Πέρσυ τον Αύγουστο δεν υπήρχαν καθόλου μέτρα, πλην του πιστοποιητικού αρνητικού PCR στα σύνορα.nik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 09:36Νταξ πέρυσι δεν είχες την διασπορά που έχεις φέτος, από την άλλη πέρυσι όλοι υποκεινταν στα ίδια μέτρα, σε αντίθεση με φέτος που οι εμβολιασμένοι είχαν ελευθέρας με το ψευδές αφήγημα πως δεν διασπείρουν τον ιο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Στοιχεία που καθηλώνουν από το Ισραήλ: «Πλήρως εμβολιασμένοι οι περισσότεροι ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία»
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Στοιχεία που καθηλώνουν από το Ισραήλ: «Πλήρως εμβολιασμένοι οι περισσότεροι ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία»
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- nik_killthemall
Re: Στοιχεία που καθηλώνουν από το Ισραήλ: «Πλήρως εμβολιασμένοι οι περισσότεροι ασθενείς με Covid στα νοσοκομεία»
https://www.taxheaven.gr/news/55593/h-a ... -aygoystoyLeporello έγραψε: 27 Αύγ 2021, 10:38Πέρσυ τον Αύγουστο δεν υπήρχαν καθόλου μέτρα, πλην του πιστοποιητικού αρνητικού PCR στα σύνορα.nik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 09:36Νταξ πέρυσι δεν είχες την διασπορά που έχεις φέτος, από την άλλη πέρυσι όλοι υποκεινταν στα ίδια μέτρα, σε αντίθεση με φέτος που οι εμβολιασμένοι είχαν ελευθέρας με το ψευδές αφήγημα πως δεν διασπείρουν τον ιο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kuvernisi/
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Mea culpanik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 10:53https://www.taxheaven.gr/news/55593/h-a ... -aygoystoyLeporello έγραψε: 27 Αύγ 2021, 10:38Πέρσυ τον Αύγουστο δεν υπήρχαν καθόλου μέτρα, πλην του πιστοποιητικού αρνητικού PCR στα σύνορα.nik_killthemall έγραψε: 27 Αύγ 2021, 09:36Νταξ πέρυσι δεν είχες την διασπορά που έχεις φέτος, από την άλλη πέρυσι όλοι υποκεινταν στα ίδια μέτρα, σε αντίθεση με φέτος που οι εμβολιασμένοι είχαν ελευθέρας με το ψευδές αφήγημα πως δεν διασπείρουν τον ιο.
https://www.protothema.gr/greece/articl ... kuvernisi/
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
- EKPLIKTIKOS
Να σας πω πάντως ότι πήγα και γύρισα σε νησί και δε με έλεγξε κανένας για τεστ ή εμβολιασμό. Ούτε στο πήγαινε ούτε στο γύρνα
- nik_killthemall
191 οι ICU στο Ισραηλ, 6 νεκροι
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
Παρενθεση.
Αν κανω τεστ αντισωματων και βρεθουν αρκετα θα θεωρηθει κατι τετοιο αντιστοιχο με πιστοποιητικο νοσησης;
.
Αν κανω τεστ αντισωματων και βρεθουν αρκετα θα θεωρηθει κατι τετοιο αντιστοιχο με πιστοποιητικο νοσησης;
.
- nik_killthemall
Αποσο ξερω οχι, αλλά για ακριβως αυτο ρωτησα πιο πανω. Οι καποτε παρουσιαζομενοι ως τεραστιο ποσοστο ασυμπτωματικοι νοσουντες, οσον αφορα τον εμβολιασμο θεωρουνται πλεον πως δεν υπαρχουν.Αρίστος έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:07 Παρενθεση.
.
Δώσε αν θέλεις το όνομα του νησιού.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 11:39 Να σας πω πάντως ότι πήγα και γύρισα σε νησί και δε με έλεγξε κανένας για τεστ ή εμβολιασμό. Ούτε στο πήγαινε ούτε στο γύρνα
Ή κάποιες λεπτομέρεις, π.χ. αν έχει και οδική πρόσβαση, με τι μέσο ταξίδεψες...
Και επίσης την προσωπική σου στάση τη στιγμή που διαπιστώνεις ότι δεν γίνεται έλεγχος.
Έτσι για να μαθαίνουν και μερικοί λίγο την πραγματική ζωή εκτός φόρουμ.
- EKPLIKTIKOS
Χωρίς οδική πρόσβαση, ενώ το νησί δε διαθέτει ούτε αεροδρόμιο. Η μόνη πρόσβαση είναι μέσω θαλάσσης. Ταξίδεψα με καράβι. Άφησα τη γυναίκα με το παιδί να μπουν στο καράβι ως επιβάτες, και εγώ έβαλα το αυτοκίνητο στο γκαράζ του πλοίου. Η γυναίκα μου ελέγχθηκε, όπως και όλοι οι πεζοί, απ ότι μου είπε. Εμένα μου σκαναραν απλά το εισιτήριο που είχα σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό, κ μπήκα στο καράβι χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Υποτίθεται θα έπρεπε να είχα και κάποια φόρμα ταξιδιού, πέρα από πιστοποιητικό, την οποία επίσης δε μου ζήτησαν.ethereal έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:32
Δώσε αν θέλεις το όνομα του νησιού.
Και επίσης την προσωπική σου στάση τη στιγμή που διαπιστώνεις ότι δεν γίνεται έλεγχος.
Να πω επίσης ότι δε σκαναρεται το πιστοποιητικό. Απλώς επιδεικνύεται. Και "γαμω τη μάνα σου" να γράφει, δεν το κοιτάζουν καν. Το σκαναρισμα θα ήταν σημαντικό λόγω της σχετικής προστασίας. Από τη στιγμή που δε σκαναρεται, ο καθένας φτιάχνει το δικό του σε 3 λεπτά.
-
περαστική
Εννοείς κοιτάνε ΜΟΝΟ το barcode και τους αφήνουν; Στο αεροδρόμιο απαγορεύεται να τους αφήνουμε μόνο με αυτό. Πρέπει να μας δείξουν και τα details και να είναι αυτά τα eudcc που αναγνωρίζονται. Ονοματεπώνυμο, δόσεις εμβολίου, ημερομηνία και όνομα εμβολίου και γενικά οτιδήποτε σχετικό πρέπει να το βλέπεις. Πιθανόν να είχαν και εκείνοι αυτή την εντολή και απλά βαρέθηκαν να τους ελέγξουν όλους.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:46Χωρίς οδική πρόσβαση, ενώ το νησί δε διαθέτει ούτε αεροδρόμιο. Η μόνη πρόσβαση είναι μέσω θαλάσσης. Ταξίδεψα με καράβι. Άφησα τη γυναίκα με το παιδί να μπουν στο καράβι ως επιβάτες, και εγώ έβαλα το αυτοκίνητο στο γκαράζ του πλοίου. Η γυναίκα μου ελέγχθηκε, όπως και όλοι οι πεζοί, απ ότι μου είπε. Εμένα μου σκαναραν απλά το εισιτήριο που είχα σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό, κ μπήκα στο καράβι χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Υποτίθεται θα έπρεπε να είχα και κάποια φόρμα ταξιδιού, πέρα από πιστοποιητικό, την οποία επίσης δε μου ζήτησαν.ethereal έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:32
Να πω επίσης ότι δε σκαναρεται το πιστοποιητικό. Απλώς επιδεικνύεται. Και "γαμω τη μάνα σου" να γράφει, δεν το κοιτάζουν καν. Το σκαναρισμα θα ήταν σημαντικό λόγω της σχετικής προστασίας. Από τη στιγμή που δε σκαναρεται, ο καθένας φτιάχνει το δικό του σε 3 λεπτά.
EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:46Χωρίς οδική πρόσβαση, ενώ το νησί δε διαθέτει ούτε αεροδρόμιο. Η μόνη πρόσβαση είναι μέσω θαλάσσης. Ταξίδεψα με καράβι. Άφησα τη γυναίκα με το παιδί να μπουν στο καράβι ως επιβάτες, και εγώ έβαλα το αυτοκίνητο στο γκαράζ του πλοίου. Η γυναίκα μου ελέγχθηκε, όπως και όλοι οι πεζοί, απ ότι μου είπε. Εμένα μου σκαναραν απλά το εισιτήριο που είχα σε ηλεκτρονική μορφή στο κινητό, κ μπήκα στο καράβι χωρίς κανέναν απολύτως έλεγχο. Υποτίθεται θα έπρεπε να είχα και κάποια φόρμα ταξιδιού, πέρα από πιστοποιητικό, την οποία επίσης δε μου ζήτησαν.ethereal έγραψε: 27 Αύγ 2021, 14:32
Ευχαριστώ για την ανταπόκριση.
Έχουμε, λοιπόν, ελέγχους από μία ναυτιλιακή εταιρία που γίνονται "δειγματοληπτικά" και πλημμελώς.
Έχουμε λιμενικές αρχές που βολτάρουν μπροστά σε αυτήν την πραγματικότητα.
Και έχουμε και ταξιδιώτες που μόνον σε φόρα είναι λαλίστατοι υποστηρικτές διαχωρισμών, βασιζόμενοι σε κάποια "επιστήμη" που παίζουν στα δάχτυλα. (Δεν αναφέρομαι σε εσένα, αλλά πιστεύω πως υπάρχουν πάμπολλοι τέτοιοι που κοίταξαν "να κάνουν τη δουλειά τους" ακόμα κι αν χρειαζόταν να "φτιάξουν ένα πιστοποιητικό σε 3 λεπτά").
- EKPLIKTIKOS
Εγώ δεν ήμουν παρών και όπως είπα σε εμένα δεν έγινε απολύτως κανένας έλεγχος. Δε μου ζητήθηκε τίποτε άλλο πέρα από τα 2 εισιτήρια (ιχ και επιβάτη) από κανέναν. Η γυναίκα μου όμως μου είπε ότι απλά του έριξαν μια βιαστική ματιά, δεν το κοίταξαν, ούτε το σκαναραν. Υπό αυτή την έννοια ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει υο δικό τουπεραστική έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:06
Εννοείς κοιτάνε ΜΟΝΟ το barcode και τους αφήνουν; Στο αεροδρόμιο απαγορεύεται να τους αφήνουμε μόνο με αυτό. Πρέπει να μας δείξουν και τα details και να είναι αυτά τα eudcc που αναγνωρίζονται. Ονοματεπώνυμο, δόσεις εμβολίου, ημερομηνία και όνομα εμβολίου και γενικά οτιδήποτε σχετικό πρέπει να το βλέπεις. Πιθανόν να είχαν και εκείνοι αυτή την εντολή και απλά βαρέθηκαν να τους ελέγξουν όλους.![]()
-
περαστική
Το eudcc θεωρείται επίσημο έγγραφο και αναγνωρίζεται στην Ευρώπη. Υπάρχουν και εφαρμογές. Δεν είναι τόσο εύκολο να κάνεις πουστιά εκτός κι' αν όντως βλέπουν μόνο το barcode ή δεν ασχολούνται. Και με πλαστά διαβατήρια και ταυτότητες μπορεί να ταδιξέψει κάποιος αλλά αυτό δεν είναι δουλειά του σεκιούριτυ ή οποιουδήποτε άκυρου υπαλλήλου για να το δει. Αν ήθελαν πραγματικά σωστούς και έγκυρους ελέγχους και αν όντως τους ενδιέφερε, θα έβαζαν αστυνομία γι' αυτή την δουλειά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:14Εγώ δεν ήμουν παρών και όπως είπα σε εμένα δεν έγινε απολύτως κανένας έλεγχος. Δε μου ζητήθηκε τίποτε άλλο πέρα από τα 2 εισιτήρια (ιχ και επιβάτη) από κανέναν. Η γυναίκα μου όμως μου είπε ότι απλά του έριξαν μια βιαστική ματιά, δεν το κοίταξαν, ούτε το σκαναραν. Υπό αυτή την έννοια ο καθένας θα μπορούσε να φτιάξει υο δικό τουπεραστική έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:06
Εννοείς κοιτάνε ΜΟΝΟ το barcode και τους αφήνουν; Στο αεροδρόμιο απαγορεύεται να τους αφήνουμε μόνο με αυτό. Πρέπει να μας δείξουν και τα details και να είναι αυτά τα eudcc που αναγνωρίζονται. Ονοματεπώνυμο, δόσεις εμβολίου, ημερομηνία και όνομα εμβολίου και γενικά οτιδήποτε σχετικό πρέπει να το βλέπεις. Πιθανόν να είχαν και εκείνοι αυτή την εντολή και απλά βαρέθηκαν να τους ελέγξουν όλους.![]()
- nik_killthemall
Κάμψη στο Ισραηλ σε διασωληνωμένους μετά από καιρό 180 ICU, 10 νεκροί. Μακάρι να έχει συνέχεια.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nik_killthemall την 28 Αύγ 2021, 12:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- EKPLIKTIKOS
Υποτίθεται το λιμενικό είναι επιφορτισμενο για τη δουλειά αυτή. Στην πράξη, ξαναλέω, από τη στιγμή που δε σκαναρεται, όπως και να το πεις, είναι απλά ένα pdf αρχείο στο κινητό που φτιάχνει πραγματικά ο καθένας.περαστική έγραψε: 27 Αύγ 2021, 15:23 Αν ήθελαν πραγματικά σωστούς και έγκυρους ελέγχους και αν όντως τους ενδιέφερε, θα έβαζαν αστυνομία γι' αυτή την δουλειά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 143 Απαντήσεις
- 3533 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από SeaHawk
-
- 7 Απαντήσεις