Ωραία.
Να εξετάσουμε την γαλή τώρα, γαλή ξέρεις για ποιο κοντρόλ μιλάει ο τάλι;
Τάλι έχεις περάσει κανένα ντιελσί, αξίζει τπτ;
Ωραία.
Όχι, δεν ξέρω σε ποιο κοντρόλ συγκεκριμένα αναφέρεται ο τάλι.
Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:39Όχι, δεν ξέρω σε ποιο κοντρόλ συγκεκριμένα αναφέρεται ο τάλι.
Απλώς βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψε, γιατί ανεξαρτήτως της φάσης στην οποία αναφέρεται ο ίδιος, στέκει ως άποψη.
Άλλη ερώτηση;
Όρους όπως μλκ και προστακτική να χρησιμοποιείς με τις κουβελίτσες, που χρήζουν εξορκισμού, όχι με μένα.sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:48Ναι.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:39Όχι, δεν ξέρω σε ποιο κοντρόλ συγκεκριμένα αναφέρεται ο τάλι.sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:22
Ωραία.
Να εξετάσουμε την γαλή τώρα, γαλή ξέρεις για ποιο κοντρόλ μιλάει ο τάλι;
![]()
Τάλι έχεις περάσει κανένα ντιελσί, αξίζει τπτ;
![]()
Απλώς βρήκα πολύ ενδιαφέρον αυτό που έγραψε, γιατί ανεξαρτήτως της φάσης στην οποία αναφέρεται ο ίδιος, στέκει ως άποψη.
Άλλη ερώτηση;
Αξίζει ρε μλκ; λέγε.
![]()
Θα το έχω υπόψη μου - θα τον ρωτήκσω κι άμα θέλει καλώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:42Όρους όπως μλκ και προστακτική να χρησιμοποιείς με τις κουβελίτσες, που χρήζουν εξορκισμού, όχι με μένα.
Θενκς γιο.
Έκανες εμβόλιο;Σουβλιτσα έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:20 ΛΟΙΠΟΝ
Αυτή ακριβώς είναι η δια-βολή
Αυτό ακριβώς κάνει ο ΔΙΑ-ΒΟΛΟΣ
δείχνει οχι αυτό που υπάρχει ή αυτό που συμβαίνει
μα εκείνο που έχει ανάγκη η τραγική αυτοαναφορικότητά του να παρουσιάσει ως πραγματικότητα
Και ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ στην μοναξιά και χωρίς να έχει κανέναν παρείτσα και παρεάκι... δεν αντέχει
Γιατί πρέπει να είσαι έστω αρκούντως,κάπως ταπεινός και με κάποια αυτογνωσία ωστε να μην έχεις ανάγκη ή να αρνείσαι έστω τις
...φιλίες για τους επαίνους από ανθρώπους χαμένους...
Spoiler
Δεν το γραψε σε σένα.
Α, στον τάλι απευθυνόσουν;sys3x έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:46Θα το έχω υπόψη μου - θα τον ρωτήκσω κι άμα θέλει καλώς.
![]()
Τάλι, λέγε ρε μαλαία.
![]()
Αν δεν επιθυμείς να είσαι μέλος του φόρουμ,απλά δεν γράφεις σ`αυτό.
Α ναι, επίσης ο τάλι με πρότεινε μερικά παιγνίδια τον παγιό καλό καιρό των καραντίνων και τα έπαιξα όλα μάλλον. Εχτός από το κονδρόλ (που με άρεσε γενικά το γκέημπλέη και το γεγονότο ότι όταν πετάς υπερφυσικές αχτίνες από τα χέρια και πετάγονται θραύσματα από τους τοίχους κτρ και γενικά έχει γαμιστερούλικα υπερφυσικά φύζικς το παιγνίδι) με πρότεινε και το a plague tale: innocence, το οποίο πιθανότατα δεν είναι του γούστου σου (είναι αντέντσουρ - άχτσιον και ουχί ρτς) αλλά με την σειρά μου και εφόσον δεν το έχεις παίξει (