!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
nowhere

Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

nik_killthemall έγραψε:
μαλάκα πραγματικά έχω αρχίσει και σε λυπάμαι.κάθεσαι σπας το κεφάλι σου γράφεις σεντόνια και τι παίρνεις για απαντηση? "άσε ρε" :smt005:
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

nowhere έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:20
nik_killthemall έγραψε:
μαλάκα πραγματικά έχω αρχίσει και σε λυπάμαι.κάθεσαι σπας το κεφάλι σου γράφεις σεντόνια και τι παίρνεις για απαντηση? "άσε ρε" :smt005:
Η άρνηση της επιστήμης είναι πιο κουλ για τους νεοδημοκράτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
axilmar
Phorum.gr user: axilmar

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από axilmar »

nik_killthemall έγραψε:
Ναι καλα. Και μεις σεντονια γραφαμε και ποιο το αποτελεσμα; να ακουμε μαλακιες ως 'επιχειρηματα'.

Το 'ασε ρε' λοιπον ειναι αποτελεσμα της απαξιωσης απο την αντιεμβολιαστικη πλευρα, οχι απο εμας.
nowhere

αντιεμβολιαστή θα τον έλεγε μόνο ένας μάρτυρας του εμβολιασμού αν υπήρχε τέτοια θρησκεία
Άβαταρ μέλους
hellegennes

axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:31
nik_killthemall έγραψε:
Ναι καλα. Και μεις σεντονια γραφαμε και ποιο το αποτελεσμα; να ακουμε μαλακιες ως 'επιχειρηματα'.

Το 'ασε ρε' λοιπον ειναι αποτελεσμα της απαξιωσης απο την αντιεμβολιαστικη πλευρα, οχι απο εμας.
Πόσα εμβόλια έκανες την τελευταία 5ετία;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
axilmar

hellegennes έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:42
axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:31

Πόσα εμβόλια έκανες την τελευταία 5ετία;
3 φορες το εμβολιο της γριππης και 2 (δοσεις) του κορονοιου. Γιατι ρωτας;
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Φυματίωσης; Πνευμονιόκοκκου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
nik_killthemall

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nik_killthemall »

axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:06
nik_killthemall έγραψε: 29 Αύγ 2021, 13:31
axilmar έγραψε: 29 Αύγ 2021, 12:03

Μπλα μπλα μπλα μαλακίες επιχειρήματα που αρνούμαι αδυνατώ να σχολιάσω αντικρούσω.
φιξντ
ποια επιχειρηματα...ελατε τωρα αφηστε τα αστεια, δεν ειναι ωρα για τετοια.
ναι βρε ποια επιχειρηματα, αστειευομαστε όλοι, πω πω τι πλακα που έχει
Untitled.png
Serious ill Ισραηλ εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι

201 ICU
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
axilmar

nik_killthemall έγραψε: 30 Αύγ 2021, 12:24
axilmar έγραψε: 30 Αύγ 2021, 11:06
nik_killthemall έγραψε: 29 Αύγ 2021, 13:31

φιξντ
ποια επιχειρηματα...ελατε τωρα αφηστε τα αστεια, δεν ειναι ωρα για τετοια.
ναι βρε ποια επιχειρηματα, αστειευομαστε όλοι, πω πω τι πλακα που έχει

Untitled.png

Serious ill Ισραηλ εμβολιασμένοι / ανεμβολίαστοι

201 ICU
φιλαρακι εχω παψει να σε παρακολουθω εδω και πολλα ποστς. Ουτε ενα επιχειρημα δεν υπαρχει εναντιον του εμβολιασμου, απο την στιγμη που τα εμβολια δεν εχουνε (παρα μηδαμινες) παρενεργειες, ενω φαινεται οτι κανουν δουλεια (εστω και οχι 100%).

Τα υπολοιπα ειναι ναχαμε να λεγαμε.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τις μηδενικες παρενεργειες που τις ξερεις βρηκες χρονομηχανη και πηγες 5 χρονια μετα?
Τα εμβολια για να κυκλοφορησουν δοκιμαζονται πρωτα γυρω στα 3-5 χρονια
Τωρα αυτο κρατησε 3 μηνες

-Ναι αλλα με την τεχνολογια τωρα βγαινουν ποιο γρηγορα
-Οχι εμβολιοπλασιε και χαμστερακια του κτηνιατρου η τεχνολογια δεν εχει κατι να κανει με αυτο μιλαμε για χρονο
Αφου εχουν την νεα τελεια τεχνολογια γιατι δεν υπολογιζαν απο την αρχη ποσους μηνες ειναι η "ανοσια" πχ?
Άβαταρ μέλους
BillSeism
Phorum.gr user: ΒΑΣΙΛΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BillSeism »

Την ώρα που χώρες σαν τη Δανία έχει κοντά 79% πλήρως εμβολιασμένων έχουν αρθεί όλα τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, είναι σε υπό έλεγχο η κατάσταση, οι θάνατοι μηδενίστηκαν εδώ ασχολούμαστε με τους σταυροφόρους των πλατειών και όλους τους αντιεμβολιαστές για το αυτονόητο,
κατάντια...
Στη Δανία βλέπεις έχουν παιδεία, έχουν μόρφωση, ορθολογισμό, ξέρουν τι σημαίνει κοινό καλό και κοινωνικό σύνολο εδώ αν τα πεις αυτά....

Η κυβέρνηση οφείλει εδώ και τώρα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όχι τώρα ΧΘΕΣ, έτσι και αλλιώς θα το κάνει θα συρθεί εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο...Τι περιμένει; Εγώ συμφωνώ ναι ακραία η υποχρεωτικότητα αλλιώς όμως τι; πως θα φτάσουμε κ εμείς 80%; με πειθώ; πως θα τους πείσεις αυτούς τους ανθρώπους; Ποιους να πείσεις; αυτοί που πιστεύουν στο 666, στο 5G, τον Αμβρόσιο και τον Σεραφείμ; Αυτούς που ακούνε τον ιερέα της γειτονιάς και όχι τον επιστήμονα; Διαβάζουν μακελειό και pronews; Αυτοί που πιστεύουν δεν κολλάει ο ιός μέσω θείας κοινωνίας; Αυτοί οι άνθρωπο ζούνε σε έναν δικό τους κόσμο δεν θα μάθουν τώρα Βιολογία..
Μέχρι να τους πείσεις θα έχουμε άλλους χιλιάδες νεκρούς αδίκως.. ΧΘΕΣ... ο ιός δεν περιμένει..
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

nik_killthemall έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:42
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:33 Οταν εγω φερνω παραδειγμα με την αργια τις Κυριακες και τις Black Fridays κι εσυ Νικ μου φερνεις παραδειγμα με μετεωριτη μαλλον δεν γινεται σωστα η συζητηση.
Ρε κερατουκλι αν σταματαγες στις βλακ φραηντεης δεν θα σου λεγα τπτ, αλλά αποκρυπτεις οτι μαζι με τις βλακ φραηντεις εβαλες και την πανδημια με τα λοκνταουν ! Οποτε ναι, οταν η πανδημια και τα λοκνταουν αποτιμώνται με βαση το ανωθεν θρησκευτικο δογμα εμποριου, μια χαρα κολλαει κι ο μετεωριτης, και ο σεισμος, και το τσουναμι και ολα, που θα τα αποδώσουμε απλα σε αυτον που εκ των υστερων πλουτισε απο αυτα.

Απο τη στιγμη που οι χωρες της Ανατολικης Ασιας (και καποιες λιγοστες στην Ευρωπη) καθαρισαν τον κορωνοιο σαν σκατο χωρις σοβαρες οικονομικες βλαβες, τοτε ειναι λαθος η παρομοιωση της επιδημιας με μετεωριτη. Και αν θες ενα ακομη επιχειρημα υπερ των οσων λεω ειναι οτι η Δυση ΔΕΝ αντεγραψε ουτε ενα απο τα εξυπνα μετρα της Ανατολικης Ασιας. Για ποιο λογο οταν αυτοι που προμοταρουν τις καραντινες κανουν χρυσοφορες μπιζνες σε βαρος των λαων και της μεσαιας ταξης;

.
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τα χαμστερακια πριν λιγο καιρο λεγανε "Στο ισραηλ εμβολιαστηκαν ειναι ολοι εξω δεν υπαρχουν κρουσματα.."
Μετα κατερευσε το παραμυθι με το ισραηλ και ψαχνουν τον χαρτη να βρουνε καμια αλλη χωρα να κανουν την γελοια προπαγανδα τους

Ουτε για φτυσιμο δεν ειστε
axilmar

adon99 έγραψε: 30 Αύγ 2021, 13:45 Τις μηδενικες παρενεργειες που τις ξερεις βρηκες χρονομηχανη και πηγες 5 χρονια μετα?
Τα εμβολια για να κυκλοφορησουν δοκιμαζονται πρωτα γυρω στα 3-5 χρονια
Τωρα αυτο κρατησε 3 μηνες

-Ναι αλλα με την τεχνολογια τωρα βγαινουν ποιο γρηγορα
-Οχι εμβολιοπλασιε και χαμστερακια του κτηνιατρου η τεχνολογια δεν εχει κατι να κανει με αυτο μιλαμε για χρονο
Αφου εχουν την νεα τελεια τεχνολογια γιατι δεν υπολογιζαν απο την αρχη ποσους μηνες ειναι η "ανοσια" πχ?
2 δις ανθρωποι εχουν ηδη εμβολιαστει. Οι ΒΡΑΧΥΧΡΟΝΙΕΣ παρενεργειες λοιπον ειναι μηδενικες.

Τωρα εαν μετα απο 5 χρονια προκυψουν μαζικες παρενεργειες, δεν το ξερω, αλλα υπολογιζω οτι ειναι παρα πολυ μικρες οι πιθανοτητες για κατι τετοιο, διοτι οι τεχνολογιες των εμβολιων δοκιμαζονται αρκετα χρονια (δλδ mRna και βεβαια η κλασικη μεθοδος).
nowhere

BillSeism έγραψε: 30 Αύγ 2021, 16:45 Την ώρα που χώρες σαν τη Δανία έχει κοντά 79% πλήρως εμβολιασμένων έχουν αρθεί όλα τα μέτρα, δεν φοράνε μάσκες, είναι σε υπό έλεγχο η κατάσταση, οι θάνατοι μηδενίστηκαν εδώ ασχολούμαστε με τους σταυροφόρους των πλατειών και όλους τους αντιεμβολιαστές για το αυτονόητο,
κατάντια...
Στη Δανία βλέπεις έχουν παιδεία, έχουν μόρφωση, ορθολογισμό, ξέρουν τι σημαίνει κοινό καλό και κοινωνικό σύνολο εδώ αν τα πεις αυτά....

Η κυβέρνηση οφείλει εδώ και τώρα να επεκτείνει τον υποχρεωτικό εμβολιασμό, όχι τώρα ΧΘΕΣ, έτσι και αλλιώς θα το κάνει θα συρθεί εκεί δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο...Τι περιμένει; Εγώ συμφωνώ ναι ακραία η υποχρεωτικότητα αλλιώς όμως τι; πως θα φτάσουμε κ εμείς 80%; με πειθώ; πως θα τους πείσεις αυτούς τους ανθρώπους; Ποιους να πείσεις; αυτοί που πιστεύουν στο 666, στο 5G, τον Αμβρόσιο και τον Σεραφείμ; Αυτούς που ακούνε τον ιερέα της γειτονιάς και όχι τον επιστήμονα; Διαβάζουν μακελειό και pronews; Αυτοί που πιστεύουν δεν κολλάει ο ιός μέσω θείας κοινωνίας; Αυτοί οι άνθρωπο ζούνε σε έναν δικό τους κόσμο δεν θα μάθουν τώρα Βιολογία..
Μέχρι να τους πείσεις θα έχουμε άλλους χιλιάδες νεκρούς αδίκως.. ΧΘΕΣ... ο ιός δεν περιμένει..
μισό :sal9:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”