μετά από αυτό θεωρώ ότι το λύσαμε.το μόνο που δεν ξέρω αν έχεις κάνει ακόμα είναι να γράψεις και ατο κούτελο ψεκBlastFromThePast έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:17 Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να ενοχλείσαι!
Από την άλλη κάποιος, ένας τυχαίος βρε αδερφέ, όχι εσύ ο λογικός, που θα ήθελε να πει/γράψει κάτι ψεκ, όταν κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά βλέπει μία, δύο, τρεις, δέκα προτομές του Πατέρα των Λαών, αμέσως καταλαβαίνει ότι δε ζει σε αστική χαβούζα όπου οι μαλακίες όχι απλά δεν τιμωρούνται αλλά ανταμείβονται αλλά σε Δικτατορία του Προλεταριάτου. Τότε δεν είναι πολύ λογικό να ζυγίσει τις συνέπειες των πράξεων του και να βγάλει το σκασμό; Φυσικά και είναι. Με μία τόσο απλή κίνηση δηλαδή έχεις ξεπαστρέψει το 99% του ψεκασμού.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?
Re: Ποιός ο λόγος να βρίσκεται το ΚΚΕ στην βουλη?
-
BlastFromThePast
Δεν κατανοώ καθόλου τους ενδοιασμούς σου καθώς είμαι σίγουρος ότι κι εσύ, ένας τόσο λογικός άνθρωπος, θα θελες να δεις τους αρνητές του εμβολίου και λοιπούς ψεκασμένους να χύνουν κρύο ιδρώτα στη σκέψη και μόνο να εκφράσουν τις βλακείες που γεννά το κεφάλι τους.nowhere έγραψε: 26 Αύγ 2021, 12:02μετά από αυτό θεωρώ ότι το λύσαμε.το μόνο που δεν ξέρω αν έχεις κάνει ακόμα είναι να γράψεις και ατο κούτελο ψεκBlastFromThePast έγραψε: 26 Αύγ 2021, 11:17 Άρα δεν έχεις κανένα λόγο να ενοχλείσαι!
Από την άλλη κάποιος, ένας τυχαίος βρε αδερφέ, όχι εσύ ο λογικός, που θα ήθελε να πει/γράψει κάτι ψεκ, όταν κοιτάζοντας δεξιά-αριστερά βλέπει μία, δύο, τρεις, δέκα προτομές του Πατέρα των Λαών, αμέσως καταλαβαίνει ότι δε ζει σε αστική χαβούζα όπου οι μαλακίες όχι απλά δεν τιμωρούνται αλλά ανταμείβονται αλλά σε Δικτατορία του Προλεταριάτου. Τότε δεν είναι πολύ λογικό να ζυγίσει τις συνέπειες των πράξεων του και να βγάλει το σκασμό; Φυσικά και είναι. Με μία τόσο απλή κίνηση δηλαδή έχεις ξεπαστρέψει το 99% του ψεκασμού.
Ότι αστειεύεσαι δηλαδή;BlastFromThePast έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:46Το αυτονόητο.pylothess έγραψε: 25 Αύγ 2021, 23:39 BlastFromThePast
Όταν μου γράφεις ότι ψηφίζουμε ΚΚΕ για να γεμίσουν οι πλατείες με προτομές του Στάλιν και μετά μου γράφεις για την λαϊκή σοφία που έφτιαχνε σκιάχτρα για τα κοράκια εγώ τι να υποθέσω αν όχι ότι πρόκειται για τρολάρισμα; Τι λογικό συμπέρασμα θα έπρεπε να βγάλω εγώ από εδώ;
Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;
Τελικά ποια είναι η διαφορά σας με τους χρυσαυγίτες στην ανεγκεφαλιά ρε σεις;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
BlastFromThePast
Ναι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Ξέρεις, αυτή που δήθεν έψαχνε ο Τσίπρας όταν του φορούσαν τα μνημόνια καπέλο.
Ο Τσίπρας δεν έψαχνε κάτι τέτοιο. Τα έχεις κάνει μπάχαλο σαν κάτι αμερικάνικες ταινίες που θέλουν να το παίξουν ιστορικές.BlastFromThePast έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:12Ναι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές και οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές μήπως;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Τι κακό κάνει ο εθνικισμός και τι καλό ο διεθνισμός;pylothess έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:09Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές και οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές μήπως;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Αυτό το ένα. Το άλλο είναι ότι μιλάς με τσιτάτα. Επικεφαλιδες. Καραμέλες.
Το ότι είναι και οι δυο φιλικοί στην έννοια των εξουσιών εμένα μου φτάνει.
-
BlastFromThePast
Δεν κλαιγόταν ο τσίπρας ότι τους αρμούς της εξουσίας τους έλεγχε η ελίτ και αναγκάστηκε να εφαρμόσει μνημόνια;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:46Ο Τσίπρας δεν έψαχνε κάτι τέτοιο. Τα έχεις κάνει μπάχαλο σαν κάτι αμερικάνικες ταινίες που θέλουν να το παίξουν ιστορικές.BlastFromThePast έγραψε: 26 Αύγ 2021, 18:12Ναι.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Τι μας λέει λοιπόν; Ότι μόνο η δικτατορία του προλεταριάτου δίνει τη λύση.
Α, δλδ επίτηδες άφησε ο Τσίπρας την εξουσία στις ελίτ, επειδή είναι αντιεξουσιαστική φύση σαν εσένα;Το ότι είναι και οι δυο φιλικοί στην έννοια των εξουσιών εμένα μου φτάνει.
Κοίτα να δεις τι μαθαίνει κανείς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος BlastFromThePast την 26 Αύγ 2021, 19:20, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
χερι χερι οι μεγαλες αγαπες δεν κρυβονταιpylothess έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:09Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές και οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές μήπως;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Που το 1936 στον Ισπανικό εμφύλιο ήταν εχθροί μεταξύ τους. η Ε.Σ.Σ.Δ. υποστήριζε τους δημοκρατικούς ενώ η Ναζιστική Γερμανία τον Φράνκο. Και μετά πάλι ξαναπολέμησαν μεταξύ τους.Αγις έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:19χερι χερι οι μεγαλες αγαπες δεν κρυβονταιpylothess έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:09Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές και οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές μήπως;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
![]()
Μάλλον είσαι αναρχικός. Θέλει μεγάλη συζήτηση για να αναλύσουμε ομοιότητες και διαφορές μεταξύ Εθνικισμού και Κομμουνισμού.Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:15Τι κακό κάνει ο εθνικισμός και τι καλό ο διεθνισμός;pylothess έγραψε: 26 Αύγ 2021, 19:09Ότι οι Χρυσαυγίτες είναι εθνικιστές και οι Κομμουνιστές είναι διεθνιστές μήπως;Χαοτικός έγραψε: 26 Αύγ 2021, 17:08 Όταν λέτε δικτατορία του προλεταριάτου εννοείται ότι το προλεταριάτο είχε την εξουσία;![]()
Αυτό το ένα. Το άλλο είναι ότι μιλάς με τσιτάτα. Επικεφαλιδες. Καραμέλες.
Το ότι είναι και οι δυο φιλικοί στην έννοια των εξουσιών εμένα μου φτάνει.
οι μεγαλοι ερωτες εχουν κ μεγαλους καυγαδεςpylothess έγραψε: 26 Αύγ 2021, 20:10Που το 1936 στον Ισπανικό εμφύλιο ήταν εχθροί μεταξύ τους. η Ε.Σ.Σ.Δ. υποστήριζε τους δημοκρατικούς ενώ η Ναζιστική Γερμανία τον Φράνκο. Και μετά πάλι ξαναπολέμησαν μεταξύ τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Όπως οι φίλοι μας οι Ρώσοι και οι Σέρβοι για παράδειγμα που αναγνώρισαν τα Σκόπια με το όνομα Μακεδονία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 412 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-
- 13 Απαντήσεις