!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Re: Κάναμε εμβόλιο για να μην υποστούμε αυτές τις οριζόντιες μαλακίες είπαμε.
Και φυσικα ο Κουλης αντιμετωπιζει τις επιχειρησεις με επινοησεις που θα ζηλευαν και οι Μπολσεβικοι.
«Λουκέτο» στα μαγαζιά που εμφανίζονται ο Π.Κιάμος και ο Σ.Γονίδης - Πελάτες χόρευαν... όρθιοι
https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/e ... paraliakis
Εννοειται πως τυποι σαν τον Κουλη, το Χαρδαλια, το Σκερτσο, τον Τσιοδρα, το Μαγιορκινη και το Βασιλακοπουλο, κλεινουν τις επιχειρησεις αλλων. Αν ηταν να κλεισουν τις δικες τους επιχειρησεις θα ανακαλυπταν πως το lockdown ειναι οπισθοδρομικο και πως υπαρχουν εξυπνοτερα μετρα που δεν ζημιωνουν την οικονομια.
.
«Λουκέτο» στα μαγαζιά που εμφανίζονται ο Π.Κιάμος και ο Σ.Γονίδης - Πελάτες χόρευαν... όρθιοι
Εννοειται πως τυποι σαν τον Κουλη, το Χαρδαλια, το Σκερτσο, τον Τσιοδρα, το Μαγιορκινη και το Βασιλακοπουλο, κλεινουν τις επιχειρησεις αλλων. Αν ηταν να κλεισουν τις δικες τους επιχειρησεις θα ανακαλυπταν πως το lockdown ειναι οπισθοδρομικο και πως υπαρχουν εξυπνοτερα μετρα που δεν ζημιωνουν την οικονομια.
.
- Otto Weininger
Ο νομος έλεγε ότι απαγορεύεται ο χορός ή όχι;Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:44 Και φυσικα ο Κουλης αντιμετωπιζει τις επιχειρησεις με επινοησεις που θα ζηλευαν και οι Μπολσεβικοι.
.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Γιατι να απαγορευεται ο χορος και οχι το φεστιβαλ της ΚΝΕ στη Λεσβο οπου εμειναν μαζι 3500 ΚΚΕδες με 6000 μεταναστες σε δασικη κατασκηνωση για τρεις μερες;
Και στο φιναλε στον Κιαμο μονο εμβολιασμενοι χορευαν γιατι το μαγαζι του ηταν το πρωτο που στηριξε την αποφαση σας μονο για εμβολιασμενους. Αλλα κι αυτον ακομη τον κλεισατε.
.
Και στο φιναλε στον Κιαμο μονο εμβολιασμενοι χορευαν γιατι το μαγαζι του ηταν το πρωτο που στηριξε την αποφαση σας μονο για εμβολιασμενους. Αλλα κι αυτον ακομη τον κλεισατε.
.
- nik_killthemall
Γιατι η ΝΔ στηρίζει την εργατική τάξη και απεχθάνεται τους χωρους ψυχαγωγιας των αστων.Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:50 Γιατι να απαγορευεται ο χορος και οχι το φεστιβαλ της ΚΝΕ στη Λεσβο οπου εμειναν μαζι 3500 ΚΚΕδες με 6000 μεταναστες σε δασικη κατασκηνωση για τρεις μερες;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 29 Αύγ 2021, 21:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- nik_killthemall
Ρε κερατουκλι αν σταματαγες στις βλακ φραηντεης δεν θα σου λεγα τπτ, αλλά αποκρυπτεις οτι μαζι με τις βλακ φραηντεις εβαλες και την πανδημια με τα λοκνταουν ! Οποτε ναι, οταν η πανδημια και τα λοκνταουν αποτιμώνται με βαση το ανωθεν θρησκευτικο δογμα εμποριου, μια χαρα κολλαει κι ο μετεωριτης, και ο σεισμος, και το τσουναμι και ολα, που θα τα αποδώσουμε απλα σε αυτον που εκ των υστερων πλουτισε απο αυτα.Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:33 Οταν εγω φερνω παραδειγμα με την αργια τις Κυριακες και τις Black Fridays κι εσυ Νικ μου φερνεις παραδειγμα με μετεωριτη μαλλον δεν γινεται σωστα η συζητηση.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
- hellegennes
...νομίζει πως έβαλε κλειδαριά ασφαλείας, ενώ στην πραγματικότητα έβαλε έξυπνη σήτα. Πλέον κοιμάται με τα παράθυρα ανοιχτά, ήσυχος ότι η σήτα τον προστατεύει.foscilis έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:29 Πραγματικοτητα: ο ιός είναι ο διαρρηκτης. Ο εμβολιασμενος βάζει κλειδαριά ασφαλείας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Αρίστος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 18:44 «Λουκέτο» στα μαγαζιά που εμφανίζονται ο Π.Κιάμος και ο Σ.Γονίδης - Πελάτες χόρευαν... όρθιοι
θα το κάψομε!όλοι κιάμο!"Ξέρετε που βρίσκομαι. Βρίσκομαι στην καρδιά της διασκέδασης, στο Posidonio. Ξέρετε ότι αγαπώ να παίζω μουσική. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θέλω να παίζω με την δημόσια υγεία. Για αυτό πήραμε την απόφαση από 16 Ιουλίου το Posidonio να αποτελέσει το πρώτο αμιγώς COVID Free κέντρο διασκέδασης στην Ελλάδα. Εγώ και οι συνεργάτες μου σας περιμένουμε για βραδιές χωρίς ημίμετρα. Από 16 Ιουλίου στο Poseidonio οι μάσκες πέφτουν".
- hellegennes
Not true, φυσικά, αλλά ο καθένας ζει τον μύθο του. Ζήσε κι εσύ τον δικό σου. Τζάμπα είναι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Tο Κογκρέσο, οι Κυβερνήτες των Πολιτειών και οι πρώην Πρόεδροι τι μέσο όρο ηλικίας έχουν; Τον στρατό άστον απέξω γιατί το έχουν κάνει αναγκαστικό, because Δημοκρατικοί και Μπαϊντεν. Φυσικά με Τραμπ ποτέ δεν θα γινόταν αναγκαστικό το εμβόλιο, ούτε άμεσα ούτε έμμεσα, που είναι και η ορθή φιλελεύθερη προσέγγιση του ζητήματος (οπότε αδύνατο να την αντιληφθεί νεοδημοκράτης).
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Μα το 'συγκατανεβεις' (σικ) ο ιδιος τον κοβιντ, συμμετεχοντας στην κοινωνια.Σπύρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:03Όχι εξ' ορισμού ρουλέτα είναι ένα παιχνίδι όπου συγκατένεψες ο ίδιος. Εσύ το εκκινείς το παιχνίδι. Αν μπει διαρρήκτης στο σπίτι και σε σκοτώσει δεν λέγεται Ρώσικη Ρουλέτα ασχέτως πόση είναι η πιθανότητα να μπει ή πόση η πιθανότητα να σε σκοτώσει.axilmar έγραψε: 29 Αύγ 2021, 12:02 Ρουλέτα είναι και τα δύο, αλλά με το εμβολιο η πιθανότητα να πάθεις κάτι σοβαρό είναι πολύ πολύ μικρότερη από ότι με το να κολλήσεις.
Μονο και μονο με το κανεις καποια βασικα πραγματα, πχ να πηγαινεις στο σουπερμαρκετ, εχεις μεγαλυτερες πιθανοτητες να κολλησεις απο το να παθεις κατι με το εμβολιο.
ποια επιχειρηματα...ελατε τωρα αφηστε τα αστεια, δεν ειναι ωρα για τετοια.nik_killthemall έγραψε: 29 Αύγ 2021, 13:31φιξντaxilmar έγραψε: 29 Αύγ 2021, 12:03Μπλα μπλα μπλα μαλακίες επιχειρήματα που αρνούμαι αδυνατώ να σχολιάσω αντικρούσω.nik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 17:06
1) Επειδή συμφωνα με το διάγραμμα που προσπέρασες ένας νεος / γερος θα νοσησει έτσι κι αλλιως ειτε ως εμβολιασμενος ειτε ως ανεμβολιαστος, αρα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΕΙ με το αιτιολογικο οτι θα εμβολιαστει
2) Επειδη το γεγονος πως οι νεοι ειδικα (και οχι οι γεροι) ειναι εργαστηρια μεταλλαξεων, ειναι ιατρικο δεδομενο καποιου σκιτζη αξιλμαρ που εμεις πρεπει να το δεχτουμε ως θεσφατο και
3) Επειδή ο νεος εμβολιαζόμενος ΔΕΝ θα έχει σαν συλλογικό κόστος το γεμισμα των νοσοκομειων κατα 90%, άρα η απόφαση ειναι δικια του και δεν πεφτει λογος ουτε σε σενα ουτε σε μενα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 356 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Alex Amsterdam
-
- 129 Απαντήσεις