George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:54 Δεν είχαν κάνει και οι Scorpions ένα αντίστοιχο εξώφυλλο με ένα κοριτσάκι?
Ναι. Κι αυτό ήταν ξεκάθαρα πορνογραφικό. Το κοριτσάκια ήταν δεμένο και καλά με σχοινιά και παρέπεμπε σε σεξουαλικά βίτσια τύπου.
George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:54 Δεν είχαν κάνει και οι Scorpions ένα αντίστοιχο εξώφυλλο με ένα κοριτσάκι?
Σα μωρό κάνει
Αν έγραφες όλα τα παραπάνω με το ίδιο ακριβώς ύφος, αλλά αντί για όρτοντοκς και χουφτώματα απο τραγομουσάτους και βαφτίσεις, μιλούσες για μουσλίμια/εβραίους και πετσόκομμα πουτσοκέφαλων απο ιμάμηδες καποτοκέφαλους, η πλάκα ειναι οτι οι ίδιοι ακριβώς που σε κράζουν εδώ μέσα, θα σε επευφημούσαν και θα σε ειχαν ταράξει σταfoscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:47 Επίσης όπως είπα η βάφτιση παρουσιάζει τριπλό πρόβλημα από πλευράς συναίνεσης:
- Δημόσιο ξεγύμνωμα και φωτογράφιση, ας πούμε την άσπρη λωρίδα την έβαλα εγώ, η φωτογραφία υπάρχει κατά τα άλλα εντελώς δημόσια και καμαρώνει ο φωτογράφος για το έργο του.
- Χούφτωμα/βασανισμός με τα οποία όλοι γελάνε
- Προσηλυτισμός/τελετή μαύρης μαγείας
Οτιδήποτε από τα τρία είναι πολύ σοβαρός λόγος να κάνεις μήνυση όταν μεγαλώσεις.
Το ξέρω. Δεν είναι και πολύ ανεκτικοί. Αν ήταν δε θα τους πείραζε να κυκλοφορεί ένα άπιστο τριχρονο πχ στο σπίτι τους.vantono έγραψε: 25 Αύγ 2021, 19:17Αν έγραφες όλα τα παραπάνω με το ίδιο ακριβώς ύφος, αλλά αντί για όρτοντοκς και χουφτώματα απο τραγομουσάτους και βαφτίσεις, μιλούσες για μουσλίμια/εβραίους και πετσόκομμα πουτσοκέφαλων απο ιμάμηδες καποτοκέφαλους, η πλάκα ειναι οτι οι ίδιοι ακριβώς που σε κράζουν εδώ μέσα, θα σε επευφημούσαν και θα σε ειχαν ταράξει σταfoscilis έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:47 Επίσης όπως είπα η βάφτιση παρουσιάζει τριπλό πρόβλημα από πλευράς συναίνεσης:
- Δημόσιο ξεγύμνωμα και φωτογράφιση, ας πούμε την άσπρη λωρίδα την έβαλα εγώ, η φωτογραφία υπάρχει κατά τα άλλα εντελώς δημόσια και καμαρώνει ο φωτογράφος για το έργο του.
- Χούφτωμα/βασανισμός με τα οποία όλοι γελάνε
- Προσηλυτισμός/τελετή μαύρης μαγείας
Οτιδήποτε από τα τρία είναι πολύ σοβαρός λόγος να κάνεις μήνυση όταν μεγαλώσεις.![]()
![]()
![]()
Ο ευσεβισμός είναι στον κατάλογο των αμαρτημάτων, άλλωστε, η ορθοδοξία μας είναι η ανεκτικότερη θρησκεία/δόγμα.George_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 19:34 Εγώ πάντως είμαι ανεκτικός και με Εβραίους και με μουσουλμάνους.
Η ανοχή μου τερματίζεται στον φανατισμό όμως είτε πρόκειται για μουσουλμανικο είτε για εβραικο είτε για χριστιανικό είτε για οτιδήποτε.
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 25 Αύγ 2021, 16:43 ανοιξατε την πορτα στην παρανοια και νομιζατε οτι θα την σκαπουλαρετε?![]()
![]()
Εγώ θυμάμαι ένα με μία που είχε ρώγα από βυζί-τσίχλαGeorge_V έγραψε: 25 Αύγ 2021, 11:54 Δεν είχαν κάνει και οι Scorpions ένα αντίστοιχο εξώφυλλο με ένα κοριτσάκι?

Α,ναι,σωστά,αυτό το είχα ξεχάσει.