (El Batefuegos de Oro) από την Ισπανία.
Τι σκοπεύει να κάνει
Σε μία συνέντευξη που είχε παραχωρήσει μετά από τις καταστροφικές πυρκαγιές της Πορτογαλίας στο σάιτ του UNISDR ο Γερμανός καθηγητής εξέφρασε τις θέσεις του σχετικά με το πως μπορεί η επιστήμη να βοηθήσει μια χώρα να θωρακιστεί εναντίον των πυρκαγιών. Είχε πει χαρακτηριστικά:
Η επιστήμη της πυρκαγιάς και συναφείς επιστήμες που ασχολούνται με τον αντίκτυπο της φωτιάς στο περιβάλλον και τον άνθρωπο έχουν κάνει σημαντική πρόοδο τις τελευταίες δεκαετίες. Σήμερα εμείς κατέχουμε μια, θα έλεγα εξαντλητική γνώση για την οικολογία και τον μεγάλο ρόλος της φωτιάς σε όλες τις ζώνες βλάστησης, για παράδειγμα τις επιπτώσεις της στην ατμόσφαιρα και το κλίμα. Οι συνέπειες της φωτιάς στην ανθρώπινη υγεία έχουν επίσης διερευνηθεί,καθώς και οι επιπτώσεις των πυρκαγιών στην ανθρώπινη ασφάλεια. Προγράμματα σπουδών για ακαδημαϊκή κατάρτιση έχει αναπτυχθεί,καθώς και κατευθυντήριες γραμμές για τους πολιτικούς και τους επαγγελματίες.
Τα υπολοιπα εδω...https://www.reader.gr/news/stories/gioh ... -pyrkagion
Χλιδα λεμε...τον κορυφαιο εφερε η ελλαδα,οσοι λακηδες..ρουφηξτε το αβγο σας![]()
ΤΙ;ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ;ΤΙ..ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ;![]()
Βγαλτε μια πορδιτσα ηχηρη τωρα....
1) Σωστά ο αντιστράτηγος εν αποστρατεία της πυροσβεστικής είναι προφανώς άσχετος μπροστά στον σεισμολόγο λέκκα για να συντάξει πόρισμα για πυρκαγιά ...![]()
2) Δεν είπα πως είναι τελικό πόρισμα, εσύ αντίθετα παρουσίαζες ως τελικό και διαφωτιστικό το "πόρισμα" σεισμολόγου για τις πυρκαγιές. Σε κάθε περίπτωση η αξιολόγηση αυτού του πορίσματος ΘΑ συμπεριληφθεί στο τελικό, αντίθετα το πόρισμα του λέκκα ΔΕΝ θα συμπεριληφθεί πουθενά κάτι που δείχνει και την α-χρησιμότητά του.
3) Αν πριν καταβληθείς από κομματοκρατική μανία "ξεφύλλιζες" έστω 5 λεπτά το πόρισμα θα έβλεπες πως περιλαμβάνει και βολές σε αποφάσεις του 2014 δηλ. Νεας Δημοκρατίας, άρα το πόρισμα βάλλει εναντίον όοολου του κράτους γαλαζοπράσινου και ροζουλί ! Άβολο έ ?
4) Για τον Φράγκο και τις λοιπές καθυστεριές που γράφεις βάλε κανέναν νδσοκ να απολογηθεί γλυκιά μου, για εμένα που νδσοκ=συριζανελ, αμφότεροι βρίσκονται σε κάποια γωνιά της αποχέτευσής μου. Για σένα που συριζανελ είναι κάτι το διαφορετικό απο νδσοκ δώσε περήφανα τη μάχη σου![]()
Ελα σεμνα πιτσιποπακι....Την προπαγανδα σου αλλου.Ρε εσυ δεν ,μου ελεγες 100 φορες οτι στο πορισμα αυτο δεν εχει συμπεριλαβει τις ευθυνες της αστυνομιας κλπ;
Ολα τα μηνυματα μου να δει καποιος,ξεκαθαρα βλεπει οτι πουθενα δεν ειπα οτι ειναι το τελικο και διαφωτιστικο πορισμα!!!!!Ρε πιτσιποπακι;οκ παραπληροφορεις γενικοτερα,και ο πιο ηλιθος μπορει να το δει,αλλα γμτ..να διαστρεβλωνεις και λεγομενα χρηστων;
Και οχι μονο δεν ειπα πουθενα οτι ειναι το τελικο πορισμα..αλλα συνεχεια ελεγα οτι ΔΕΝ ειναι...και ενα παραδειγμα εδω
Ολες οι δουλειες,γινονται ως εξης:Ερευνουμε Πρωτα τα αιτια,τα καταγραφουμε και στη συνεχεια προχωραμε και στο τι πρεπει να γινει.Για να δουμε τι πρεπε να γινει,ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΓΡΑΨΟΥΜΕ ΤΑ ΑΙΤΙΑ.Αφου τα καταγραψουμε,οριζουμε και ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.Κατι που προφανως δεν εχει γινει ακομα.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΘΕΣΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ.ΑΑν του ζητηθει αργοτερα,αυτο δεν το ξερουμε,παντως πολυ πιθανον να του ζητηθει απο οτι βλεπω μαζι με τον Ζερεφο.
Το πορισμα ομως αυτο ηταν απλα η πρωτη ερευνα που απο εκει ξεκιναμε.
Να το αντιληφθεις,δυνασαι;
Ζηταω πολλα;
Χωρια του οτι την μια λες ετσι και την αλλη γιουβετσι...τη μια ελεγες οτι ο Λεκκας δεν γραφει στο πορισμα για τους αστυνομικους,ναι το εγραψες..και σου λεω δεν ειναι η δουλεια του να το γραψει αυτο.ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΑΥΤΕΣ ΕΓΡΑΨΕ.μετα παλι τα γυρναγες και ελεγες οτι δεν ειπα να πει ποιος φταιει....στη συνεχεια ελεγες οτι δεν γραφει πολλα το πορισμα του,ΣΟΥ ΕΙΠΑ 100 ΦΟΡΕΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,1000 φορες στο ειπα,απλα ζητηθηκε η ομαδα του να γραψει ι ενα πρωτο πορισμα ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΠΥΡΚΑΓΙΑς....
εγραψα και αυτο που εβαλα παραπανω,και επανερχεσαι στο ποστ που εγραψα για τον γερμανο και οχι μονο δεν εχεις μισο επιχειρημα,παλι λες ψεματα και διαστρεβλωνεις τι ειπα!
ΠΟΙΟ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΚΑΙ ΦΕΗΚ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ!!!!!!!!!
Φιλαρακι,τα κομματικα οχι σε εμενα.Εγω εξαρχης ειπα οτι ευθυνες εχουν ολοι.ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ.Και τωρα ,και παλια και πολιτες και δημαρχεοι καια αστυνομια και η θεια μου η κατσικοκλεφτρα.Οποιος εφταιξε να πληρωσει.
Δεν γουσταρω ομως,οποιος δεν λεει....ΦΤΑΙΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ....,δεν καταριεται την Δουρου, κλπ...να τον εντασσετε στον συριζα,αλλα κυριως...ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΕ.ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΔΩ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΡΟΥΧΟ ΣΑΣ.Και την κομματικη προπαγανδα.ΓΗΠΕΔΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕ!Διοτι ξεδιαντροπα εκμεταλευεστε ενα ακραιο γεγονος που αν ηταν ο μητσοτακλας και γινοντουσαν τα ιδια,να σας εβλεπα τι θα λεγατε τοτε.
Αυτο μονο κακο σας κανει.
Το χειροτερο δε,να παραπληροφορεις κια για ποστ χρηστων!Καλα αυτο,δεν υπαρχει!!!!!!!!
Ρε ακατανομαστε....τα ποστ μου αν δεις και να βρεις οτι ειπα οτι ειναι το τελικο πορισμα ....βαλτο τωρα εδω.ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΝΕ ΕΛΕΓΑ ΑΥΤΟ,ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΕΔΩΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.Και ακριβως ΕΣΥ ΕΛΕΓΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ,ΔΕΝ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕς ΚΠΛ.Και 100 φορς σου εξηγουσα οτι ειναι οι συνθηκες τπου επικρατησαν ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ!
Και ακριβως βρε,ακριβως επιβεβαιωθηκα με τον Γερμανο!Μα ποσο ομως;Αυτο δν ελεγα;Οτι ΔΕΝ ειναι το ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ,.ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ.!!!!κΑΙ ΘΑ ΔΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΑΤΑΙΘΕΙ,ΔΙΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝΕ ΧΕΙ ΑΝΑΤΑΙΘΕΙ;Και εσυ ελεγες οτι δεν τα λεει ολα!!!!!
ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΤΩΡΑ.Αλλα...οοοοοχι αγαπουλα,εμενα δεν θα με διαστρεβλωνεις διοτι θα σε παρει και θα σε σηκωσει πιτσιποπακι.
Οταν αρχισεις να ξυπνας απο τον κομματικο ληθαργο σου,ελα μιλα μου.Μεχρι τοτε...ΚΟΙΜΗΣΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΑ.Αλλα...τα διαλλειματα θα γινονται και θα λεμε τις αληθειες.
ΥΓ.Ειναι δεδομενο οτι ,οποιοδηποτε πορισμα βγαλει ο γερμανος,για μενα ειναι απολυτα αποδεκτο.Ειναι ο κορυφαιος στο ειδος του,και μαλλον κατι παραπανω ξερει απο εμενα,εσενα η τον κλαδωνι.Ξες..εκεινον τον γεωργιαδη.
Για σενα θα ειναι;Η απο τωρα λες οτι ΔΕΝ θα ειναι,επειδη θα πει την αληθεια..και ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΤΣΟΥΞΟΥΝ;
ΥΓ2.Μπολντ δεν εβαλα εγω σε ολο το κειμενο,για καποιο λογο το εμφανιζει ετσι,προσπαθω να το διορθωσω αλλα δεν...........
- nik_killthemall
Πάρε βαθειές ανάσες και απάντα χρησιμοποιώντας απλα τα 1) 2) 3) 4) γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα απολο αυτο το συνονθύλευμα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
User_601
Πιτσιποπακι,μια χαρα τα λεω...και μια χαρα ειμαι.Μαλιστα ειμαι με φιλαρακια,εχω και τα γενεθλια μου σημερα και τρωμε και πινουμε και περναμε και ωραια,και χαζευουμε με τις μαλακιες εδω!Οχι μαλακιες απο ολους βεβαια....,εχει και καποια ωραια ποστακια,στο σαιτ λεω γενικοτερα,οχι καταναγκην εδω.nik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2018, 00:27 Πάρε βαθειές ανάσες και απάντα χρησιμοποιώντας απλα τα 1) 2) 3) 4) γιατί δεν καταλαβαίνω τίποτα απολο αυτο το συνονθύλευμα.
Και για να κατααβεις,μπας και δεν καταλαβες...αναφερομαι σε αυτο που εγραψες σε καποια ποστ πριν και αναφερθηκες σε εμενα, με παραθεση σου σε εμενα,Ωρε...αλτσχαιμερ εχεις;
,ΚΛΕΙΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΟΙΛΕΡ...απλα δεν σε συμφερει να πεις οτι τα καταλαβες.Διοτι μετα θα πρεπει να απαντησεις και....ΔΕΝ...Διοτι με φορτωσες οτι εγω ελεγα οτι ειναι το πορισμα του λεκκα το επισημο και οριστικο,ΕΝΩ ΑΥΤΟ ΕΣΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΡΙΣΚΕΣ ΑΝΕΠΑΡΚΕς.Και εκατο φορες σου ελεγα οτι δν ειναι το τελικο...ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ;ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ;Και σιγουρα τα καταλαβες,διοτι αλλιως θα εισαι χαζος.Διαλέξε και παρε.2) Δεν είπα πως είναι τελικό πόρισμα, εσύ αντίθετα παρουσίαζες ως τελικό και διαφωτιστικό το "πόρισμα" σεισμολόγου για τις πυρκαγιές.
Διοτι επιβεβαιωθηκα απολυτα οταν ελεγα οτι αυτο το πορισμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΙΚΟ.Ειναι απλα ενα πρωτο πορισμα για συγκεκριμενα πραγματα.ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΑΤΑΙΘΕΙ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ.
Απλα το λαθος που κανεις,εκτος απο την παραπληροφοριση βεβαια...ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΕΠΑΚΙ.... ειναι οτι προσπαθεις να ενταξεις καπου οποιον δεν συμφωνει με εσενα η οποιον δεν βριζει ασυστολα δΟΥΡΟΥ,τσιπρα κλπ.Μεγα λαθος.Ξες..υπαχρουν και οι ανενταχτοι,ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΝΟΙΧΤΟ ΜΥΑΛΟ που απλα περιμενουν.ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΚΑΙ ΚΡΙΝΟΥΝ.Και αν προσεξεις.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΖΩ ΚΑΤΙ ΧΩΡΙς ΠΗΓΗ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΕΧΩ ΚΑΙ ΤΙς ΠΗΓΕΣ ΜΟΥ.Δεν θα σου βαλω ουτε απο την ΧΑ,ουτε απο το ντοκουμεντο,ουτε απο το πρωτο ψεμα/ΤΑ ΠΕΡΙΣΟΣΤΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.Οσα αξιοπιστα βεβαια σαιτ εχουν μεινει.Και βαζω παντα κατι που εχω διαπιστωσει οτι δεν ειναι χοαξ,και γραφεται σε πολλα σαιτς.ΜΕ ΠΗΓΕς ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Ετσι ειμαι εγω.Αξιολογω το οτιδηποτε βλεπω στο ιντερνετ και οχι μονο,με καποια στανταρ,Οτι γραφεται δεν σημαινει οτι ισχυει.Υπαρχουν στανταρ,αν δεν τα ξερεις καλο θα ειναι να τα μαθεις.
Με εμενα το λοιπον,λιγα τα λογια σου.Και κυριως...ΜΗΝ ΜΕ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙΣ...ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΚΑΤΑΚΕΦΑΛΗ.
Διοτι το χειροτερο απο ολα,ειναι Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ...,και η ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ....ΚΑΙ Η ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΙΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ.ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΤΥΦΛΟΥΣ.
Βρε συ,ειδες ενα θεμα που εχουν ανοιξει για τα πχορουμοζευγαρια;Ε....εμας πρεπει να μας βαλουν στα αντιζευγαρια.Ταμαμ ειμαστε!
- nik_killthemall
Έβγαλα τα μάτια μου και διάβασα όσα έγραψες αντίλογο στα 1,2,3,4 ΔΕΝ βρήκα, οπότε ισχύουν τα 1,2,3,4 όπως ακριβώς τα έγραψα !
Κοπελιά δεν θα κάτσω να σε παρακαλάω κιόλας, η μόνη που παραπληροφορείς είσαι ΕΣΥ (*) και απλα προσπαθώ να σε βγάλω απτο οπαδικό μόουντ χουλιγκάνικων συνθημάτων μπας και επικοινωνήσουμε αλλά ΔΕΝ γουστάρεις ... Αν απάντησεις χειροπιαστά στα 1,2,3,4 (λόγος - αντίλογος) το συζητάμε, διαφορετικα φιλάκια και ξεφορτώσου μας
(*) Η παραπληροφόρησή σου εν τω μεταξύ εκκίνησε εξ αρχής στην κουβέντα αυτή, γιατί σε όλο το νήμα γενικά αλλά και ειδικά σε σειρά ποστ που μιλάγαμε ξεκάθαρα για ευθύνες και διαχείριση της καταστροφής, πετάγεσαι εσύ με ύφος ξερόλα που θα διαφωτίσει το ποίμνιο, λέγοντας Για να πουμε και καμια σοβαρη κουβεντα,το πορισμα του Ευθυμιου Λεκκα και το παραθέτεις, για να έρθεις να πεις εκ των υστέρων ότι, παιδιά μπορεί εσείς να συζητούσατε για ευθύνες και διαχείριση καταστροφής και εγώ για να σας διαφωτίσω να σας πέταξα μια παπαριά, αλλά να μωρέ η παπαριά αυτή τελικά ΔΕΝ αναφέρεται ΟΥΤΕ σε ευθύνες ΟΥΤΕ σε διαχείριση καταστροφής αλλά απλά ένας σεισμολόγος περιγράφει μια πυρκαγιά (
) με όρους "εμείς κι ο κόσμος και ζήσανε αυτοι καλά κι εμείς καλύτερα". Αλλά παραπληροφόρηση εσύ ΔΕΝ κάνεις μωρέ, ούτε και βγαίνεις εκτός θέματος (και το θέμα εξαρχής ΔΕΝ είναι τα "εμείς κι ο κόσμος" αλλά οι ευθύνες και η διαχείριση της καταστροφής ) ...
Το πόρισμα που παρέθεσα εγώ τουλάχιστον από τον αντιστράτηγο της πυροσβεστικής, αναφέρεται σε ευθύνες και διαχείριση φυσικής καταστροφής και ουδέποτε προφανώς είπα πως είναι το τελικό πόρισμα.
Και που σαι, πολύχρονη βρε, να σε χαίρονται (υπομονή να 'χουν)
Κοπελιά δεν θα κάτσω να σε παρακαλάω κιόλας, η μόνη που παραπληροφορείς είσαι ΕΣΥ (*) και απλα προσπαθώ να σε βγάλω απτο οπαδικό μόουντ χουλιγκάνικων συνθημάτων μπας και επικοινωνήσουμε αλλά ΔΕΝ γουστάρεις ... Αν απάντησεις χειροπιαστά στα 1,2,3,4 (λόγος - αντίλογος) το συζητάμε, διαφορετικα φιλάκια και ξεφορτώσου μας
(*) Η παραπληροφόρησή σου εν τω μεταξύ εκκίνησε εξ αρχής στην κουβέντα αυτή, γιατί σε όλο το νήμα γενικά αλλά και ειδικά σε σειρά ποστ που μιλάγαμε ξεκάθαρα για ευθύνες και διαχείριση της καταστροφής, πετάγεσαι εσύ με ύφος ξερόλα που θα διαφωτίσει το ποίμνιο, λέγοντας Για να πουμε και καμια σοβαρη κουβεντα,το πορισμα του Ευθυμιου Λεκκα και το παραθέτεις, για να έρθεις να πεις εκ των υστέρων ότι, παιδιά μπορεί εσείς να συζητούσατε για ευθύνες και διαχείριση καταστροφής και εγώ για να σας διαφωτίσω να σας πέταξα μια παπαριά, αλλά να μωρέ η παπαριά αυτή τελικά ΔΕΝ αναφέρεται ΟΥΤΕ σε ευθύνες ΟΥΤΕ σε διαχείριση καταστροφής αλλά απλά ένας σεισμολόγος περιγράφει μια πυρκαγιά (
Το πόρισμα που παρέθεσα εγώ τουλάχιστον από τον αντιστράτηγο της πυροσβεστικής, αναφέρεται σε ευθύνες και διαχείριση φυσικής καταστροφής και ουδέποτε προφανώς είπα πως είναι το τελικό πόρισμα.
Και που σαι, πολύχρονη βρε, να σε χαίρονται (υπομονή να 'χουν)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 25 Αύγ 2018, 02:59, έχει επεξεργασθεί 5 φορές συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
User_601
Πιτσιποπακι...ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΓΡΑΨΕΣ////δεν ξερω αν το αντιλαμβανεσαι.Μας τα εκανες τουμπανο οτι ο λεκκας δεν εβγαλε ολοκληρωμενο πορισμα για αστυνομια κλπ...και σου εξηγω σε 1834 ποστ οτι δεν ηταν ολοκληρωμενο και ηταν μονο οτι ζητηθηκε και θα ερθουν ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΠΙΣΙΜΟ ΠΟΡΙΣΜΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΩΘΟΓΥΡΝΑς ΝΑΠΟΥΜΕ 100 ΦΟΡΕΣnik_killthemall έγραψε: 25 Αύγ 2018, 02:48 Έβγαλα τα μάτια μου και διάβασα όσα έγραψες αντίλογο στα 1,2,3,4 ΔΕΝ βρήκα, οπότε ισχύουν τα 1,2,3,4 όπως ακριβώς τα έγραψα !
Κοπελιά δεν θα κάτσω να σε παρακαλάω κιόλας, η μόνη που παραπληροφορείς είσαι ΕΣΥ (*) και απλα προσπαθώ να σε βγάλω απτο οπαδικό μόουντ χουλιγκάνικων συνθημάτων μπας και επικοινωνήσουμε αλλά ΔΕΝ γουστάρεις ... Αν απάντησεις χειροπιαστά στα 1,2,3,4 (λόγος - αντίλογος) το συζητάμε, διαφορετικα φιλάκια και ξεφορτώσου μας![]()
(*) Η παραπληροφόρησή σου εν τω μεταξύ εκκίνησε εξ αρχής στην κουβέντα αυτή, γιατί σε όλο το νήμα γενικά αλλά και ειδικά σε σειρά ποστ που αναφέρονται ξεκάθαρα σε ευθύνες και διαχείριση της καταστροφής, πετάγεσαι με ύφος ξερόλα που θα διαφωτίσει το ποίμνιο, λέγοντας Για να πουμε και καμια σοβαρη κουβεντα,το πορισμα του Ευθυμιου Λεκκα και το παραθέτεις, για να έρθεις να πεις εκ των υστέρων ότι, παιδιά μπορεί εσείς να συζητούσατε για ευθύνες και διαχείριση καταστροφής και εγώ για να σας διαφωτίσω σας πέταξα μια παπαριά, αλλά να μωρέ η παπαριά αυτή τελικά ΔΕΝ αναφέρεται ΟΥΤΕ σε ευθύνες ΟΥΤΕ σε διαχείριση καταστροφής αλλά ένας σεισμολόγος περιγράφει μια πυρκαγιά () με όρους "εμείς κι ο κόσμος και ζήσανε αυτοι καλά κι εμείς καλύτερα" .
Και που σαι, πολύχρονη βρε
Αντε και καλα μυαλα.Αλλα ηλιθιοιι δεν ειμαστε.Οχι ολοι τελοσπαντων.ΠΙΤΣΠΟΠΑΚΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ!
- Υδράργυρος
Για να σου λυθει η απορια, οι κυβερνησεις σημιτη και καραμανλη εκτροχιασαν τα παντα. Οι δυο τρλευταιες κυβερνησεις τα τελευταια 8 χρονια πριν τη χρεοκοπια. ΛογικοLeporello έγραψε: 24 Αύγ 2018, 20:37Γιά την ακρίβεια, εκείνοι που μας κατέστρεψαν (τουλάχιστον αν δεχθούμε το Συριζαϊκό αφήγημα) είναι ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης. Αυτό προκύπτει από την εις άτοπον απαγωγή. Ναι μεν λέγεται ότι όλη η μεταπολίτευση είχε παθογένεια, αλλά αποκλείονται οι παρακάτω γιά διάφορους λόγους:Athina__P έγραψε: 24 Αύγ 2018, 20:16Εγώ είχα κάτι γνωστούς που ήταν μυστήριο πώς είχαν γνωριστεί μεταξύ τους και κάποια στιγμή άνοιξαν κουβέντα και οι μεν (εγώ δεν είμαι σύριζα αλλά) έλεγαν λούζερς τους δε γιατί είχαν μείνει στο παλιό πασόκ. Κανένας από αυτούς δεν είχε εκδηλωθεί πασόκος πριν το 2012, είχαν χαμηλό προφίλ και αυτοί που αποκαλούσαν τους άλλους λούζερς ήταν από αυτούς που ξαμολήθηκαν το 2012, να σου λένε να μην ψηφίσουμε παλιούς, αλλά όχι Τζήμερο, όχι Κεντρώους, όχι ποτάμια, όχι όχι όχι.... αυτό το νέο να πσηφίσουμε, ότι οι άαααααααλοι μας κατέστρεψαν, αυτοί οι παλιοπασόκοι! Αυτό το ποίημα δηλαδή που έλεγαν διάφοροι εκείνη την εποχή του καλοκαιριού του 2012 που δόθηκε το σύνθημα στους πρώην χαμηλού προφίλ πασόκους να ανοίγουν κουβέντες στον κόσμο να του λένε ότι οι παλιοί τον έκαψαν, να πάνε στο νέο.
- Ο Καραμανλής ο πρεσβύτερος. Δύσκολο να γίνει πιστευτό ότι μας κατέστρεψε άνθρωπος που την τελευταία φορά που ήσκησε εξουσία ήταν 30 χρόνια πριν το μνημόνιο.
- Ο Ράλλης. Δύσκολο να μας κατέστρεψε. Ενάμιση χρόνο μόνο ήταν πρωθυπουργός
- Ο Ανδρέας. Θεός φυλάξοι
- Ο Καραμανλής ο άοκνος. Επίσης Θεός φυλάξοι.
Αρα, μένει η προσωποποίηση του κακού, ο Μητσοτάκης και ο Σημίτης. Πλήρης αντιστροφή τής πραγματικότητας δηλαδή.
Στην αφήγηση των ΑΝΕΛ υπάρχει μία μικρή παραλλαγή: προστίθεται στον άξονα του κακού και ο ΓΑΠ. Λόγω δε τής καλής σχέσης των ψεκασμένων με το μεταφυσικό, νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να προστεθεί και ο Κούλης. Δεν έχει σημασία ότι δεν χρημάτισε Πρωθυπουργός πριν από το μνημόνιο. Το έκανε το κακό με χρονική στρέβλωση. Μήπως ο Γεωργίου ήταν επικεφαλής τής ΕΛΣΤΑΤ πριν το μνημόνιο; Και όμως, όλοι ξέρουμε ότι στις αλχημείες του οφείλεται η υπαγωγή τής χώρας στο μνημόνιο.
25 Αυγούστου 2018
Συγγενής θυμάτων στο Μάτι ξυλοκόπησε αξιωματικό της Πυροσβεστικής- Τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

Ένα περιστατικό που δείχνει πως ο πόνος των ανθρώπων που έχασαν συγγενείς στην πύρινη τραγωδία στο Μάτι είναι ανείπωτος και δεν περνάει ακόμη και εάν πέρασε ένας μήνας εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Ειδικότερα, ένας 51χρονος που έχασε τους γονείς του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μετέβη στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επί της οδού Λάρνακος, στο Περιστέρι.
Εκεί απαίτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του news247, να αλλάξει την αρχική του κατάθεση, που είχε δώσει και ο διοικητής της Υπηρεσίας, μαζί με έναν ακόμη αξιωματικό της Πυροσβεστικής του εξήγησαν πως αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί στη φάση της προανάκρισης.
Τότε εκείνος, εξοργίστηκε και ήρθε στα χέρια με τους δύο αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει τον ίδιο τον διοικητή της Υπηρεσίας και να τον τραυματίσει στον θώρακα.
Οι πυροσβέστες κάλεσαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τον 51χρονο και τον συνέλαβαν με την διαδικασία του Αυτοφώρου.
Ο επικεφαλής αξιωματικός της Υπηρεσίας διεκομίσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.
Για το θλιβερό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
https://thecaller.gr/ellada/siggenis-th ... svestikis/
https://www.news247.gr/koinonia/syggeni ... 42662.html
Συγγενής θυμάτων στο Μάτι ξυλοκόπησε αξιωματικό της Πυροσβεστικής- Τον έστειλε στο Νοσοκομείο!

Ένα περιστατικό που δείχνει πως ο πόνος των ανθρώπων που έχασαν συγγενείς στην πύρινη τραγωδία στο Μάτι είναι ανείπωτος και δεν περνάει ακόμη και εάν πέρασε ένας μήνας εκτυλίχθηκε το πρωί της Παρασκευής.
Ειδικότερα, ένας 51χρονος που έχασε τους γονείς του στην φονική πυρκαγιά στο Μάτι, μετέβη στις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, επί της οδού Λάρνακος, στο Περιστέρι.
Εκεί απαίτησε, σύμφωνα με πληροφορίες του news247, να αλλάξει την αρχική του κατάθεση, που είχε δώσει και ο διοικητής της Υπηρεσίας, μαζί με έναν ακόμη αξιωματικό της Πυροσβεστικής του εξήγησαν πως αυτό δεν ήταν δυνατό να συμβεί στη φάση της προανάκρισης.
Τότε εκείνος, εξοργίστηκε και ήρθε στα χέρια με τους δύο αξιωματικούς, με αποτέλεσμα να γρονθοκοπήσει τον ίδιο τον διοικητή της Υπηρεσίας και να τον τραυματίσει στον θώρακα.
Οι πυροσβέστες κάλεσαν την Αστυνομία, άντρες της οποίας ακινητοποίησαν τον 51χρονο και τον συνέλαβαν με την διαδικασία του Αυτοφώρου.
Ο επικεφαλής αξιωματικός της Υπηρεσίας διεκομίσθη στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο και σήμερα το μεσημέρι πήρε εξιτήριο.
Για το θλιβερό περιστατικό διενεργείται προανάκριση.
https://thecaller.gr/ellada/siggenis-th ... svestikis/
https://www.news247.gr/koinonia/syggeni ... 42662.html
στο meteo.gr έχει στην κεντρική σελίδα καλή ανάλυση των δεδομένων που επικρατούσαν στις 23/7 για όσους δεν ήταν στην Αθήνα.
φοβερή δουλειά, όπως πάντα.
φοβερή δουλειά, όπως πάντα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 2 Απαντήσεις
- 259 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis