!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Η φυσική ανοσία 13 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Η φυσική ανοσία 13 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:05
γαλη μου, αληθεια δεν καταλαβαινω αν νομίζεις οτι εχει ενδιαφέρον να διαβάζω "κουτο", "συναφιου", "εσεις" κλπ. Αλλη φορά βρε, ελπιζω να με καταλαβαίνεις, δεν με πληρώνει κανείς να τσακώνομαι στα φόρουμ, που και παλι δηλαδή τα φοβαμαι εγω αυτα, θα μοιαζουμε μετα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:39
Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Αύγ 2021, 12:32
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 10:06

Το δικό σας δεν έχει συμπληρωθεί ακόμα, με βοηθούς παίζετε.
Σε ηλικίες που η πιθανότητα να πεθάνουν από κορονοϊό ειναι μικρότερες από το να τους τσαλαπατήσει ελέφαντας στην σαβάνα, δεν θα πρέπει να γίνεται εμβόλιο, γιατί, ακόμα και άμα στρουθοκαμηλίσεις στις οποίες παρενέργειες, κολλώντας και περνώντας αναίμακτα την ασθένεια κτιζουν ανοσία αγέλης απέναντι στις μεταλλαξεις Α-Γ, έτη φωτός καλύτερη από το να βαρέσουν μπόλι, και ταυτόχρονα θα περιορίζουν έτσι την διάδοση της Δ (Ε) που (θα) πλήττει και (θα) καθαρίζει ακόμα και τους 50+ εμβολιασμένους. Δεν χρειάζεται να είσαι προφεσορας της βιοστατιστικής για να το καταλάβεις αυτό, απλή αριθμητική είναι.
Ναι βρε χαρούλα μου, μπορείς να προσθέσεις αυτές τις παρατηρήσεις, στα σαφή μέτρα που θα προτείνετε.

Απλώς να το κάνετε, γιατί τα περιφερειακά νιανιανιά χωρίς να ακουμπάτε το δαχτυλάκι σας στον τύπο των ήλων, έχει καταντήσει απολύτως γραφικό, έτσι;

Με περιφερειακά πυροτεχνήματα και κοπυπάστε νιανιανιά δεν βγαίνει κάτι.

Συντονιστείτε. :)
Τι ακριβώς δεν καταλαβαίνεις; Οι ατρωτες απέναντι στα εμβόλια μεταλλάξεις μεταδίδονται γρηγορότερα μεταξύ ηλικιακών ομάδων, στις οποίες οι παρενέργειες του εμβολιασμού υπερβαίνουν κατά πολύ τις πιθανότητες σοβαρής νοσησης, όταν αυτές οι ομάδες είναι εμβολιασμένες, είτε εμβολιασεις υποχρεωτικά όσους γεννήθηκαν προ χούντας, είτε όχι.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ethereal έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:08 Δεν διαφώνησα, απλώς λέω ότι δεν είναι ζητούμενο ο φόβος, όπως τουλάχιστον κατάλαβα ότι γράφεις στην ανάρτησή σου. Όχι, πάντως, από την πλειονότητα των τοποθετημένων στον έναν πόλο.
Τώρα για τα υπόλοιπα χαζοχαρούμενα που γράφονται εδώ μέσα, ξαναλέω ότι ο καθένας κάνει διαχείριση των φόβων και των φοβιών του. Και σ' αυτό δεν θά 'πρεπε κανείς να κάνει υποδείξεις.
Αν θέλει να τις κάνει σε επίπεδο "εμείς οι έτσι κι εσείς οι γιουβέτσι" υπάρχουν ένα σωρό νήματα για ξεκατίνιασμα, αντί να τις περιβάλλει με "επιστημονικοφάνεια".
Ε, όχι και "επιστημονικοφάνεια". :lol:

Σιγά μη χρειάζομαι επιστημονικοφανείς εστιάσεις για να θεωρήσω κάποιον παπάρα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ethereal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ethereal »

Παρακαλώ οι παραθέσεις να γίνονται σωστά, ώστε να μη φαίνεται ότι γίνεται διάλογος μεταξύ χρηστών που δεν έχουν καμμία πρόθεση για κάτι τέτοιο.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

Υπάρχει κάτι που εμποδίζει τον εμβολιασμένο να αποκτήσει και φυσική ανοσία, αν μπει ο ιός στον οργανισμό;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

vagabondo έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:15 Υπάρχει κάτι που εμποδίζει τον εμβολιασμένο να αποκτήσει και φυσική ανοσία, αν μπει ο ιός στον οργανισμό;
ωραία ερώτηση και αυτή, θα περιμένουμε το ισραήλ παλι να την απαντήσει, ρε που μππλέξαμε. :)
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Η Γαλη συνεχιζει επι μηνες το βιολι του να ζηταει ικανοποιητικες εναλλακτικες απαντησεις ενω εχει παρει απο απειρους εδω μεσα ΠΟΛΥ συγκεκριμενες. Απειρες φορες της εχω προτεινει να κατσει να μελετησει τις πετυχημενες διαχειρισεις χωρων και απο την Ανατολικη Ασια και απο την Ευρωπη που εκαναν ρεκορ χαμηλης θνησιμοτητας και εσωσαν τις οικονομιες τους χωρις lockdown.

H Γαλη κανει πως δεν ακουει οταν της απαντανε σε αυτα. Θεωρει ακομη πως η διαχειριση στις μεγαλες δυτικες χωρες εχει το Αλαθητο του Παπα και ας λενε οι αριθμοι το εντελως αντιθετο: ΟΛΕΣ οι μεγαλες αναπτυγμενες δυτικες χωρες βρισκονται μεσα στις 40 παγκοσμιως με τη μεγαλυτερη θνησιμοτητα και παραλληλα ειχαν τεραστια οικονομικη υφεση.

Στο θεμα των εμβολιων η Γαλη κανει πως δεν ακουει οταν της λενε οι περισσοτεροι (απο αυτους που θεωρει αρνητες) πως πρεπει να μεινουν εκτος οι νεοι και οι υγιεις μεσηλικες. Ακομη και οταν της το αποδεικνυουν με στοιχεια, στατιστικες και αριθμους (ο Χελι της εχει δωσει εκατονταδες παραδειγματα). Το ιδιο κανει η Γαλη σε αυτο το νημα που παρατεθηκαν στοιχεια οτι η φυσική ανοσία ειναι 13 φορές ισχυρότερη από τον εμβολιασμό. Στον πανικο της πανω δεν καταλαβαινει πως ολο αυτο το ζητημα θα λυνοταν με τεστ αντισωματων πριν γινει το εμβολιο και δεν θελει να το καταλαβει γιατι αυτο θα σημαινε οτι θα παραδεχοταν πως η ομαδα ειδικων του Μαξιμου πρεπει να αλλαξει πλευση.

.
Άβαταρ μέλους
argouen

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από argouen »

Ζενίθεδρος έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:12
Οι ατρωτες απέναντι στα εμβόλια μεταλλάξεις μεταδίδονται γρηγορότερα μεταξύ ηλικιακών ομάδων, στις οποίες οι παρενέργειες του εμβολιασμού υπερβαίνουν κατά πολύ τις πιθανότητες σοβαρής νοσησης, όταν αυτές οι ομάδες είναι εμβολιασμένες, είτε εμβολιασεις υποχρεωτικά όσους γεννήθηκαν προ χούντας, είτε όχι.
Πολλές βεβαιότητες σε μια πρόταση, μπράβο!
Νήφε και μέμνησο απιστείν
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:12 Ε, όχι και "επιστημονικοφάνεια". :lol:

Σιγά μη χρειάζομαι επιστημονικοφανείς εστιάσεις για να θεωρήσω κάποιον παπάρα.
α πολύ τιμητικό σχόλιο για τον κιλδεμολ που έχει λιώσει 2 πληκτρολόγια δείχνοντας υπομονή οσιομάρτυρα στο νήμα
Άβαταρ μέλους
enaon

μπα για εμένα το ειπε μαλλον :003:
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:17
vagabondo έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:15 Υπάρχει κάτι που εμποδίζει τον εμβολιασμένο να αποκτήσει και φυσική ανοσία, αν μπει ο ιός στον οργανισμό;
ωραία ερώτηση και αυτή, θα περιμένουμε το ισραήλ παλι να την απαντήσει, ρε που μππλέξαμε. :)
Γιατί Ισραήλ; Δεν διαθέτει το πχώρουμ γιατρούς και φαρμακοποιούς; :xena:
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
enaon

και πώς θα κρατήσεις μεσα τους κατω απο 40 μετά; Φαντάσου να τους πεις οτι αν κολλήσουν με εμβολιο, και θα το περάσουν χαλαρά, και θα γίνουν άτρωτοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:10
ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:05
γαλη μου, αληθεια δεν καταλαβαινω αν νομίζεις οτι εχει ενδιαφέρον να διαβάζω "κουτο", "συναφιου", "εσεις" κλπ. Αλλη φορά βρε, ελπιζω να με καταλαβαίνεις, δεν με πληρώνει κανείς να τσακώνομαι στα φόρουμ, που και παλι δηλαδή τα φοβαμαι εγω αυτα, θα μοιαζουμε μετα.
Όχι, δεν νομίζω ότι έχει ενδιαφέρον και αυτό ακριβώς είναι το θέμα.

Ο κύβος ερρίφθη εδώ και καιρό οπότε όντως υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία για τις απόψεις "μας" και τις απόψεις "σας".

Και ειλικρινά, αυτό το χάσμα δεν το βλέπω πλέον ως κάτι προβληματικό αλλά ως ένα υπαρκτό και αναμφισβήτητο δεδομένο, που καταρρίπτει/αποδυναμώνει/διαλύει τα εθιμικά τσιτάτα για "λαό", "συλλογικότητες" και λοιπές πιασάρικες κλισεδιές.

Πάμε γι' άλλα.

Αυτό ναι, είναι ενδιαφέρον. :)
Η ελπίδα είναι παγίδα.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

enaon έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:22 μπα για εμένα το ειπε μαλλον :003:
για το νήμα γενικά το είπε,ότι δεν χρειάζεται επιστημονικοφανείς εστιάσεις για τους παπάρες [παπάρας = όποιος διαφωνεί]
Άβαταρ μέλους
enaon

ΓΑΛΗ έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:28 Ο κύβος ερρίφθη εδώ και καιρό οπότε όντως υπάρχει ΠΛΗΡΗΣ αδιαφορία για τις απόψεις "μας" και τις απόψεις "σας".
ωραια, δεν μπορω να μπω στην θεση σου, δεν βλεπω εσείς και εμείς, συμφωνώ με τον νικ ο οποιος μου μοιαζει τελειως αυτονομη προσωπικότητα οπότε δεν ειμαστε καμια ομαδα, οτι το οπαδικό εχει παραγινει λιγο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”