Maspoli έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:04 - Μαρέβα απόψε θέλω να σου κάνω έρωτα.
- Δεν έχω αντίρρηση αλλά μήπως να ρωτάγαμε πρώτα τον Τσίπρα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αδιανόητα καραγκιοζιλίκια με τον ζαβό πρωθυπουργό. Άκυρο από Αποστολάκη
Re: Αδιανόητα καραγκιοζιλίκια με τον ζαβό πρωθυπουργό. Άκυρο από Αποστολάκη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ο Μητσοτάκης που πήγε να κάνει υπουργό αυτόν που έβριζε και κατηγορούσε έχει μπέσα? Ή έχει αξιοπρέπεια?Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:05Τα έγραψα το μεσημέρι αυτά.Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:02Μπά.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:56
Έλα φίλε ο Αποστολάκης ήθελε να είναι υπουργός, ούτε καν αναπληρωτής.
Έγινε δεκτή η απαίτηση του.
Το ήθελε πολύ το παλικάρι, αλλά ο τσιπρας επέλεξε να παίξει το αγαπημένο σας χαρτί της αποστασίας, και εκλασε μαλλι ο ναυαρχουκος.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
Αν αρνιόταν απ' την αρχή, θα λέγατε οτι ποτέ δεν τον προσκαλέσατε.
Τώρα μετά απ' αυτό που έγινε, βρεθήκατε εκτεθειμένοι γιατί προσκαλέσατε μπροστά σ' όλη την Ελλάδα έναν εκ των ανθρώπων για τους οποίους ειχατε πεί τα χειρότερα.
Μόνο τα νουδομποτάκια δεν καταλαβαίνουν τί νίλα πάθανε.
Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν μπεσα.
Καλά να πάθει ο Μητσοτάκης που πίστεψε αριστερό.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Τουλάχιστον αποφάσισε να σταματήσει στην τρίτη μετάλλαξη (ΠΑΣΟΚ--->ΑΝΕΛ--->ΣΥΡΙΖΑ), δεν άντεχε λογικά η στρατιωτική του τιμή άλλη αλλαγή χρώματος.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:56Έλα φίλε ο Αποστολάκης ήθελε να είναι υπουργός, ούτε καν αναπληρωτής.Arisvilla έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:53 Ρε νδούληδες σοβαρά τώρα ο Κούλης ανακοινώνει οτι υπουργοποιεί πρωην υπουργό του Σύριζα (που τον αποκαλούσε Σπαντιδάκη) και μετά από μία ώρα ο τελευταίος δεν δέχεται γιατί ο Αλέξης θέτει βέτο και δεν καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για πρωτοφανές φιάσκο που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην πολιτική ιστορία του τόπου? Μιλάμε για τσίρκο μεντράνο με έναν τουρίστα ανέμελο και ακαταλόγιστο πρωθυπουργό- βασιλιά. Οσοι σοβαροί νεοδημοκράτες υπάρχετε (ξέρω είναι ισχνή μειοψηφία) τουλάχιστον να κάνετε τουμπεκί μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανή ξεφτίλα.
Το ήθελε πολύ το παλικάρι, αλλά ο τσιπρας επέλεξε να παίξει το αγαπημένο σας χαρτί της αποστασίας, και εκλασε μαλλι ο ναυαρχουκος.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Δε νομίζω να τον έβρισε ποτέ.Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:06Ο Μητσοτάκης που πήγε να κάνει υπουργό αυτόν που έβριζε και κατηγορούσε έχει μπέσα? Ή έχει αξιοπρέπεια?Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:05Τα έγραψα το μεσημέρι αυτά.Kauldron έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:02
Μπά.
Αν αρνιόταν απ' την αρχή, θα λέγατε οτι ποτέ δεν τον προσκαλέσατε.
Τώρα μετά απ' αυτό που έγινε, βρεθήκατε εκτεθειμένοι γιατί προσκαλέσατε μπροστά σ' όλη την Ελλάδα έναν εκ των ανθρώπων για τους οποίους ειχατε πεί τα χειρότερα.
Μόνο τα νουδομποτάκια δεν καταλαβαίνουν τί νίλα πάθανε.
Τεσπα, χρεώνεται την αφέλεια του οτι μπορείς να εμπιστευτείς αριστερό.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Πώς είπατε? Σπανιδάκη τον είπε.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:08Δε νομίζω να τον έβρισε ποτέ.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εδώ κερνάγε τον κόσμο στο γραφείο από την χαρά του σήμεραScouser έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:07Τουλάχιστον αποφάσισε να σταματήσει στην τρίτη μετάλλαξη (ΠΑΣΟΚ--->ΑΝΕΛ--->ΣΥΡΙΖΑ), δεν άντεχε λογικά η στρατιωτική του τιμή άλλη αλλαγή χρώματος.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:56Έλα φίλε ο Αποστολάκης ήθελε να είναι υπουργός, ούτε καν αναπληρωτής.Arisvilla έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:53 Ρε νδούληδες σοβαρά τώρα ο Κούλης ανακοινώνει οτι υπουργοποιεί πρωην υπουργό του Σύριζα (που τον αποκαλούσε Σπαντιδάκη) και μετά από μία ώρα ο τελευταίος δεν δέχεται γιατί ο Αλέξης θέτει βέτο και δεν καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για πρωτοφανές φιάσκο που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην πολιτική ιστορία του τόπου? Μιλάμε για τσίρκο μεντράνο με έναν τουρίστα ανέμελο και ακαταλόγιστο πρωθυπουργό- βασιλιά. Οσοι σοβαροί νεοδημοκράτες υπάρχετε (ξέρω είναι ισχνή μειοψηφία) τουλάχιστον να κάνετε τουμπεκί μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανή ξεφτίλα.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.![]()
Ας μην έπαιζε το αγαπημένο χαρτι της αποστασίας ο τσιπρας και μια χαρά θα έκανε τον υπουργό της δεξιάς ο ναυαρχουκος
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
συνεπή τον βρίσκω. Πασοκ μέχρι κόκαλο και ΑΝΕΛ για ξεκάρφωμα μην τον πούνε μπολσεβικο για απότομη μεταπήδηση στους ζαίους. Μια χαρά χωρούσε στο σημιταριό του κούληScouser έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:07Τουλάχιστον αποφάσισε να σταματήσει στην τρίτη μετάλλαξη (ΠΑΣΟΚ--->ΑΝΕΛ--->ΣΥΡΙΖΑ), δεν άντεχε λογικά η στρατιωτική του τιμή άλλη αλλαγή χρώματος.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:56Έλα φίλε ο Αποστολάκης ήθελε να είναι υπουργός, ούτε καν αναπληρωτής.Arisvilla έγραψε: 31 Αύγ 2021, 19:53 Ρε νδούληδες σοβαρά τώρα ο Κούλης ανακοινώνει οτι υπουργοποιεί πρωην υπουργό του Σύριζα (που τον αποκαλούσε Σπαντιδάκη) και μετά από μία ώρα ο τελευταίος δεν δέχεται γιατί ο Αλέξης θέτει βέτο και δεν καταλαβαίνετε οτι μιλάμε για πρωτοφανές φιάσκο που δεν νομίζω να έχει ξαναγίνει στην πολιτική ιστορία του τόπου? Μιλάμε για τσίρκο μεντράνο με έναν τουρίστα ανέμελο και ακαταλόγιστο πρωθυπουργό- βασιλιά. Οσοι σοβαροί νεοδημοκράτες υπάρχετε (ξέρω είναι ισχνή μειοψηφία) τουλάχιστον να κάνετε τουμπεκί μπροστά σε αυτήν την πρωτοφανή ξεφτίλα.
Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.![]()
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Έλα ρε φίλε ελληνοφρενεια μου φέρνεις?
Δες όλη τη δευτερολογία, μάλιστα διακρίνει τον αξιωματικό (ταρχιδια μου κουνιούνται) από την πολιτική απόφαση τσιπρα.
Ουσιαστικά τον τσιπρα κατηγορεί, όχι τον Αποστολάκη.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Άλλος ένας.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:05 Τα έγραψα το μεσημέρι αυτά.
Το 2009 η αδελφή του έχασε την εκλογή επειδή την υποπτεύονταν ότι δεν είναι πολύ δεξιά.Αλλά το 2015 λόγω Καμμένου και Παυλόπουλου οι υποψίες είχαν πέσει στην καραμανλική πτέρυγα.Ο Μειμαράκης καταψηφίσθηκε επειδή εθεωρείτο ελαστικός και ύποπτος συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ.Ο Μητσοτάκης βγήκε για να ΜΗΝ έχει σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ.
Τον αποκάλεσε ή οχι Σπανιδάκη? Τον αποκάλεσε. Από 'κει και πέρα τελείωσε η συζήτηση. Ρώτησες κάτι, απαντήθηκε.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:12Έλα ρε φίλε ελληνοφρενεια μου φέρνεις?![]()
Δες όλη τη δευτερολογία, μάλιστα διακρίνει τον αξιωματικό (ταρχιδια μου κουνιούνται) από την πολιτική απόφαση τσιπρα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:08
Γεματη πρωην αριστερους ειναι παντως η κυβερνηση του, πιχι Θεοδωρικακος, ενω μην ξεχναμε οτι εχει φερει κοσμο και απο ΣΥΡΙΖΑ οπως πιχι την Πελωνη.
.
Δεν τον αποκάλεσε ΣπαντιδάκηKauldron έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:14Τον αποκάλεσε ή οχι Σπανιδάκη? Τον αποκάλεσε. Από 'κει και πέρα τελείωσε η συζήτηση. Ρώτησες κάτι, απαντήθηκε.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:12Έλα ρε φίλε ελληνοφρενεια μου φέρνεις?![]()
Τώρα τι να εξηγώ την αλφαβήτα?
Πάμε παρακάτω
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Συριζαιο δεν έχει φέρει στην κυβέρνηση πάντως.
Τώρα κνιτες έχει σε όλα τα κόμματα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Τον αποκάλεσε. Πάμε παρακάτω.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:16Δεν τον αποκάλεσε ΣπαντιδάκηKauldron έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:14Τον αποκάλεσε ή οχι Σπανιδάκη? Τον αποκάλεσε. Από 'κει και πέρα τελείωσε η συζήτηση. Ρώτησες κάτι, απαντήθηκε.Lugozzi έγραψε: 31 Αύγ 2021, 20:12
Έλα ρε φίλε ελληνοφρενεια μου φέρνεις?![]()
Τώρα τι να εξηγώ την αλφαβήτα?
Πάμε παρακάτω
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
- hellegennes
Δεν τον κατηγορεί; Αφού λέει ευθέως «θεωρώ ότι έκανε μεγάλο λάθος να αποδεχτεί την πρόταση».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 719 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-
- 8 Απαντήσεις