Κάνουν αντιπολίτευση με όρους 2012, χωρίς καμία προγραμματική διάσταση.
Προσπαθούν δηλαδή να "αναστήσουν" τις πλατείες των αγανακτισμένων!
Λες και τους υπαγορεύει πολιτικό λόγο το twitter και έχουν πειστεί ότι το σύνολο της κοινωνίας είναι στα κάγκελα και βρίζει τον Μητσοτάκη.
Αυτό ισχύει και για πολλούς εδώ μέσα. Όπως π.χ. ο sys3x και ο Kauldron που είμαι σίγουρος πως το πιστεύουν απόλυτα αυτό. Κυρίως επειδή δεν έχουν φύγει ποτέ μακριά από το δωμάτιο τους και το πληκτρολόγιο! Άλλωστε οι περισσότεροι πέρασαν όλο το καλοκαίρι βρίζοντας και οι ίδιοι χυδαία τον πρωθυπουργό!
Βρε δε γαμιέσαι που είσαι και σίγουρος και μιλάς εκ μέρους μου, μηδενεξηνταράκη λεκανατζού, ζάβλακα.
Δεν έχω βρίσει ποτέ χυδαία τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό της Ελλάδος αυτήν την στιγμή που ομιλούμε. Φέρε μου ένα τουλάχιστον ποστ που το πράττω αυτό ή ανακάλεσε χυδαίο μποτ των μηδένκαιεξήντα, βρωμιάρα λεκανατζού.
Επι του παροντος δεν υπαρχει αλλος. Ολοι τυφλοι ειναι.
Μπορεί και όχι.
Πάντως μια και το νήμα μιλάει για ψάρια, κρατήστε αυτό το νήμα. Μπορεί να χρησιμεύσει.
Γιατί τι θα γίνει; Θα έρθει η δεύτερη φορά αριστερά ή θα κάνει ο Κασιδιάρης πραξικόπημα; Αυτά ανήκουν σε μια άλλη εποχή που δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Η περασμένη δεκαετία τελείωσε για τα καλά και σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν και όλα τα κατάλοιπά της. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψετε αυτό τόσο καλύτερα θα καταλάβετε γιατί ο Μητσοτάκης παίζει μόνος του.
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Απ' τον Κούλη, σαφώς καλύτερος.
Βλέπεις, το ποιός είναι τυφλός και ποιός μονόφθαλμος είναι λίγο θέμα άποψης.
Δεν ειναι θεμα αποψης ειναι θεμα ρεαλισμου.
Βλεπεις οι πολιτικες που υποσχεται ο νεοναζι τον φερνουν σε τροχια συγκρουσης με την ΕΕ και ειναι πρακτικα ανεφάρμοστες.
Το μονο που θα καταφερει ο νεοναζι ειναι κανα Grexit και μετα θα μας κανει Βορεια Κορεα.
Δε λεω και μενα δε μου αρεσει η ΕΕ αλλα δεδομένων των συνθηκων η παραμονη μας εντος αυτης ειναι μονοδρομος αν θελουμε να ζησουμε.
Αρα το θεμα του ποιος ειναι μονοφθαλμος λοιπον δεν ειναι αποψη αλλα ξεκαθαρος ρεαλισμος.
H Ε.Ε. σε οδηγεί σταθερά στο να γίνεις χώρα λαθρομεταναστών. Αυτό φυσικά είναι η καταστροφή της Ελλάδας, νομίζω συμφωνούμε. Αν λοιπόν εσύ αυτό το λες μονόδρομο, θα διαφωνήσω μαζί σου, αφού ο μονόδρομος μας οδηγεί σε γκρεμό.
Καλύτερα να γίνω Βόρεια Κορέα, αλλά να παραμείνω Ελλάδα, παρά να γίνω ισλαμική δημοκρατία του Γιουνανιστάν.
Αμ δε θα γινεις μονο ΒΚ εκτος ΕΕ. Θα γινεις και γιουσουφακι της Τουρκιας γιατι πλεον δεν θα εχεις κανενα συμμαχο να σε στηριξει.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:19
Ειναι γνωστο πως στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
Ε τωρα αν ο μονοφθαλμος εχει καταρρακτη, 20 βαθμους μυωπια και 10 βαθμους αστιγματισμο τι να κανουμε?
Απο τον τελειως γκαβο μαυρη μαυριλα ειναι κατα τι καλυτερος πως να το κανουμε?
Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με αυτό που λες εφόσον υπάρχουν μόνον δύο επιλογές διαθέσιμες.
Υπάρχουν όμως μόνον δύο;
Ακόμη καλλίτερα, θα έπρεπε να υπάρχουν μόνον δύο;
Η απάντηση στα ερωτήματά σου είναι ΟΧΙ και ΟΧΙ.
Παραβιάζουμε ανοικτάς θύρας τώρα, κατά βάθος το ξέρεις.
Αφού ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ είσαι, απομένει η «ομολογία πίστεως» (που λέει και ο Κλεομένης) για να επισημοποιηθεί. Υπ’ όψιν, έχω αναλάβει εποπτικό ρόλο, θα πάρω ΑΠΟΥΣΙΕΣ.
Μεγάλη είναι η φθορά της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές όπως αποτυπώνεται και σε δημοσκόπηση της Prorata, καθώς η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι για πρώτη φορά μικρότερη από τη διαφορά των εκλογών του 2019.
Παράλληλα, ένα συντριπτικό 64% αξιολογεί αρνητικά και σχετικά αρνητικά τη συνολική διαχείριση των πυρκαγιών από την κυβέρνηση και μόλις το 35% θετικά και σχεδόν θετικά.
Αρνητικά επίσης αξιολογεί την κυβέρνηση το 36% των ψηφοφόρων της ΝΔ το 2019
Το 67% διαφωνεί με την άποψη πως η κυβέρνηση δεν θα μπορούσε να κάνει πολλά περισσότερα
Παράλληλα, το 47% χαρακτηρίζει τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης προς τους πυρόπληκτους όχι ιδιαίτερα ή καθόλου ιδιαίτερα ικανοποιητικά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος georgebi την 30 Αύγ 2021, 17:41, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Βλεπεις οι πολιτικες που υποσχεται ο νεοναζι τον φερνουν σε τροχια συγκρουσης με την ΕΕ και ειναι πρακτικα ανεφάρμοστες.
Το μονο που θα καταφερει ο νεοναζι ειναι κανα Grexit και μετα θα μας κανει Βορεια Κορεα.
Δε λεω και μενα δε μου αρεσει η ΕΕ αλλα δεδομένων των συνθηκων η παραμονη μας εντος αυτης ειναι μονοδρομος αν θελουμε να ζησουμε.
Αρα το θεμα του ποιος ειναι μονοφθαλμος λοιπον δεν ειναι αποψη αλλα ξεκαθαρος ρεαλισμος.
H Ε.Ε. σε οδηγεί σταθερά στο να γίνεις χώρα λαθρομεταναστών. Αυτό φυσικά είναι η καταστροφή της Ελλάδας, νομίζω συμφωνούμε. Αν λοιπόν εσύ αυτό το λες μονόδρομο, θα διαφωνήσω μαζί σου, αφού ο μονόδρομος μας οδηγεί σε γκρεμό.
Καλύτερα να γίνω Βόρεια Κορέα, αλλά να παραμείνω Ελλάδα, παρά να γίνω ισλαμική δημοκρατία του Γιουνανιστάν.
Αμ δε θα γινεις μονο ΒΚ εκτος ΕΕ. Θα γινεις και γιουσουφακι της Τουρκιας γιατι πλεον δεν θα εχεις κανενα συμμαχο να σε στηριξει.
Ναι, ενώ τώρα έρχονται οι Ευρωπέηδες με τις ροζ παραλλαγές για να πολεμήσουν για 'μας.
Ποιός σύμμαχος, βρεεεε, ακόμα και οι δικοί σας λένε "αν πολεμήσουμε θα είμαστε μόνοι μας".
George_V έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:19
Ειναι γνωστο πως στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος.
Ε τωρα αν ο μονοφθαλμος εχει καταρρακτη, 20 βαθμους μυωπια και 10 βαθμους αστιγματισμο τι να κανουμε?
Απο τον τελειως γκαβο μαυρη μαυριλα ειναι κατα τι καλυτερος πως να το κανουμε?
Είναι δύσκολο να διαφωνήσω με αυτό που λες εφόσον υπάρχουν μόνον δύο επιλογές διαθέσιμες.
Υπάρχουν όμως μόνον δύο;
Ακόμη καλλίτερα, θα έπρεπε να υπάρχουν μόνον δύο;
Η απάντηση στα ερωτήματά σου είναι ΟΧΙ και ΟΧΙ.
Παραβιάζουμε ανοικτάς θύρας τώρα, κατά βάθος το ξέρεις.
Αφού ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ είσαι, απομένει η «ομολογία πίστεως» (που λέει και ο Κλεομένης) για να επισημοποιηθεί. Υπ’ όψιν, έχω αναλάβει εποπτικό ρόλο, θα πάρω ΑΠΟΥΣΙΕΣ.
Στις επερχόμενες εκλογές ψηφίζουμε ούλοι,
Είναι μέσα στις πιθανότατες επιλογές μου, σαφέστατα, δεν το έχω κρύψει, για εβρωεκλογές δεν έχω αλλάξει θέση μέχρι στιγμής, ο Βαρουφάκερ είναι ότι καλλίτερο έχουμε να στείλουμε από το παρών ρόστερ μας, που να σκάσεις.
Σκέψου ότι τους έχει κάνει ρόμπα ΗΔΗ ο μαν, ήδη, όχι θα.
Επι του παροντος δεν υπαρχει αλλος. Ολοι τυφλοι ειναι.
Μπορεί και όχι.
Πάντως μια και το νήμα μιλάει για ψάρια, κρατήστε αυτό το νήμα. Μπορεί να χρησιμεύσει.
Γιατί τι θα γίνει; Θα έρθει η δεύτερη φορά αριστερά ή θα κάνει ο Κασιδιάρης πραξικόπημα; Αυτά ανήκουν σε μια άλλη εποχή που δεν πρόκειται να ξαναγυρίσει. Η περασμένη δεκαετία τελείωσε για τα καλά και σιγά σιγά θα αρχίσουν να ξεθωριάζουν και όλα τα κατάλοιπά της. Όσο πιο γρήγορα το χωνέψετε αυτό τόσο καλύτερα θα καταλάβετε γιατί ο Μητσοτάκης παίζει μόνος του.
Θα είναι τα νούμερά σας χαμηλότερα απ' αυτά που δίνουν οι δημοσκοπήσεις σας, και θα συγκυβερνήσετε με τον "κακό σύριζα".
Συγκυβερνήσατε άλλωστε και με ΚΚΕ, και με πασοκ, δεν είναι κάτι καινούργιο. Με το πασόκ και τώρα συγκυβερνάτε, με τόση πασοκαρία που 'χετε μέσα.
Και να σκεφτεί κανείς οτι παλιά τους θεωρούσατε υπεύθυνους για όλα τα δεινά της Ελλάδας. Πασόκοι βάζαν τις πυρκαγιές, πασόκοι δίναν μυστικά στους Τούρκους, ΚΚέδες βάζαν ζάχαρη στα "τάνκς". Στη δαιμονοποίηση οποιουδήποτε στέκεται ανάμεσα σ' έσας και τη μάσα πρώτοι είσαστε.
Ναι, ενώ τώρα έρχονται οι Ευρωπέηδες με τις ροζ παραλλαγές για να πολεμήσουν για 'μας.
Ποιός σύμμαχος, βρεεεε, ακόμα και οι δικοί σας λένε "αν πολεμήσουμε θα είμαστε μόνοι μας".
Α σαν το ΣΥΡΙΖΑ κι εσεις? Θα το ρισκαρετε?
Ταλε κουαλε...
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Ταλε κουαλε...
Απ' το να πάω σαν το πρόβατο στη βέβαιη σφαγή, νομίζω οτι είναι καλύτερα να πολεμήσω.
Αλλά δεν θα γίνει κανένα απ' τα δραματικά που λές, μια χαρά τους έχει πάει κόντρα και ο Ορμπάν, και δε βλέπω να έχουν γίνει Βόρεια Κορέα στην Ουγγαρία. Ο Κασιδιάρης είναι για την Ελλάδα όπως ο Ορμπαν για την Ουγγαρία. Ευρώπη σε ό,τι μας συμφέρει.
Δεν κλείνει, πχ, όλα τα λιγνιτικά για να δανειζόμαστε πανάκριβο ρεύμα από Τουρκία, σαν τον μαλάκα τον δικό σου.
ΗΔΗ είσαι ενεργειακά εξαρτημένος από τους Τούρκους και τους Αλβανούς. ΗΔΗ είσαι γιουσουφάκι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 30 Αύγ 2021, 17:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
georgebi έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:36
καθώς η διαφορά μεταξύ Νέας Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ είναι για πρώτη φορά μικρότερη από τη διαφορά των εκλογών του 2019.
Σαν να λέμε ένα βήμα πριν την παγκόσμια προλεταριακή επανάσταση δηλαδή
«...το λεγόμενο Ακραίο Κέντρο, που έχει πλέον υιοθετήσει την πιο σκληρή γλώσσα αλλά και συμπεριφορά. Το χαρακτηρίζει η αποδοχή όλου του δεξιού οπλοστασίου, και ένα βαθύτατο αντιΣΥΡΙΖΑ μένος, που διαπερνάει όλη την ύπαρξή τους.»
Ταλε κουαλε...
Απ' το να πάω σαν το πρόβατο στη βέβαιη σφαγή, νομίζω οτι είναι καλύτερα να πολεμήσω.
Αλλά δεν θα γίνει κανένα απ' τα δραματικά που λές, μια χαρά τους έχει πάει κόντρα και ο Ορμπάν, και δε βλέπω να έχουν γίνει Βόρεια Κορέα στην Ουγγαρία. Ο Κασιδιάρης είναι για την Ελλάδα όπως ο Ορμπαν για την Ουγγαρία. Δηλαδή κάτι θετικό.
Νεοναζι και θετικο ειναι εννοιες αλληλοαποκλειομενες
Αλλά δεν θα γίνει κανένα απ' τα δραματικά που λές, μια χαρά τους έχει πάει κόντρα και ο Ορμπάν, και δε βλέπω να έχουν γίνει Βόρεια Κορέα στην Ουγγαρία. Ο Κασιδιάρης είναι για την Ελλάδα όπως ο Ορμπαν για την Ουγγαρία. Δηλαδή κάτι θετικό.
Το νεοναζί είναι δική σου ταμπέλα, που δεν προκύπτει από τον πολιτικό λόγο του Κασιδιάρη.
Είναι το μόνο σου "επιχείρημα", για να καλύψεις τη γύμνια σου.
Ξανά, γιατί δε βλέπεις:
ΗΔΗ είσαι ενεργειακά εξαρτημένος από τους Τούρκους και τους Αλβανούς. ΗΔΗ είσαι γιουσουφάκι.
sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:17
Βρε δε γαμιέσαι που είσαι και σίγουρος και μιλάς εκ μέρους μου, μηδενεξηνταράκη λεκανατζού, ζάβλακα.
Δεν έχω βρίσει ποτέ χυδαία τον κύριο Κυριάκο Μητσοτάκη, τον πρωθυπουργό της Ελλάδος αυτήν την στιγμή που ομιλούμε. Φέρε μου ένα τουλάχιστον ποστ που το πράττω αυτό ή ανακάλεσε χυδαίο μποτ των μηδένκαιεξήντα, βρωμιάρα λεκανατζού.
Στον καθρέφτη σου κοιτιέσαι και από μόνος σου αγαπιέσαι!
Το νεοναζί είναι δική σου ταμπέλα, που δεν προκύπτει από τον πολιτικό λόγο του Κασιδιάρη.
Είναι το μόνο σου "επιχείρημα", για να καλύψεις τη γύμνια σου.
Ξανά, γιατί δε βλέπεις:
Δεν ειναι δικια μου ταμπελα...
Αλλα αν πιστευεις οτι ο Κλανιδιαρης θα μας απελευθερωσει τοτε εισαι μαλλον νυχτωμενος.