!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

BillSeism έγραψε: 31 Αύγ 2021, 09:57
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:01
BillSeism έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:45 Την ώρα που χώρες σαν τη Δανία έχει κοντά 79% πλήρως εμβολιασμένων έχουν αρθεί όλα τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, είναι σε υπό έλεγχο η κατάσταση, οι θάνατοι μηδενίστηκαν
Μηδέν ήταν από την αρχή οι θάνατοι στην Δανία.
Οκ αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το εμβόλιο δεν μειώνει πολύ τους θανάτους. Δες άλλες χώρες Αγγλία, Ισραήλ αλλά και εδώ πέσανε κατά πολύ.
Με 1000 κρούσματα το Φλεβάρη είχες 100 νεκρούς κάθε μέρα, τώρα με 3000 και 40000 κρούσματα έχεις 10 - 30 θανάτους. Η αναλογία μετράει τεράστια διαφορά. Και είμαστε ακόμα στο 56% πλήρως εμβολιασμένων.
Τους μειώνει σε κάποιο ποσοστό. Όχι σε αυτό βέβαια που ονειρεύονται μερικοί. Και είμαστε σε υψηλό ποσοστό εμβολιασμένων στην ηλικιακή ομάδα που ο ιός είναι θανατηφόρος· 80%+.

Θα δούμε και τα νούμερα τον χειμώνα, που ο ιός είναι πιο δραστήριος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:28 Και να επιλέξεις να περάσεις από τον ιό αυτά που θέλεις να αποφύγεις από το εμβόλιο είναι παραλογισμός αλλά εντάξει σε κάποιους μοιάζει λογικό.
Μα δεν το επιλέγεις. Είναι τυχαίο. Μεταξύ του 100% και οτιδήποτε λιγότερο από 100%, θα επιλέξω το δεύτερο. Μάλιστα το δεύτερο είναι πολύ πολύ λιγότερο από 100%, αν προσέχεις. Αυτό λέει η λογική.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:12
BillSeism έγραψε: 31 Αύγ 2021, 09:57
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 01:01

Μηδέν ήταν από την αρχή οι θάνατοι στην Δανία.
Οκ
Όχι οκ.
Ναι, οκ:

Εικόνα
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 11:55 Το 5τζ και τα τσιπάκια, σταμάτησαν εδώ και καιρό ως επιχειρήματα και παίζουν μόνον ως ανέκδοτα από ανέκδοτα, οπότε ό,τι γράφεται εδώ είναι αμιγώς για πλάκα.

Για το σιξσιξσιξ, νο κόμεντς, είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό και φυσικά ανεκτό, λόγω προσήκουσας ευαισθησίας για τη διαφύλαξη συνοχής της συμμαχίας. Μέχρι κι ο Κούβελας μπήκε ως επίτιμος προσκεκλημένος στη φάση.
σοβαρολογείς?ειδικά εσύ ότι και να λέει ο άλλος απαντάς μόνιμα σε κάποιον φανταστικό βλαμμένο
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λεγεών έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:35 Πότε, πότε ακριβώς έγινε τόσο ψεκαστήρι ο Χελλεγκέν που κάποτε θαύμαζα;
Ποτέ.

Γιατί δεν προσυπογράφω αυτήν την αχυρανθρωπική βερζιόν των απόψεών μου:
Λεγεών έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:35Σε κάνει να πιστεύεις ότι υπό κάποιες περίεργες συνθήκες που δεν μπορείς να φανταστείς, δεν υπάρχει σωτηρία ούτε και για εσένα…

Pick your poison είναι η φάση, και εννοείται επιλέγεις την λιγότερο επώδυνη για εσένα. Αν δεν φοβάσαι να πεθάνεις σε καταστολή ενώ δεν μπορείς να πάρεις ανάσα αλλά φοβάσαι το υποθετικό τρίτο βυζί που θα βγάλεις σε πέντε χρόνια, δεν υπάρχει κάτι άλλο να πούμε.

Ο καθένας τα κουμάντα του και την ευθύνη των (μη) πράξεων του.
Δεν φοβάμαι να πεθάνω σε καταστολή, γιατί δεν έχω μεγαλύτερη πιθανότητα στην ηλικία μου να το πάθω αυτό από τον κορωνοϊό από ό,τι είχα με την γρίπη. Και δεν φοβόμουν ποτέ στην ζωή μου μην πεθάνω σε καταστολή, διασωληνωμένος, από γρίπη, όπως είμαι βέβαιος ότι δεν το φοβόσουν κι εσύ.

Αν ήμουν υπερήλικας ή είχα σοβαρό νόσημα, ναι, θα το έκανα το εμβόλιο χωρίς συζήτηση.

Ούτε φοβάμαι ότι θα βγάλω τρίτο βυζί από το εμβόλιο. Αυτά είναι αχυρανθρωπικές παπαριές. Αλλά δεν έχω καμμιά διάθεση να ρισκάρω έστω και τις εξαιρετικά συχνές άμεσες επιπτώσεις, όπως καλή ώρα:
Λευκός Λύκος έγραψε: 11 Ιούλ 2021, 15:26 39,5 πυρετό για περίπου 30 ώρες.Εμετούς,ρίγος,κόκκινα στίγματα στο πρόσωπο και αιμάτωμα στο αριστερο μάτι.
Συγγνώμη, αλλά στην ηλικία που είμαι είναι λιγότερο πιθανό να τα πάθω αυτά από τον ιό. Και δεν είναι θέμα φόβου. Δεν φοβάμαι τον πυρετό, απλά δεν είμαι μαζόχα για να τον επιδιώκω. Πόσο μάλλον αιματώματα, εμετούς (το χειρότερό μου) και στίγματα.

Τουλάχιστον αν το εμβόλιο είχε σημαντική διάρκεια προστασίας θα είχε κάποιο νόημα. Αλλά να το ρισκάρω αυτό ανά μερικούς μήνες; Όχι, ευχαριστώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

adon99 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 09:53 1 χρονο εκλεισαν οι πρωτοι εμβολιασμενοι (οι 20.000 της φασης 3 που ο κτηνιατρος αρνειται να δημοσιευσει τα αποτελεσματα τους)

Τα 3 χρονια του χρονου που τα ειδες?
οκ, του παραχρονου.

θα το κανεις η θα βρεις αλλη δικαιολογια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

Αυτοί που δεν θέλουν να κάνουν εμβόλια είναι οι ΔΥ οι οποίοι αφού σάπισαν επί δυο χρόνια να κάθονται στο σπίτι δεν θέλουν να γυρίσουν στη δουλειά τους. Αν πάει κάποιος και πει ότι ήρθε σε επαφή με κρούσμα κάθεται δυο βδομάδες σπίτι του ή σε όποιο νησί γουστάρει και πληρώνεται κανονικά. Στον αντίποδα είναι αυτοί που θέλουν να δουλέψουν και σταμάτησαν λόγω της πανδημίας και οι εισφορές προς το κράτος τρέχουν κανονικότατα και πλέον έχουν γίνει όλοι υποτελείς στο κράτος. Το όνειρο της αριστεράς όπου όλα ανήκουν στο κράτος έχει πλέον πραγματοποιηθεί με τον πιο απρόβλεπτο (για έναν κοινό άνθρωπο) τρόπο.
Γατάκια η αριστερά είναι εδώ Εικόνα
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:19
foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:12
BillSeism έγραψε: 31 Αύγ 2021, 09:57Οκ
Όχι οκ.
Ναι, οκ:

Εικόνα
Ενδιαφέρον. Σύμφωνα με την ερμηνεία σου, η επιδημία covid-19 προκάλεσε ανάσταση νεκρών στην Δανία.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:17
ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:28 Και να επιλέξεις να περάσεις από τον ιό αυτά που θέλεις να αποφύγεις από το εμβόλιο είναι παραλογισμός αλλά εντάξει σε κάποιους μοιάζει λογικό.
Μα δεν το επιλέγεις. Είναι τυχαίο. Μεταξύ του 100% και οτιδήποτε λιγότερο από 100%, θα επιλέξω το δεύτερο. Μάλιστα το δεύτερο είναι πολύ πολύ λιγότερο από 100%, αν προσέχεις. Αυτό λέει η λογική.
Εγώ συνεχίζω να "προσέχω" και μετά τον πλήρη εμβολιασμό μου. Αλλά νοιώθω άνετα γιατί στον εργασιακό όσο και στον φιλικό μου χώρο (αν και δεν λειτουργώ με τυπικό ωράριο) οι συνεργάτες και φίλοι συμπεριφέρονται, κινούνται και κυρίως σκέπτονται όπως εγώ. Γενικώς, οι συνθήκες γύρω μου δεν είναι τέτοιες που να μου προκαλούν ανασφάλεια ή καταπίεση. Το πως θα αντιδρούσα ή θα ένοιωθα αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και έπρεπε μονίμως να είμαι σε άμυνα επειδή οι τριγύρω "δεν προσέχουν", ειλικρινά δεν το ξέρω.

Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Το να προσέχουν οι μεν ενώ είναι απρόσεκτοι ή ατρόμητοι οι δε, οδηγεί σε έναν φαύλο/επικίνδυνο/αδιέξοδο κύκλο και τίποτα περισσότερο, που νομοτελειακά θα οδηγήσει σε σταδιακή απομάκρυνση των μεν και των δε, είτε μετά από "σύγκρουση" είτε χωρίς να υπάρξει καν ένταση. Βήμα βήμα.
Και αυτά τα μικρά σχεδόν αδιόρατα βήματα απομάκρυνσης είναι που καταλήγουν στις μεγάλες αποστάσεις.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 31 Αύγ 2021, 12:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σέλευκας
Phorum.gr user: Seleykos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέλευκας »

hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:29 Συγγνώμη, αλλά στην ηλικία που είμαι είναι λιγότερο πιθανό να τα πάθω αυτά από τον ιό. Και δεν είναι θέμα φόβου. Δεν φοβάμαι τον πυρετό, απλά δεν είμαι μαζόχα για να τον επιδιώκω. Πόσο μάλλον αιματώματα, εμετούς (το χειρότερό μου) και στίγματα.

Τουλάχιστον αν το εμβόλιο είχε σημαντική διάρκεια προστασίας θα είχε κάποιο νόημα. Αλλά να το ρισκάρω αυτό ανά μερικούς μήνες; Όχι, ευχαριστώ.
έχω εντελώς άλλη εντύπωση για το τι παθαίνει κάποιος, από όσους γνωρίζω από τα περίπου 50 άτομα που συζήτησα ένας μόνο είχε πυρετό για τρεις μέρες και όλοι οι άλλοι τίποτα ή ένα πονάκι στο σημείο του τρυπήματος. Ή είναι τυχαίο που όλοι οι δικοί μου γνωστοί το πέρασαν ανώδυνα ή μεταφέρω κάποια μαγική αύρα γύρω μου και δεν παθαίνει κανένας τίποτα ως άγιος.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:52
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:17
Εγώ συνεχίζω να "προσέχω" και μετά τον πλήρη εμβολιασμό μου. Αλλά νοιώθω άνετα γιατί στον εργασιακό όσο και στον φιλικό μου χώρο (αν και δεν λειτουργώ με τυπικό ωράριο) οι συνεργάτες και φίλοι συμπεριφέρονται, κινούνται και κυρίως σκέπτονται όπως εγώ. Γενικώς, οι συνθήκες γύρω μου δεν είναι τέτοιες που να μου προκαλούν ανασφάλεια ή καταπίεση. Το πως θα αντιδρούσα ή θα ένοιωθα αν οι συνθήκες ήταν διαφορετικές και έπρεπε μονίμως να είμαι σε άμυνα επειδή οι τριγύρω "δεν προσέχουν", ειλικρινά δεν το ξέρω.

Και ακριβώς αυτό είναι το θέμα. Το να προσέχουν οι μεν ενώ είναι απρόσεκτοι ή ατρόμητοι οι δε, οδηγεί σε έναν φαύλο/επικίνδυνο/αδιέξοδο κύκλο και τίποτα περισσότερο, που νομοτελειακά θα οδηγήσει σε σταδιακή απομάκρυνση των μεν και των δε, είτε μετά από "σύγκρουση" είτε χωρίς να υπάρξει καν ένταση. Βήμα βήμα.
Και αυτά τα μικρά σχεδόν αδιόρατα βήματα απομάκρυνσης είναι που καταλήγουν στις μεγάλες αποστάσεις.
Εδω αυτο που λέει ο χελι ισχύει 100% και είναι κάτι που το λέω απ΄την αρχή. Η οποιαδηποτε απευθείας σύγκριση μεταξυ νόσησης - εμβολίου για το οποιοδήποτε θέμα, καταρχάς είναι συνάρτηση της ηλικίας που αυξάνει απότομα 100αδες φορες υπερ του εμβολίου όσο αυξάνει η ηλικια προς το οριο των 60, και κατά δεύτερον από μόνη της είναι ΑΤΟΠΗ γιατί το εμβόλιο εχει δεδομένο έναν φακτορα 100% (αφου θα πας να το κανεις), ενώ η νόσηση εναν φακτορα χ <<<< 100% .

Αν κάθε μερα εχεις 20.000 νεες πραγματικές νοσησεις, αυτο βγαζει μια πιθανοτητα 20.000 / 10.000.000 = 1/500 = 0,2% = χ να νοσήσεις !

Αυτο το 0,2% είναι η μέση πιθανότητα που προκύπτει με ένα ακρο π.χ. τον κυριο τροβαδουροπουλο που γυρνωντας ολα τα πανυγηρια τραγουδωντας ερχόταν σε επαφη με 100 ατομα την ημερα σε κλειστους χωρους και μαλιστα αν νοσησει θα λαβει και μεγαλο ιικο φορτιο και αλλο ακρο αυτον ο οποιος συνεχίζει και ζει όπως ζούσε στην καραντίνα με ημερήσιες επαφες 2-3 ατομα στο υπαιθρο.

Καποιος λοιπόν που βρισκεται πιο κοντα στο δευτερο από τα δύο ακρα, τον οποιονδήποτε συσχετισμό μεταξυ εμβολιου - νοσησης τον ρίχνει πάνω απο 500 φορές κάτω !

Βέβαια εαν αυτος ο κάποιος ειναι ανω των 65, τοτε αυτο το 500αρικο εξαφανιζεται γιατί ο ανω τον 65 εχει 200 φορές μεγαλύτερη πιθανότητα να πεθανει αν νοσησει από έναν 30-40-αρη.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Leporello έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:46
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:19
foscilis έγραψε: 31 Αύγ 2021, 10:12 Όχι οκ.
Ναι, οκ:

Εικόνα
Ενδιαφέρον. Σύμφωνα με την ερμηνεία σου, η επιδημία covid-19 προκάλεσε ανάσταση νεκρών στην Δανία.
Σύμφωνα με τα στοιχεία και όχι με κάποια ερμηνεία, γιατί αυτά είναι στοιχεία, όχι φιλοσοφική ανάλυση, η θνησιμότητα στην Δανία ήταν κάτω από τα αναμενόμενα επίπεδα, που σημαίνει ότι δεν είχε ουσιαστικά νεκρούς από κορωνοϊό και μειώθηκαν οριακά οι άλλοι θάνατοι προφανώς από φυσική διακύμανση.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σέλευκας έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:52
hellegennes έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:29 Συγγνώμη, αλλά στην ηλικία που είμαι είναι λιγότερο πιθανό να τα πάθω αυτά από τον ιό. Και δεν είναι θέμα φόβου. Δεν φοβάμαι τον πυρετό, απλά δεν είμαι μαζόχα για να τον επιδιώκω. Πόσο μάλλον αιματώματα, εμετούς (το χειρότερό μου) και στίγματα.

έχω εντελώς άλλη εντύπωση για το τι παθαίνει κάποιος, από όσους γνωρίζω από τα περίπου 50 άτομα που συζήτησα ένας μόνο είχε πυρετό για τρεις μέρες και όλοι οι άλλοι τίποτα ή ένα πονάκι στο σημείο του τρυπήματος. Ή είναι τυχαίο που όλοι οι δικοί μου γνωστοί το πέρασαν ανώδυνα ή μεταφέρω κάποια μαγική αύρα γύρω μου και δεν παθαίνει κανένας τίποτα ως άγιος.
Κι εγώ ξέρω άτομα που δεν είχαν συμπτώματα, αλλά οι περισσότεροι γνωστοί μου είχαν. Μερικοί πολύ βαριά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

ΓΑΛΗ έγραψε: 31 Αύγ 2021, 11:55
nowhere έγραψε: 31 Αύγ 2021, 11:38 για να χρησιμοποιήσω και γω πληθυντικό.στα 4-5 κορωνονηματα που είναι πρόχειρα πάνω πάνω,πόσοι έχουν αναφέρει κάτι για 5τζι 666 και τσιπάκια?γιατί σ αυτούς απαντάτε.ορίστε να άλλο ένα ωραίο παράδειγμα παραλογισμού
Το 5τζ και τα τσιπάκια, σταμάτησαν εδώ και καιρό ως επιχειρήματα
Δε νομίζω. Εδώ μέσα ίσως. Αλλά εκεί έξω άνθρωποι στ' αλήθεια προτιμούν να χάσουν το μισθό τους για να μην βάλουν τσιπάκι.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Ασέβαστος έγραψε: 31 Αύγ 2021, 12:36
adon99 έγραψε: 31 Αύγ 2021, 09:53 1 χρονο εκλεισαν οι πρωτοι εμβολιασμενοι (οι 20.000 της φασης 3 που ο κτηνιατρος αρνειται να δημοσιευσει τα αποτελεσματα τους)

Τα 3 χρονια του χρονου που τα ειδες?
οκ, του παραχρονου.

θα το κανεις η θα βρεις αλλη δικαιολογια;

Τι εννοεις συντροφε οτι η εμβολιαρα του κτηνιατρου δεν θα εχει τελειωσει τον ιο ουτε του παραχρονου?
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”