Μία χώρα εχει τις ένοπλες δυνάμεις που επιθυμεί ή επίσημη εξουσία της να έχει ..Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:06Υπάρχουν αξιωματικοί και αξιωματικοί.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:44και πάλι, ο συνταγματάρχης που λες μια χαρά θα ξεπουλήθεί -αν δεν είναι ήδη ξεπουλημένος- για να αναριχηθεί περαιτέρωKauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:23
Σωστό, αλλά εμπιστευόμαστε πιο χαμηλόβαθμα στελέχη/αξιωματικούς. Ας πούμε, μέχρι το βαθμό του Συνταγματάρχη.![]()
Πάντως νομίζω συμφωνούμε οτι κανείς δεν εμπιστεύεται τα ΑΡΔευτικά κανάλια.![]()
εκτός αυτού ο στρατός κυριαρχείται όλο και περισσότερο από τη δημοσιοϋπαλληλική νοοτροπία αφού πλέον όλο και περισσότεροι πήγαινουν για να εξασφαλισθούν επαγγελματικά και όχι επειδή πιστεύουν σε αυτό
Πάντως πιο πολλές πιθανότητες έχεις να βρείς κάποιον που νοιάζεται για την Ελλάδα στο Στράτευμα, παρά στην πολιτική.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Οργή και θυμός τα κυρίαρχα αισθήματα των Ελλήνων
Re: Οργή και θυμός τα κυρίαρχα αισθήματα των Ελλήνων
Ο στρατός όπως και το ΕΣΥ τίνος είναι ;Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:56Ο Στρατός είναι ο μόνος λόγος που δε μιλάμε γαλοπουλίσια τώρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:55τόσο μαλάκας είναι, γι'αυτόKauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:53
Περισσότερο εμπιστεύεται ο Ελληνας τον Στρατό απ' όλους τους θεσμούς![]()
Δεν ανήκουν στην επίσημη κρατική εξουσία που κάνει κουμάντο στην χώρα;
Οι όποιες ενέργειες τους δεν ελέγχονται από τα αρμόδια υπουργεία;
Οργή και θυμός αλλά νδ θα ξαναρίξουν.
Συγκεκριμένα για τον Στρατό, λόγω της υποχρεωτικής θητείας, είμαι κι εγώ μέρος του, κι εκείνος δικό μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:28Ο στρατός όπως και το ΕΣΥ τίνος είναι ;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στο στρατό ΥΠΗΡΕΤΕΊΣ την θητεία σου , δεν συναποφασιζεις ούτε συνδιοικεις το στράτευμαKauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:36Συγκεκριμένα για τον Στρατό, λόγω της υποχρεωτικής θητείας, είμαι κι εγώ μέρος του, κι εκείνος δικό μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:28Ο στρατός όπως και το ΕΣΥ τίνος είναι ;
Ή διοίκηση του στρατεύματος είναι κάθετη αο ανω προς τα κάτω και δεν είναι ή δουλειά σου να κρινεις τους ανώτερους σου και τις εντολές τους ούτε να χαράξεις την αμυντική ή εξωτερική πολιτική
Μιλάτε για τον στρατό σαν να μην είναι ο στρατός τμήμα του ελληνικού κράτους το οποίο ελέγχεται από την επίσημη ελληνική κυβέρνηση..
Και σε οποιαδήποτε χώρα κάνουν κουμάντο ή χαρασουν πολιτική κάποιοι άλλοι πέραν της επίσημης πολιτικής εξουσίας ή οποία έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, αυτό είναι κατάλυση της δημοκρατίας
Και σε οποιαδήποτε χώρα κάνουν κουμάντο ή χαρασουν πολιτική κάποιοι άλλοι πέραν της επίσημης πολιτικής εξουσίας ή οποία έχει εκλεγεί από τον ελληνικό λαό, αυτό είναι κατάλυση της δημοκρατίας
Δεν εχεις δικιο σε αυτο που γραφεις.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:42 Μιλάτε για τον στρατό σαν να μην είναι ο στρατός τμήμα του ελληνικού κράτους το οποίο ελέγχεται από την επίσημη ελληνική κυβέρνηση..
Ειναι γνωστο οτι ο Ελληνικος Λαος ειναι ανωτερος, εξυπνοτερος και καλυτερος απο καθε αλλο λαο του κοσμου αλλα τυχαινει απο τοτε που εχει δικαιωμα ψηφου να εκλεγει παντα προδοτες και υπηρετες ξενων δυναμεων.
Αλλο ο λαος, αλλο οι πολιτικοι λοιπον.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Zelda την 30 Αύγ 2021, 14:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όσοι νδκράτες νοιώθουν οργή και θυμό για τους αντιεμβολιαστές, είναι απολύτως φυσικό να το ξαναρίξουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Υπηρετώ το Έθνος.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:41Στο στρατό ΥΠΗΡΕΤΕΊΣ την θητεία σου , δεν συναποφασιζεις ούτε συνδιοικεις το στράτευμαKauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:36Συγκεκριμένα για τον Στρατό, λόγω της υποχρεωτικής θητείας, είμαι κι εγώ μέρος του, κι εκείνος δικό μου.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:28
Ο στρατός όπως και το ΕΣΥ τίνος είναι ;
Ή διοίκηση του στρατεύματος είναι κάθετη αο ανω προς τα κάτω και δεν είναι ή δουλειά σου να κρινεις τους ανώτερους σου και τις εντολές τους ούτε να χαράξεις την αμυντική ή εξωτερική πολιτική
Αν αντιληφθώ οτι η διοίκηση του στρατεύματος σταματάει να το υπηρετεί...
θα τον αναφέρω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 30 Αύγ 2021, 14:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Εγώ σε τέτοια περίπτωση νιώθω καύλα.Cavaliere έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:30 Οργή και θυμό νιώθει ο μέσος Έλληνας κι όταν χάνει ο Ολυμπιακός, πρέπει να μας νοιάζει;
- Dwarven Blacksmith
Της πλάκας οργή, ο πιο θυμωμένος απ' αυτούς έκανε ποστ στο φβ με κεφαλαία.
Παραίτηση είναι το κυρίαρχο αίσθημα.
Kauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:56Ο Στρατός είναι ο μόνος λόγος που δε μιλάμε γαλοπουλίσια τώρα.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:55τόσο μαλάκας είναι, γι'αυτόKauldron έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:53
Περισσότερο εμπιστεύεται ο Ελληνας τον Στρατό απ' όλους τους θεσμούς![]()
Λογικο ειναι, το μονο που ενδιαφερει την μαζα ειναι η ακοπη μασα.Dwarven Blacksmith έγραψε: 30 Αύγ 2021, 14:18Της πλάκας οργή, ο πιο θυμωμένος απ' αυτούς έκανε ποστ στο φβ με κεφαλαία.
Παραίτηση είναι το κυρίαρχο αίσθημα.
Αφου εχουνε λοιπον να φανε, και πανε για καφε, και για κανα μπανιο, γιατι να κοπιασουνε για κατι παραπανω;
Επανασταση γινεται μονο οταν το μονο που εχεις να χασεις ειναι τα δεσμα σου.
Ο μόνος λόγος που βγαίνει κυρίαρχα τα συναισθήματα της οργής και του θυμού είναι ότι δεν υπάρχει ερώτηση για καούρα στο στομάχι από τα κοψίδια και τα κωλόκρασα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 137 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σπίρτο
-
- 222 Απαντήσεις