!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εγώ θα το ξαναβάλω και βρείτε το λάθος.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Εγώ θα το ξαναβάλω και βρείτε το λάθος.
Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Μετά θα τα πιάσουμε ένα ένα όσα σημειώσαμε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Χαοτικός την 29 Αύγ 2021, 17:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Re: Εγώ θα το ξαναβάλω και βρείτε το λάθος.
Ψεκ βιντεο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Είδα για ένα πεντάλεπτο και δεν άντεξα περισσότερο.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16 Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάντεψε ...ΓΑΛΗ έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:53Είδα για ένα πεντάλεπτο και δεν άντεξα περισσότερο.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 16:16 Επειδή βλέπω γαργάρες και το βίντεο είναι πολύ ουσιώδες, όποιος θεωρεί ότι έκανε κάποιο λάθος ο Κούβελας ας το επισημάνει. Ας μας απαντήσει όποιος διαφωνεί και ας εξηγήσει.
Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε !
Ναι, έχει πάρα πολλά λάθη μέσα, δες λίγο, βρες ένα από τα πολλά, μοιράσου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Κάτσε...είναι η γυναίκα κοντά.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:00Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε !Ξέρεις τη φάση
![]()
Μόλις απομακρυνθεί θα ξαναπάει στα σεξοθέματα.
Μέχρι στιγμής εντοπίσαμε δύο τρομερά λάθη.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:00Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε !Ξέρεις τη φάση
![]()
Α είναι ψεκ.
Β είδα ένα πεντάλεπτο.
Δε λέω, τρομερά λάθη, θα μπορούσε ήδη να κλειδωθεί το νήμα.
.
.
Διαβολάκιethereal έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:01Κάτσε...είναι η γυναίκα κοντά.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:00Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε !Ξέρεις τη φάση
![]()
Μόλις απομακρυνθεί θα ξαναπάει στα σεξοθέματα.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Άλλο ένα τρομερό επιχείρημα!
.
.
Βλέπω πίνκυ δεν τον κάνεις καθόλου γαργάρα εσύ, δεν τον βάζεις καθόλου βαθειά μέσα σου κάνοντας μόκο.

.
.
Ναι και να ανοιχτούν δύο διαφορετικά για να είναι καθαρές οι αναλύσεις για ο καθένα. Μιλάμε θα ξεσκιστούμε να διαβάσουμε επιστημονική θεωρία.sys3x έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:02Μέχρι στιγμής εντοπίσαμε δύο τρομερά λάθη.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:00Θα πρέπει να ορίσεις τι είναι το ψεκ. Στην πραγματικότητα επειδή δεν μπορείς και δεν γίνεται βασικά, Θα πρέπει να βρεις πέντε δέκα λέξεις στα γρήγορα να βρεις κάτι επιθετικό και έξυπνο. Σαν να είναι οι φίλοι πιο πέρα και θα λένε μετά " Ω μαλάκααα! Τι είπε ο πστς ρε !Ξέρεις τη φάση
![]()
Α είναι ψεκ.
Β είδα ένα πεντάλεπτο.
Δε λέω, τρομερά λάθη, θα μπορούσε ήδη να κλειδωθεί το νήμα.
![]()
Πάντως τους καταλαβαίνω. Ανησυχούν ότι αν ποτέ τύχει και σεβαστούν έναν διάλογο, θα πέσει η νέα δημοκρατία. Θα κλείσουν οι εκκλησίες. θα αλλάξει σοκαριστικά η ζωή μας.
Είναι τελετουργία γι αυτούς και μάλιστα ιερή.
Ευρωπαϊκές προδιαγραφέςsys3x έγραψε: 29 Αύγ 2021, 17:07 Βλέπω πίνκυ δεν τον κάνεις καθόλου γαργάρα εσύ, δεν τον βάζεις καθόλου βαθειά μέσα σου κάνοντας μόκο.
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση