!!! DEVELOPMENT MODE !!!
O Θέμης Κανέλλος ξαναχτυπά!!!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Aprilianos
O Θέμης Κανέλλος ξαναχτυπά!!!
https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 0366674952
αυτός θα έχει μεθαυριο το δικαίωμα να υιοθετήσει παιδάκι;;;
- Υδράργυρος
Re: O Θέμης Κανέλλος ξαναχτυπά!!!
Ναι φασιστες και ακροδεξιοι ειναι
- Aprilianos
εσυ θα ησουν ευτυχισμενος αν ο Θεμης ηταν παιδι σου και εβγαζε στα σοσιαλ μηντια αυτη τη φωτογραφία;;;
- Υδράργυρος
Καλυτερα να ηταν ο κανελλος γιος μου παρα ο φασιστας που τον σχολιαζειAprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:48εσυ θα ησουν ευτυχισμενος αν ο Θεμης ηταν παιδι σου και εβγαζε στα σοσιαλ μηντια αυτη τη φωτογραφία;;;
- Aprilianos
φασιστες υπηρχαν και μαλλον υπαρχουν ακομη στην Ιταλια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:50Καλυτερα να ηταν ο κανελλος γιος μου παρα ο φασιστας που τον σχολιαζειAprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:48εσυ θα ησουν ευτυχισμενος αν ο Θεμης ηταν παιδι σου και εβγαζε στα σοσιαλ μηντια αυτη τη φωτογραφία;;;
εγω ειμαι ακροδεξιος-εθνικιστης
-
Γκουερινο 4
- Phorum.gr user: Gouerino
Αν δεν υπήρχε αυτός που τον σχολιάζει δεν θα έκανε τέτοιες παπαριεςΥδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:50Καλυτερα να ηταν ο κανελλος γιος μου παρα ο φασιστας που τον σχολιαζειAprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:48εσυ θα ησουν ευτυχισμενος αν ο Θεμης ηταν παιδι σου και εβγαζε στα σοσιαλ μηντια αυτη τη φωτογραφία;;;
Οι απριλιανοι δίνουν αξία σε τέτοια σκουπίδια
- Υδράργυρος
Μην το παιρνεις προσωπικα. Στον σχολιαστη του τουιτ αναφερομαι evgenios tzavaras. Ο οποιος το εθεσε απο μονος του οτι ειναι ακροδεξιος φασιστας.Aprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:52φασιστες υπηρχαν και μαλλον υπαρχουν ακομη στην Ιταλια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:50Καλυτερα να ηταν ο κανελλος γιος μου παρα ο φασιστας που τον σχολιαζειAprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:48
εσυ θα ησουν ευτυχισμενος αν ο Θεμης ηταν παιδι σου και εβγαζε στα σοσιαλ μηντια αυτη τη φωτογραφία;;;
Εσυ μπορεις να δηλωνεις και να εισαι οτι θες
- Aprilianos
το big brother, ο ΣΚΑΙ και το in.gr του δινουν αξια
"Θέμης Κανέλλος – Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική σχέση με παίκτη του φετινού κύκλου
Άρχισαν τα όργανα ήδη στο φετινό Big Brother
https://www.in.gr/2021/08/29/itrash/the ... ou-kyklou/
"Θέμης Κανέλλος – Αποκαλύπτει πως είχε ερωτική σχέση με παίκτη του φετινού κύκλου
Άρχισαν τα όργανα ήδη στο φετινό Big Brother
https://www.in.gr/2021/08/29/itrash/the ... ou-kyklou/
- Aprilianos
Υδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:55Μην το παιρνεις προσωπικα. Στον σχολιαστη του τουιτ αναφερομαι evgenios tzavaras. Ο οποιος το εθεσε απο μονος του οτι ειναι ακροδεξιος φασιστας.Aprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:52φασιστες υπηρχαν και μαλλον υπαρχουν ακομη στην Ιταλια.Υδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:50
Καλυτερα να ηταν ο κανελλος γιος μου παρα ο φασιστας που τον σχολιαζει
Εσυ μπορεις να δηλωνεις και να εισαι οτι θες
-
Δημοκράτης
ελπίζω οι νοσοκόμες που τσέπωσαν τα 5χίλιαρα του πατέρα στη μαιευτήριο να έχουν την τσίπα και να τα επέτρεψαν
- Υδράργυρος
Ελα φιλελε μου. Καντε το outing σας ενας εναςΔημοκράτης έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:59 ελπίζω οι νοσοκόμες που τσέπωσαν τα 5χίλιαρα του πατέρα στη μαιευτήριο να έχουν την τσίπα και να τα επέτρεψαν
Γιατί? ο ίδιος ο πατέρας δεν φαίνεται να χαλιέται που έχει πούστη γιο.Δημοκράτης έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:59 ελπίζω οι νοσοκόμες που τσέπωσαν τα 5χίλιαρα του πατέρα στη μαιευτήριο να έχουν την τσίπα και να τα επέτρεψαν
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
μάλλον μαυρακι θα υιοθετήσει λίγο πριν την εφηβεία να το κάνει ανώμαλο σαν το μούτρα τουAprilianos έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:44 https://twitter.com/EvgenTzavaras/statu ... 0366674952
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Λαβ ιζ λαβ λαίμαι.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Άκουσαν ότι κάποιος τρώει ψωλές και έτρεξαν να δουν αν περισσεύει και καμία γι αυτούς.Υδράργυρος έγραψε: 29 Αύγ 2021, 23:04Ελα φιλελε μου. Καντε το outing σας ενας εναςΔημοκράτης έγραψε: 29 Αύγ 2021, 22:59 ελπίζω οι νοσοκόμες που τσέπωσαν τα 5χίλιαρα του πατέρα στη μαιευτήριο να έχουν την τσίπα και να τα επέτρεψαν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 50 Απαντήσεις
- 1501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Orion22
-
- 13 Απαντήσεις