vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:16
Otto Weininger έγραψε: 29 Αύγ 2021, 21:10
vagabondo έγραψε: 29 Αύγ 2021, 19:00
Τίποτα από αυτά δεν έχει σχέση με το αντικείμενο σπουδών σου, απαντάς σαν μεδενεξηντάκιας της ΝΔ.
Αλλά και τι να πεις;
Αυτός έχει φάει την ζωή του διαβάζοντας και συνεχίζει, ενώ εσύ, πήρες ένα χαρτί πριν 10 χρόνια και έκτοτε παίζεις λάρα κροφτ και ρέζιντεν ίβελ.
Από την εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας μας τα συμπέρανες αυτά;
Ακούω το Κούβελα, διαβάζω εσένα και βγάζω τα συμπεράσματά μου. Με κανέναν σας δεν έχω εμπειρία της προσωπικής γνωριμίας.
Επίσης,
μάλλον δεν έχεις τα πτυχία του και την εμπειρία του.
Δεν χρειάζομαι τα πτυχία του. Αυτό που έχω φτάνει και περισσεύει εν προκειμένω.
Για παράδειγμα, ειχα μάθημα επιδημιολογίας 10 credits. Αυτό με κάνει επιδημιολογο ; Όχι φυσικά.
Μου έδωσε όμως μέσα τις παρακολουθήσεις του και από καμία 350 σελίδες που διάβασα, αρκετές γνώσεις ώστε να εντοπίζω τις παπαριες. Ειδικά όταν αυτές είναι στα πρώτα κεφάλαια και μάλιστα από τα πολύ βασικά. Όπως ας πούμε ποιους παράγοντες θα έπρεπε να κοιτάξει κάποιος πριν αποφασίσει να πει γιατί δεν κάναμε ο,τι και η Σουηδία.
Ένα άλλο παράδειγμα είναι ότι έχω κάνει μάθημα Υγιεινής και μάθημα Μικροβιολογίας. Αμφότερα επισης 10 credits.
Με κάνει Μικροβιολογο αυτό; Όχι. Με κάνει όμως αρκετά καταρτισμένο ώστε αν μη τι άλλο να μην αντέχω τις αηδίες σας περι εμβολίων και μεταλλαξεων.
Κλπ κλπ κλπ
Εσύ πάλι, ως πλήρως και παντελώς άσχετος με το θέμα αυτό δεν είσαι σε θέση να βγάλεις κανένα συμπέρασμα ότι και αν ακούσεις να λέω είτε εγώ είτε ο Κουβελας.