!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!
Re: Ποδοσφαιριστής μεγάλης ομάδας κατηγορείται για βιασμό σε ανήλικη!
Παρταλος be like

Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Γκόλ από θέση οφσαιτ ο Σεμέδο
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
- Dwarven Blacksmith
Μόνο που η κατηγορία είναι βιασμός, όχι παιδοφιλία. Το 17χρονη δεν είναι πρόβλημα στην Ελλάδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:12 η αληθεια ειναι οτι με τα σημερινα 17χρονα που μοιαζουν 27 δεν θελει και πολυ για να μπλεξεις![]()
Καταδικάζω κι εγώ με τη σειρά μου όσους χρησιμοποιούν την υπόθεση για σπέκουλα.
Eγω αντιθετως καθολου. Ειναι αλλη μια χρυση ευκαιρια να ξεμπροστιασουμε το μορφωμα της αθλητικης εγκληματικης οργανωσης, μπας και ξυπνησουν και οι τελευταιοι λεβεντομαλακες, με δικαιωμα ψηφου, που τρωνε αμασητα τα ψεματα του πρεζεμπορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:11Μόνο που η κατηγορία είναι βιασμός, όχι παιδοφιλία. Το 17χρονη δεν είναι πρόβλημα στην Ελλάδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:12 η αληθεια ειναι οτι με τα σημερινα 17χρονα που μοιαζουν 27 δεν θελει και πολυ για να μπλεξεις![]()
Το Ελληνικο Ποδοσφαιρο βρισκεται σε μια χαβουζα απο σκατα και ο μοναδικος υπευθυνος ειναι ο ΟΣΦΠ.
Θελουμε τις Κυριακες μας πισω.
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
"Με τη Ντιναμό σαν κότες, με τη Λαμία με έπαρση, πλέον θα μας βρείτε μπροστά σας"
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτα μονο αν ερθει ο εθνι στα πραγματα,χωρις να θελω να το παινευτωlafkiotis έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:15Eγω αντιθετως καθολου. Ειναι αλλη μια χρυση ευκαιρια να ξεμπροστιασουμε το μορφωμα της αθλητικης εγκληματικης οργανωσης, μπας και ξυπνησουν και οι τελευταιοι λεβεντομαλακες, με δικαιωμα ψηφου, που τρωνε αμασητα τα ψεματα του πρεζεμπορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:11Μόνο που η κατηγορία είναι βιασμός, όχι παιδοφιλία. Το 17χρονη δεν είναι πρόβλημα στην Ελλάδα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:12 η αληθεια ειναι οτι με τα σημερινα 17χρονα που μοιαζουν 27 δεν θελει και πολυ για να μπλεξεις![]()
Το Ελληνικο Ποδοσφαιρο βρισκεται σε μια χαβουζα απο σκατα και ο μοναδικος υπευθυνος ειναι ο ΟΣΦΠ.
Θελουμε τις Κυριακες μας πισω.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Kανε το πρωτο βημα εσυ και εγω σου υποσχομαι να ψηφισω οτι θες. Να χεστει και ο ΤζημεροςEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:18αυτα μονο αν ερθει ο εθνι στα πραγματα,χωρις να θελω να το παινευτωlafkiotis έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:15Eγω αντιθετως καθολου. Ειναι αλλη μια χρυση ευκαιρια να ξεμπροστιασουμε το μορφωμα της αθλητικης εγκληματικης οργανωσης, μπας και ξυπνησουν και οι τελευταιοι λεβεντομαλακες, με δικαιωμα ψηφου, που τρωνε αμασητα τα ψεματα του πρεζεμπορα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:11
Μόνο που η κατηγορία είναι βιασμός, όχι παιδοφιλία. Το 17χρονη δεν είναι πρόβλημα στην Ελλάδα.
Θελουμε τις Κυριακες μας πισω.![]()
"Να πάτε να πνιγείτε. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στον Ρέντη."
-
Jolly Roger
- Phorum.gr user: Jolly Roger
βίκτιμ μπλέιμιν κομπιλέσιο S03E+∞

-
Keyser Soze
Ειναι τοσο μεγαλη η επιτυχία αυτου του συλλογου, που οταν ακους τετοιες ειδησεις , αυτοματος η σκεψη σου παει στην ομαδα του Νοορ1.
Αταμάν: «Τουρκική πανδαισία το Final-4 με Εφές, Φενέρ και Παναθηναϊκό»
Έχουν βγει οι γαβροι και κατηγορούν την 17χρονη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Dwarven Blacksmith
Μπάιντεν θέλατε! Όλο το ποτήρι!
Keyser Soze έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:32 Ειναι τοσο μεγαλη η επιτυχία αυτου του συλλογου, που οταν ακους τετοιες ειδησεις , αυτοματως η σκεψη σου παει στην ομαδα του Νοορ1.
Τρύλε μου το μεγαλείοποινικό μητρώο σου, τελειωμό δεν έχει!
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Ρε μαλάκες, γιατί δεν τους στειρώνουν; Πραγματικά, όλοι αυτοί γεννάν παιδιά, ρε μαλάκα. Θα πεθάνω. Δεν αντέχω.
Ordem e Progresso.
Δικηγόρος Σεμέδο: «Αν τη δείτε θα μου πείτε αν μοιάζει με 17 ή 23-24 ετών»
https://www.gazzetta.gr/superleague/203 ... 23-24-eton
Θρυλε μου το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει
https://www.gazzetta.gr/superleague/203 ... 23-24-eton
Θρυλε μου το μεγαλείο σου τελειωμό δεν έχει
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-