!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Θέμης Κανέλλος ξαναχτυπά!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: O Θέμης Κανέλλος ξαναχτυπά!!!
Μετα απο 5-6 μπυρες εμπ1.
- EKPLIKTIKOS
Εγώ μετά από 2 πίτα απ όλα και κοακολα
Ρεψιμο στη μουρη κ μετά βγανω πουλαδα οξω
Τσιμπουκια ο τίγρης
Θέλουμε βαθμολογία από εθνι και αγι

-
Δημοκράτης
Και;EKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Αύγ 2021, 01:06Οι μισοί εδώ μέσα τρώνε φάπα κ πουτσα από το αφεντικό τους, 10 χρόνια κρίση ass be hurting like crazy.Δημοκράτης έγραψε: 30 Αύγ 2021, 01:04
Το ότι δεν πονάνε τα πόδια μας από τα τακούνια και δεν πονάει ο κωλός μας από τις πουτσες![]()
ευχομαι να καταλαβει - οπως λεει η γνωστη ιστοριουλα - πως οποιος σε ριχνει στα σκατα δεν ειναι παραιτητα εχθρος σου κ οποιος φαινεται πως σε βγαζει δεν ειναι απαραιτητα φιλος σου - κ το πως να εισαι προκλητικος ομοφυλοφιλος δεν ειναι επαγγελμα .
στα καθικια που προωθουν ατζεντα κ θυσιαζουν κοσμο χωρις να υπολογιζουν πως καταστρεφουν ανθρωπους ευχομαι καλο ψοφο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- EKPLIKTIKOS
Ε όλο κ κάποιος μας γαμαει κ εμάς. Οκ μπορεί όχι κυριολεκτικά αλλά το ίδιο δεν είναι;
-
Δημοκράτης
Όχι, α ν ήταν δεν θα υπήρχε διαχωρισμός σε κυριολεκτικά και μεταφορικάEKPLIKTIKOS έγραψε: 30 Αύγ 2021, 01:32Ε όλο κ κάποιος μας γαμαει κ εμάς. Οκ μπορεί όχι κυριολεκτικά αλλά το ίδιο δεν είναι;![]()
- Πτολεμαίος
- Phorum.gr user: Last Veteran
Να σου πω την αλήθεια μου, μετά από 3-4 γραμμές άνετα του τον πέταγα στο στόμα.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
κατα πως βλέπω ,το πάτε το γράμμα οι περισσότεροι.
-
Δημοκράτης
Ο υδράργυρος κ ο σοσιαλιστής το έχουν ρίξει στη χειροτεχνία με το νέο τους ίνδαλμα ειδικά στη σκέψη να τον βάλει ο αχαστος στο επικρατείας. Τι diversituπουλάμε αν δεν έχουμε κ καμία κραγμεμη
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Λαθος φραση επρεπε να πεις.
Το στέλνετε το email.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Δημοκράτης
Μη τον βάλει ο κουλης που δεν έχει αφήσει πασοκο και πουστη χωρίς καρέκλαLord Brum έγραψε: 30 Αύγ 2021, 02:01 Ο υδράργυρος κ ο σοσιαλιστής το έχουν ρίξει στη χειροτεχνία με το νέο τους ίνδαλμα ειδικά στη σκέψη να τον βάλει ο αχαστος στο επικρατείας. Τι diversituπουλάμε αν δεν έχουμε κ καμία κραγμεμη
- SpAcE_PaNtHeR
Τι παίδαρος θεε μου! ...και ... τι τούρτα!
Κανεις δεν ειναι 100% ανδρας ή γυναικα.
Ο Θεμης εμφανισιακά βαζει κάτω πολλές γυναίκες.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 13 Απαντήσεις