Στη Ναυτεμπορική γράφει αυτό:Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:40Σε κάποια εφημερίδα το πρωί η iwfimwrida , naftermporik δεν θυμάμαι. Όπως και να έχει θα βγει ανακοίνωση γιατί το άρθρο δεν το ξαναβλέπω. Παι,ει να διαγράφηκε μετά τις αλλαγέςGeorge_V έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:33Α δλδ σε εκανε ρεζιλι ο ΣΥΡΙΖΑ με τις παλινωδιες του Αποστολακη και δεν λες κουβεντα.Δημοκράτης έγραψε: 31 Αύγ 2021, 14:30
Υποθέτω δεν έχει αρχίσει ακόμα το damage control , που λέμε στο χωριό μου, γιατί τρέχουν με τον ανασχηματισμο
Ξερεις οτι σε αυτες τις περιπτωσεις αν αργησεις να κανεις την καταγγελια μετα δε σε πιστευει κανεις.
Ειναι σαν να λες τηρουμενων των αναλογιων "με εκλεψαν αλλα θα παω στην Αστυνομια σε 2 μερες γιατι τωρα εχω τρεχαματα"
Οταν πας σε δυο μερες σου λενε "Γιατι δεν ηρθες οταν σε εκλεψαν ανθρωπε μου? Τωρα ειναι αργα".
Αλλα οπως ειπε και ο Αλιεχιν για να χουμε καλο ρωτημα που το διαβασες εσυ οτι υπηρχε συμφωνια?
Τι διαφορά έχει αν ο κουλης πίστεψε τον τσιπρα ή απλά τον αππστολακη; ζαιοι δεν είναι και οι δυο; σε κάθε περίπτωση ο κουλης έγινε ρεζίλι που πίστεψε ζαιο
https://www.naftemporiki.gr/story/17665 ... apostolakiΤην υπουργοποίηση, στη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, του Ευάγγελου Αποστολάκη, ο οποίος συμμετείχε και στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζουν πηγές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
«Ο κ. Αποστολάκης την περασμένη Δευτέρα ενημέρωσε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ για τη πρόταση που του έκανε ο κ. Μητσοτάκης να αναλάβει στη θέση του κ. Χαραδαλιά. Ο κ. Τσίπρας του ξεκαθάρισε ότι μια τέτοια επιλογή και με τον τρόπο που ο κ. Μητσοτάκης την επιδιώκει, δηλαδή σε επίπεδο εντυπώσεων και προσώπων και όχι ουσίας για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης, δεν αποτελεί πρόσκληση σε συνεννόηση, αλλά πρόσκληση σε αποστασία» σημειώνουν οι εν λόγω πηγές, επισημαίνοντας ότι «ο κ. Αποστολάκης τον διαβεβαίωσε ότι δε πρόκειται με αυτούς τους όρους να αποδεχθεί να γίνει υπουργός της δεξιάς».
«Προφανώς, για λόγους που μόνο εκείνος γνωρίζει, στη πορεία άλλαξε γνώμη» προσθέτουν και καταλήγουν, διαμηνύοντας: «Του ευχόμαστε καλή τύχη. Ωστόσο, καλό είναι να ξέρει ότι η ιστορία ποτέ δεν λυπήθηκε όσους δεν αναγνωρίζουν ότι στη ζωή υπάρχουν και αξίες σημαντικότερες από τα πρόσκαιρα αξιώματα».