Ειναι κωλοασθενειαGoBack έγραψε: 27 Αύγ 2021, 19:41Μου θυμισες μια περιπτωση που μου ειχε κανει εντυπωση στην αρχη της πανδημιαςNostalgia έγραψε: 27 Αύγ 2021, 19:34 Γνωστος μου 60αρης απο την Αμερικη αλλα σε πολυ καλη φυσικη κατασταση (καθημερινο περπατημα, διατροφη κλπ) ανεμβολιαστος που νοσησε απο COVID-19 του πυροδοτησε Παρκινσον που προφανως ειχε την προδιαθεση αλλα δεν ειχε βγει στην επιφανεια. Μην με ζαλισετε με ιατρικους ορους κλπ, το εγραψα οπως το καταλαβα.
https://www.insider.com/spanish-coach-f ... sis-2020-3
A 21-year-old Spanish soccer coach who died from the coronavirus was told he had an undiagnosed form of leukaemia whilst being treated in hospital.
Francisco Garcia, a youth team coach at Atletico Portada Alta, took himself to hospital on Friday March 13 after suffering from severe shortness of breath, according to Spanish newspaper Malaga Hoy.
After being diagnosed with COVID-19 and pneumonia, Garcia was also told he was suffering from a form of leukaemia which made him more at risk from the virus.
He died on Sunday, becoming the youngest person in Spain to have died from the coronavirus.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εμβόλιο covid-19 Update
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Εμβόλιο covid-19 Update
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
27/08/2021
Ιταλός γιατρός Α.Μελούτσι: «Οι πολιτικοί εμβολιάζονται με placebo - Μου έχουν προτείνει και μένα»
Καταγγελία «βόμβα»

Σε μια καταγγελία-σοκ προχώρησε ο Ιταλός ψυχίατρος, Αλεσάντρο Μελούτσι, καθώς υποστήριξε πως οι πολιτικοί εμβολιάζονται με πλαστά εμβόλια.
Ο Ιταλός πολιτικός (βουλευτής και Γερουσιαστής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους) μίλησε σε εκδήλωση με θέμα την "Ενεργή Υγεία" στον Άγιο Μαρίνο, ο Αλεσάντρο Μελούτσι δεν μάσησε τα λόγια του: «Στους πολιτικούς και VIP τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo - πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα...»!
https://www.leggo.it/covid/alessandro_m ... 51247.html
Μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Από μια συγκεκριμένη κοινωνική σφαίρα και πάνω, χορηγούνται πλαστά εμβόλια. Μόνο ο "λαουτζίκος" πρέπει να είναι ως ινδικό χοιρίδιο για γεννετικούς ορούς που δεν προκαλούν κανένα όφελος, όπως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χιλιάδες θάνατοι και σχεδόν δύο εκατομμύρια με παρενέργειες εκ των οποίων το 50% σοβαρές παρενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.».
https://twitter.com/EliseiNicole/status ... -proteinei
Ο Αλεσάντρο Μελούτσι, τονίζει επίσης: «Αυτή η πρακτική είναι πρωτοφανούς σοβαρότητας, με ποινικές κατηγορίες, αφού αυτές οι "προνομιούχες ομάδες" γνώριζαν ότι λάμβαναν το εικονικό φάρμακο με τη βεβαιότητα ότι θα γλιτώσουν από τυχόν αρνητικές επιπτώσεις ή ακόμα και θάνατο.
Αλλά ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι αυτές οι προνομιούχες ομάδες χωρίς να έχουν δοκιμάσει το πειραματικό εμβόλιο στο σώμα τους βγαίνουν στην τηλεόραση για να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι "ασφαλές και αποτελεσματικό", επειδή το έκαναν (πλασματικά), εγκρίνοντας έτσι την υιοθέτηση του διακριτικού "πράσινου πάσο" (Green pass) την οποία σίγουρα κατέχουν. Θέματα για τα οποία η δικαστική εξουσία οφείλει να ερευνήσει σε βάθος και ευρύ φάσμα».
Να αναφέρουμε πως ο Αλεσάντρο Μελούτσι, γεννήθηκε στη Νάπολη το 1955, είναι πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής Σχολής, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας, αλλά και της δεξιάς.
https://pronews.gr/kosmos/1012802_italo ... -proteinei
Ιταλός γιατρός Α.Μελούτσι: «Οι πολιτικοί εμβολιάζονται με placebo - Μου έχουν προτείνει και μένα»
Καταγγελία «βόμβα»

Σε μια καταγγελία-σοκ προχώρησε ο Ιταλός ψυχίατρος, Αλεσάντρο Μελούτσι, καθώς υποστήριξε πως οι πολιτικοί εμβολιάζονται με πλαστά εμβόλια.
Ο Ιταλός πολιτικός (βουλευτής και Γερουσιαστής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους) μίλησε σε εκδήλωση με θέμα την "Ενεργή Υγεία" στον Άγιο Μαρίνο, ο Αλεσάντρο Μελούτσι δεν μάσησε τα λόγια του: «Στους πολιτικούς και VIP τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo - πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα...»!
Μιλώντας στην εκδήλωση είπε: «Από μια συγκεκριμένη κοινωνική σφαίρα και πάνω, χορηγούνται πλαστά εμβόλια. Μόνο ο "λαουτζίκος" πρέπει να είναι ως ινδικό χοιρίδιο για γεννετικούς ορούς που δεν προκαλούν κανένα όφελος, όπως στο Ισραήλ και το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά μέχρι σήμερα στην Ευρωπαϊκή Ένωση χιλιάδες θάνατοι και σχεδόν δύο εκατομμύρια με παρενέργειες εκ των οποίων το 50% σοβαρές παρενέργειες, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Ε.Ε.».
Ο Αλεσάντρο Μελούτσι, τονίζει επίσης: «Αυτή η πρακτική είναι πρωτοφανούς σοβαρότητας, με ποινικές κατηγορίες, αφού αυτές οι "προνομιούχες ομάδες" γνώριζαν ότι λάμβαναν το εικονικό φάρμακο με τη βεβαιότητα ότι θα γλιτώσουν από τυχόν αρνητικές επιπτώσεις ή ακόμα και θάνατο.
Αλλά ακόμη πιο σοβαρό είναι ότι αυτές οι προνομιούχες ομάδες χωρίς να έχουν δοκιμάσει το πειραματικό εμβόλιο στο σώμα τους βγαίνουν στην τηλεόραση για να καθησυχάσουν τους πολίτες ότι το εμβόλιο είναι "ασφαλές και αποτελεσματικό", επειδή το έκαναν (πλασματικά), εγκρίνοντας έτσι την υιοθέτηση του διακριτικού "πράσινου πάσο" (Green pass) την οποία σίγουρα κατέχουν. Θέματα για τα οποία η δικαστική εξουσία οφείλει να ερευνήσει σε βάθος και ευρύ φάσμα».
Να αναφέρουμε πως ο Αλεσάντρο Μελούτσι, γεννήθηκε στη Νάπολη το 1955, είναι πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής Σχολής, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας, αλλά και της δεξιάς.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Η Δέλτα εμφανίστηκε πριν κυκλοφορήσουν τα εμβόλια.Philip Mortimer έγραψε: 27 Αύγ 2021, 17:35 Θυμάμαι αρθρογραφία από τον Ιανουάριο-φεβρουαριο ότι εάν επικρατήσουν μεταλλάξεις κατά πάσα πιθανότητα θα χρειάζεται να ξεκινήσουμε από την αρχή και να υπάρχουν επαναληπτικοί εμβολιασμοι.
Μέχρι να εμφανιστεί και να αρχίσει να επικρατεί η ΔΕΛΤΑ πράγματι η προστασία των εμβολιασμενων βρισκόταν έως το 98%.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Τι σε κάνει να πιστεύεις ότι δεν υπήρχαν και υπάρχουν άνθρωποι σε τέτοιες ηλικίες που πεθαίνουν από μια μικροβιακή ή ιική λοίμωξη επειδή έχουν έστω και αδιάγνωστο υποκείμενο νόσημα;Nostalgia έγραψε: 27 Αύγ 2021, 21:02Ειναι κωλοασθενειαGoBack έγραψε: 27 Αύγ 2021, 19:41Μου θυμισες μια περιπτωση που μου ειχε κανει εντυπωση στην αρχη της πανδημιαςNostalgia έγραψε: 27 Αύγ 2021, 19:34 Γνωστος μου 60αρης απο την Αμερικη αλλα σε πολυ καλη φυσικη κατασταση (καθημερινο περπατημα, διατροφη κλπ) ανεμβολιαστος που νοσησε απο COVID-19 του πυροδοτησε Παρκινσον που προφανως ειχε την προδιαθεση αλλα δεν ειχε βγει στην επιφανεια. Μην με ζαλισετε με ιατρικους ορους κλπ, το εγραψα οπως το καταλαβα.
https://www.insider.com/spanish-coach-f ... sis-2020-3
A 21-year-old Spanish soccer coach who died from the coronavirus was told he had an undiagnosed form of leukaemia whilst being treated in hospital.
Francisco Garcia, a youth team coach at Atletico Portada Alta, took himself to hospital on Friday March 13 after suffering from severe shortness of breath, according to Spanish newspaper Malaga Hoy.
After being diagnosed with COVID-19 and pneumonia, Garcia was also told he was suffering from a form of leukaemia which made him more at risk from the virus.
He died on Sunday, becoming the youngest person in Spain to have died from the coronavirus.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έως και 13 φορές ισχυρότερη η φυσική ανοσία από αυτή που παρέχουν τα εμβόλια:
Φυσικά οι σκιτζίδες ειδικοί στα πάνελ θα εξακολουθήσουν να αναπαράγουν εξωφρενικές πίπες περί ισχυρότερης ανοσίας που παρέχουν τα εμβόλια, οι οποίες κάνουν όσους γιατρούς σέβονται ακόμα την επιστήμη τους να θέλουν να τραβάνε τα μαλλιά τους μέχρι να γίνουν σαν τον Κότζακ.
https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21262415v1Conclusions This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Φυσικά οι σκιτζίδες ειδικοί στα πάνελ θα εξακολουθήσουν να αναπαράγουν εξωφρενικές πίπες περί ισχυρότερης ανοσίας που παρέχουν τα εμβόλια, οι οποίες κάνουν όσους γιατρούς σέβονται ακόμα την επιστήμη τους να θέλουν να τραβάνε τα μαλλιά τους μέχρι να γίνουν σαν τον Κότζακ.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php ... 0#p2093307Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2021, 00:35 Έως και 13 φορές ισχυρότερη η φυσική ανοσία από αυτή που παρέχουν τα εμβόλια:https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21262415v1Conclusions This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Μα ο WHO ελεγε..pikey25 έγραψε: 17 Αύγ 2021, 23:07 φεικ νιουζ απο τον χου, νταμ.
https://www.facebook.com/WHO/posts/4567520696626611
Που ειναι τα HOAXES και τα Factchecker
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
sequelGoBack έγραψε: 27 Αύγ 2021, 20:59![]()
A batch of Moderna Covid-19 vaccines delivered to Japan was contaminated with what is believed to be a metallic particle, the country's public broadcaster NHK said.
Japan suspended the use of 1.63 million doses shipped to 863 vaccination centres nationwide on Thursday, more than a week after the domestic distributor, Takeda Pharmaceutical, received reports of contaminants in some vials.
NHK cited ministry sources as saying the particle reacted to magnets and was therefore suspected to be a metal.
Moderna has described it as "particulate matter" that did not pose a safety or efficacy issue.
A health ministry official said the composition of the contaminant has not been confirmed.
https://www.reuters.com/business/health ... 021-08-28/Two die in Japan after shots from suspended Moderna vaccines - Japan govt
ποιος ξερει ποσα ληγμενες/μολυσμενες παρτιδες εχουν δωσει στην ελλαδα οπου δεν γινονται καθολου ελεγχοι 
Απολυτως αναμενομενες καταστασεις οταν ολα γινονται αρπακολατζιδικα.Αλλα εμεις εδω δεν κινδυνευουμε,κανουμε καλυτερους ελεγχους απο τους Ιαπωνες που ειναι ως γνωστον μπανανια.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
https://www.cureus.com/articles/68051-t ... orted-caseToxic Epidermal Necrolysis Post COVID-19 Vaccination - First Reported Case
σκληρες εικονες στο λινκ
αληθεια,ο κακος προβιντ εχει προκαλεσει ποτε ''toxic epidermal necrolysis''?
Οκ,πηγαινε εσυ να νοσησεις σκοπιμα για να αποκτησεις μεγαλυτερη ανοσια.Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2021, 00:35 Έως και 13 φορές ισχυρότερη η φυσική ανοσία από αυτή που παρέχουν τα εμβόλια:https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21262415v1Conclusions This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
τι να την κάνεις την ανοσία αν χάσεις το 1 πνευμόνι, τις 2 αισθήσεις σου, τα αδυναμα σου αγγεια να είναι έτοιμα να αιμοραγήσουν με το παραμικρό; Και όλα αυτά για την υπόλοιπη ζωή σου.Thor έγραψε: 28 Αύγ 2021, 14:25Οκ,πηγαινε εσυ να νοσησεις σκοπιμα για να αποκτησεις μεγαλυτερη ανοσια.Scouser έγραψε: 28 Αύγ 2021, 00:35 Έως και 13 φορές ισχυρότερη η φυσική ανοσία από αυτή που παρέχουν τα εμβόλια:https://www.medrxiv.org/content/10.1101 ... 21262415v1Conclusions This study demonstrated that natural immunity confers longer lasting and stronger protection against infection, symptomatic disease and hospitalization caused by the Delta variant of SARS-CoV-2, compared to the BNT162b2 two-dose vaccine-induced immunity. Individuals who were both previously infected with SARS-CoV-2 and given a single dose of the vaccine gained additional protection against the Delta variant.
Φυσικά οι σκιτζίδες ειδικοί στα πάνελ θα εξακολουθήσουν να αναπαράγουν εξωφρενικές πίπες περί ισχυρότερης ανοσίας που παρέχουν τα εμβόλια, οι οποίες κάνουν όσους γιατρούς σέβονται ακόμα την επιστήμη τους να θέλουν να τραβάνε τα μαλλιά τους μέχρι να γίνουν σαν τον Κότζακ.![]()
Σε πόσα κόμματα είναι ο τύπος ρε τύπε;The Rebel έγραψε: 27 Αύγ 2021, 21:22Να αναφέρουμε πως ο Αλεσάντρο Μελούτσι, γεννήθηκε στη Νάπολη το 1955, είναι πτυχιούχος Ιατρικής Χειρουργικής Σχολής, στέλεχος του Κομμουνιστικού Κόμματος Ιταλίας, του Σοσιαλιστικού Κόμματος Ιταλίας, αλλά και της δεξιάς.Spoiler
27/08/2021
Καταγγελία «βόμβα»
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 73 Απαντήσεις
- 3392 Προβολές