!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κούβελας στην διαδήλωση: "Δεν ειναι οι άνθρωποι κοπαδι να τους μαρκαρεις-ο μαζικός εμβολιασμός δημιουργει μεταλλαξεις"

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Κούβελας στην διαδήλωση: "Δεν ειναι οι άνθρωποι κοπαδι να τους μαρκαρεις-ο μαζικός εμβολιασμός δημιουργει μεταλλαξει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

GoBack έγραψε: 30 Αύγ 2021, 15:56 Φαινοταν απο την αρχη που το πηγαινε,παρολα αυτα τον καλωσοριζω στο ΜεΡΑ25
Το ΜεΡΑ το ξέρει;

Kαι στο diem25 θα κάνουν μεγάλες χαρές. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Κούβελας στην διαδήλωση: "Δεν ειναι οι άνθρωποι κοπαδι να τους μαρκαρεις-ο μαζικός εμβολιασμός δημιουργει μεταλλαξει

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Κι ο Βώβολης πολιτικά πάει να εξαργυρωσει την όλη του δράση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

αυτό με τις μεταλλάξεις μου φαίνεται [και λογικά είναι] τιτανοτεράστια μαλακία.για ποιο λόγο ο ιός μεταλλάσεται πιο εύκολα στους εμβολιασμένους δλδ?
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2021, 05:53 αυτό με τις μεταλλάξεις μου φαίνεται [και λογικά είναι] τιτανοτεράστια μαλακία.για ποιο λόγο ο ιός μεταλλάσεται πιο εύκολα στους εμβολιασμένους δλδ?
Και ειναι. Οσο αυξανονται οι μολυνσεις, τοσο αυξανονται και οι μεταλλαξεις, ανεξαρτητως εμβολιασμου.

Ο καθενας μας ειναι ενα χημικο εργαστηριο. Οσα περισσοτερα εργαστηρια, τοσες μεγαλυτερες πιθανοτητες μεταλλαξεων.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nowhere έγραψε: 01 Σεπ 2021, 05:53 αυτό με τις μεταλλάξεις μου φαίνεται [και λογικά είναι] τιτανοτεράστια μαλακία.για ποιο λόγο ο ιός μεταλλάσεται πιο εύκολα στους εμβολιασμένους δλδ?
Δεν μεταλλάσσεται πιο εύκολα, είναι πιο εύκολο να επικρατήσει μια πιο μεταδοτική μετάλλαξη, γιατί απομακρύνονται από την γενετική δεξαμενή τα ασθενέστερα στελέχη, που κατορθώνει το εμβόλιο να περιορίσει.

Φυσικά αυτό δεν θα συνέβαινε αν τα εμβόλια περιόριζαν αποτελεσματικά την μετάδοση, γιατί αυτή η επίδραση θα αντισταθμιζόταν από μικρότερο αριθμό φορέων, αλλά η μετάδοση περιορίζεται ελάχιστα από τα εμβόλια.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2021, 15:30 Peer review και μαλακίες. Ανεβαίνεις στην εξέδρα βγαίνεις σε ένα κανάλι, σε χειροκροτάει το πλήθος ο δημοσιογράφος, ξέρεις ότι έχεις δίκιο.
Εδιορθώθη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:45 Δεν μεταλλάσσεται πιο εύκολα, είναι πιο εύκολο να επικρατήσει μια πιο μεταδοτική μετάλλαξη, γιατί απομακρύνονται από την γενετική δεξαμενή τα ασθενέστερα στελέχη, που κατορθώνει το εμβόλιο να περιορίσει.

Φυσικά αυτό δεν θα συνέβαινε αν τα εμβόλια περιόριζαν αποτελεσματικά την μετάδοση, γιατί αυτή η επίδραση θα αντισταθμιζόταν από μικρότερο αριθμό φορέων, αλλά η μετάδοση περιορίζεται ελάχιστα από τα εμβόλια.
και τι σημαίνει αυτό?αν ήταν όλοι ανεμβολίαστοι πάλι η πιο μεταδοτική μετάλλαξη θα επικρατούσε
Άβαταρ μέλους
hellegennes

nowhere έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:57
hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2021, 15:45 Δεν μεταλλάσσεται πιο εύκολα, είναι πιο εύκολο να επικρατήσει μια πιο μεταδοτική μετάλλαξη, γιατί απομακρύνονται από την γενετική δεξαμενή τα ασθενέστερα στελέχη, που κατορθώνει το εμβόλιο να περιορίσει.

και τι σημαίνει αυτό?αν ήταν όλοι ανεμβολίαστοι πάλι η πιο μεταδοτική μετάλλαξη θα επικρατούσε
Όχι. Σε περιβάλλον μικρότερου ανταγωνισμού θα συνυπάρχουν στελέχη που μεταδίδονται ικανοποιητικά. Μόνο αν εμφανιστεί κάποιο υπερμεταδοτικό στέλεχος μπορεί να προλάβει να καλύψει μόνο του τον κενό χώρο. Αλλιώς όλα τα στελέχη ανταγωνίζονται το ένα με το άλλο. Σε περιβάλλον αυξημένου ανταγωνισμού, τα πιο αποδοτικά στελέχη θα καλύψουν το κενό.

Έτσι ακριβώς λειτουργεί η εξέλιξη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”