Το ψάχνω, αλλά μόλις έφαγα φλασιά!
Προχτές έπεσα πάνω στο δρόμο για την δουλειά αυτόν που μου το πούλησε! Από το χωριό! Ε δε γίνονται αυτά τα πράματα. Είχα να τον δω, γάμα τα, πάνω από δεκαπενταετία ++.
Το ψάχνω, αλλά μόλις έφαγα φλασιά!
Ναι . Η Ειρήνη είναι το βασικό τους κίνητρο...Στρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
ΠολυπολιτισμοςΑγις έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:24καθολου τρομακτικοΣτρακαστρουκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 18:05 Ωχ ενταξει δεν ειναι τοσο τρομακτικο οσο ακουγεται(εκτως και αμα εισαι μουσικος). Αυτο που θα κρινει τους Ταλιμπαν ειναι να καταφερουν να φερουν ειρηνη στην χωρα σε πρωτη φαση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
gx-95 , 75
Ναι!
έκανε δουλειά αυτό το dolby s; Εγώ είχα B και C αλλά έκοβαν πολύ τις υψηλές μαζί με το θόρυβο και συνήθως το απενεργοποιούσα.
Καλά είσαι τρελός!
Τα ίδια κι εγώ. Η πρώτη μεγάλη χαϊφιντελάδικη απογοήτευση ήταν όταν φίλος έφερε στο σπίτι ένα CD player της Rotel (είχε κάνει μεγάλο σουξέ εκείνο το σχετικά οικονομικό μοντέλο) με δύο μόνιτορ του BBC, τα LS3/5A. Στήνουμε, βάζει μέσα το CD, ακούω λίγο και στραβομουτσουνιάζω.
Spiros252 αν είναι εύκολο κάνε μια τέτοια υποενότητα όπου είναι βολικόsys3x έγραψε: 01 Σεπ 2021, 00:39 Α και Στάθη.
Φτιάξτε ρε εκεί μια ενότητα music & technology με τον Σπύρο να μην μας σπάνε ταρκίδια εδώ συνεχώς με τα εκτός θέματος οι κάγκουροι.
akirav είσαι μέσα;
Ρωτάω.
![]()
Καπου στο τελος της Πατησιων (εκει κοντα στη στοα απεναντι απο το μινιον)?ST48410 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 21:45Παρομοίως.
Κι εδώ στην Αθήνα είχε ένα κατάστημα σε στοά που αγοράζαμε χρωμίου μετάλλου πιο φτηνά. Το γύρισε στα CD εγγραφής μετά.
Μεγάλο απωθημένο που δεν αγόρασα ένα DAT τότε.
Δεν το ΄ξερα ότι οι μετάλλου χαλάνε τις κεφαλές. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς τόσα χρόνια μετά...
Ανέκαθεν.