!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Big Brother
Re: Big Brother
Κατι ακουσα οτι το Big Brothel θα γινει στο Πορτο Ραφτη...κοντα ειναι, δεν παμε να ριξουμε καμμια σαπια ντοματουλα; ετσι για το καλοσωρισμα.
Ειτε το χειροκροτησεις ειτε το ντοματοσεις εχει πετυχει τον σκοπο του.Η καλλυτερη λυση ειναι η αδιαφορια ωστε κανεις να μην ασχολειται μαζι του.axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 18:09 Κατι ακουσα οτι το Big Brothel θα γινει στο Πορτο Ραφτη...κοντα ειναι, δεν παμε να ριξουμε καμμια σαπια ντοματουλα; ετσι για το καλοσωρισμα.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
ναι εννοειται χαριτολογωντας το ειπα.zteo έγραψε: 30 Αύγ 2021, 18:12Ειτε το χειροκροτησεις ειτε το ντοματοσεις εχει πετυχει τον σκοπο του.Η καλλυτερη λυση ειναι η αδιαφορια ωστε κανεις να μην ασχολειται μαζι του.axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 18:09 Κατι ακουσα οτι το Big Brothel θα γινει στο Πορτο Ραφτη...κοντα ειναι, δεν παμε να ριξουμε καμμια σαπια ντοματουλα; ετσι για το καλοσωρισμα.
Ναι να πάμε, να πάμε να γνωρίσουμε και τον Steve 
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
τι ώρα είπαμε είναι αυτή η μαλακία μην το βάλω κατά λάθος?
Έστω να τον θαυμάσουμε. Ας μη μας μιλήσει
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
21.00 λένε αλλα ειναι ύποπτα νωρις, κάτι δεν πάει καλά. Μικρό σπίτι στο λιβάδι φοβάμαι οτι θα είναι.
Ρε άντ' απο κει, βάλτε το 23.30 και μετά τις 24.00 δείχ'τε ανηλεώς κάγκουρες να πίνουν σφηνάκια από τις βυζοχαράδρες των κοριτσιώνε μεσα στην πισίνα, να γουστάρομεν.
πλάκα πλάκα μόνο σαβούρα μπορώ να δω.αν δεν παραλύσω και δεν τρέξει λίγο σαλάκι στο πλάι το σκάω
Έτσι.nowhere έγραψε: 30 Αύγ 2021, 18:38 πλάκα πλάκα μόνο σαβούρα μπορώ να δω.αν δεν παραλύσω και δεν τρέξει λίγο σαλάκι στο πλάι το σκάω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
jason0 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:04Μόνο που δεν υπάρχουν αρκετοί ψηλοί για όλες τους, οπότε θα μείνουν με τις γάτες τουςomg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:28vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:45 Δεν θεωρείται απλά και μόνο γούστο οταν ΟΛΕΣ οι κοντές (ολες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, και εχω γνωρισει παρα πολλες, και πολυ κοντες μαλιστα) θελουν ΟΛΕΣ ντερέκια. Αυτο σου εξηγω.Δεν εχω γνωρισει ουτε μία που να λεει απλώς "δεν με ενδιαφέρει το ύψος". Οταν η συντριπτική πλειονότητα μιας ομάδας ανθρώπων εχουν ακριβώς τα ίδια γούστα, παύει να ειναι προσωπικό γούστο. Κατι άλλο αρχιζει να πηγάζει, βαθύτερο.
προφανως το ενστικτο τις υπαγορευει να μη διαιωνισουν το γονιδιο τους διασταυρωμενες με εταιρο νανο φτιαχνοντας στρουμφοχωριο![]()

"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Θα μας εξηγήσει κάποιος τί μπόι περίπου θεωρείτε κάποιον κοντό;omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:50jason0 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:04Μόνο που δεν υπάρχουν αρκετοί ψηλοί για όλες τους, οπότε θα μείνουν με τις γάτες τουςomg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:28
προφανως το ενστικτο τις υπαγορευει να μη διαιωνισουν το γονιδιο τους διασταυρωμενες με εταιρο νανο φτιαχνοντας στρουμφοχωριο![]()
μωρε φτανουν και περισσευουν.. αρκει να μην το μαθει ο κονδος..
![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παρότι είμαι λίγο πάνω απο 1.90, κοντό-κοντό άντρα θεωρώ κάποιον απο 1.73 και κάτω.Cecily Anne έγραψε: 30 Αύγ 2021, 19:02Θα μας εξηγήσει κάποιος τί μπόι περίπου θεωρείτε κάποιον κοντό;omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:50jason0 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:04
Μόνο που δεν υπάρχουν αρκετοί ψηλοί για όλες τους, οπότε θα μείνουν με τις γάτες τους
μωρε φτανουν και περισσευουν.. αρκει να μην το μαθει ο κονδος..
![]()
Αν ρωτήσεις ένα σκασμό τύπισσες του 1.50 πάντως, θα σου πουν οτι καποιος του 1.77 ειναι κοντός και τον σνομπάρουν. Παράνοια.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 352 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBack
-
- 36 Απαντήσεις