!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Big Brother

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Re: Big Brother

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Cecily Anne έγραψε: 30 Αύγ 2021, 00:08
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:45
Naida έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:39

Δεν είμαι ψηλή αλλά ούτε και κοντή.
Αλλά δεν έχει να κάνει με το δικό μου ύψος. Μια φορά μου άρεσε άντρας πιο κοντός και ήμουν στο δημοτικό.
Δεν είναι κάποιο κομπλεξ άνθρωπε μου, γούστο είναι. Όπως με εντυπωσιάζουν και οι ψηλές γυναίκες.
Όπως σου είπα καποιοι γουστάρουν πετιτ, άλλοι τσουπωτες, άλλοι γουστάρουν ψηλές κτλ ξεκάθαρα γούστα είναι και είναι υποκειμενικό.
Δεν θεωρείται απλά και μόνο γούστο οταν ΟΛΕΣ οι κοντές (ολες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, και εχω γνωρισει παρα πολλες, και πολυ κοντες μαλιστα) θελουν ΟΛΕΣ ντερέκια. Αυτο σου εξηγω. :lol: Δεν εχω γνωρισει ουτε μία που να λεει απλώς "δεν με ενδιαφέρει το ύψος". Οταν η συντριπτική πλειονότητα μιας ομάδας ανθρώπων εχουν ακριβώς τα ίδια γούστα, παύει να ειναι προσωπικό γούστο. Κατι άλλο αρχιζει να πηγάζει, βαθύτερο.
Δεν ξέρω καμία να της αρέσουν οι κοντοί, κατ'επιλογη. Άσχετο, αν καταλήξεις με κοντό ή όχι, αν μας θέσεις επιλογή, θα διαλέξουν όλες τον ψηλό. Τώρα το τί θεωρεί η κάθε μία ψηλό εκεί είναι ένα θέμα. Πχ για μένα ψηλός είναι 1.80+, για μια φίλη μου που είναι 1.80, το 1.80 άντρα το θεωρεί κοντοστουπη.
Ουτε εγω ξερω καμία που να της αρεσουν οι κοντοι κατ'επιλογη, και λογικό. Αυτό που εννοώ και θελω να πω, ειναι οτι οσες ξερω που βάζουν το υψος του αντρα ως υψιστη προτεραιότητα (και μάλιστα πανω απο 1.90 συνηθως) ειναι ολες οι <1.60. Οσες κοντές ξερω, το ΠΡΩΤΟ που θεωρουν σημαντικό κριτήριο σε αντρα ειναι το να είναι πάρα πολύ ψηλός (οχι απλα ψηλότερός τους), και μετά οτιδήποτε άλλο.
Δεν εχω γνωρίσει καμία στο 1.70-75 πχ, που να μου εχει πει οτι πρώτα απ' ολα θελει πανύψηλους σώνει και ντε. Ως πρώτιστα βαζουν άλλα χαρακτηριστικά (πχ, γυμνασμένο σωμα, μάτια, πρόσωπο, χιούμορ κτλ), και μετά ακολουθεί το ύψος.
Μια φιλη μου στο 1.73 πχ, μου εχει πει οτι απλα θελει εναν που να ειναι 10 ποντους ψηλοτερος της (δεν την ενδιαφέρει σωνει και ντε για παραπανω), μια αλλη στο 1.75 μου εχει πει οτι δεν την ενδιαφερει καθόλου το υψος και εχει παει και με κοντύτερους.

Αλλα αυτή την εμμονή με τους σχεδον δίμετρους μονο απο παρα πολυ κοντές την εχω συναντήσει, ουτε καν απο τύπισσα που ειναι 1.80. Εκει θελω να καταληξω λεγοντας οτι όταν ενα γουστο γίνεται κανόνας, παύει να θεωρείται απλά και μόνο "προσωπικό" γούστο. Ειναι κάτι πολύ πιο γενικευμένο.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

vantono έγραψε: 30 Αύγ 2021, 00:51
Cecily Anne έγραψε: 30 Αύγ 2021, 00:08
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:45
Δεν θεωρείται απλά και μόνο γούστο οταν ΟΛΕΣ οι κοντές (ολες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, και εχω γνωρισει παρα πολλες, και πολυ κοντες μαλιστα) θελουν ΟΛΕΣ ντερέκια. Αυτο σου εξηγω. :lol: Δεν εχω γνωρισει ουτε μία που να λεει απλώς "δεν με ενδιαφέρει το ύψος". Οταν η συντριπτική πλειονότητα μιας ομάδας ανθρώπων εχουν ακριβώς τα ίδια γούστα, παύει να ειναι προσωπικό γούστο. Κατι άλλο αρχιζει να πηγάζει, βαθύτερο.
Δεν ξέρω καμία να της αρέσουν οι κοντοί, κατ'επιλογη. Άσχετο, αν καταλήξεις με κοντό ή όχι, αν μας θέσεις επιλογή, θα διαλέξουν όλες τον ψηλό. Τώρα το τί θεωρεί η κάθε μία ψηλό εκεί είναι ένα θέμα. Πχ για μένα ψηλός είναι 1.80+, για μια φίλη μου που είναι 1.80, το 1.80 άντρα το θεωρεί κοντοστουπη.
Ουτε εγω ξερω καμία που να της αρεσουν οι κοντοι κατ'επιλογη, και λογικό. Αυτό που εννοώ και θελω να πω, ειναι οτι οσες ξερω που βάζουν το υψος του αντρα ως υψιστη προτεραιότητα (και μάλιστα πανω απο 1.90 συνηθως) ειναι ολες οι <1.60. Οσες κοντές ξερω, το ΠΡΩΤΟ που θεωρουν σημαντικό κριτήριο σε αντρα ειναι το να είναι πάρα πολύ ψηλός (οχι απλα ψηλότερός τους), και μετά οτιδήποτε άλλο.
Δεν εχω γνωρίσει καμία στο 1.70-75 πχ, που να μου εχει πει οτι πρώτα απ' ολα θελει πανύψηλους σώνει και ντε. Ως πρώτιστα βαζουν άλλα χαρακτηριστικά (πχ, γυμνασμένο σωμα, μάτια, πρόσωπο, χιούμορ κτλ), και μετά ακολουθεί το ύψος.
Μια φιλη μου στο 1.73 πχ, μου εχει πει οτι απλα θελει εναν που να ειναι 10 ποντους ψηλοτερος της (δεν την ενδιαφέρει σωνει και ντε για παραπανω), μια αλλη στο 1.75 μου εχει πει οτι δεν την ενδιαφερει καθόλου το υψος και εχει παει και με κοντύτερους.

Αλλα αυτή την εμμονή με τους σχεδον δίμετρους μονο απο παρα πολυ κοντές την εχω συναντήσει, ουτε καν απο τύπισσα που ειναι 1.80. Εκει θελω να καταληξω λεγοντας οτι όταν ενα γουστο γίνεται κανόνας, παύει να θεωρείται απλά και μόνο "προσωπικό" γούστο. Ειναι κάτι πολύ πιο γενικευμένο.
Mπορεί να είναι θέμα εξελικτικά έμφυτο , για να βγάλουν φυσιολογικό απόγονο. :102:
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δηλαδή δεν βλέπετε το Μοντεχρήστο;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:08 έησι/ντίσι μπλουζάκι και στυλάρα, χωρίζω αποψε και την περιμενω οταν βγει! :g094:
πεφτει ποτε ο δασκαλος εξω? :102:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 02:43
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:08 έησι/ντίσι μπλουζάκι και στυλάρα, χωρίζω αποψε και την περιμενω οταν βγει! :g094:
πεφτει ποτε ο δασκαλος εξω? :102:
Για την Ευδοκία λέω δάσκαλε, όχι για τη Σύλια.
Είχες πει κάτι για την Ευδοκία μου και έπεσες μέσα και δεν το θυμαμαι? :smt017
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Μπηκε η Γιωτα στο reality; Την ξερω αυτην, την συμπαθω, καλο ατομακι ειναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:45 Δεν θεωρείται απλά και μόνο γούστο οταν ΟΛΕΣ οι κοντές (ολες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, και εχω γνωρισει παρα πολλες, και πολυ κοντες μαλιστα) θελουν ΟΛΕΣ ντερέκια. Αυτο σου εξηγω. :lol: Δεν εχω γνωρισει ουτε μία που να λεει απλώς "δεν με ενδιαφέρει το ύψος". Οταν η συντριπτική πλειονότητα μιας ομάδας ανθρώπων εχουν ακριβώς τα ίδια γούστα, παύει να ειναι προσωπικό γούστο. Κατι άλλο αρχιζει να πηγάζει, βαθύτερο.

προφανως το ενστικτο τις υπαγορευει να μη διαιωνισουν το γονιδιο τους διασταυρωμενες με εταιρο νανο φτιαχνοντας στρουμφοχωριο :lol:
Άβαταρ μέλους
ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:09
Naida έγραψε: 06 Μαρ 2020, 20:40 Το περιμένω πως και πως.
Το ξέρεις ότι αυτό ισοδυναμεί με αυτόματη έκδοση πιστοποιητικού εις βάρος σου; :a040:
Τι πιστοποιητικό; :-?

Πιστοποιητικό Εθελοδουλείας στην Κοινωνία του Θεάματος
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:28 προφανως το ενστικτο τις υπαγορευει να μη διαιωνισουν το γονιδιο τους διασταυρωμενες με εταιρο νανο φτιαχνοντας στρουμφοχωριο :lol:
δυνατή κακία :lol:
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Lugozzi έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:54
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:52 Όλοι τους παραδοσιακοί με σώματα σαν τοιχογραφία των Εξαρχείων, εν τω μεταξυ. Που να ηταν και μοντέρνοι δηλαδή.
Conservatism is the new punk
Και η γνωστη μου που μπηκε στο παιχνιδι απο το punk ξεκινησε!
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Sid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:50
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:52 Όλοι τους παραδοσιακοί με σώματα σαν τοιχογραφία των Εξαρχείων, εν τω μεταξυ. Που να ηταν και μοντέρνοι δηλαδή.
η σαλονικιά?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Lugozzi έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:51
Sid Vicious έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:50

η σαλονικιά?
Ναι η Γιωτα, καλο ατομακι, την συμπαθω
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:28
vantono έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:45 Δεν θεωρείται απλά και μόνο γούστο οταν ΟΛΕΣ οι κοντές (ολες που εχω γνωρισει εγω τουλαχιστον, και εχω γνωρισει παρα πολλες, και πολυ κοντες μαλιστα) θελουν ΟΛΕΣ ντερέκια. Αυτο σου εξηγω. :lol: Δεν εχω γνωρισει ουτε μία που να λεει απλώς "δεν με ενδιαφέρει το ύψος". Οταν η συντριπτική πλειονότητα μιας ομάδας ανθρώπων εχουν ακριβώς τα ίδια γούστα, παύει να ειναι προσωπικό γούστο. Κατι άλλο αρχιζει να πηγάζει, βαθύτερο.

προφανως το ενστικτο τις υπαγορευει να μη διαιωνισουν το γονιδιο τους διασταυρωμενες με εταιρο νανο φτιαχνοντας στρουμφοχωριο :lol:
Μόνο που δεν υπάρχουν αρκετοί ψηλοί για όλες τους, οπότε θα μείνουν με τις γάτες τους
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:37
Πιστοποιητικό Εθελοδουλείας στην Κοινωνία του Θεάματος
Τι είναι αυτό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

jason0 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 17:04
omg kai 3 lol έγραψε: 30 Αύγ 2021, 10:28

Μόνο που δεν υπάρχουν αρκετοί ψηλοί για όλες τους, οπότε θα μείνουν με τις γάτες τους

μωρε φτανουν και περισσευουν.. αρκει να μην το μαθει ο κονδος..

:g018:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”